2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Şişli çok iyimiş ama Kemerburgaz heryere uzak canım Ama olsun sen yine de haber ver gelince :)

Vayyy bebişi uçurmayı düşünüyosun yani :) Ben de yazın tatile çıkabilecek miyim,onu merak ediyorum, eşim tedirgn oluyor ama ben sorun olmazasa uçakla 1-2 saatte gidebileceğimiz bir yer istiyorum.Çok ihtiyacım var...

Bence haziran ortasi temmuz basina kadar flan cok sicak da olmayacagi icin havalar bence sorun olmaz ama tabi riskli gebelik diyip bu yazi evde gecirmene de neden olabilirler:) iste boyle zamanlarda iyiki marmariste yasiyorum diyorum hehehhe :) bence sen simdiden yolunu yap tatilin tatlim yarin sor hemen doktoruna:)

tatlı annişler ve bebişleri merhaba:)) iş yoğunluğundan yazamadım bir-iki gün. nasılsınız? bu ara çok fazla başım ağrıyor özellikle akşamları,ilaç alamadığımdan kendimi uykuya verdim. sizde de böyle bir durum var mı? bulantılar da hala bitmedi. off off ama bebişim için her şeye değer:)

Annesiz bu süreci atlatmak bana zor geliyor ya bulantılarım annem sayesinde azalmıştı simdi yemeğimi yapmasa annem yeniden başlayacakmış gibi geliyor cok kotu bulantı çekmek ya sen kim bilir nasıl dayanıyorsun

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun müjdeli müjdeli haberlerle hep beraber gelelim :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

berkandamla slm sen koşuyolu medipol e gidiyordun sanırım. hangi doktora gittiğini sorabilir miyim ben de oraya gidiyorum da bugün 11+0 ım

Şimdi yemek yapmaya giriştim midem yine bulanmaya başladı annem burdayken yemek yapmadım hiç yine midem çok bulanıyo canım çok sıkılıyor ağlıcam şimdi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mrb gcms olsn oncelikle cnm bak basima gelmedi acikcasi yasayan arkadasm vardi sanirim progestan kullnmisti bol dinlenmisti burdan ne desek bos doktoruna danis istersen bi atlatcgna eminim

Canım cok zor biliyorum keske annen bir iki hafta daha kalsaydı aynısı bana oldu gecen annem getiremedi yemek. Ispanak yapıyım dedim yapamadım tabi oturdum ağladım. Ne yapcan şimdi çok üzüldüm keske yakın olsan yemek getirsem sana :s

berkandamla slm sen koşuyolu medipol e gidiyordun sanırım. hangi doktora gittiğini sorabilir miyim ben de oraya gidiyorum da bugün 11+0 ım

Cevahir Hanım'a gidiyorum ama ikili testi hakan bey yapıyor. Ee sen hangi doktora gidiyorsun bugun randevun mu var?

Berkandamla;cnm buyuk olasilik kizcen olcakmis rabbim gonlune gore Verdi ins netlesir hayirli olsun

Berkandamla;cnm buyuk olasilik kizcen olcakmis rabbim gonlune gore Verdi ins netlesir hayirli olsun

Evet oyle bugun o bakılan garip ultrasonda 3 yada 4 boyutlu ultrasonmuş ona bakıp söylemişti doktor muhtemelen prensesimiz oluyor :) Rabbim kimin gönlünde ne varsa onu versin inşallah

Yarın dr kontrolüm var ama içime bi korku düştü. Ya dr bebeğin kalbi durmuş derse diye. Durduk yere nerden aklıma geldi bu düşünce ( acaba malum mu oldu diye düşünüp iyice stres oldum. Bide bende başından beri ne bi mide bulantısı ne de bileylerden aşırı tiksinme yada koku hassasiyeti vs de olmadı. İnşallah böyle biley duymam, nerden takıldı şimdi bu (

Ne biçim sözler bunlar!! Nerden çıkartıyorsun boyle birsey olabilir mi? Hepimiz zam. Zaman zaman boyle seyler hissediyoruz ama emin ol bunlar sadece bizim kuruntularımız. Asılsız hepsi yok yere stres yaratıyoruz kendimize hemde bebeğimize. Yapma sakin ol yarını düşün ne kadar büyümüş olabileceğini düşün. Bak kolları bacakları ne kadar büyüdü bir bilsen hadi toparla kendini yarını düşünerek umutlan. Sakın kötü şeyler düşünme ki kendine çekme. Ne düşünürsen onu yaşarmıssın. Siz benim pıhtılı arkadaslarımsınız. Cok zor zamanlar geçirdiniz şimdi güçlü ol. Hadi bakalım gülümse bana şimdi :))

Cevahir Hanım'a gidiyorum ama ikili testi hakan bey yapıyor. Ee sen hangi doktora gidiyorsun bugun randevun mu var?

ben nihan hanıma gidiyorum şimdilik memnunum çok güler yüzlü rahatlatıyo beni ama hep başkasına gitsem mi acaba diyorum nedense. randevularımda hiç beklemiyorum diğerleri çok yoğun oluyormuş sanırım. seninki nasıl? ben ikilli test için haftaya pazartesiye randevu aldım hakan beyden. o mu söyledi sana çinsiyetini. bir de neler yapıyo hakan bey ultrasonda bakıp bişiler söylüyomu. kusura bakma ortak birini bulmuşken dayanamadım çok soru sordum:))

cnm benimde progesteronum düşükdü doktor ultrasonla bakıcağı zaman kanama görebiliriz falan dedi ama yoktu çok sükür benim bildiğim progesteron düşüklüğündende oluyor bu kanama ilaç vermedimi sana yada jel fitilden. bana onu crinone jel verdi doktor

:)) canım benim iyiki varsın ve iyiki ekim annesisin... İnşallah güzel olacak herşey, muayene günü yaklaşınca böyle oldu.haklısın kötüyü kendime çekmemem lazım. Desteğin için saol tatlım

Biz bugun ne yazık ki yarın saat bekledik. Sabah 9 dü doktor 9:30 da geldi sanırım polikinlikteydi birsey demedik. Bize de Hakan beye verdi bizde salı saat 1 de gideceğiz aslında yaptırmayacaktık ama doktor oyle bir konuştu ki yaptıralım dedik :) valla bizim doktor cok iyi inanılmaz sabırlı ve benim saçmasapan bütün sorularıma cevap veriyor :) doktorum söyledi 4 boyutlu ultrasonla baktı. %65 kız dedi değişmez sanıyorum ki

:)) canım benim iyiki varsın ve iyiki ekim annesisin... İnşallah güzel olacak herşey, muayene günü yaklaşınca böyle oldu.haklısın kötüyü kendime çekmemem lazım. Desteğin için saol tatlım
Birbirimize destek olmak için buradayız canım sende iyiki varsın ve bebişinde iyiki varki bizi karşılaştırdı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum hee bide fotograf istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…