- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Hoşgeldin aramızaaaaa :)) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah[/
tşk ederim canım senin ilkmi?
Evet Rabb'imin izni ile ilk bebişim :))
hayırlı olsun.. Siz bayağıbüyütmüşsünüz ufaklığı
doğuma kadar bebeğin büyümüş olur. Hem bak ne güzel ikiz gibi büyüyecekler. Hayırlı olsun
Hosgeldin sende aramızaaaaa :)) ohh ne güzel burç uyumlarınızda iyi olacak. Iki terazi iki süslü vay eşinin haline :))
hayırlı olsun.. Siz bayağıbüyütmüşsünüz ufaklığı
doğuma kadar bebeğin büyümüş olur. Hem bak ne güzel ikiz gibi büyüyecekler. Hayırlı olsun
31 e girdim canım iyi oldu ama cok zor olucak gibi
selam herkesin bebeği hayırlı olsun bekleyenler de kavuşur umarım.. sorum olacak sizlere, idrar testi yapıp öğrenenler en erken ne zaman öğrendiniz? benim son adet tarihim 3 ocak hala olmadım bel ağrım ve mide bulantım var ama adet olmadan önce de olur, biraz da göğüs ağrım ama akıntım yok gibi... beklemek zor benim 2. olsun istiyorum oğlum var 25 aylık, ve aşılama ile oldu eğer adet olursam bu ay da tedavi olucam ama inşaallah gerek kalmadan olmuştur...
hayırlı olsun ikinizede
aymeh kızın hemen hemen 4 yaşında olmuş olacak kreşe başladı mı bu sene? zorlandı mı adapte olmak için? daha mı zor oluyor eski evrelere göre?
benimde biraz bel ve sırt kemiklerimde ağrı var. ilkinde kasıklarım ağrıyordu.
karçiçeği maaşallah hakikaten peşi sıra olmuş. yaşımdan dolayı demişsin? yaşlar kaç aymeh ve kar çiçeği?
Ay yerim ben onu :)) kız cocuğu baska oluyor ya :)) ben Perşembe günü gidiyorum kalp artışlarımızın bakalım ne soyleyecek doktor duyabilecekmiyiz kalp atışlarını :)) ayy oşimdi cimcime cimcime hareketler yapıyordur kardeş geliyor diye. Ama iyi kıskanmıyor bence bu yüzden cok şanslısın.
vay ne kadar erken öğrenmişsin ben çıkmazsa diye yapamıyorum...
canım benim yaşım 25 kızım kreşe gidiyor çalıştığım için elh.memnunum çok seviyor okulunu 15.tatilde bizim okulda 1 hafta tatil yaptı ananesindeydi hümeyra bugün nasıl güle oynaya gitti...evet ilkinde daha çok kasık ağrılarım vardı şimdi belim ve bacaklarım ağrıyor...senin ilk kaç yaşında...
Aslımda 1 hafta once öğrendim ama inanmamıştım. 2 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı. Sonra iki gün sonra 5 dakika sonra silik 3 gün kala net ikinci çizgiyi gördüm. Tabi canım yap %80 çıkar sonuc. Bugun zaten adet günün. Bence yarın sabah ilk idrarınla yap. Müjdeli haberini bekliyorum
maaşallah çok önemli okulunu sevmesi uyum göstermesi. yuva seçmesi de öğretmen seçmesi de önemli. okul okul gezmek kendine göre en iyiyi seçmek de zaman ayırmakla alakalı. biz çalışan anneler için zor ayrıntılar oluyor malesef.
ne mutlu sana ki cesaret edebilmişsiniz. herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
benim 1,5 yaşında. hiçbirşeyin farkında değil yavruş. kucagıma gelmek istiyor bende alıyorum kıyamıyorum. sende kucağına alırken çok dikkatli ol canım.
dediğim gibi geçen sefer kasıklarım ağrıyordu bu sefer bel sırt kemiklerimde bir ağrı var. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
sağ ol canım evde test var aslında bakalım olmazsam yaparım sen bence rekor kırmışsın :) ilk bebeğim de bile ben bu kadar erken öğrenmemiştim tam adet günümde kan değerim 38 çıkmıştı yani biraz düşüktü... o yüzden bekliyorum bakalım nasip artık...
Kizlar benim doktorum koy tavugu olmadigi surece tavuk yeme dedi cunku cok fazla zararli besinlerle besleniyorlarmis hic yemesende olur hatta dedi bilginiz olsun.. birde folidoce u ben hamile kalmadan 1,5 ay once baslamstm hala devam ediyorum. kahvaltida da yumurtayi sutu ve cevizi eksik etme dedi...
Öğrendiğim iyi oldu, ben de ısınmıyor diye sıcak su yapmayayım o zaman.bende sıcak su torbası koyuyordum ama uyarı aldım gevşetiyo biliyorsun sıcak su. adet dönemilerimde çok yapardım hemen sökülür gelirdi çocuk içinde öyle olabilirmiş ayaklara aşırı sıcak düşüğe neden olur dediler bende koymuyorum artık ayaklarıma yün çorap giyiniyorum buna rağmen buz :)
amin inşallah cnm çok şükür dediğim gibi o yönde şanslıyım 4 ay öncesine kadar annem bakıyordu gözüm arkada kalmıyordu..hümeyra okula çabuk alıştı ama ben onun okula gitmesine kolay alışamadım..sürekli ağlıyordum geceleri şidmi iyi çok şükür..içim rahat..kızımda bende mutluyum...aslında ben araları çok fazla olsun istemiyordum bana kalsa daha önce düşünürdüm ama imkanlar bunu gerektirdi..olurda rabbim nasip ederse..tam 4 yaş olacak aralarında kızımda satım 17 ocaktı şimdide 7 ocak:)
Kızlar hafta sonu yine doktora gittim. 5+1 görünüyo günüm. Kese ilk gittiğimde, 1 hafta önce 3.5 mm idi, şimdi 10 mm olmuş:)) ama bebek görünmüyo daha. 8 şubatta yine gideceğim, inş kalp atışlarını duyarım. Haftada bir ultrasona girmek tehlikeli olur mu aceba??
Ne güzel maşallah baya büyümüş bebişin :)) ben daha kac mm olduğunu bile bilmiyorum heyecandan sormayı unutmuştum. Bence her hafta gitmek zararlı olabilir en erken 10 gün sonra gitmelisin diye bilîyorum ben. Bakalım kızlar ne söylecek bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?