2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin uyumadığını biliyorum çünkü haftasonları bile erken uyanıyorsun :)
Ben yarın belli olmasa bile yazarım. Şansıma kapatır göstermezse de iki hafta sonra zaten gidicem :)
Ben belli olsa da olmasa da 2 hafta sonra gidicem çünkü 14. haftada net oluyormuş cinsiyeti :)

bugün çok yorgun ve uykusuzum..akşam olsada uyusam.. resmen sürünüyorum.

kızlar az önce ofiste sandalyaye çıktım arşivden üsten bir şey alacaktım. inerken sedeledim. yani düşmedim ama böyle dolaba falan çarptım
inşallah bir şey olmamıştır.

Son düzenleme:
Ayy canim yaa maasallah subhanallah Allah im nazarlardan korusun kiz dediyse buyuk ihtimal kiz dir erkek dediklerinde kiz cikabiliyo ama kiz dendimi buyuk ihtimal kiz oluyo Allah im bagislasin bende yarin gidicem kontrole cok heyecanliyim

Bende boyle düşünüyorum canım cok cok güEl bir duygu simdi ben bide sizin için heyecan yapıyorum bakalım kimin bebişi ne olacak :)) dualarım seninle canım mutlaka haber ver olurmu yarın baya bi doktora gidn var ne güzel. Güzel güzel haberlerle gelin inşallah

Eğer cinsiyetine öğrenmek istiyorsan 13 e girerken gidersin canım benim gibi. Valla kendi doktorundan şaşma derim ben. Devlete gittim ya tetkitler için orada ki doktor yok enfeksiyon var yok geçmezse düşer demişti bugun kendi doktorum enfeksiyon kesinlikle yok tuvaletini yaparken akıntı düşmüştür içine dedi. Ve ben o devlette ki doktor yüzünden antibiyotik kullandım. Şimdi biz cinsiyeti öğrendik ya sizin için heyecan yapmaya başladık bakalım kimin bebişi prenses kimin bebişi prens olacak. Ne kadar heyecanlı bir süreç bu süreç boyle

canım benim ne çok sıkıntı yaşıyorsundur seni çok iyi anlıyorum hakkımızda herşeyin hayırlısı diyeceğiz elimizde başka bir şey gelmiyor inşallah istediğin gibi güzel gelişir ama kanamanın olması iyi değil güçlü olmaya çalış canım allah dermansız dert vermesin bol bol dua et rabbime güven bu gebeliğinde sorun olursada (inşallah olmaz) inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın

Gözün aydın canım bebeğin maşallah iyice büyümüş. Kız bebeğin olcakmış tebrik ederim çok istiyordun kızın olmasını allah gönlüne göre verdi.
Bende 12 haftalıkken gittiğimde bebeğimi görünce inanamamıştım çok duygulanmıştım. Bana doktor erkek demişti 16. haftada yanılmışım kız demişti. Erkeğe alışmıştım kız deyince bi garip olmuştum ama 2 gün sonra içim içime sığmıyordu kızım olcağı için

maşallah baya büyümüş allah temiz kalbine bakıp gönlüne göre vermiş allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder herşey gönlünce olsun bizde eşimle anlaştık kız olcacağını öğrenirsek çok güzel bir elbise vardı onu alcam bayramlık

Teşekkür ederim canım. Şimdi sen tecrübelisin bu konuda beni bîlgilendirirmisin lütfeeeen şimdi sen hiç duydum mi kız diyip erkek bebeği olanları. Kız bebek apayrı bir duygu once sağlık tabi ama kızbebek öok duygusal bir deneyim bence ki sen bu şanslı anneler içindesin :)

