Canim insan ne diyecegini bilemiyor boyle bi durumda...eminim arkadasinda cok uzgun ve napicagini bilmez bi haldedir amcak evlilik disi bi cocuk dunyaya getirmek ne kadar zorsa bi cocugun canina kiymak da ondan kat kat daha gunah...ben boyle durumlarda kimseyi yargilamam basina ne geldi nasil pbi psikolojiyle bu hatayinyapti bilmiyoruz cunku...tek soleyebilecegim sey Allah gunahlarini affetsin...
Yaninda olma durumuna gelince senin icin tamam zor ama kendino onun yerine koy yaninda guvendigi birinin olmasini istiyodur kurtaj insan psikolojisini altust eden bise Allah kimsenin basina vermesin
canım hayırlı olsun maşallah sanada prensesine de ayy fotoğraflar yan olmuş anlamaya çalışıyorum maşallahhhhhhh
Ayy yine karıştı ben zaten coolla seni hep karıştırıyorum pıhtılı arkadaslarım benim :)) ee senin randevu ne zaman
Erkeğinkinin daha erken oluştuğunu öğrenmiştim ben de :) Buna göre oluşması lazımdı. Demek ki kız seninki :) Doktor tecrübesiz olmadığı sürece ilk dediği çıkıyor :) Ben özellikle ısrar edicem söylemezse :))))) Haber veririm sana :) Ensesine de baktırdın mı?Erkeğin genital organı daha çabuk oluşuyor ya oyuzden burda pipişi olması gerekiyordu ama yok göremiyorum değişebilir yine de ama %65 kız olacak dedi tabi biz eşim annem ve ben uçtuk havalara :)) erkek diyipte değişen cok gordüm de kız diyipte değişen hiç görmedim. Çünkü erkeği bazen kordona benzetebilşyorlar pipişini. Evet o ultrason görüntüsü ne ben anlamadım acıkcası :)) bak ısrar et tammı yoksa soylemiyorlR benimki soylemeyecekti dedim nolur söyleyin ya rüyalarıma giriyorsunuz günlerdir diyince söyledi :)) bak haberini bekliyorum seninde erkese çıkar zaten büyük bir olasılıkla :))
prenses geliyoo hee ayy maşallah canım ya kocamanda olmuş prensesimiz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Ilk cinsiyetini öğrenen sensin herhalde işlerin yoğunluğundan pek giremiorum ama senin yorumunu görünce sevindim canım. Benimde haftaya ctesi randevum bakalım bana söylicekmi cinsiyetiyle ilgili bişiy.
Evet canım Rabb'imin verdiği canı ondan baska kimse alamaz ama kararda günahta onun ne yazık ki. Bazı insanlar şahillik edebiliyor duygularına yenik düşüyorlar bu üzücü bir durum ama baska çaresi yoksa yapacak birşeyde yok canım keske korunsalarmış ama olmamış cocuğun yarın birgün annesiz babasız kalmasından bence hiç dünyaya gelmemesi daha iyi gibi geliyor bana. Sana tavsiyemse bence hayır de ve gitme. Arkadaşının psikolojisi seni ve bebeğini cok etkileyecektir
canım doktoruna danışıp ona göre davranabilirsiniz.. eşine de yazık hem sana da iyi gelir insan annelik duygusunun yanında kadın oldugunu kocasının onu arzuladıgını da bilmek istiyor..
Erkeğinkinin daha erken oluştuğunu öğrenmiştim ben de :) Buna göre oluşması lazımdı. Demek ki kız seninki :) Doktor tecrübesiz olmadığı sürece ilk dediği çıkıyor :) Ben özellikle ısrar edicem söylemezse :))))) Haber veririm sana :) Ensesine de baktırdın mı?
damlacım haklısın evet ama ne kdar üzülsemde birde onun acısından bakmaya çalışıyorum kendimi onun yerine koymaya çalışıuyorum ve benm başıma böyle bişey gelse çaresiz bi durumda kalıp aldırmak zorunda kalırsam eminim yanımda bende birini arardım maleseff..neyse rabbim hepimizi affetsin inşallah .. gideyim napiyim bende belki bebeğimi görürüm normalde pztesiydi belki bugün bende görürüm miniğimi dua edin canlarım rabbim kimseyi çaresiz zor durumda bırakmasın..
