2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay canım kararsızım gidip de goremezsem tekrar tekrar ultrasona girmekte korkutuyor ya bişey olur diye
Ben İstanbuldayım... 5+1 im bende... Ben düşünmemeye çalışıyorum canım

bende dusunmesem iyi aslında

Gitgide çoğalıyoruz kızlar:) Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi bağışlasın :)

Selaminaleykum hamisleerr :))
Yarin doktor kontrolumuz var bakalim kesemizi gorebilecekmiyiz

Amiinnn diyeyim oncelikle ikinize de ortak sorunum emziriyormusunuz ? Eger oyleyse ne zaman birakicaksiniz :/ kucuk cocuklari olup benim gibi yeniden hamile olanlari gorunce tek degilim diye seviniyorum benim de oglusum 1.5 yasinda yeni hamisliklerimizz de hayirli olsunn
Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?

Ilk.dogumumu medical park fatih aysegul sofuoglunda yaptim su anda da oraya gidiyorum

ayceey neredesin kuzum? Bir sorun yok dimi? Tüm gün yoktun. Cok merak ettim

Hadi hayirlisi olsun canim ins istedigin gibi doktor bulursun mide yanmada benim bildigim
Son aylarda olur AMA seninki erken baslamis allahallah:44: sevindim iyi olmana sayet doktora gidersen haber et bize olurmu:))))))

inşallah canım benim mide yanması normalde de olurmus gebeliğe çok bağlamadım evet eşimin iş yerindeki doktorla konuşması biraz kafamı karıştırmıştı 3 ay beklememizi tavsiye etti kan testi bile yapmayın dedi hala anlam veremedim aama benim içim zaten rahat deildi eşim bi hastane bulmuş yarın öğllen kan vermeye gidicem hayırlı haberlelrle gelirirm inşallah ve tabiki haber veririm :)) ) :*

Bende şimdi koşuyolu medipol hastanesine gidiyorum. Eşimin kendi şirketleri olduğu için henüz sigortasını başlatmadı. Ee bende suan bebekten dolayı evde olduğum içn sigortam yok. Medipol biraz pahalı ya muane basına 120 lira veriyoruz. İki haftada bir. Ayda 240 lira yapıyor. Medipolü herkes cok önerdi. Bakalım bizde memnun kaldığımız müddetce koşuyolu medipol Sevilay hanımdayız :)

canım benim biraz duygusallığa bağladım galiba kusura bakma ama ne biliyim biraz sıkıldım burda yanımda kimsecikler yok o yuzden kötu seneryoları dusunmek istemememle alakalı bi durum sen beni uyarmk istedin iyi niyetinle teşekkr ederm ama içinde bulunduğum durum erteledi hep beni sonun randevu aldım burda prosedurler biraz daha farklı ve doktor tavsıyesı ıle bekledim ama daha fazla bekleyemicem inşallah yarın haber veririm bu arada mide yanmasına çözum sut kesın çözum hemde :))

Nedenoyle soylemiş ki acaba bende anlam veremedim. Bende bir problemin oldu sandım. Ağrın sızın yok dimi? Yarın gidecek olmana cok sevindim :))

Kötü düşünme lütfen!! Ne anlaştık biz hersey iyi olacak. Bak içinde ki yavrucuk sen üzülünce, oda cok üzülüyor. Üzülsün istermisin bak yarın gidiyorsun sonunda. Keske ultrasonla da bakabilsen. Evey yurtdısında 2 sene yasadım ama doktorlarla ilgili hiç nir prosedürü bilmem. Fazla hasta olmadığım için işim hiç düşmedi. Kötü düşünmek emin ol kötüyü ceker. Aa noldu sana? Olumlu düşünürdün sen hep. Hadi kendine gel bir silkelen. Bak hersey cok iyi olacak :)) evet süt iyi gelebilirdi. Ama sütve süt ürünlerini artık tüketemiyorum cok fena midemi bulandırıyorlar. Kefir, peynir, süt, ayran hepsinden soğudum. Napcam bilmiyorum :s bak yarın haber ver mutlaka tammı unutma sakın. Kendini de hiç yalnız hissetme. Ben, biz buradayız..

canım öncelikle hayırlısı olsun adetin geçer geçmez belli olur

evet anlaşmıştık değil mi kendimi tanıyamaıyorum son bi haftadır annem bile telde konuşurken sesimden anladı kızım yapma böle falan bir suru sey dedı haklısınız bugunden sonra herşey pozitif herşey gzel istediğim gibi inşallah tabiki evet moral çok önemliymiş şu martın ilk haftasını iple çekiyorum gerçekten teşekkr ederm desteğn için tatlım bu arada sutu bende sevmem ama ayrana bayılırım senin bulantılar başlamış desene allah hyardımcın olsun benmde sabah kaltğmda bi tuhaf oluyo sonra çok skr geçiyo yarın inşallah iyi haberle gelcem canım yalnız deilim ki siz varsınız ben biliyorum :)))))

yeni gelen taze anneler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz musmutlu bi hamilelik sonunda da sağlıklı minnak bebişlerr inşallahhh :)))

selam hanımlar ben de ekim annesiyim 29 ekimde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür şimdi odasında mışıl mışıl uyuyor geçen sene bu zamanlar adet olmayı bekliyordum hamile olduğumu bile bilmiyordum şimdi ise miniğim yatağında tatlı uykusunda rabbim size de evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

bugn ağrım yoktu ama gece bi ara kasık ağrıma uyandım ama afedersiniz tuvaletimi tuttuğum için mi böyle oldu anlamadım cunku tuvaletten sonra yatağa geçtiğimde hafifledi ama gn boyu iyiydim bide ben çook şyorum özelliklede ayaklarım göğslerim buyuyor bu benı zorluyo bıde gece sola yatma durtusu benı delı edıyo yuzustu yatmayı pek severim de ama herşey bebişimizin ve bizim sağlımız içinse katlanıcaz

İşte bende hersey o sabah bulantılarıyla başladı. Sonra gün içerisine yayılmaya başladı. Ama biyerde okudum ne kadar doğru ne kadar yalnış bilmiyorum miğde bulantırıyla beraber bebişlerin kalp atışları başlıyormuş. Bellimde yalandır bilmiyorum ama bu beni mutlu etmişti :) tabii ya mutlu olmamak için ne sebebin varki? Bak içinde miniğin var. Rabb'imin izni ile sağlıklı bir şekilde büyüyor. Sen üzülerek onuda üzme ama senden belki de şuan için tek ricası bu. Unutmaki şuan iyi birşeyde yapsan bebişini kotu birsey yapsan yine bebişine yapıyorsun. Rica ediyorum canım benim sende her zaman yanımda oluyorsun teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…