Teşekkür ederim canım Rabbim kimin gönlünde ne varsa onu versin. Bizde gecen hafta bi mağazada birsey beğendik ama bizimki monttu :) seneye Eylül'e geliyor ya üşümesin yavrucuk dedin bugun onu gidip alcaz :) cok cok teşekkür ederiz teyzesi cok heyecanlıyız biz ama hala :))

canım dediğin gibi erkek deyip yanılan duydum ama kız hiç duymadım bende benim kızdada galiba göbek kordonundan dolayı yanılmıştı. En önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması ama kız bir başka doğduğu andan itibaren anlaşılıyor naz cilve kendini sevdirme bira başka birde cana yakın neşeli uysal bir kızsa harika benim kızım şimdi benim en iyi arkadaşım bıdı bıdı konuşuyor bebekleriyle oyunlar oynuyor arada gelip beni öpüp gidiyor içim eriyor resmen :) birde evde pijama pantolon buldu mu hemen boynundan aşırıyor şal gibi bişeyler yapıyor öyle evin içinde geziniyor. O yüzden ben bir iki tane şal koyuyorum onları boynuna sarıp evde tüm odaları dolaşıyor bide bizi görüncede aaaaaaaaaaaaa niye nazlı nazlı süzülüyor

oyy kıyamam sende haklısın.. ne diyeyim zamana bırak o zaman kendini ne zaman hissedersen o zaman olsun

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben soğuk almışım bu yüzden aktif olamadım Şükür şuan daha iyiyim ama bebeğim bu durumdan etkilenirmi diye endişe duyuyorum inşallah ona bir şey olmaz doktor sıkıntı olmayacağını söylesede ultrasonda görene kadar rahat etmeyeceğim

fazla yürümezsem, yorulmadan yaşarsam geçer mi yani?
ohhh! içim rahatladı.
ama zaten ben hep böyle yapıyodum.nie oluşmuş olabilir ki bu kanama alanı?

Sanirim SEN degildn cnm ya Yakin sayfalarda bi arkadas yazmsti kesede kanama olusmua gece ruyalarima grdi fln die yazmisti telden girdigim icin zor oluyor doktor Bu kanama icin Sana bi oneride bulunmadimi pihtilasma var sanirsam
benim ben hooooppppp!
önemsenmiyorum sanmıştım.öyle sevindim ki bu mesaja.
cok tesekkür ederim arkadasım.
ama kesede kanama yok allahıma sukurler olsun ama
kesenin yanında ufak bi kanama alanı olusmuş dedi dr.
onu sormustum arkadaslara.
neden olur?ne yapmalıyım?nasıl gecer?...

Haklısın canım bende ondan korkuyorum işte sen boşver prensese neler neler alınır ben seni süslü hayal ediyorum kim bilir nasıl olur bıcır bıcır
Benimde annem gitti yavaş yavaş temizlik yapıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tatile marmarise gel kuzucum orda oturuyorum ben:))
Ayrica ailemde istanbulda sık sık geliyorum zatenn gelincee yazarimm mutlaka:))

Geçtiğimiz yaz Ölüdenizdeydik, Marmarise de uğradık ama kalmadık... İnşallah canım şu minikler büyüsün de geliriz yine.Sen de İstanbul'a gelirsen haber ver mutlaka,haftaiçi çalışıyorum ama görüşmeyi çok isterim. Annenler ne tarafta oturuyor İstanbul'da ?

geç oldu ama sona da kalsam yazmadan duramazdım damlacım.
adın gibi damla gibi olmuş maşşallah allahıma.
kız-erkek kime ne?
hersey yolundaymış ya okur okumaz bir oh çektim vallahı.
aktif olamasam da ,burdaki tum arkadaslarımızın muayene dönüşlerini heyecanla bekliyorum.
darısı diğer anne adaylarımızın başına!

Sislide oturuyolardi ama ben evlenince sislinin kalabaligindan bikip kemerburgaza tasindilar:)
Aslinda bize uzun yolculuklar yasak suan ama ucakla yolculuk yapabilirmiyim diye sorup bi ist e gelmek istiyorum bakalim hayirlisi gelince mutlaka haber veririm canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…