Bana 3 hafta sonraya randevu verse ben dayanamam heralde kacar kacar giderim doktora:) 10 gunun ustunde ben bunalima giriyorum Allahim sabir versin ekime kadar boyle nasil gecer zaman
Ben inaniyorum canim cok guzel haberler gelecek yarin sizlerden doktordan cikar cikmaz yaz tamam mi:)
Ediyoruz canim benim etmezmiyiz guzel haberlerle geleceksiniz insallah :)
Hehehe zaten beni de doktorum simartiyo ne zaman stres yaparsan atla gel bakalim dedi yaa bana 5 gunde 1 gidicem nerdeyse:))
Karıştırmakta haklısın first le gebelik haftamız da aşağı yukarı aynı, sıkıntılarımızda..Biz onla kader arkadaşıyız :)
Bana da ikili testin doğruluk oranı %95 dedi. Yaşın genç olduğu için ikili test güvenilir sonucu verir dedi. Ben sadece ensesine baktırcam. Kan aldırmıcam. Hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle.. Nedense başlardaki gibi değilim. Hiç kötü bir şey yaşamayacakmışım gibi geliyor:)))Ya gittik doktora ikili test randevusu yazdı hemen doktor %80 bilîyordum ya ben, %97 mi doğru çıkma olasılığı. Oyüzden yaptırmaya karar verdik geç bile kaldın dedi aslında bugun yaptıracaktık ama eşim salı günü başlatıyor sigortayı salı yaptırcaz. Bende oyle düşünüyorum çünkü erken duyanların hepsi erkek benim erkek olsaydı bugun doktor erkek derdi ama pipisi yok dedi :)) sanırım yanıldın canımmmmm kız geliyorrrr :)) yarın senide gorcez bakalım hemen haber ver çatlarım yoksa ben meraktan. Tabi ısrar et yoksa söylemiyorlar
çok şükür canım günden güne daha iyi bende pazartesi işe başlıyorum cinsiyetini merak ed,yorum tabi herşeyden önce hayırlı sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün salih saliha bir evlat olsunEvet canım ya ne yazikki resimler ters oldu düzelmedi cok cok teşekkür ederiz teyzesi. Bu arada annen nasıl oldu?
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Sevgilisi nerde canım? O gitsin arkadaşınla bilmiyorum ya korkuyorum ben senin ve bebişin için
ben ikinciyim ama rabb'imin izni ile ilk kız biziz :) teşekkür ederiz canımm zaman hemen geçiyor aslında bize zor gelsede baksana ben 13. Haftadayom ne zaman 13 olduk ne zaman 3 ay bitti hayret ediyorum ama yaşadığım durum hala cok heyecanlı :)
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Eki Görüntüle 1022368
Bana da ikili testin doğruluk oranı %95 dedi. Yaşın genç olduğu için ikili test güvenilir sonucu verir dedi. Ben sadece ensesine baktırcam. Kan aldırmıcam. Hiçbir şey çıkmayacak Allahın izniyle.. Nedense başlardaki gibi değilim. Hiç kötü bir şey yaşamayacakmışım gibi geliyor:)))
Yarın yazarım mutlaka. 1 buçukta randevum. Geçen 11e almıştık, zor yetiştik. Hep uyuyorum ben uykuya çok düşkün oldum. O yüzden bu kez doktorun son randevusuna aldımKızsa da ne yapalım süslenir gezeriz ana kız artık yapacak bir şey yok Aslında kız olsa kendime daha çok çekebilirim onu ama nedense içim erkek istiyor...
maşallah :) iyi haberlerini bekliyorduk prensesin olacak öylemi , bak yeterki iste Rabbim veriyor çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?