- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
evet yaa bide hissetmeye başlasaydık inşallah... ultrason çıktısında yazıyo kaç mm olduğu ordan bakabilirsin canıminş zararı olmaz haftaya randevu aldım bile...
:)) olsun canım kısmet böyleymiş. maddi manevi hazır hissetmeden olaya girişmekte annenin ruhsal sağlıgı için iyi olmuyor, önce kendini düşünen anne ancak çocugun psikolojisi üzerinde olumlu etkiler yaratabiliyor. hayırlısı böyleymiş diyelim.
sen niye ağlıyordun kızından ayrı kaldıgın için mi? ilk defa ayrı kaldıgın için mi? endişelendiğin için mi? iyi mi değil mi merak ettiğin için mi? ahhh bu annelik duygusu yok muuuu bi rahat insanlar olabilseydikkk :)))
Biliyorum ama yazan tek sey 0,4 ml baska bir rakam yok :) boyle kese boyutuda olmaz herhalde :)) sen baya iyi gidiyorsun ya :) ama doktora sor bence gerçi zararlı olsa söyler herhalde doktor :)
sağ ol canım evde test var aslında bakalım olmazsam yaparım sen bence rekor kırmışsın :) ilk bebeğim de bile ben bu kadar erken öğrenmemiştim tam adet günümde kan değerim 38 çıkmıştı yani biraz düşüktü... o yüzden bekliyorum bakalım nasip artık...
aslınada hepsi için ağlıyorumdum desem yeridir ama ilk defa ayrılmıyorum sonuçta çalışıyorum ya daha çok küçük olduğu için acabalar kafamı yiyordu annelik duygusu öyle b,irşeyki imkansız rahat olmamız senin kim bakıyor bebişine...
bende 27 sinde öğrendim ve 93 tü sonuç cuma günü kese için randevumuz varMerhaba hanımlar,
Bende 27 Ocakta öğrendim gebeliğimiBeta değerim 90 küsürdü :)
Kısmetse bende Ekim annesi olacağımAnnesi gibi Ekim ayında doğacak meleğim
Cuma günü kontrolüm var keseyi görücez inşallah ve biraz şanslıysam kalp atışınıda duyarım diye umuyorum
aynen cuma randevusu olan çokKızlar nasılsınız? Baş dönmesi olanlar biraz daha iyisiniz inşallah? Bu hafta çoğumuzun randevusu var açıkcası heyecan dorukta bende :)
ayyy maşallah görmüşsün ilk ne zman gördün keseyi canım kaç haftadaydınKızlar hafta sonu yine doktora gittim. 5+1 görünüyo günüm. Kese ilk gittiğimde, 1 hafta önce 3.5 mm idi, şimdi 10 mm olmuş:)) ama bebek görünmüyo daha. 8 şubatta yine gideceğim, inş kalp atışlarını duyarım. Haftada bir ultrasona girmek tehlikeli olur mu aceba??
maşallah kat kat artsın inşallahhhhhhbak değerimiz benziyor cnm benimde regli günüm ve bugün 41 çıktı doktorumu aradım çarşamba günü tekrarla dedi..bakalım bekliyorum inşallah yükselir...seninde 2.bebekmi?
ayyy maşallah görmüşsün ilk ne zman gördün keseyi canım kaç haftadaydın
maşallah kat kat artsın inşallahhhhhh
bende 27 sinde öğrendim ve 93 tü sonuç cuma günü kese için randevumuz var
aynen cuma randevusu olan çok
ayyy maşallah görmüşsün ilk ne zman gördün keseyi canım kaç haftadaydın
maşallah kat kat artsın inşallahhhhhh
ilk 4+3 ken gördüm keseyi canım. şimdi 5+3 oldum:))
ben malatyadayım ama cuma çok uzak gibi geliyor sen nerdesinaaaaa aynıymışızBende cuma günü kese için gidiyorum
Hangi şehirdesin sen?
ayy heyecanlandım şimdi ben 4+5 teyim son adete göre hesapladın demi ben 4+1 de gittim doktor bi baktı bişey görünmüyor dedi
şimdi int den baktım 4 dk dan az sürerse ultrasonun zararı olmazmış. seninki de 4 mm o zaman canım. Benimkinde de 0,35 yazıyo zaten. şimdi ye 1 cm i geçmiştir seninki de
Aa bak cok güzel :)) demek 4mm di :)) teşekkür ederim canım ilgin ve bilgin için. Perşembe gorcez bakalım artık gidişatı
evet son adete göre canım. Seninkide görünür artık bence, idrara sıkışık git ama
ayyy heyecanlandım şimdi ilk gittiğim doktor cuma çağırmıştı çokta sevmemiştim bi doktor önerdiler yarın yada öbür gün ona mı gitsem asıl gideceğim doktorun randevu 4 mart zaten o arada mecburen başka doktorlara gidecem
ben malatyadayım ama cuma çok uzak gibi geliyor sen nerdesin
sen şuan kaç haftalıksın
Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?
kızlar merhaba,
bence liste yapalım
bebeklerimizin gelişimlerini, cinsiyetlerini yazalım, şehirlerimizi yazalım. aynı sehirden olanlar bir birbirlerine destek olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?