2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sağol cnm işallah iyi haberlerle gelirim işallah gidersem tabii neyse ben çıkayım yemek yapayım karnım acıktı yemeyince miğdem bulanıyorr

Afiyet olsun canım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

iyi dayanıyosunuz siz valla. Ben her hafta görmeye alıştım bebeğimi:) hafta hafta gelişimini görmek çok güzel ama yarınki kontrolde doktor 2 hafta sonra gel derse nasıl sabrederim bilmiyorum:) test konusunda benide korkuttunuz kızlar ama eşim yaptıralım diyo bide testi özel iyi bi yerde yaptırıcaz inşallah sorun çıkmaz.

Bizde özel hastanede yaotıracaktık ki özel hastanenin bence de tetkid sonucları daha güvenilir geliyor bizede neyse, doktorum sonuçta doğruluk oranı için %98 demişti. O geriye kalan %2 ilk oran bile bizi korkuttu :s

Kızöar ben açlıktan ölüyorum yiyince kusuyorum yani varya şaşırdım kaldım

nasıl bir his o? Nasıl bir hareketti yani?? çok merak ediyorum =)))

O minicik eliyle yada ayağıyla tık tık ben buradayım diyor resmen çok iyi dinlemn gerek kendini inş en yakın zamanda sende hissedersin ztn 5 @yından snra uyutmuyor veletler 😊

Bir arkadaş bna 2li test yaptırmkla alakalı son kararımı sormuştu yaptrmayacagız esimle öyle karar aldık nihayetinde bu çocuk down sendromlu olsa da aldrmayacagız zamanı gelince 4d ultrasona girer görürüz bebişimizi dedik hakkımzda hayırlısı

Malum bilen arkadaşlar var bnm Bi oğlum var 9aylık teyzeleri onu sütten kestik sutumde çok şükür iyiydi şöyle bsy dusunduk bebiş doğunca oğluma yine sut vericm yadırgamz yiyimli bi oğlum var keçi sütünü bile içer yani bu sonradan aklıma geldi makinem var sağar verdim günde 3 kez içimde ukde kaldı yavrum bu kdr erken memeden ayrıldığı için çok ağladım gecelerce karnımdaki sabiye bile ısınamıyordum ama bu yol işe yaryck inş

Son düzenleme:
Kızöar ben açlıktan ölüyorum yiyince kusuyorum yani varya şaşırdım kaldım

Canım meyve yemeye çalışsan? Biliyorum meyve karın doyurmuyor ama en azından bu saatte bastırır açlığını.

9 ay bence iyi bile içmiş canım ben 8 aylıkken tiksinmişim memeden. Rabb'imin izni ile hiç birsey olmaz bence bağışıklık işin şlk 6 ay cok cok cok önemli zaten cok iyi gelmiş sütün sıkma canını bu kadr. Ve karnındaki bebişine üzme boş yere

Canım Valla çalışıyorum izin alıp gidemiyorum ki haftasonu da Halim kaldmıyor yoksa görmek herşeyin yolunda olduğunu görmek istiyorum evime çok yakın kadın doğum acil var ama doktora ağrım sızım var deyip yalanla muayene olmak istemiyorum acil çünkü orası şikayet olmadan bakmazlar :s

Canım meyve yemeye çalışsan? Biliyorum meyve karın doyurmuyor ama en azından bu saatte bastırır açlığını.

Canım bu saat oldu ben hala kusuyorum bakalım yarın ne dicek bi geçse boğazımda afedersin sanki öküz oturuyo kalkmıyo o kadar rahatsızım

Canım bu saat oldu ben hala kusuyorum bakalım yarın ne dicek bi geçse boğazımda afedersin sanki öküz oturuyo kalkmıyo o kadar rahatsızım

Canım cok gecmiş olsun kıyamam sana gece hiç uyumadın sanırım kacta bugun randevun günaydın bu arada

O minicik eliyle yada ayağıyla tık tık ben buradayım diyor resmen çok iyi dinlemn gerek kendini inş en yakın zamanda sende hissedersin ztn 5 @yından snra uyutmuyor veletler ��

11.hafada bebeğin hareketlerini duyman çok zor.. 2. Gebelikte bile 14. Haftada belki duyabilirmişsin... İkiz bebek mi bekliyorsun arkadaşım yoksa?

Son düzenleme:
Kızlar araştırmalarıma göre

0-3 ay arası: 3 kilo
4. Ay: 1 kilo
5. Ay: 1 kilo
6. Ay: 1 kilo
7. Ay: 2 kilo
8. Ay: 2 kilo
9. Ay: 2 kilo

Toplamda 12 kilo idealmiş. Kilo indeksi çok aşağı olan bizler için ise 14-18 kilo arası idealmiş.
Ben suana kadar 3 kilo almıştım bugün zayıflamışım, toplamda 2 kilo almışım çok mutluyum :)) tabi bide bu süreçte ciddi kilolar verenler varya onlara hayranım ben

evet canim hepsi önemli bende bilmiyordum ama ögreniyoruz iste...
haklisin birini düzeltim derken öbürü cikiyor, allah yardimcimiz olsun....
cok önemli bir hormonmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…