- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
selam hanımlar ben de ekim annesiyim 29 ekimde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür şimdi odasında mışıl mışıl uyuyor geçen sene bu zamanlar adet olmayı bekliyordum hamile olduğumu bile bilmiyordum şimdi ise miniğim yatağında tatlı uykusunda rabbim size de evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İşte bende hersey o sabah bulantılarıyla başladı. Sonra gün içerisine yayılmaya başladı. Ama biyerde okudum ne kadar doğru ne kadar yalnış bilmiyorum miğde bulantırıyla beraber bebişlerin kalp atışları başlıyormuş. Bellimde yalandır bilmiyorum ama bu beni mutlu etmişti :) tabii ya mutlu olmamak için ne sebebin varki? Bak içinde miniğin var. Rabb'imin izni ile sağlıklı bir şekilde büyüyor. Sen üzülerek onuda üzme ama senden belki de şuan için tek ricası bu. Unutmaki şuan iyi birşeyde yapsan bebişini kotu birsey yapsan yine bebişine yapıyorsun. Rica ediyorum canım benim sende her zaman yanımda oluyorsun teşekkür ederim :))
selam hanımlar ben de ekim annesiyim 29 ekimde bebeğimi kucağıma aldım çok şükür şimdi odasında mışıl mışıl uyuyor geçen sene bu zamanlar adet olmayı bekliyordum hamile olduğumu bile bilmiyordum şimdi ise miniğim yatağında tatlı uykusunda rabbim size de evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Âmin inşallah bizde o günleri görebiliriz :) Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Ne güzel sen miniğine kavusmussun, darısı bizim başımıza artık
rabbim size ve isteyen herkese de nasip etsin çok güzel bir duygu anlatması mümkün değilselammm ne mutlu sana maşallah bebeğin yanıbaşında sağlıkla mutlulukla buyut ınsallah amiin darısı hepimizin başına tum isteyenlerin
inşallah bebişinin kalbi atıyo ve sende dr randevunda duyarsın canım o zman ne diyoruuuzzz bebişler için herşey pozitif negatifliğe yer yok butun eksı dusuncelere kapalıyız neysem içimden gelenleri aktarmak niyetim ; önemli olduğumuzu hissediyorum bebeğim ve ben çook önemliyim çunku bi mucize yaşıyorum cunku anne oluyorum cunku vesileyim bunu yaşamak ayrıcalık bunu yaşamak aşk bunu yaşamak gerçekten 'yaşamak' bide farkındalık tabı farkındayım artık taşıdıgın bı organ deil taşıdıgın bı duygu deil tasıdıgın bı beden deıl su an tasıdıgın sey mınıcık masum bı can ve o canı canına katana sukurler olsun demek bıze dusen evet bu duyguyu ılk defa yasıyo olmam bu hıslerı yasaatıyo ama ben bi kerede beş kere de on kere de hamıle kalsam bu duyguları ilk kez yaşıyomus gibi yasarım cunku ben anne adayıyım ve ben her hamılelıgmde yenı bı mucızeyle mukafatlandırıldım derrim işte bu yuzden şanslı olduğumuzu unutmayalım ve kendimize iyi bakalım
Hehh işte bu yaa senin yazılarınla bende kendime geldim :) ne kadar güzel kelimeler bunlar. Açıkcası duygulandımda. Anne oluyoruz biz ya. Gercekten bir mucize. Rabb'imin mucizesi. Annenin hakkı ödenmez derler ya gercekten ödenmez. Annemin değerini zaten bilirdim artık cok daha iyi biliyorum. Birde kucağımıza aldığımızda, ilk kokusunu içimize çektiğimizde, babasıyla aralarında sevgiyi hissettikçe neler hissedeceğiz kim bilir. Bu sadaret 9 ay 10 günlük bir süreç. O yüzden bu 9 ay 10 günlük süreci mutsuz huzursuz değil her anımızı gerçekten mutluluklar yaşayarak geçirmeliyiz. Bakoy elini karnına. Artık bebişin orada. Olumsuz olduğum şüpheye düştüğüm heran ben bebişimle konuşuyorum. Diyorum geçecek sende üzülme benimle beraber, ilk göz ağrım benim diyorum. Anlamıyor ama bence hissediyor sevildiğini :)
