- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
günaydın hamişler ve melekleri nasılsınız bugün iyimisiniz. ben çok yorgunum sanki hiç uyumamış gibiyim zor geldm işe bi yolunu bulsamda gitsem eve
günaydın.
al benden de o kadar cnm.
daha sabahtan böyle yorgun olunca eve gidip koltukta sızıyorum hergün
çalışırken hamile olmak zor valla
günaydın.
al benden de o kadar cnm.
daha sabahtan böyle yorgun olunca eve gidip koltukta sızıyorum hergün
çalışırken hamile olmak zor valla
bugün iyi hissediyorum ama dediğiniz gibi akşam eve gidince yorgunluktan sızıyorum:) evde geçirebilsek keşke hamileliğimizi. Bence bi yasa teklifi hazırlanmalı, hamilelik dönemi de izin hakkımız olmalı
bugün kü gebelik takvimimde bu yazıyo :)
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
iş yerinde olduğum için bakamıcam göğüsüme ama eve gidince bakıcam :)
kızlaaar işte bizim fotomuz:) ne diyorsunuz sizce kız mı erkek mi nub teorisine göre??Eki Görüntüle 1036245
ayyy ne iyi olur ama bu hükümet yapmaz kendi çıkarları olması lazım :))) ahhhh kardeşleriiim bizi bizden başka kimse anlayamaz :))
aslında seçim öncesi böyle bişey yapsa bütün çalışan kadınların oyunu alırayyy ne iyi olur ama bu hükümet yapmaz kendi çıkarları olması lazım :))) ahhhh kardeşleriiim bizi bizden başka kimse anlayamaz :))
Bizimki de soyledi tahmininiGünaydın size de annecik ve meleğiçoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.
Bizimki de soyledi tahmininiama yuzdelik bsy demedi, kiza benziyo dedi :))) ama bnm cnm cok tatli cektigi icin ve cin takvimine gore erkek ciktigi icin hep erkekmis gbi hissediyordum.. dger haftalarda kesin ogrencez bakalm kizimz mi gelyor oglumuz mu??:))
yahu bu nasıl bişey
normalde benim sol göğsüm sağa göre büyük.
o nasıl olcak şimdi ? :26:
o zaman patronlar da hiç kadın işçi çalıştırmazki.
zaten ülkemizde çalışan kadın az.
Evet aynı gün doğacaklar, bakalım hangisi daha önce teşrif edecek dünyayasizin cinsiyet belli oldu mu?
henüz cinsiyet için gitmedim ama çok merak ediyorum. Rabbim hayırlısını versin eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
aslında seçim öncesi böyle bişey yapsa bütün çalışan kadınların oyunu alırgerçekten anlamaz bizi bizden başkası
Plaza güzeli aslında senin söylediğin de doğru özelde çalışanları düşünmemiştim. Ama işyerlerinde % li bi oran kadın işçi çalıştırma zorunluluğu olursa bi nebze sorun çözülür:))
arkadaşlar sanırım büyüklüğü değil sıkılığı gerginliği önemli, hangisi daha sıkı ya da gerginse ona göre yorum yapmak gerekiyo. Eve gidince bi kontrol edelim yarın sonuçları yazarız:) bilmiyorum canım o nasıl olucak benimde sağ büyüktü :)))
evet canım şuan çalışıo olmazdık napalım idare edicez artık yapıcak bişiy yok
doğuma kadar olan izni duymadım canım. Doğuma 4 hafta kala izne ayrılma hakkımız oluyo, doğumdan sonra da 4 hafta daha. Ondan sonra 1 sene ya da 6 ay tam bilmiyorum 1,5 saat süt izni oluyo canım. Son aylara girince iyice araştırır sorarızevet ama kimse bizler için hiç bir düzenleme yok. ya siz duydunuz mu hiç bu doğumdan sonra 1buçuk saat hani süt izni oluyo ya doğuma kadarda 1buçuk saat iznimiz oluyomuş gebelik izni bu konu hakkında bilginiz varmı.
evet ama kimse bizler için hiç bir düzenleme yok. ya siz duydunuz mu hiç bu doğumdan sonra 1buçuk saat hani süt izni oluyo ya doğuma kadarda 1buçuk saat iznimiz oluyomuş gebelik izni bu konu hakkında bilginiz varmı.
evet ama kimse bizler için hiç bir düzenleme yok. ya siz duydunuz mu hiç bu doğumdan sonra 1buçuk saat hani süt izni oluyo ya doğuma kadarda 1buçuk saat iznimiz oluyomuş gebelik izni bu konu hakkında bilginiz varmı.
Günaydın size de annecik ve meleğiçoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?