- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Benimde eşim çok merak ediyo cinsiyetini canım ben şuan sadece bebeğimi görmek istiyorum senin prenses için bi kez daha netleştir zaten sonra hissedicez rahatlıcaz canım
Canim senin bebisin cinsiyeti ogrenmek icin biraz beklemissin ama ama en azindan net olur.erken haftalarda daha çok tahmin gibi bizi oluyor değişebiliyor.yanlis anlasilma olmasin benim haftam çok küçük daha doktor cinsiyeti için diye birşey demedi.doktor 4 boyutluda organ gelişimine bakicam dedi.bende merak ettim 4 boyutlu da nasip gözüküyor diehayirlisi bakalim içinize birşey doğuyor mu benim gibi.bana kizin olcakmis gibi geliyor neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum
Evet ben dün biyerde okudum 16. Haftadan sonra nadir de olsa hissetmeye başlayacaksınız diyordu 16. Haftaya da birşey kalmadı canım :)))
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
herşey yolundadır insallah hayırlı haberlerin gelir... bende bugün kontrole gideceğim ilk başlarda benim lekenlenmelerim olmuştu ama iğne verdi doktor şükür şimdilik yok bugün gidip eşimle kalp atışı dinleyeceğiz hala dinlemedik te(onun işi yoğundu bende onsuz dinlemek istemedim)
Kızlar folik asite devam ediyormusunuz kaçıncı haftaya kadar içiliyor? İnternette bazı yerlerde 8. hafta diyor?
kontrole gittim Doktor kalpleri atıyor dopleri çok sağlıklı bulmuyoruz deyip dinletmedi kalp atışlarını hoppaladinseydik iyiydi ama ultrasonda gösterdi kalp atışlarını :) neyse şükür herşey yolunda 3 hafta sonra ikili test için gideceğiz artık bu arada herhangi bir sorun olmaması dileğiyle insallah
Kızlar ben 12+1 iken öğrendim hemde ısrar etmeden söyledi ve %100 kesin dedi o nasıl oluyor :26:
Ee ne söyledi cinsiyetine. Boyle %100 dediyse erkektir sanırım. Belki de kıZ demiştir cook merak ettim şimdi. Bende12+1 de öğrendim ama benim doktorum %65 kız dedi değişebilir belki de ben görmüyorumdur dedi. Senin doktorun 4D ile mi baktı peki?
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ben en son 4 martta gittim 2 nisana randevu verdi eşim kızmasa arada gidecem ama çok kızıyor gitme iş çıkarma rahat dur deyip duruyor. o zaman ense kalınığına bakarız dedi test işini bilmiyortum yaptırmayacaz galibaYarın görcem canım inşallahikili test zamanımız:)
amin canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinPazartesi tiroid sonucumu göstermeye gidicem. O zaman ben hemşireye söyliyim o zaman :))
Sağol canım darısı başınıza :)
canım merak etmiştik seni hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına sevindim rüyalara da takılma bebeğin iyi inşallah annesiKızlar Çarşamba gecesi cok kotu bir rüya görmem sonucunda gidemedik biz ikili teste. Korktum neden bilmiyorum sonuçta o bizim bebeğimiz acısıyla tatlısıyla. Cok araştırma yaptık ne kadar kotu sonuclar olsa da iyi sağlıklı doğan bebekler varmış sizde biliyorsunuzdur. Bilmiyorum haftaya Perşembe kontrolümüz var ozaman gerçi 15. Haftaya giriyoruz ama bakarsınız kafamız eser gideriz ozamanda kadar ama suan için bana cok büyük stresli geliyor o test. Ki çıkan sonuclarda tedavisi bile yok olsa da işe yaramama ihtimali oldukça fazla. O göbekten alınan sıvıda bebeği kaybetme olsılığı yine fazla. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe.
Onun dışında 2 gündür eşimin iş yerinde olduğum için giremedim. Yardım etmeye gittim eşime, hep bi koşturmaca var yazmamadım size. Şimdi evdeyim. Siz nasılsınız? Geçmişi okuyamadım inşallah kimsenin sıkıntısı yoktur.
ne güzel peki cinsiyeti ne bebeğininKızlar ben 12+1 iken öğrendim hemde ısrar etmeden söyledi ve %100 kesin dedi o nasıl oluyor :26:
Kızlar folik asite devam ediyormusunuz kaçıncı haftaya kadar içiliyor? İnternette bazı yerlerde 8. hafta diyor?
diğer topikte yazıyor cnm kızı olacak sanırımm
Ee ne söyledi cinsiyetine. Boyle %100 dediyse erkektir sanırım. Belki de kıZ demiştir cook merak ettim şimdi. Bende12+1 de öğrendim ama benim doktorum %65 kız dedi değişebilir belki de ben görmüyorumdur dedi. Senin doktorun 4D ile mi baktı peki?
Cok iyi bak bak öğreniyorlar valla bizim doktorlar da problem :)) yok illa işkence çekicez 16. Haftaya kadar
tatlım ben sordum 1 ay sonra söylüycem dedi bende ısrar etmedimm başka dr gittim erkeğe benziyor dedii yarın belki 2li test yapmaya giderimm o zaman sıkıştırıcam kesin bişey söylesinn neden böyle yapıyor lar ki acaba kesin bişey mi söylemek istiyorlarr
Yok tatlım kız dedi bende şaşırdım zaten :)) detaylı ultrasonla bıle bakmadı normal baktı.Çok emindi başka doktora yine gitmeyi düşünüyorum.
%100 olmadan soylemek istemiyorlar sonradan yanılma payları olabilir ee itibarları düşebilir Bizide hayal kırıklığına uğraşmamak için yapıyorlar bence. Ee 17. Haftada mı gidiyorsun simdi sen? Valla 15. Haftada az cok artık kesinlik kazanır diye düşünüyorum
canım 15+3 haftalıkken gel dedi ama yarın belki ikili testi yaptırmaya giderim yarın 12+3 haftalık oluyorr kısmet hayırlısı olsun hakkımızda 13. haftanın içinde oluyorum demi şimdi
Evet canım 12+3 günlük 13 haftaya tekabül ediyor. Hakkında hayırlısı olsun canım güzel güzel haberlerle gel olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?