- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
sağol cnm işallah iyi haberlerle gelirim işallah gidersem tabiineyse ben çıkayım yemek yapayım karnım acıktı yemeyince miğdem bulanıyorr
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ben en son 4 martta gittim 2 nisana randevu verdi eşim kızmasa arada gidecem ama çok kızıyor gitme iş çıkarma rahat dur deyip duruyor. o zaman ense kalınığına bakarız dedi test işini bilmiyortum yaptırmayacaz galiba
iyi dayanıyosunuz siz valla. Ben her hafta görmeye alıştım bebeğimi:) hafta hafta gelişimini görmek çok güzel amayarınki kontrolde doktor 2 hafta sonra gel derse nasıl sabrederim bilmiyorum:) test konusunda benide korkuttunuz kızlar ama eşim yaptıralım diyo bide testi özel iyi bi yerde yaptırıcaz inşallah sorun çıkmaz.
nasıl bir his o? Nasıl bir hareketti yani?? çok merak ediyorum =)))
Kızöar ben açlıktan ölüyorum yiyince kusuyorum yani varya şaşırdım kaldım
Malum bilen arkadaşlar var bnm Bi oğlum var 9aylık teyzeleri onu sütten kestik sutumde çok şükür iyiydi şöyle bsy dusunduk bebiş doğunca oğluma yine sut vericm yadırgamz yiyimli bi oğlum var keçi sütünü bile içer yani bu sonradan aklıma geldi makinem var sağar verdim günde 3 kez içimde ukde kaldı yavrum bu kdr erken memeden ayrıldığı için çok ağladım gecelerce karnımdaki sabiye bile ısınamıyordum ama bu yol işe yaryck inş
Canım Valla çalışıyorum izin alıp gidemiyorum ki haftasonu da Halim kaldmıyor yoksa görmek herşeyin yolunda olduğunu görmek istiyorum evime çok yakın kadın doğum acil var ama doktora ağrım sızım var deyip yalanla muayene olmak istemiyorum acil çünkü orası şikayet olmadan bakmazlar :siyi dayanıyosunuz siz valla. Ben her hafta görmeye alıştım bebeğimi:) hafta hafta gelişimini görmek çok güzel amayarınki kontrolde doktor 2 hafta sonra gel derse nasıl sabrederim bilmiyorum:) test konusunda benide korkuttunuz kızlar ama eşim yaptıralım diyo bide testi özel iyi bi yerde yaptırıcaz inşallah sorun çıkmaz.
Canım meyve yemeye çalışsan? Biliyorum meyve karın doyurmuyor ama en azından bu saatte bastırır açlığını.
Canım bu saat oldu ben hala kusuyorum bakalım yarın ne dicek bi geçse boğazımda afedersin sanki öküz oturuyo kalkmıyo o kadar rahatsızım
Canım cok gecmiş olsun kıyamam sana gece hiç uyumadın sanırım kacta bugun randevun günaydın bu arada
O minicik eliyle yada ayağıyla tık tık ben buradayım diyor resmen çok iyi dinlemn gerek kendini inş en yakın zamanda sende hissedersin ztn 5 @yından snra uyutmuyor veletler ��
Şuan kalkmaya çalışıyorum ama uykum var amannn uyku hiç önemli değil bebeğimi göreceğimmm saat 10 da canım
Şuan kalkmaya çalışıyorum ama uykum var amannn uyku hiç önemli değil bebeğimi göreceğimmm saat 10 da canım
günaydın güzel anneler :)
teşekkürler canım.. hı biliyorum onları. normal seviyesinde gidince t3 t4 bakmıyoruz. arada baktırıyorum. hamilelikte mecbur bakılması lazımmış.
tabi özellikle bizim gibi sürekli ilaç kullananlarda.
ben ilk gebeliğimde kullanmıştım sonra kürtaj olunca endokrine gittim. o zaman orada anti tpo ya bakıldı yüksek çıkınca hashamito var dedi. ama hormon dengesi öyle bir şey ki birini artırırken diğeri çıkıyor. önemli olan tsh ı dengede tutmak. pek tabi t3 ve t4 ü de..
gözün aydın.....canım tam olarak senin ne kadarlıktı 2liyi yaptırmaya gittiğinde. ben pztsi gidecem o zaman 10+5 olacak.. 11+0 dan önce bakılmıyormuş ya.. gerçi dr bana o gün bir olsun bakabiliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?