2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimde eşim çok merak ediyo cinsiyetini canım ben şuan sadece bebeğimi görmek istiyorum senin prenses için bi kez daha netleştir zaten sonra hissedicez rahatlıcaz canım

Evet ben dün biyerde okudum 16. Haftadan sonra nadir de olsa hissetmeye başlayacaksınız diyordu 16. Haftaya da birşey kalmadı canım :)))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim oğlum olacak diye hissediyorum :)
Hayırlısı olsun:)

4 boyutluda bütün organlarını görürsünüz daha rahat edersin :)

Evet ben dün biyerde okudum 16. Haftadan sonra nadir de olsa hissetmeye başlayacaksınız diyordu 16. Haftaya da birşey kalmadı canım :)))

Acaba şimdi hissedemezmiyiz ki keşke hissetsek 1 ay daha var bence zaman su gibi akıp gidiyo hamile olduğumu öğrendiğim dün gibi

Kızlar ben 12+1 iken öğrendim hemde ısrar etmeden söyledi ve %100 kesin dedi o nasıl oluyor :26:

kontrole gittim Doktor kalpleri atıyor dopleri çok sağlıklı bulmuyoruz deyip dinletmedi kalp atışlarını hoppala dinseydik iyiydi ama ultrasonda gösterdi kalp atışlarını :) neyse şükür herşey yolunda 3 hafta sonra ikili test için gideceğiz artık bu arada herhangi bir sorun olmaması dileğiyle insallah

Kızlar folik asite devam ediyormusunuz kaçıncı haftaya kadar içiliyor? İnternette bazı yerlerde 8. hafta diyor?

çok hoşsun cnm olsun görmekte güzel maşallah

Kızlar ben 12+1 iken öğrendim hemde ısrar etmeden söyledi ve %100 kesin dedi o nasıl oluyor :26:

Ee ne söyledi cinsiyetine. Boyle %100 dediyse erkektir sanırım. Belki de kıZ demiştir cook merak ettim şimdi. Bende12+1 de öğrendim ama benim doktorum %65 kız dedi değişebilir belki de ben görmüyorumdur dedi. Senin doktorun 4D ile mi baktı peki?

diğer topikte yazıyor cnm kızı olacak sanırımm

Yarın görcem canım inşallah ikili test zamanımız:)
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ben en son 4 martta gittim 2 nisana randevu verdi eşim kızmasa arada gidecem ama çok kızıyor gitme iş çıkarma rahat dur deyip duruyor. o zaman ense kalınığına bakarız dedi test işini bilmiyortum yaptırmayacaz galiba
Pazartesi tiroid sonucumu göstermeye gidicem. O zaman ben hemşireye söyliyim o zaman :))

Sağol canım darısı başınıza :)
amin canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
canım merak etmiştik seni hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına sevindim rüyalara da takılma bebeğin iyi inşallah annesi
ne güzel peki cinsiyeti ne bebeğinin
Kızlar folik asite devam ediyormusunuz kaçıncı haftaya kadar içiliyor? İnternette bazı yerlerde 8. hafta diyor?

canım benim doktor 12 ye kadar kullanacaksın dedi 2 nisanda 12+3 oluyoruz o gün kontrol var bakalım ne diyecek

diğer topikte yazıyor cnm kızı olacak sanırımm

Cok iyi bak bak öğreniyorlar valla bizim doktorlar da problem :)) yok illa işkence çekicez 16. Haftaya kadar

Yok tatlım kız dedi bende şaşırdım zaten :)) detaylı ultrasonla bıle bakmadı normal baktı.Çok emindi başka doktora yine gitmeyi düşünüyorum.

Cok iyi bak bak öğreniyorlar valla bizim doktorlar da problem :)) yok illa işkence çekicez 16. Haftaya kadar

tatlım ben sordum 1 ay sonra söylüycem dedi bende ısrar etmedimm başka dr gittim erkeğe benziyor dedii yarın belki 2li test yapmaya giderimm o zaman sıkıştırıcam kesin bişey söylesinn neden böyle yapıyor lar ki acaba kesin bişey mi söylemek istiyorlarr

%100 olmadan soylemek istemiyorlar sonradan yanılma payları olabilir ee itibarları düşebilir Bizide hayal kırıklığına uğraşmamak için yapıyorlar bence. Ee 17. Haftada mı gidiyorsun simdi sen? Valla 15. Haftada az cok artık kesinlik kazanır diye düşünüyorum

Yok tatlım kız dedi bende şaşırdım zaten :)) detaylı ultrasonla bıle bakmadı normal baktı.Çok emindi başka doktora yine gitmeyi düşünüyorum.

Çok ilginç nub denilen bir Yontem varmış kemiklerden anılıyorlarmış Herakde oyle anladı. Çünkü %100 baya baya yüksek bir rakam. Doktorun nerde senin :))

yarın belki ikili testi yaptırmaya giderim yarın 12+3 haftalık oluyorr kısmet hayırlısı olsun hakkımızda 13. haftanın içinde oluyorum demi şimdi.
canım 15+3 haftalıkken gel dedi ama ikili test için gitmezsem 12 nisanda giderim cnm

Son düzenleme:
canım 15+3 haftalıkken gel dedi ama yarın belki ikili testi yaptırmaya giderim yarın 12+3 haftalık oluyorr kısmet hayırlısı olsun hakkımızda 13. haftanın içinde oluyorum demi şimdi

Evet canım 12+3 günlük 13 haftaya tekabül ediyor. Hakkında hayırlısı olsun canım güzel güzel haberlerle gel olurmu?

Evet canım 12+3 günlük 13 haftaya tekabül ediyor. Hakkında hayırlısı olsun canım güzel güzel haberlerle gel olurmu?

sağol cnm işallah iyi haberlerle gelirim işallah gidersem tabii neyse ben çıkayım yemek yapayım karnım acıktı yemeyince miğdem bulanıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…