Senin uyumadığını biliyorum çünkü haftasonları bile erken uyanıyorsun :)[/HTML]
Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka ısrar et doktora kesin olmasa bile olasılıktan bahsetsin muhtemelen erkese belli olur zaten yarın dualarım seninle ben sana yarın yazarım ama asırı unutkanlastım ben unutsam bile sen yaz olurmu bende bir okadar uyumuyorum sabah bile erkenden uyanıyorum gece geç yatıyorum yorgun hissetmiyormıyum hissediyorum ama uyuyamıyorum nedense
Ayy canim yaa maasallah subhanallah Allah im nazarlardan korusun kiz dediyse buyuk ihtimal kiz dir erkek dediklerinde kiz cikabiliyo ama kiz dendimi buyuk ihtimal kiz oluyo Allah im bagislasin bende yarin gidicem kontrole cok heyecanliyim
Gözünaydın canım maşallahhh darısıı benim başıma bende bugun doğumevine gidecektim vazgeçtim kendi doktorumla randevum zaten bir hafta sonra canım çok kalabalık oluyo korkuyorum senin prensese bakalım arkadaş olarak bizden ne gelicek hayırlısı ile kucağımıza alalım tatlım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rabbim bozmasın arkadaslıgınızı keske yakında olsanız oo aranızdan su sızmazdı artık gider gelirdiniz hep :)
Sat a gore 7+6 yim.ama benim bu son aylarda adet duzensizligim wardi.bazen dort gun bile gecikebiluyodu.doktora soyledim o zaman senin 7+2 olabilir dedi.ultrasonda vaginadan yapti.simdi net hatirlamiyorum ama biseyi olctu ve 3 mm dedi.normal olanda 5 mm olmasi gerekiyomus.suan karmakarisik bi durumun var.hem bebek gorunmuyo net, hem kanamam var hemde kan degerleri olculuyo.iki günüm cok felaket gecti.hep yataktayim hemde surekli dusunuyorum.ama sagolun burdaki arkadaşlar baya yardimci oldular.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Gözün aydın canım bebeğin maşallah iyice büyümüş. Kız bebeğin olcakmış tebrik ederim çok istiyordun kızın olmasını allah gönlüne göre verdi.
Bende 12 haftalıkken gittiğimde bebeğimi görünce inanamamıştım çok duygulanmıştım. Bana doktor erkek demişti 16. haftada yanılmışım kız demişti. Erkeğe alışmıştım kız deyince bi garip olmuştum ama 2 gün sonra içim içime sığmıyordu kızım olcağı için
maşallah baya büyümüş allah temiz kalbine bakıp gönlüne göre vermiş allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder herşey gönlünce olsun bizde eşimle anlaştık kız olcacağını öğrenirsek çok güzel bir elbise vardı onu alcam bayramlık
Teşekkür ederim canım. Şimdi sen tecrübelisin bu konuda beni bîlgilendirirmisin lütfeeeen şimdi sen hiç duydum mi kız diyip erkek bebeği olanları. Kız bebek apayrı bir duygu once sağlık tabi ama kızbebek öok duygusal bir deneyim bence ki sen bu şanslı anneler içindesin :)
Haklısın canım ama sormaya da çekiniyorum doktora...Bu bebek için 2 sene bekledim, düşüğüm oldu bu arada, çikolata kisti ameliyatı oldum yine bebek için.
Şimdi dr dicek, bunun derdine mi düştünüz :) Hem zaten ben sabahları çok erken kalktığım için akşam9-10 gibi uyuyakalıyorum,dr izin verse de hormonlarım izin vermiyor :)))
Merhaba;
Benimde kesenin yanında kanama vardı doktor progestan verdi ve çok şükür kanama geçti ama doktor yinede 3 aylık olana kadar al dedi dozunu azalttı sadece akşamları içiyorum sende doktoruna sorarsan genelde bu ilacı veriyorlarmış ama korkma sadece kendini yorma fazla yürüme dikkat et..Aklına da kötü şeyler getirme inşallah biran önce geçer:)
benim ben hooooppppp!Sanirim SEN degildn cnm ya Yakin sayfalarda bi arkadas yazmsti kesede kanama olusmua gece ruyalarima grdi fln die yazmisti telden girdigim icin zor oluyor doktor Bu kanama icin Sana bi oneride bulunmadimi pihtilasma var sanirsam
Eğer cinsiyetine öğrenmek istiyorsan 13 e girerken gidersin canım benim gibi. Valla kendi doktorundan şaşma derim ben. Devlete gittim ya tetkitler için orada ki doktor yok enfeksiyon var yok geçmezse düşer demişti bugun kendi doktorum enfeksiyon kesinlikle yok tuvaletini yaparken akıntı düşmüştür içine dedi. Ve ben o devlette ki doktor yüzünden antibiyotik kullandım. Şimdi biz cinsiyeti öğrendik ya sizin için heyecan yapmaya başladık bakalım kimin bebişi prenses kimin bebişi prens olacak. Ne kadar heyecanlı bir süreç bu süreç boyle
Keşke valla :) Belli olmaz belki ben tatile giderken uğrarım Muğla'ya belki de first istanbul'a gelir :)
Tatile marmarise gel kuzucum orda oturuyorum ben:))
Ayrica ailemde istanbulda sık sık geliyorum zatenn gelincee yazarimm mutlaka:))
Eki Görüntüle 1022368
Geçtiğimiz yaz Ölüdenizdeydik, Marmarise de uğradık ama kalmadık... İnşallah canım şu minikler büyüsün de geliriz yine.Sen de İstanbul'a gelirsen haber ver mutlaka,haftaiçi çalışıyorum ama görüşmeyi çok isterim. Annenler ne tarafta oturuyor İstanbul'da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?