canım cuma günü gidecem 5+2 olacağız keseyi görürüz dedi doktor
hımmm o zaman sen cuma günü gör mercimeği bizde pazartesi görücez inşallah :)
bizimki biraz oldu bittiye geldi. normalde eşim korunuyor. bu ay toplam 3 kez korunmasız kaldı.
ilk bebeğim de tek korumasız ilişkide olmuştu.erken hamilelik belirtileri, şüpheler derken cuma günü test yaptırdım. 4.8 çıktı. doktor haftaya cuma yine yaptır dedi..
bekiyoruz
siz nasıl karar verdiniz?
biz aralarında yaş farkı çok olmasın istiyorduk evde sürekli oynayabileceği bir oyun arkadaşının olması ve paylaşmayı öğrenmesi çok önemli bir çocugun. bu sebeple niyetlendik. Allah inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir hepimizin.
dur bakalım güzel haberler kapıda galiba :) hayırlı haberlerini duyarız inşallah.
o çok iyi işte. zor olacak ama hem ikisi beraber büyüyecek, hem de arkadaş olacaklar..
Hoşgeldin ozaman :)) ee mutlu olsana neden durgunsun boyle
benimki de o seviyelerde. ben de senin gibi beklemedeyim. hayırlısı olsun hakkımızda
canım ya ne bilim işte değere kafam takıldı inşallah birşey olmaz...mutluyum yaa mutlu olmazmıyım inşallah kızım abla olucak...yalnız çok fazla bel ağrım var kızımda son aylarda çok oluyordu ama bu erken başladı sanırım...
merhaba arkadaslar benim 9,5 aylık oğlum var bugün test yaptım ve suan burdayım çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım yaşım gereği çok iyi oldu ama psikolojik olarak beden olarak hazırmıyım bilmiyorum yinede içim kıpır kıpır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
inşallah cnm senin sat kaç.?
Merhaba hanımlar,
Bende 27 Ocakta öğrendim gebeliğimiBeta değerim 90 küsürdü :)
Kısmetse bende Ekim annesi olacağımAnnesi gibi Ekim ayında doğacak meleğim
Cuma günü kontrolüm var keseyi görücez inşallah ve biraz şanslıysam kalp atışınıda duyarım diye umuyorum
Üzülme canım kötüyüde çekme kendine. Umutlu düşün oyle olsun. Bak bebişin içinde, değer azda olsa aslında annecik bak ben buradayım üzülme diyor sana :)) yükselecek sen yeterki sinir stres yapma :)
benim 12 ocak..
biraz erken davrandım ben
hayırlı olsun.. Siz bayağıbüyütmüşsünüz ufaklığımerhaba hanımlar,
bende 27 ocakta öğrendim gebeliğimiBeta değerim 90 küsürdü :)
kısmetse bende ekim annesi olacağımAnnesi gibi ekim ayında doğacak meleğim
Cuma günü kontrolüm var keseyi görücez inşallah ve biraz şanslıysam kalp atışınıda duyarım diye umuyorum
merhaba arkadaslar benim 9,5 aylık oğlum var bugün test yaptım ve suan burdayım çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım yaşım gereği çok iyi oldu ama psikolojik olarak beden olarak hazırmıyım bilmiyorum yinede içim kıpır kıpır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Hoşgeldin aramızaaaaa :)) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah[/
tşk ederim canım senin ilkmi?
merhaba arkadaslar benim 9,5 aylık oğlum var bugün test yaptım ve suan burdayım çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım yaşım gereği çok iyi oldu ama psikolojik olarak beden olarak hazırmıyım bilmiyorum yinede içim kıpır kıpır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
canım ya ne bilim işte değere kafam takıldı inşallah birşey olmaz...mutluyum yaa mutlu olmazmıyım inşallah kızım abla olucak...yalnız çok fazla bel ağrım var kızımda son aylarda çok oluyordu ama bu erken başladı sanırım...
ayy cnım yaa allah razı olsun...kızım çok istiyor..şuanda söylemiycek gerçi en azından 3 aylık olsun sonra yoksa sürekli yer beni ne zaman gelicek diye...seni gitmedin dimi daha kalp atışı için...?
hayırlı olsun ikinizede
aymeh kızın hemen hemen 4 yaşında olmuş olacak kreşe başladı mı bu sene? zorlandı mı adapte olmak için? daha mı zor oluyor eski evrelere göre?
benimde biraz bel ve sırt kemikerimde ağrı var. ilkinde kasıklarım çok ağrıyordu.
karçiçeği maaşallah hakikaten peşi sıra olmuş. maaşallah. yaşımdan dolayı demişsin? yaşlar kaç aymeh ve kar çiçeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?