- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın arkadaşlarrrr
Bugün tam 5 haftalık olduk bizz. Büyüdükçe ben sabırsızlanıyorum :) Normalde çok tez canlı bir insanım bebeğim bana sabrı öğretecek sanırım.Doktor amcamıza gitmek için şafak 6 :) saya saya bitiricez inşallah.
Siz ne durumdasınız?
Üsküdarda olması iyimiş. Bende üsküdarda oturuyorum. Cok med ettin bende cok merak ettim :)) aklımda bulunsun bakalım. Persembe günü medipolde randevum var. Sonra orayada mı gitsem? Ama doğum ünitesinin olmaması cok kotü olmuş. Hemde bayan doktor. Dur bakalım merak ettim burayı. Tesekkür ederim canım
canım kontrolleri orda yapıyor anlaşmalı 3-4 tane hastanesi var..doğumlar orda oluyor biraz yoğun bir doktor ama istersen bir dene..drogosta sema hastanesi ümraniyede medıcana üsküdardada hospıtal türkle anlaşmalı ben hospıtal türkte yaptım doğumumu...çok lüks bir hastane değil ama personel güler yüzlü temiz...sezeryan yaptım ben gebelik tansiyonu olduğu için erken doğurdum...spinal doğum oldu bir gün kaldı hastnede sadece arkadaşlarımın çoğu normal doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar...
Ee kocama olmuşki senin bebişin :)) maşallah rabbim nazarlardan saklasın korusun sizi. Bende cok fena sabırsızım aslında evet bebiş sayesinde bizde büyüyoruz :) bizimde şafak 2 :)
Siz bizden de büyüksünüz kiii :)
sizin ne kadar azıcık kaldıııı ay çok heyecanlıyımm.
5+6 günlük olacak kontrole gittiğimiz günn ogün kalp atışını bile duyabilirmişizzz inşşaallaahh :) işte böyle görebilirmişizzz :) Eki Görüntüle 962642
Kaç haftalık bu ultrasondaki bebiş :) duyabilirsin tabi ama duyamama ihtimalimizde var seninde benimde. Dünde dediğim gibi bazıları 8. Haftada ancak duyuyorlarmış. Sanırm vajinadan baktırırsak duyabiliriz. Bu konud da kararsızım. Ama biliyorum vajinadan bakarsa kalbini duyabilicek ama o alet cok kotu ya :s
O sorun değil bende sezeryan istiyorum zaten. Spinalli doğum nasıl rahat oluyor dimi? İzlerin cok bellimi? Anlatsana birazcık sezeryanı :) genelde iyi doktorların hepsi yoğun zaten :s
Doktordan şimdi geldik. Henüz göremedi ama 6 gün sonraya randevu verdi. Bakalım inşallah göreceğiz kesemizi. Ama bir problem olmadığını ve normal göründüğünü de ekledi
O sorun değil bende sezeryan istiyorum zaten. Spinalli doğum nasıl rahat oluyor dimi? İzlerin cok bellimi? Anlatsana birazcık sezeryanı :) genelde iyi doktorların hepsi yoğun zaten :s
benim sezeryanım gayet rahat geçti canm öyle korktuğum gibi olmadı sezeryan olucaksan kesinlikle spinali tavsye ederim..en azından bebeği ilk sen görüyorsun..özel değilse neden sezaryan istediğini öğrenebilirmiyim..ben içimde kaldı normal hatta doktorumu ikna edebilirsem 2.yi normal denemek istiyorum:)
Blmyorum bana oyle ıkınmak cocuğu cıkart ak için kendimi parcalamak sacma geliyor. Teknolojinin nimetlerinden yaraylanma istiyorum. Biyadan acısız uyusturularak cocuk cıkartmak varken biyandan ne diye yırtıyım kendimi. Normal doğumdan korkuyorumda hem. Ikınamam yani ben oyle parcalayamam kendimi :) normal dişünseydimde suda düşünürdüm ama en iyisi sezeryan bence.[/QUOTE
bence normal doğum bir nimet canım yaa normalde birgün o acıyı çekiyorsun sezeryanda günlerce bildiğin ameliyat oluyorsun çocuğunu rahat rahat kucağına alamıyorsun bence güzel normal doğum hikayerini oku...bir mucize yaa normal doğum..ben ağlayarak girmiştim sezaryana...tamam belki çok kötü olmadı ama olsun yinede norma isterdim...
