Sislide oturuyolardi ama ben evlenince sislinin kalabaligindan bikip kemerburgaza tasindilar:)
Aslinda bize uzun yolculuklar yasak suan ama ucakla yolculuk yapabilirmiyim diye sorup bi ist e gelmek istiyorum bakalim hayirlisi gelince mutlaka haber veririm canim:)
Şişli çok iyimiş ama Kemerburgaz heryere uzak canımAma olsun sen yine de haber ver gelince :)
Vayyy bebişi uçurmayı düşünüyosun yani :) Ben de yazın tatile çıkabilecek miyim,onu merak ediyorum, eşim tedirgn oluyor ama ben sorun olmazasa uçakla 1-2 saatte gidebileceğimiz bir yer istiyorum.Çok ihtiyacım var...
Haklısın canım bende ondan korkuyorum işte sen boşver prensese neler neler alınır ben seni süslü hayal ediyorum kim bilir nasıl olur bıcır bıcır
Benimde annem gitti yavaş yavaş temizlik yapıyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
geç oldu ama sona da kalsam yazmadan duramazdım damlacım.
adın gibi damla gibi olmuş maşşallah allahıma.
kız-erkek kime ne?
hersey yolundaymış ya okur okumaz bir oh çektim vallahı.
aktif olamasam da ,burdaki tum arkadaslarımızın muayene dönüşlerini heyecanla bekliyorum.
darısı diğer anne adaylarımızın başına!
Annesiz bu süreci atlatmak bana zor geliyor ya bulantılarım annem sayesinde azalmıştı simdi yemeğimi yapmasa annem yeniden başlayacakmış gibi geliyor cok kotu bulantı çekmek ya sen kim bilir nasıl dayanıyorsun
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
benim ben hooooppppp!
önemsenmiyorum sanmıştım.öyle sevindim ki bu mesaja.
cok tesekkür ederim arkadasım.
ama kesede kanama yok allahıma sukurler olsun ama
kesenin yanında ufak bi kanama alanı olusmuş dedi dr.
onu sormustum arkadaslara.
neden olur?ne yapmalıyım?nasıl gecer?...
Şimdi yemek yapmaya giriştim midem yine bulanmaya başladı annem burdayken yemek yapmadım hiç yine midem çok bulanıyo canım çok sıkılıyor ağlıcam şimdi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
berkandamla slm sen koşuyolu medipol e gidiyordun sanırım. hangi doktora gittiğini sorabilir miyim ben de oraya gidiyorum da bugün 11+0 ım
Berkandamla;cnm buyuk olasilik kizcen olcakmis rabbim gonlune gore Verdi ins netlesir hayirli olsun
Yarın dr kontrolüm var ama içime bi korku düştü. Ya dr bebeğin kalbi durmuş derse diye. Durduk yere nerden aklıma geldi bu düşünce( acaba malum mu oldu diye düşünüp iyice stres oldum. Bide bende başından beri ne bi mide bulantısı ne de bileylerden aşırı tiksinme yada koku hassasiyeti vs de olmadı. İnşallah böyle biley duymam, nerden takıldı şimdi bu (
Cevahir Hanım'a gidiyorum ama ikili testi hakan bey yapıyor. Ee sen hangi doktora gidiyorsun bugun randevun mu var?
benim ben hooooppppp!
önemsenmiyorum sanmıştım.öyle sevindim ki bu mesaja.
cok tesekkür ederim arkadasım.
ama kesede kanama yok allahıma sukurler olsun ama
kesenin yanında ufak bi kanama alanı olusmuş dedi dr.
onu sormustum arkadaslara.
neden olur?ne yapmalıyım?nasıl gecer?...
Ne biçim sözler bunlar!! Nerden çıkartıyorsun boyle birsey olabilir mi? Hepimiz zam. Zaman zaman boyle seyler hissediyoruz ama emin ol bunlar sadece bizim kuruntularımız. Asılsız hepsi yok yere stres yaratıyoruz kendimize hemde bebeğimize. Yapma sakin ol yarını düşün ne kadar büyümüş olabileceğini düşün. Bak kolları bacakları ne kadar büyüdü bir bilsen hadi toparla kendini yarını düşünerek umutlan. Sakın kötü şeyler düşünme ki kendine çekme. Ne düşünürsen onu yaşarmıssın. Siz benim pıhtılı arkadaslarımsınız. Cok zor zamanlar geçirdiniz şimdi güçlü ol. Hadi bakalım gülümse bana şimdi :))
ben nihan hanıma gidiyorum şimdilik memnunum çok güler yüzlü rahatlatıyo beni ama hep başkasına gitsem mi acaba diyorum nedense. randevularımda hiç beklemiyorum diğerleri çok yoğun oluyormuş sanırım. seninki nasıl? ben ikilli test için haftaya pazartesiye randevu aldım hakan beyden. o mu söyledi sana çinsiyetini. bir de neler yapıyo hakan bey ultrasonda bakıp bişiler söylüyomu. kusura bakma ortak birini bulmuşken dayanamadım çok soru sordum:))
Birbirimize destek olmak için buradayız canım sende iyiki varsın ve bebişinde iyiki varki bizi karşılaştırdı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum hee bide fotograf istiyorum :):)) canım benim iyiki varsın ve iyiki ekim annesisin... İnşallah güzel olacak herşey, muayene günü yaklaşınca böyle oldu.haklısın kötüyü kendime çekmemem lazım. Desteğin için saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?