Ben de yarın için kendi doktorumdan randevu aldım bir de o görsün beni diye. Inşallah benimkini de görür de sevincim tamam olur. Pek de umudum yok ama olsun:)
öncelikle gözün aydın şimdi okudum ikizler yoldaymış :) inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.kasık ağrılar dende de çok oldu ilk başlarda şu an 6 yada 7 haftalık bebiş yavaş yavaş azalıyor ağrılar. e senin iki kese var hemende görünmüş bizimkilerden 2 kat büyük ağrılarıda biraz daha fazla olur heralde içini ferah tut bulantımda 1-2 gündür yavaş yavaş başladı.başlamayaydı daha iyiydi ama :)
Ya bende de akıntı yok hiç. Olmaması normal mi, kese tam oluşunca mı başlıyor acaba, ben de bunları düşünüp düşünüp panikliyorum:44:
Düşünme İnan ki normal. Ben başlarda ağrıdıkça korkudan ağlayacaktım. Bi stres yapmıştım ki sorma :) ama gördüğün gibi sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz bebişimle :) bu ağrılar çok normal ve zamanla azalıyor. Benimm artık nadiren ağrıyor
bak değerimiz benziyor cnm benimde regli günüm ve bugün 41 çıktı doktorumu aradım çarşamba günü tekrarla dedi..bakalım bekliyorum inşallah yükselir...seninde 2.bebekmi?
ay canım 4+5 teyim 5+2 de randevum var kese için buna bile sabirsizlanirken 6 yi bekleyemem
oyşş çok mutlu oldumm çok teşekkür ederim. çarşamda 158 cumartesi 758 falan çıktı hcg normal geldi bana içim rahatladı
Bendede akıntı yok ..Doktor kasınlarında sancı olablir baş dönmen olabilir bulantın olabilir sakın korkma dedi ama akıntıdan bahsetmedi. Demekki illede olması gereken birşey değil , panikleme sende..
Şimdi daha iyiyim, azalıyor sancılar. Sabah 09.00 da doktor randevumuz var çok heyecanlıyım
benim ilk bebeğimin değeriydi o çok şükür doğdu sağlıklı 25 aylık ikinci bebeği istiyorum ama daha test yapmadım yoksa diye tek çizgi görmek istemiyorum adetim on gün gelmezse yapacam testi... ilk bebeğimde 4 haftalıkken öğrenmiştim zaman geçmemişti yok kese yok kalp atışı falan derken sürekli kan değerine bakıldı falan hastaneyi yol yapmıştım nasipse 2. bebeğimde fazla gidesim yok çünkü çocukla kışta evden çıkmak ayrı bir problwm... Allah senin bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
Istanbulda yaşayanlar, hangi hastanelere gidiyorsunuz yada gideceksiniz kızlar?
Cnm ben kızımdada gittiğim doktor mihrimah sultan hastanesi var üsküdarda zeynep hanım ona gidicem yine inşallah o hastanede doğum olmuyor anlaşmalı hastanelerde yapyor doğumu çok memnunum işini seven hastalarını seven şeker bir doktor..bir giden bir daha bırakamıyor zaten..benim hemen hemen bütün arkadaşlarımında doğumunu kendisi gerçekleştirdi...
Gitgide çoğalıyoruz kızlar:) Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi bağışlasın :)
Selaminaleykum hamisleerr :))
Yarin doktor kontrolumuz var bakalim kesemizi gorebilecekmiyiz
Amiinnn diyeyim oncelikle ikinize de ortak sorunum emziriyormusunuz ? Eger oyleyse ne zaman birakicaksiniz :/ kucuk cocuklari olup benim gibi yeniden hamile olanlari gorunce tek degilim diye seviniyorum benim de oglusum 1.5 yasinda yeni hamisliklerimizz de hayirli olsunn
Ilk.dogumumu medical park fatih aysegul sofuoglunda yaptim su anda da oraya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?