ay canım kararsızım gidip de goremezsem tekrar tekrar ultrasona girmekte korkutuyor ya bişey olur diyeGit git git yarın git yarın git :)) ben sizin bebişleriniz için com heyecanlanıyırum. Burda hergğn birileri mutlu mutlu haberler veriyor ya sanki ben veriyorum o mutlu haberleri :)) haşi sende git bak ben şimdiden heyecan yaptım :))
Ben İstanbuldayım... 5+1 im bende... Ben düşünmemeye çalışıyorum canım
Bebeklerimizin kalp atışları genellikle 6.haftada olur biraz sabredin kızlar doktor için acele etmeyin
Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?
Gitgide çoğalıyoruz kızlar:) Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi bağışlasın :)
merhaba arkadaslar benim 9,5 aylık oğlum var bugün test yaptım ve suan burdayım çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım yaşım gereği çok iyi oldu ama psikolojik olarak beden olarak hazırmıyım bilmiyorum yinede içim kıpır kıpır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
Amiinnn diyeyim oncelikle ikinize de ortak sorunum emziriyormusunuz ? Eger oyleyse ne zaman birakicaksiniz :/ kucuk cocuklari olup benim gibi yeniden hamile olanlari gorunce tek degilim diye seviniyorum benim de oglusum 1.5 yasinda yeni hamisliklerimizz de hayirli olsunnmaaşallah çok önemli okulunu sevmesi uyum göstermesi. yuva seçmesi de öğretmen seçmesi de önemli. okul okul gezmek kendine göre en iyiyi seçmek de zaman ayırmakla alakalı. biz çalışan anneler için zor ayrıntılar oluyor malesef.
ne mutlu sana ki cesaret edebilmişsiniz. herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
benim 1,5 yaşında. hiçbirşeyin farkında değil yavruş. kucagıma gelmek istiyor bende alıyorum kıyamıyorum. sende kucağına alırken çok dikkatli ol canım.
dediğim gibi geçen sefer kasıklarım ağrıyordu bu sefer bel sırt kemiklerimde bir ağrı var. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?
Hadi hayirlisi olsun canim ins istedigin gibi doktor bulursun mide yanmada benim bildigim
Son aylarda olur AMA seninki erken baslamis allahallah:44: sevindim iyi olmana sayet doktora gidersen haber et bize olurmu:))))))
Selaminaleykum hamisleerr :))
Yarin doktor kontrolumuz var bakalim kesemizi gorebilecekmiyiz
Amiinnn diyeyim oncelikle ikinize de ortak sorunum emziriyormusunuz ? Eger oyleyse ne zaman birakicaksiniz :/ kucuk cocuklari olup benim gibi yeniden hamile olanlari gorunce tek degilim diye seviniyorum benim de oglusum 1.5 yasinda yeni hamisliklerimizz de hayirli olsunn
Ilk.dogumumu medical park fatih aysegul sofuoglunda yaptim su anda da oraya gidiyorum
Günaydın canım arkadasım. Rabbim korusun ben oyle demek istemedim ama canımız bizim onlar sadece gidip hersey yolundami diye bakmamız gerekir diye düşündüm. Tabi sen bilirsin. Oyle söyleyip üzdüysem özür dilerim :s bu arada ben de de var o miğde yanması. Hatta yemek yiyorum aradan 1 saat geçiyor Miğdem yanmaya başlıyor yeni Yedim diye yemiyorum. Sonra yemeyince direk başım dönüyor sonra Miğdem bulanmaya başlıyor. Ama miğde yanması yada kazınması cok var
inşallah canım benim mide yanması normalde de olurmus gebeliğe çok bağlamadım evet eşimin iş yerindeki doktorla konuşması biraz kafamı karıştırmıştı 3 ay beklememizi tavsiye etti kan testi bile yapmayın dedi hala anlam veremedim aama benim içim zaten rahat deildi eşim bi hastane bulmuş yarın öğllen kan vermeye gidicem hayırlı haberlelrle gelirirm inşallah ve tabiki haber veririm :))) :*
canım benim biraz duygusallığa bağladım galiba kusura bakma ama ne biliyim biraz sıkıldım burda yanımda kimsecikler yok o yuzden kötu seneryoları dusunmek istemememle alakalı bi durum sen beni uyarmk istedin iyi niyetinle teşekkr ederm ama içinde bulunduğum durum erteledi hep beni sonun randevu aldım burda prosedurler biraz daha farklı ve doktor tavsıyesı ıle bekledim ama daha fazla bekleyemicem inşallah yarın haber veririm bu arada mide yanmasına çözum sut kesın çözum hemde :))
selam herkesin bebeği hayırlı olsun bekleyenler de kavuşur umarım.. sorum olacak sizlere, idrar testi yapıp öğrenenler en erken ne zaman öğrendiniz? benim son adet tarihim 3 ocak hala olmadım bel ağrım ve mide bulantım var ama adet olmadan önce de olur, biraz da göğüs ağrım ama akıntım yok gibi... beklemek zor benim 2. olsun istiyorum oğlum var 25 aylık, ve aşılama ile oldu eğer adet olursam bu ay da tedavi olucam ama inşaallah gerek kalmadan olmuştur...
Kötü düşünme lütfen!! Ne anlaştık biz hersey iyi olacak. Bak içinde ki yavrucuk sen üzülünce, oda cok üzülüyor. Üzülsün istermisinbak yarın gidiyorsun sonunda. Keske ultrasonla da bakabilsen. Evey yurtdısında 2 sene yasadım ama doktorlarla ilgili hiç nir prosedürü bilmem. Fazla hasta olmadığım için işim hiç düşmedi. Kötü düşünmek emin ol kötüyü ceker. Aa noldu sana? Olumlu düşünürdün sen hep. Hadi kendine gel bir silkelen. Bak hersey cok iyi olacak :)) evet süt iyi gelebilirdi. Ama sütve süt ürünlerini artık tüketemiyorum cok fena midemi bulandırıyorlar. Kefir, peynir, süt, ayran hepsinden soğudum. Napcam bilmiyorum :s bak yarın haber ver mutlaka tammı unutma sakın. Kendini de hiç yalnız hissetme. Ben, biz buradayız..
evet anlaşmıştık değil mi kendimi tanıyamaıyorum son bi haftadır annem bile telde konuşurken sesimden anladı kızım yapma böle falan bir suru sey dedı haklısınız bugunden sonra herşey pozitif herşey gzel istediğim gibi inşallah tabiki evet moral çok önemliymiş şu martın ilk haftasını iple çekiyorum gerçekten teşekkr ederm desteğn için tatlımbu arada sutu bende sevmem ama ayrana bayılırım senin bulantılar başlamış desene allah hyardımcın olsun benmde sabah kaltğmda bi tuhaf oluyo sonra çok skr geçiyo yarın inşallah iyi haberle gelcem canım yalnız deilim ki siz varsınız ben biliyorum :)))))
Gitgide çoğalıyoruz kızlar:) Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi bağışlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?