2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet canım bende asla yargılamıyorum ama sadece şuan içimde bi can varya ondan dolayı çok üzülüyorum..gidicem sanırım bende senin gibi düşünüyorum içimden gelmesede bu durum canımı acıtsada onun bu zor zamanında yanında olmam lazım sanırım demişler ya düşene birde sen vurma o misal rabbim hepimizi bi sınawdan geçiriyo işte ...

canım hayırlı olsun maşallah sanada prensesine de ayy fotoğraflar yan olmuş anlamaya çalışıyorum maşallahhhhhhh

Evet canım ya ne yazikki resimler ters oldu düzelmedi cok cok teşekkür ederiz teyzesi. Bu arada annen nasıl oldu?

Ayy yine karıştı ben zaten coolla seni hep karıştırıyorum pıhtılı arkadaslarım benim :)) ee senin randevu ne zaman

Karıştırmakta haklısın first le gebelik haftamız da aşağı yukarı aynı, sıkıntılarımızda..Biz onla kader arkadaşıyız :)

Erkeğinkinin daha erken oluştuğunu öğrenmiştim ben de :) Buna göre oluşması lazımdı. Demek ki kız seninki :) Doktor tecrübesiz olmadığı sürece ilk dediği çıkıyor :) Ben özellikle ısrar edicem söylemezse :))))) Haber veririm sana :) Ensesine de baktırdın mı?

Ben ikinciyim ama Rabb'imin izni ile ilk kız biziz :) teşekkür ederiz canımm zaman hemen geçiyor aslında bize zor gelsede baksana ben 13. Haftadayom ne zaman 13 olduk ne zaman 3 ay bitti hayret ediyorum ama yaşadığım durum hala cok heyecanlı :)

damlacım haklısın evet ama ne kdar üzülsemde birde onun acısından bakmaya çalışıyorum kendimi onun yerine koymaya çalışıuyorum ve benm başıma böyle bişey gelse çaresiz bi durumda kalıp aldırmak zorunda kalırsam eminim yanımda bende birini arardım maleseff..neyse rabbim hepimizi affetsin inşallah .. gideyim napiyim bende belki bebeğimi görürüm normalde pztesiydi belki bugün bende görürüm miniğimi dua edin canlarım rabbim kimseyi çaresiz zor durumda bırakmasın..

canım doktoruna danışıp ona göre davranabilirsiniz.. eşine de yazık hem sana da iyi gelir insan annelik duygusunun yanında kadın oldugunu kocasının onu arzuladıgını da bilmek istiyor..

Haklısın canım ama sormaya da çekiniyorum doktora...Bu bebek için 2 sene bekledim, düşüğüm oldu bu arada, çikolata kisti ameliyatı oldum yine bebek için.

Şimdi dr dicek, bunun derdine mi düştünüz :) Hem zaten ben sabahları çok erken kalktığım için akşam9-10 gibi uyuyakalıyorum,dr izin verse de hormonlarım izin vermiyor :)))

Ya gittik doktora ikili test randevusu yazdı hemen doktor %80 bilîyordum ya ben, %97 mi doğru çıkma olasılığı. Oyüzden yaptırmaya karar verdik geç bile kaldın dedi aslında bugun yaptıracaktık ama eşim salı günü başlatıyor sigortayı salı yaptırcaz. Bende oyle düşünüyorum çünkü erken duyanların hepsi erkek benim erkek olsaydı bugun doktor erkek derdi ama pipisi yok dedi :)) sanırım yanıldın canımmmmm kız geliyorrrr :)) yarın senide gorcez bakalım hemen haber ver çatlarım yoksa ben meraktan. Tabi ısrar et yoksa söylemiyorlar

Sevgilisi nerde canım? O gitsin arkadaşınla bilmiyorum ya korkuyorum ben senin ve bebişin için

tamam canım randevum sabah 9,30 da ama dr geç alabiliyor, geçen sefer 11 de bitmişti işim.Ama biter bitmez yazacağım inşallah güzel haberleri , çok heyecanlıyım :)

