2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet yaa bide hissetmeye başlasaydık inşallah... ultrason çıktısında yazıyo kaç mm olduğu ordan bakabilirsin canım inş zararı olmaz haftaya randevu aldım bile...

Biliyorum ama yazan tek sey 0,4 ml baska bir rakam yok :) boyle kese boyutuda olmaz herhalde :)) sen baya iyi gidiyorsun ya :) ama doktora sor bence gerçi zararlı olsa söyler herhalde doktor :)

aslınada hepsi için ağlıyorumdum desem yeridir ama ilk defa ayrılmıyorum sonuçta çalışıyorum ya daha çok küçük olduğu için acabalar kafamı yiyordu annelik duygusu öyle b,irşeyki imkansız rahat olmamız senin kim bakıyor bebişine...

Biliyorum ama yazan tek sey 0,4 ml baska bir rakam yok :) boyle kese boyutuda olmaz herhalde :)) sen baya iyi gidiyorsun ya :) ama doktora sor bence gerçi zararlı olsa söyler herhalde doktor :)

şimdi int den baktım 4 dk dan az sürerse ultrasonun zararı olmazmış. seninki de 4 mm o zaman canım. Benimkinde de 0,35 yazıyo zaten. şimdi ye 1 cm i geçmiştir seninki de

bak değerimiz benziyor cnm benimde regli günüm ve bugün 41 çıktı doktorumu aradım çarşamba günü tekrarla dedi..bakalım bekliyorum inşallah yükselir...seninde 2.bebekmi?

bendede seninle aynı canım anneanne. iyi ki varlar Allah razı olsun. hep gözünün önünde oldugu için şu vakte kadar ilk ayrıldıgında bu şekilde bir psikolojiye bürünmen normal canım. zamanla aşılıyor işte. herkesin başına gelen bir süreç.

bende 27 sinde öğrendim ve 93 tü sonuç cuma günü kese için randevumuz var
Kızlar nasılsınız? Baş dönmesi olanlar biraz daha iyisiniz inşallah? Bu hafta çoğumuzun randevusu var açıkcası heyecan dorukta bende :)
aynen cuma randevusu olan çok
ayyy maşallah görmüşsün ilk ne zman gördün keseyi canım kaç haftadaydın
bak değerimiz benziyor cnm benimde regli günüm ve bugün 41 çıktı doktorumu aradım çarşamba günü tekrarla dedi..bakalım bekliyorum inşallah yükselir...seninde 2.bebekmi?
maşallah kat kat artsın inşallahhhhhh

aaaaa aynıymışız Bende cuma günü kese için gidiyorum
Hangi şehirdesin sen?

şimdi int den baktım 4 dk dan az sürerse ultrasonun zararı olmazmış. seninki de 4 mm o zaman canım. Benimkinde de 0,35 yazıyo zaten. şimdi ye 1 cm i geçmiştir seninki de

Aa bak cok güzel :)) demek 4mm di :)) teşekkür ederim canım ilgin ve bilgin için. Perşembe gorcez bakalım artık gidişatı

Aa bak cok güzel :)) demek 4mm di :)) teşekkür ederim canım ilgin ve bilgin için. Perşembe gorcez bakalım artık gidişatı

Ne demek canım, burda oluş amacımız da o zaten, birbirimize ilgi ve bilgi vermek güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

evet son adete göre canım. Seninkide görünür artık bence, idrara sıkışık git ama

ayyy heyecanlandım şimdi ilk gittiğim doktor cuma çağırmıştı çokta sevmemiştim bi doktor önerdiler yarın yada öbür gün ona mı gitsem asıl gideceğim doktorun randevu 4 mart zaten o arada mecburen başka doktorlara gidecem

Git git git yarın git yarın git :)) ben sizin bebişleriniz için com heyecanlanıyırum. Burda hergğn birileri mutlu mutlu haberler veriyor ya sanki ben veriyorum o mutlu haberleri :)) haşi sende git bak ben şimdiden heyecan yaptım :))

Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?

kızlar merhaba,
bence liste yapalım
bebeklerimizin gelişimlerini, cinsiyetlerini yazalım, şehirlerimizi yazalım. aynı sehirden olanlar bir birbirlerine destek olsunlar

kızlar merhaba,
bence liste yapalım
bebeklerimizin gelişimlerini, cinsiyetlerini yazalım, şehirlerimizi yazalım. aynı sehirden olanlar bir birbirlerine destek olsunlar

Evet evet yapalım. Başta aslında boyle bir listemiz vardı ama şimdi yok. 2014 eylül annelerinde oyle bir liste var aslında. Becerebilen varsa yapsın ya cok hos olur gercekten. Ben tabletten giriyorum word yada excel seceneğine sahip değilşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…