ayyy şuan o dediklerini yaşıyoruz erken öğrenmemnin sıkıntıları canım sabredebiliyorsan beklemem en iyisi ama sabredemedimbenim ilk bebeğimin değeriydi o çok şükür doğdu sağlıklı 25 aylık ikinci bebeği istiyorum ama daha test yapmadım yoksa diye tek çizgi görmek istemiyorum adetim on gün gelmezse yapacam testi... ilk bebeğimde 4 haftalıkken öğrenmiştim zaman geçmemişti yok kese yok kalp atışı falan derken sürekli kan değerine bakıldı falan hastaneyi yol yapmıştım nasipse 2. bebeğimde fazla gidesim yok çünkü çocukla kışta evden çıkmak ayrı bir problwm... Allah senin bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
mrb canım iyi herhalde inşallah iyidir yavrularımız bizde cumaya gidecez ama sabırsızlık hat safada 4+6 dayızGünaydın arkadaşlarrrr
Bugün tam 5 haftalık olduk bizz. Büyüdükçe ben sabırsızlanıyorum :) Normalde çok tez canlı bir insanım bebeğim bana sabrı öğretecek sanırım.Doktor amcamıza gitmek için şafak 6 :) saya saya bitiricez inşallah.
Siz ne durumdasınız?
6 gün sonra kalp atışlarınıda duyabilir misin canım ne dedi doktorDoktordan şimdi geldik. Henüz göremedi ama 6 gün sonraya randevu verdi. Bakalım inşallah göreceğiz kesemizi. Ama bir problem olmadığını ve normal göründüğünü de ekledi
Git canım tamam yoksa bana kızacak tontoşun
Blmyorum bana oyle ıkınmak cocuğu cıkart ak için kendimi parcalamak sacma geliyor. Teknolojinin nimetlerinden yaraylanma istiyorum. Biyadan acısız uyusturularak cocuk cıkartmak varken biyandan ne diye yırtıyım kendimi. Normal doğumdan korkuyorumda hem. Ikınamam yani ben oyle parcalayamam kendimi :) normal dişünseydimde suda düşünürdüm ama en iyisi sezeryan bence.[/QUOTE
bence normal doğum bir nimet canım yaa normalde birgün o acıyı çekiyorsun sezeryanda günlerce bildiğin ameliyat oluyorsun çocuğunu rahat rahat kucağına alamıyorsun bence güzel normal doğum hikayerini oku...bir mucize yaa normal doğum..ben ağlayarak girmiştim sezaryana...tamam belki çok kötü olmadı ama olsun yinede norma isterdim...
normal doğumda da altta dikiş olayı var.
İçten dıştan falan dikiyorlar.
Benim kuzenim çok zorlanmıştı poposunun üzerine oturup bebeğini emziremiyordu çok zorluk çekti.
ben rahmimde dikiş olacağına karnımda dikiş olmasını tercih ederim ve öyle de olacak inşallah..
normal doğumda da altta dikiş olayı var.
İçten dıştan falan dikiyorlar.
Benim kuzenim çok zorlanmıştı poposunun üzerine oturup bebeğini emziremiyordu çok zorluk çekti.
ben rahmimde dikiş olacağına karnımda dikiş olmasını tercih ederim ve öyle de olacak inşallah..
Aslında cnm şuanda normal doğumada bir sürü müdahale ediliyor malesef dediğin gibi dikiş olayı ama aslında doğal doğum yaptıran çok az sayıda doktor var beklememek için atıyorlar o kesiği..inşallah herşey gönlünüzce olur canlar sağlıkla doğsunlarda herkes istediği gibi yapsın doğumunu ama gerçekten eğer sezaryan istiyorsanız spinali şiddetle tavsiye ederim birde sezaryanı yapan doktorda gerçekten çok önemli...
bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti
söyle kumralım benim adım neydi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?