- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
kızlaaar işte bizim fotomuz:) ne diyorsunuz sizce kız mı erkek mi nub teorisine göre??Eki Görüntüle 1036245
kızlaar kontrolden geldik şmdii:)) ense kalınlğmz normal burun kemiği oluşmuş, kan da verdk 2li test için o da güzel çıkar inşallah!! Gördük bebeğimizi ama pek utangaç hep sırtını dönmüştü, aşağılara bakıyordu yüzünü göremedik hiç =)) buraya telefondaki fotoyu nasıl yüklücem yaaaaa size göstermek istiorm nub teorisine göre ne diceksnz merak ediyorum =)))
işallah cnm sağol
tatlım bende alışamadımm sabah bi uyanyorum ki kanrımın üstünü yada sağ tarafa dönüp uyumuşum ne olcak böyle bilmiyorumm hatta bazen sola döneyim diyorum karnım ağrıyor üzerine uyuduğum içnn
Üstüne de yatma öyle karnının. Zaten büyüyünce yatamazsın artık:) ben üstüne yatmıyorum Ama sırt üstü veya sağıma yatıyorum. Sola yatmamız gerekiyormuş. Ne biliyim bebeğe kan akışı sola yatınca gidiyormuş. Soluma yatmak kalemi sol elime alıp yazmak gibi benim İçin çok zor :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yüz üstü uyurdum hep hatta bu yüzden kaç gece uyumadım şöyle bir çözüm buldum bi tane yastığım var ona doğru veriyorum kendimi sanki yüz üstü uyuyomuş gibi oluyo 😃😃
Hanımlar yatakta yattığınız yönü değiştirmeyi deneyin bir de. Ben eskiden sağ tarafta yattığım için sağa dönüyordum ama sola geçtim şimdi. Otomatik sola dönüyorum. Belki sizde de işe yarar
Aynı gün doğacak bebeklerimiz
Cinsiyeti mi merak ediyosun canım? Bizim ki belli oldu %90 erkekmiş:)Merak içindeyim 3hafta varrrr :))))))
Ben daha 2 gün önce söyledim kocama aynısını:))) azcık karnım çıkınca öyle yapıcaz:) yer değiştiriceZ.
Kızlar gece hiç uyuyamadım. Ateşlendim. Ve de ishal oldum. Tuvaletten çıkamıyorum hiç..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12+6 yazıyo fotoda doktor neden söylemedi ki, bi tahminde bulunabilirdi aslında. Çıkıntı görünmüyo sanki canım ya da ben göremedim, tahmin yapmak çok zor. Ama bacakları çok uzun bizimki gibi maşallah, erkek olabilir. Bizimkinin fotosunu gördüğümde bu kadar uzun bacaklı kız olur mu erkektir demiştim öyle de oldu:) seninki erkek olmazsa da uzun bacaklı bi kızkızlaaar işte bizim fotomuz:) ne diyorsunuz sizce kız mı erkek mi nub teorisine göre??Eki Görüntüle 1036245
Günaydın size de annecik ve meleğigünaydıııın tatlı annişler ve güzel bebişler:) bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı aramızda? ben haftaya gidiyorum doktora inşallah belli olur çok merak ediyorum.
kızlaar kontrolden geldik şmdii:)) ense kalınlğmz normal burun kemiği oluşmuş, kan da verdk 2li test için o da güzel çıkar inşallah!! Gördük bebeğimizi ama pek utangaç hep sırtını dönmüştü, aşağılara bakıyordu yüzünü göremedik hiç =)) buraya telefondaki fotoyu nasıl yüklücem yaaaaa size göstermek istiorm nub teorisine göre ne diceksnz merak ediyorum =)))
günaydıııın tatlı annişler ve güzel bebişler:) bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı aramızda? ben haftaya gidiyorum doktora inşallah belli olur çok merak ediyorum.
kızlaaar işte bizim fotomuz:) ne diyorsunuz sizce kız mı erkek mi nub teorisine göre??Eki Görüntüle 1036245
Bizimki de soyledi tahmininiGünaydın size de annecik ve meleğiçoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.
Günaydın size de annecik ve meleğiçoğu doktor söylemiyo inşallah seninki söyler . Bizimki 12+2 de %90 erkek dedi.
tatlım ben de haftaya gidicem doktora, geçen hafta gittiğimizde söylemedi..inşallah haftaya öğreniriz :)
Bizimki de soyledi tahmininiama yuzdelik bsy demedi, kiza benziyo dedi :))) ama bnm cnm cok tatli cektigi icin ve cin takvimine gore erkek ciktigi icin hep erkekmis gbi hissediyordum.. dger haftalarda kesin ogrencez bakalm kizimz mi gelyor oglumuz mu??:))
Yok canım 12 hafta 2 gün demek istedim,erken belli oldu yani. 14 hafta değil. Anlıyorlar da yanılırsak diye çekinip söylemek istemiyorlar.14 aylıkken mi söyledi off çok geçben haftaya gittiğimde 12 haftalık olacam inşallah söyler. anlıyorlarda mı söylemiyorlar yoksa belli olmuyor mu acaba?:) senin meleğine de günaydın:)
günaydın hamişler ve melekleri nasılsınız bugün iyimisiniz. ben çok yorgunum sanki hiç uyumamış gibiyim zor geldm işe bi yolunu bulsamda gitsem eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?