2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

http://www.ilacrehberi.com/v/hibor-...ir-enjektor-aa74/kub/farmakolojik-ozellikler/

Hiborda yazmıyor canım ama illa yazması gerekmezmiş zaten bir çok ilaçta bu yöntemi kullanıyorlarmış. Domuzdan bir madde alıp direk içine koymadıkları sürece prospektüse de yazmaları şart değilmiş. Yapacak bir şey yok. Doktor kullan diyorsa kullanacağız.

Domuz mukozasından bir hücre alıp onu türeterek kullanıyorlarmış. Piyasada bulunan bütün inisülin iğneleride bu şekilde üretiliyormuş..

Herkese günaydın arkadaşlar...

Çalışan anneler içinse; çok şükür bir haftayı daha bitirdik ve hafta sonuna az kaldı

günaydın,evet ama ben artık hafta sonuna dinlenme zamanı geldi diye değil bebeğim bir haftayı daha devirdi gözüyle bakar oldum ben şahsen...eskiden öyle değildi tabii ama şimdi onun için sayıyorum haftaları.. :)

Son düzenleme:
Dün akşam internete giremedim. Bu sabah da tiroid için kan vermeye gittim. Anca gelebildim.
Dün bebeğimi gördüm yine kıpır kıpırdı :) Allahıma şükür çok iyi :) Boyu 6 cm olmuş. İnşallah boyu babası gibi uzun olur :)))))
Şuanda ultrasona göre 12+5 olmuşuz. Normalde bugün 12+1 olmalı adetime göre :) 4 gün ilerden gidiyor :)
Dün başka doktora gitmiştim cinsiyetini belki söyler diye. Doçent ve yaşlı da bir doktordu, tecrübeli. Ama 4. ay bitmeden söylenmez dedi :) Tüm ısrarlarıma rağmen söylemedi :) Ne yapalım artık 12 nisandaki randevuda öğrenirim inşallah :)
Bir de ilk defa dün kalp atımını dinletti doktor bana :) Öyle hızlı atıyor ki ilk defa duydum :))) Allahıma şükürler olsun artık 4. aydayız. Risklerden biraz daha uzağız. Allahım herkese nasip etsin :)

ohh Allah a şükür!! Bizim de böyle olsun inşallah!! Pztesi kan vercem sanrm ben de.. zaman zaman aklıma geliyor endişeleniyorum da kaç gün sonra çıktı sonuç?

canım salı günü ensesini ölçtü kan verdim perşembe sonucu aldım. 2 günde çıkıyor. 1/12000 yazıyordu doktor 1/1000 bile olsa sorun yok demektir bu sebeple 3 test yapmayalım dedi.11+2 günlüktü gittiğimde. elimin üzerinden aldılar kanı hala mosmor ya siz koldan verin.

Gözünaydın canım seninki maşallah kocaman olmuş darısı başıma yarın kontrolüm aşağı yukarı 1 ay oldu gitmeyeli merak ediyorum belim çok ağrıyor gece çok zor uyuyorum bakalım

Kızlar ikili tarama hakkında bilgisi olanlara sormak istediklerim var. Gebeliğim 10 hafta 6 günlük. Ama son kontrolde gelişimi önden gidiyordu maşallah. Bugüne randevu aldım. İkili taramaya bakabilir mi sizce? Bir de şöyle bir durum sözkonusu, iki doktora gidiyorum ben. Haftaya esas doktorumdan randevum var, o gün 12+0 olacak, ikili tarama için geç mi olur? Ayrıca ikili tarama için ultrasoundda uzun süre mi kalınıyor?

Son düzenleme:
Gözünaydın canım seninki maşallah kocaman olmuş darısı başıma yarın kontrolüm aşağı yukarı 1 ay oldu gitmeyeli merak ediyorum belim çok ağrıyor gece çok zor uyuyorum bakalım

İnşallah sen de güzel haberler alırsın canım :)
Ben de bir gece öyle çok zor uyudum ama içimdeki bi sıkıntıdan. İçime sıkıntı giriyor bazen.

maşallah, subhanallah niye söylemedi ki ya keşke söyleseydi. Büyük ihtimalle bi tahmini vardır ama söylememiştir. Resmini koysana bi yorum yapabiliriz belki:)

maşallah, subhanallah niye söylemedi ki ya keşke söyleseydi. Büyük ihtimalle bi tahmini vardır ama söylememiştir. Resmini koysana bi yorum yapabiliriz belki:)

