2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın hamişler ve melekleri nasılsınız bugün iyimisiniz. ben çok yorgunum sanki hiç uyumamış gibiyim zor geldm işe bi yolunu bulsamda gitsem eve

günaydın.
al benden de o kadar cnm.
daha sabahtan böyle yorgun olunca eve gidip koltukta sızıyorum hergün
çalışırken hamile olmak zor valla

bugün iyi hissediyorum ama dediğiniz gibi akşam eve gidince yorgunluktan sızıyorum:) evde geçirebilsek keşke hamileliğimizi. Bence bi yasa teklifi hazırlanmalı, hamilelik dönemi de izin hakkımız olmalı

günaydın.
al benden de o kadar cnm.
daha sabahtan böyle yorgun olunca eve gidip koltukta sızıyorum hergün
çalışırken hamile olmak zor valla

aynen ya akşam olmak bilmez şimdi bide ben kendimi yorgun hissedince çok negatif oluyorum bağrınıorum sağa sola allhım nolur hemencik akşam olsun bugün yada eve gideym ben en iyisi :) keşke patronum öyle anlayışlı olsa ne yazıkki değill

bugün iyi hissediyorum ama dediğiniz gibi akşam eve gidince yorgunluktan sızıyorum:) evde geçirebilsek keşke hamileliğimizi. Bence bi yasa teklifi hazırlanmalı, hamilelik dönemi de izin hakkımız olmalı

ayyy ne iyi olur ama bu hükümet yapmaz kendi çıkarları olması lazım :))) ahhhh kardeşleriiim bizi bizden başka kimse anlayamaz :))

yahu bu nasıl bişey
normalde benim sol göğsüm sağa göre büyük.
o nasıl olcak şimdi ? :26:

ayyy ne iyi olur ama bu hükümet yapmaz kendi çıkarları olması lazım :))) ahhhh kardeşleriiim bizi bizden başka kimse anlayamaz :))
aslında seçim öncesi böyle bişey yapsa bütün çalışan kadınların oyunu alır gerçekten anlamaz bizi bizden başkası

Plaza güzeli aslında senin söylediğin de doğru özelde çalışanları düşünmemiştim. Ama işyerlerinde % li bi oran kadın işçi çalıştırma zorunluluğu olursa bi nebze sorun çözülür:))

Son düzenleme:
Günaydın size de annecik ve meleği çoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.
Bizimki de soyledi tahminini ama yuzdelik bsy demedi, kiza benziyo dedi :))) ama bnm cnm cok tatli cektigi icin ve cin takvimine gore erkek ciktigi icin hep erkekmis gbi hissediyordum.. dger haftalarda kesin ogrencez bakalm kizimz mi gelyor oglumuz mu??:))

hoşgelsinler sefa getirsinler sağlıkla gelsinler inşallah

evet ama kimse bizler için hiç bir düzenleme yok. ya siz duydunuz mu hiç bu doğumdan sonra 1buçuk saat hani süt izni oluyo ya doğuma kadarda 1buçuk saat iznimiz oluyomuş gebelik izni bu konu hakkında bilginiz varmı.

:) bilmiyorum canım o nasıl olucak benimde sağ büyüktü :)))
arkadaşlar sanırım büyüklüğü değil sıkılığı gerginliği önemli, hangisi daha sıkı ya da gerginse ona göre yorum yapmak gerekiyo. Eve gidince bi kontrol edelim yarın sonuçları yazarız

evet canım şuan çalışıo olmazdık napalım idare edicez artık yapıcak bişiy yok

evet idare edicez mecburen.
şu zamanda tek maaşla bişey olmuyor.
zaten o kadar sene boşuna mı okuduk dimi ama?
tabiki çalışcaz. her ne kadar eşim istemese de ben inatla çalışmaya devam edicem bebeşim doğduktan sonra da inşallah Allah nasip ederse.
hiç bi zaman birinin eline bakmaktan hoşlanmadım. kendi adıma tabi bu konuştuklarım.
kimse üstüne alınmasın.

doğuma kadar olan izni duymadım canım. Doğuma 4 hafta kala izne ayrılma hakkımız oluyo, doğumdan sonra da 4 hafta daha. Ondan sonra 1 sene ya da 6 ay tam bilmiyorum 1,5 saat süt izni oluyo canım. Son aylara girince iyice araştırır sorarız

Dogumdan sonrakini duydum da doguma kdr olani bilmiyorm ben..tek bildgm doguma 3hafta kala zorunly izin aldigin

canım benim doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli iznin var.
bu süreyi doldurduktan sonra çalışmaya istersen başlayabilirsin.
eğer istemezsen 6 ay daha ücretsiz iznin var.
yani yaklaşık 10 ay kadar çalışmayıp bebeğinle kalabilirsin.
ve doğumdan önceki 8 haftayı geç çıkıp mesela 32.haftadan 35 e 36 haftaya kadar (doktordan verilen raporla çalışması uygundur diye) raporla çalışabilir ve bu kullanmadığın haftaları doğumdan sonraya ekleyebilirsin.
ayrıca doğumdan sonra bebeğin 1 yaşına gelene kadar günde 2 saat süt iznin var.
önceden 1,5 saatti. sonradan 2 saate çıktı bu zaman.
benim bildiklerim bu kadar. varsa başka bilen çalışan hamişler bizi bilgilendirebilir :)

Günaydın size de annecik ve meleği çoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.

Bizim doktorda 12+1 ken %65 kız demişti ay cok heyecanlandım ben şimdi ozaman bizimki cok büyük bir olasılıkla kızdır inşallah ay sanırım değişmeyecek bizim olasılık :)

günaydın kızlar..
dün akşam dr a gittik.. sat a göre 10,5 du dün ultrasonda 11,2 çıktı..dr haftaya pazartesi ikili test için kan ver dedi. ense iyi dedi. bebek iyi dedi. hareketliydi. giderken çikolata yedim. gerçi ben göremedim. ekran sabitti. ama iyi olduğunu öğrendim ya... kalp atışını da dinletti..

folibola devam,iğneye devam,coraspirine devam.
kist vardı. sanırım görünüyor da.. başta zararsız demişti.
allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin..

aşağıdakini ters olmuş. silemedim de..

Eklentiler

• $24032014.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…