2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
mrhba kizlar .sabah aksam sizlere bakiorum.ne yazmissiniz zevkle okuyup seviniyorum.benm kontrolumde yaklasior.acaba hersey normalmi diyr endise duyuyorum bazen.benm karnim hala dumduz.hemen sissin istiorum galiba :)

Genelde erkek bebekler cogunlukta sanirim. Benim de bir oglum var. Simdi kizim olsun istiyorum ama kismet.Haftaya carsambayi iple cekiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dinine sarıl ozaman acın azılacak dualar içini ferahlatıcak onada çok iyi gelecek bekliyor zaten bunu düşün...gerçekleri düşüneceksin özümüzü ve daha çok üzülmeyeceksin yapman gerekeni ona dualar okuyacak çok sevindireceksin bu gerçeklerle yaşarsan ki öyle olur böyle yaparsan kendine gelecek ve mutlu olacaksın beni anladınımı canım ?

çok şükür benim de 4 gündür kusmam yok inş. böyle devam eder. sevindim birşey çıkmamasına gözün aydın...cuma bende vericemm inş. bende ii sonuçlarla dönerim..

Sevindim adına seninde:)))) arada az belli ediyor böğürme ama benim hep önce geğirmem oluyor 2 kere falan böğürerek sonra kusuyordum ilginçdi. Şimdi tam bir gerçek doktor bakmam gerek hayırlısı olsun :)))))

Seninle konuşmak inanılmaz hosuma gidiyor Allah senden razı olsun.

kızlaar kontrolden geldik şmdii:)) ense kalınlğmz normal burun kemiği oluşmuş, kan da verdk 2li test için o da güzel çıkar inşallah!! Gördük bebeğimizi ama pek utangaç hep sırtını dönmüştü, aşağılara bakıyordu yüzünü göremedik hiç =)) buraya telefondaki fotoyu nasıl yüklücem yaaaaa size göstermek istiorm nub teorisine göre ne diceksnz merak ediyorum =)))

Merhaba hamişler nasılsınız bebişler nasıl sorun yoktur umarım bu haftayla 9 uncu haftamıza girdik ama sabah bulantılarım arttı keyifsizlik var hiçbişey yapmak istemiyo cnm yediğim içtiğim ağzımda tuhaf bir tat bırakıyo sakıza dadanmış durumdayım bu ara ve acayip karnım şiş kabızlık hazımsızlık ve şişkinlik arttı uyku hali biraz azaldı şu haftaları atlatabilsem diye bakıyorum geçen haftada gittik tahlil verdik bu hafta alcaz gitmişken bebişede baktık büyümüş elleri ayakları çıkmış belirgin bi halde bide göbek deliğimde arada ağrı oluyo sizdede varmı :26::26:

Allah kucagina almayida nasip etsin bisey sorcam ikili test ne acaba bir hafta sonrada benim kontrolum yaparlarmi banada aa bide benim hamilelik cetvelini ben yapamamistimda sen yapmistin hatirladinmi sen benim bebeklerimin cetvel annesisin ay hamilelik gunluguymus adi pardon neyse farketmez

Son düzenleme:
Merak içindeyim 3hafta varrrr :))))))

Benim var ama diğer arkadaşlar gibi yüksek olasılık değil benim ki %65 kız denildi 13. Haftamda. Bakalım Perşembe günü kontrolüm var bu sefer kesinleşir sanırım biz tek kızız şuanda kızımda sanırım :)

ahaha evet hatırladım :) sağol cnm inşallah hepimz sağlıkla alacağz kucağımıza bebeklermizi =)) bu 2li tarama testi için kan alıyorlar koldan, 2 hormona bakılıyormş kanda..ultrasonda da bebeğin ense kalınlığını ölçüolar..Allah korusun riskli bir durum var mı onun olasılığını ölçüyorlarmş işte.. 12.haftalarda bakılıyormuş,senin de istersen haftaya bakar doktorun, bazı doktorlar soruyor istiyor musunz diye, bnmki hiç sormadı mübarek kan vermeye yolladı =))

Evet bende de o zamanlar oyle bir ağrı oluyordu hayatımda ilk defa göbek deliğim acıyordu

Hayirli haber alirsin insallah acaba fiyati ne kadar oluyo bu testin

kızlaaar işte bizim fotomuz:) ne diyorsunuz sizce kız mı erkek mi nub teorisine göre??

Son düzenleme:

Nub teorisine özel kk kulübünde özel bir topic var oradan bakabilirsin. Maşallah Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin. Kız bebekleri biraz utangaç olur göstermez falan derler belki de kızdır bebişin. Sen ne hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…