2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ee kocama olmuşki senin bebişin :)) maşallah rabbim nazarlardan saklasın korusun sizi. Bende cok fena sabırsızım aslında evet bebiş sayesinde bizde büyüyoruz :) bizimde şafak 2 :)

canım kontrolleri orda yapıyor anlaşmalı 3-4 tane hastanesi var..doğumlar orda oluyor biraz yoğun bir doktor ama istersen bir dene..drogosta sema hastanesi ümraniyede medıcana üsküdardada hospıtal türkle anlaşmalı ben hospıtal türkte yaptım doğumumu...çok lüks bir hastane değil ama personel güler yüzlü temiz...sezeryan yaptım ben gebelik tansiyonu olduğu için erken doğurdum...spinal doğum oldu bir gün kaldı hastnede sadece arkadaşlarımın çoğu normal doğum yaptılar ve çok memnun kaldılar...

O sorun değil bende sezeryan istiyorum zaten. Spinalli doğum nasıl rahat oluyor dimi? İzlerin cok bellimi? Anlatsana birazcık sezeryanı :) genelde iyi doktorların hepsi yoğun zaten :s

Ee kocama olmuşki senin bebişin :)) maşallah rabbim nazarlardan saklasın korusun sizi. Bende cok fena sabırsızım aslında evet bebiş sayesinde bizde büyüyoruz :) bizimde şafak 2 :)

Siz bizden de büyüksünüz kiii :)
sizin ne kadar azıcık kaldıııı ay çok heyecanlıyımm.
5+6 günlük olacak kontrole gittiğimiz günn ogün kalp atışını bile duyabilirmişizzz inşşaallaahh :) işte böyle görebilirmişizzz :)

Kaç haftalık bu ultrasondaki bebiş :) duyabilirsin tabi ama duyamama ihtimalimizde var seninde benimde. Dünde dediğim gibi bazıları 8. Haftada ancak duyuyorlarmış. Sanırm vajinadan baktırırsak duyabiliriz. Bu konud da kararsızım. Ama biliyorum vajinadan bakarsa kalbini duyabilicek ama o alet cok kotu ya :s

Bu fotoda tam benim gideceğim gün 5+6 nın fotosu google dan buldum :)
kırmızı görünen yer kalpteki kan akışıymış yeerim onun minik kalbini :)
bakalım karından duyamazsak bende vajinal yaptırmam herhalde bende çekiniyorum o aletten :-/

Doktordan şimdi geldik. Henüz göremedi ama 6 gün sonraya randevu verdi. Bakalım inşallah göreceğiz kesemizi. Ama bir problem olmadığını ve normal göründüğünü de ekledi

O sorun değil bende sezeryan istiyorum zaten. Spinalli doğum nasıl rahat oluyor dimi? İzlerin cok bellimi? Anlatsana birazcık sezeryanı :) genelde iyi doktorların hepsi yoğun zaten :s

benim sezeryanım gayet rahat geçti canm öyle korktuğum gibi olmadı sezeryan olucaksan kesinlikle spinali tavsye ederim..en azından bebeği ilk sen görüyorsun..özel değilse neden sezaryan istediğini öğrenebilirmiyim..ben içimde kaldı normal hatta doktorumu ikna edebilirsem 2.yi normal denemek istiyorum:)

Doktordan şimdi geldik. Henüz göremedi ama 6 gün sonraya randevu verdi. Bakalım inşallah göreceğiz kesemizi. Ama bir problem olmadığını ve normal göründüğünü de ekledi

daha erken cnm..kese nerdeyse 6 haftada kalp atışıda en erken 7. haftada oluyor..

Blmyorum bana oyle ıkınmak cocuğu cıkart ak için kendimi parcalamak sacma geliyor. Teknolojinin nimetlerinden yaraylanma istiyorum. Biyadan acısız uyusturularak cocuk cıkartmak varken biyandan ne diye yırtıyım kendimi. Normal doğumdan korkuyorumda hem. Ikınamam yani ben oyle parcalayamam kendimi :) normal dişünseydimde suda düşünürdüm ama en iyisi sezeryan bence.

ayyy şuan o dediklerini yaşıyoruz erken öğrenmemnin sıkıntıları canım sabredebiliyorsan beklemem en iyisi ama sabredemedim
mrb canım iyi herhalde inşallah iyidir yavrularımız bizde cumaya gidecez ama sabırsızlık hat safada 4+6 dayız
6 gün sonra kalp atışlarınıda duyabilir misin canım ne dedi doktor

Son düzenleme:
Yarın doktora gidiyorum kızlar:)
Çok heyecanlıyım:)
Allahım güzel güzel kalp atışlarını da duymamı nasip etsin:)

selam kizlar evet kan testi yaptirabildim en sonunda saat 5 de sonucu alicam hayirlisi insallah bugun nasilsiniz bu arada bende dogumdan cok korkuyorum napicagimi bilmiyorum normal dogum cok zor ya diger tercihte ameliyat kafamda o da bildigin ameliyat masadan kalkmama ihtimali sonrasindaki agrilar ahhhahhh napcam ben:18:

Kızlar ben çok kötüyüm

İşyerindeyim ve inanın çok sıkıldım artık ne şekilde oturacağımı şaşırdım kasıklarım ağrıyo.Eşime işten çıkmak istediğimi söyledim.Biliyorum borçlarımız var mayısa kadar çalışmaya çalışacaktım ama çok kırdı beni :-/ Bu borçları birlikte yaptık birlikte ödiycez öyle kenara çekilmek yok falan dedi.Çok üzdü beni (

Benim ve bebeğimin sağlığının onun için bi önemi yok sanki..Napıcam nasıl dayanıcam Mayısa kadar hiç bilmiyorum ((
O böyle yaptıkça benim burda 1 dk bile oturasım gelmiyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…