Karıştırmakta haklısın first le gebelik haftamız da aşağı yukarı aynı, sıkıntılarımızda..Biz onla kader arkadaşıyız :)

Rabbim bozmasın arkadaslıgınızı keske yakında olsanız oo aranızdan su sızmazdı artık gider gelirdiniz hep :)

Bana da ikili testin doğruluk oranı %95 dedi. Yaşın genç olduğu için ikili test güvenilir sonucu verir dedi. Ben sadece ensesine baktırcam. Kan aldırmıcam. Hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle.. Nedense başlardaki gibi değilim. Hiç kötü bir şey yaşamayacakmışım gibi geliyor:)))
Yarın yazarım mutlaka. 1 buçukta randevum. Geçen 11e almıştık, zor yetiştik. Hep uyuyorum ben uykuya çok düşkün oldum. O yüzden bu kez doktorun son randevusuna aldım Kızsa da ne yapalım süslenir gezeriz ana kız artık yapacak bir şey yok Aslında kız olsa kendime daha çok çekebilirim onu ama nedense içim erkek istiyor...

Evet canım ya ne yazikki resimler ters oldu düzelmedi cok cok teşekkür ederiz teyzesi. Bu arada annen nasıl oldu?
çok şükür canım günden güne daha iyi bende pazartesi işe başlıyorum cinsiyetini merak ed,yorum tabi herşeyden önce hayırlı sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün salih saliha bir evlat olsun

Gözünaydın canım maşallahhh darısıı benim başıma bende bugun doğumevine gidecektim vazgeçtim kendi doktorumla randevum zaten bir hafta sonra canım çok kalabalık oluyo korkuyorum senin prensese bakalım arkadaş olarak bizden ne gelicek hayırlısı ile kucağımıza alalım tatlım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sevgilisi nerde canım? O gitsin arkadaşınla bilmiyorum ya korkuyorum ben senin ve bebişin için

konunun detayına hiç girmek istemedim canım daha fazla canı yanmasın diye..teyzesi ben sadece dışarda beklicem o anda eşimde yanımda olur zten birde benim dr uma gidicez belki bende muayene olurum bakarım bebeğim napıo biraz moral olur banada ..

aynen canım zaman geçio yarın bi bakmışız meleklerimiz kucağımızdaa :) diğer cinsiyetini öğrenen kim canım ben çok şey kaçırmışım yahuu

Ayy canim yaa maasallah subhanallah Allah im nazarlardan korusun kiz dediyse buyuk ihtimal kiz dir erkek dediklerinde kiz cikabiliyo ama kiz dendimi buyuk ihtimal kiz oluyo Allah im bagislasin bende yarin gidicem kontrole cok heyecanliyim

maşallah :) iyi haberlerini bekliyorduk prensesin olacak öylemi , bak yeterki iste Rabbim veriyor çok şükür .

[/HTML]
Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka ısrar et doktora kesin olmasa bile olasılıktan bahsetsin muhtemelen erkese belli olur zaten yarın dualarım seninle ben sana yarın yazarım ama asırı unutkanlastım ben unutsam bile sen yaz olurmu bende bir okadar uyumuyorum sabah bile erkenden uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgun hissetmiyormıyum hissediyorum ama uyuyamıyorum nedense

maşallah :) iyi haberlerini bekliyorduk prensesin olacak öylemi , bak yeterki iste Rabbim veriyor çok şükür .

Teşekkür ederim canım cok kesin olmamakla beraber kız dedi doktor bakalım değilmez heralde artık cunku pipiş görmedi :)) tabii Rabbim okada büyük ki istedikten sonra herseyi veriyor sana yeterki istemesini bil şükürler olsun bugünleri de gördüm ya bak yine duygulandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…