Bu durumda ne yapabiliriz bilmiyorum, ben daha önce kısa süreli clexane kullandım ama bu gebeliğimde Hibor kullanıyorum, onda var mı bilmiyorum attığın linkten baktım ama göremedim. Sen görürsen söyler misin?
Yine de eğer bizim için ve bebeğimiz için şifa olacaksa başka şansımız yok çünkü dinimizde de insan hayatı her şeyden önemli, Rabbim hoşgörür inşallah..
Herkese günaydın arkadaşlar...
Çalışan anneler içinse; çok şükür bir haftayı daha bitirdik ve hafta sonuna az kaldı
ohh Allah a şükür!! Bizim de böyle olsun inşallah!! Pztesi kan vercem sanrm ben de.. zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorum dakaç gün sonra çıktı sonuç?
Dün akşam internete giremedim. Bu sabah da tiroid için kan vermeye gittim. Anca gelebildim.
Dün bebeğimi gördüm yine kıpır kıpırdı :) Allahıma şükür çok iyi :) Boyu 6 cm olmuş. İnşallah boyu babası gibi uzun olur :)))))
Şuanda ultrasona göre 12+5 olmuşuz. Normalde bugün 12+1 olmalı adetime göre :) 4 gün ilerden gidiyor :)
Dün başka doktora gitmiştim cinsiyetini belki söyler diye. Doçent ve yaşlı da bir doktordu, tecrübeli. Ama 4. ay bitmeden söylenmez dedi :) Tüm ısrarlarıma rağmen söylemedi :) Ne yapalım artık 12 nisandaki randevuda öğrenirim inşallah :)
Bir de ilk defa dün kalp atımını dinletti doktor bana :) Öyle hızlı atıyor ki ilk defa duydum :))) Allahıma şükürler olsun artık 4. aydayız. Risklerden biraz daha uzağız. Allahım herkese nasip etsin :)
15 haftalık oluyor canım annesinin bılığı:)Maşallah çok sevindim:109arısı bize 3 hafta sonra ne kadarlık oluyo?
Gözünaydın canım seninki maşallah kocaman olmuş darısı başıma yarın kontrolüm aşağı yukarı 1 ay oldu gitmeyeli merak ediyorum belim çok ağrıyor gece çok zor uyuyorum bakalım
Dün akşam internete giremedim. Bu sabah da tiroid için kan vermeye gittim. Anca gelebildim.
Dün bebeğimi gördüm yine kıpır kıpırdı :) Allahıma şükür çok iyi :) Boyu 6 cm olmuş. İnşallah boyu babası gibi uzun olur :)))))
Şuanda ultrasona göre 12+5 olmuşuz. Normalde bugün 12+1 olmalı adetime göre :) 4 gün ilerden gidiyor :)
Dün başka doktora gitmiştim cinsiyetini belki söyler diye. Doçent ve yaşlı da bir doktordu, tecrübeli. Ama 4. ay bitmeden söylenmez dedi :) Tüm ısrarlarıma rağmen söylemedi :) Ne yapalım artık 12 nisandaki randevuda öğrenirim inşallah :)
Bir de ilk defa dün kalp atımını dinletti doktor bana :) Öyle hızlı atıyor ki ilk defa duydum :))) Allahıma şükürler olsun artık 4. aydayız. Risklerden biraz daha uzağız. Allahım herkese nasip etsin :)
Herkese günaydın arkadaşlar...
Çalışan anneler içinse; çok şükür bir haftayı daha bitirdik ve hafta sonuna az kaldı
maşallah, subhanallah niye söylemedi ki ya keşke söyleseydi. Büyük ihtimalle bi tahmini vardır ama söylememiştir. Resmini koysana bi yorum yapabiliriz belki:)
kesin sonuç alırsın cinsiyet hakkında baya büyük oluyo gittiğinde maşallah15 haftalık oluyor canım annesinin bılığı:)
Günaydın, evet ne güzel haftalar ilerledikçe seviniyorum, bebeğimize kavuşmamıza biraz daha yaklaşıyoruzgünaydın herkese :) yaşasın yarın haftasonu ve bebeklerimiz 1 hafta daha büyüdü inşallah...
Yok daha cinsel organ oluşmaz şimdi diyor. 4. ay biterken oluşur belli olur diyor. Yani belli olacak kadar oluşmamış şuanda. Oluşmayan bir şeyin de tahminini yapmam dedi :) Çok şeker bi amcaydı doktor ya bunu çok sevdim :) Normal doğumu da 600e yapıyormuş :))
Resmi evde. Akşama kocişin telefonundan atarım :))
Kızlar ben şimdi hamilelik takvimini ultrasona göre mi yapayım son adetime göre mi? Hangisi doğru ki :)
At ama ben pazartesi görebilirim ancak. Resimdeki çıkıntıdan tahmin yapmışlar kk da. Ben biraz araştırdımda, o çıkıntı popoya paralel olursa kız, en az yüzde otuz açıyla yukarı duruyosa erkek oluyomuşne kadar doğru bilemem tabi
Bence kendi doktorunada gittikten sonra düzelt canım, benimde değişik tarih söylemişti farklı doktorlar sonra yine aynı tarihe döndü
evet haklısın galiba, iki seçenek var hangisi olursa nasip artık, biraz meraklanıcaz napalım o kadar da olsun artıkO çıkıntıyı ben de gördüm burada ama o her zaman doğru çıkmıyormuş canım :)
12 nisanda artık :)
Bu doktorun verdiği ultrason çıktısı daha güzel ama burayı çok beğendim aslında :)))
Karşıdaki ekrana yansıtıyorlar bebişimi :)
evet haklısın galiba, iki seçenek var hangisi olursa nasip artık, biraz meraklanıcaz napalım o kadar da olsun artık
benim gittiğim yerde de öyle tavana yansıtıyorlar çok rahat bi şekilde görüyorum. Bence sen doktorunu değiştir, bu ultrason daha yeni ve iyi anlaşılan doktorda iyiymiş, hem de tecrübeli daha ne olsuno zaman haftası da doğru olabilir bi daha ne zaman gelmen gerektiğini söyledi mi? o zamanki ölçümde haftası netleşir eğer bu doktora gidersen. Bu arada eşine söyledin mi gittiğini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?