Yok daha cinsel organ oluşmaz şimdi diyor. 4. ay biterken oluşur belli olur diyor. Yani belli olacak kadar oluşmamış şuanda. Oluşmayan bir şeyin de tahminini yapmam dedi :) Çok şeker bi amcaydı doktor ya bunu çok sevdim :) Normal doğumu da 600e yapıyormuş :))
Resmi evde. Akşama kocişin telefonundan atarım :))

15 haftalık oluyor canım annesinin bılığı:)
kesin sonuç alırsın cinsiyet hakkında baya büyük oluyo gittiğinde maşallah

günaydın herkese :) yaşasın yarın haftasonu ve bebeklerimiz 1 hafta daha büyüdü inşallah...
Günaydın, evet ne güzel haftalar ilerledikçe seviniyorum, bebeğimize kavuşmamıza biraz daha yaklaşıyoruz

Kızlar ben şimdi hamilelik takvimini ultrasona göre mi yapayım son adetime göre mi? Hangisi doğru ki :)

At ama ben pazartesi görebilirim ancak. Resimdeki çıkıntıdan tahmin yapmışlar kk da. Ben biraz araştırdımda, o çıkıntı popoya paralel olursa kız, en az yüzde otuz açıyla yukarı duruyosa erkek oluyomuş ne kadar doğru bilemem tabi

Kızlar ben şimdi hamilelik takvimini ultrasona göre mi yapayım son adetime göre mi? Hangisi doğru ki :)

Bence kendi doktorunada gittikten sonra düzelt canım, benimde değişik tarih söylemişti farklı doktorlar sonra yine aynı tarihe döndü

O çıkıntıyı ben de gördüm burada ama o her zaman doğru çıkmıyormuş canım :)

Bence kendi doktorunada gittikten sonra düzelt canım, benimde değişik tarih söylemişti farklı doktorlar sonra yine aynı tarihe döndü

12 nisanda artık :)
Bu doktorun verdiği ultrason çıktısı daha güzel ama burayı çok beğendim aslında :)))
Karşıdaki ekrana yansıtıyorlar bebişimi :)

O çıkıntıyı ben de gördüm burada ama o her zaman doğru çıkmıyormuş canım :)
evet haklısın galiba, iki seçenek var hangisi olursa nasip artık, biraz meraklanıcaz napalım o kadar da olsun artık

12 nisanda artık :)
Bu doktorun verdiği ultrason çıktısı daha güzel ama burayı çok beğendim aslında :)))
Karşıdaki ekrana yansıtıyorlar bebişimi :)

benim gittiğim yerde de öyle tavana yansıtıyorlar çok rahat bi şekilde görüyorum. Bence sen doktorunu değiştir, bu ultrason daha yeni ve iyi anlaşılan doktorda iyiymiş, hem de tecrübeli daha ne olsun o zaman haftası da doğru olabilir bi daha ne zaman gelmen gerektiğini söyledi mi? o zamanki ölçümde haftası netleşir eğer bu doktora gidersen. Bu arada eşine söyledin mi gittiğini:)

Bu ultrasonun çıktısı bile pasparlak :))))))) Kafanı çevirmene gerek yok, karşıdaki ekrana yansıtıyor. Benim doktorda yok bu :)
Doktor gelmek istersen 1 ay sonra gelebilirsin dedi :) Başka doktora gittiğimi bildiği için öyle dedi :)
Zaten ben 12 nisandan sonra başka doktora gidicem. Onu beğenmezsem bu doktora devam ederim. Çünkü adam çok ilgiliydi :) Ve sanırım teknolojik olarak da daha ilerdeler benim gittiğim hastaneye göre...
Eşime bu sabah çıktıyı gösterdim. Şaşırdı :) Sen kalp atışını duyamadın dedim :)) Hiç duyamadı garibim :) Benim kendi doktorum dinletmedi hiç bize :)
Hep sırt üstü yatıyor dedim :))))) Bana çekmiş dedi :)
Ben sırt üstü yatamam hiç. Ya sağıma yatarım ya soluma :) Ama kocişim sırt üstü yatar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…