Sana sabirli anne olmayi ogretiyo doktorlarin canim:)) Allah gonlune gore versinn saglikli bi erkek evlat kucagina dogsun insallah:))
bence ikili testte söylerler cnm.
stres yapma. pazartesi bence öğreniceksin kısmetse.
içime öyle doğdu şimdi.
Ayy evet yaa yarinn oglen gidicem sabah asagidaki ultrason yogun olur cok erken gelme tabii dayanabilirsen dedi doktorum:) ultrason resimlerini verseler koyacam da ben cok etkileniyorum diye benim adima esim sakliyo suan dukkanda ve asla getirmiyone zaman bnden emin olcaklarmis o zaman fotolara bakabilirmisim neler cekiyorumm bi bilsenn evladimlaa gorusturmuyolarr bilee benii (
kıyamam size ne zaman randevunuz :)
ikili test yaptirmicam ben, ama sen ögrenirsin canim insallah, cok merak ediyorsun belli :)
Berkandamla, lale06lale, kamuran85, kutsalaşk, Bseylul, meralg, maviworld, dewy, usa,glprenses, hayat1179, melissaomur, gvn1907,,,,
Ve daha adını yazamadığım diğer tertipler, ben de çalıştığım için hızınıza yetişemiyorum arada girip bebeklerinizi görünce çok mutlu oluyorum, çok şükür bu zoe haftaların çoğu gitti azı kaldı, yakında hepimiz rahat bir ohh çekeriz inşallah.
Cinsiyetini öğrenenlere de hayırlı olsun, önce erkekler düşüyor topice ama kızlar arayı kapatıyor sonra, Eylül annelerinde öyle oldu:)
Hepinize selamlar, miniklere dualar...
Kasım annelerine baktın mı ne kadar kalabalıklar maşallah:)
Martta çok kişi hamile kalmış :)))))))
Maşallah sen benden baya öndesin canımSon adet tarihime göre 12+6
Ultrason çekimine göre 13+3
İlacım var içmedim ama içecem artık canım başa çıkamıyorumAyy masallah masallahh nazarr demesinnn Allahim korusunn bebislerimizi :))
Off ne diyosun canim yaaa cok dusuk dikkat et kendine
Randevun kacta senin? Artikk bugunn bi kere de daha prenses oldugu kesinlesir minnagin:) benim de yarin randevum cok heyecanliyimm:)ama benim cinsiyet icin daha erken solemezz
Anliyorum canim seni ama miden iyinolsun derken kabizlik cok fena biliyosun duphalac icmiyomusun sen yaa icsene bikac gun hemen duzelticek canim rahatlican
Sana sabirli anne olmayi ogretiyo doktorlarin canim:)) Allah gonlune gore versinn saglikli bi erkek evlat kucagina dogsun insallah:))
😃😃😃 benim pazartesi sen kaçta gideceksin doktorakıyamam size ne zaman randevunuz :)
Berkandamla, lale06lale, kamuran85, kutsalaşk, Bseylul, meralg, maviworld, dewy, usa,glprenses, hayat1179, melissaomur, gvn1907,,,,
Ve daha adını yazamadığım diğer tertipler, ben de çalıştığım için hızınıza yetişemiyorum arada girip bebeklerinizi görünce çok mutlu oluyorum, çok şükür bu zoe haftaların çoğu gitti azı kaldı, yakında hepimiz rahat bir ohh çekeriz inşallah.
Cinsiyetini öğrenenlere de hayırlı olsun, önce erkekler düşüyor topice ama kızlar arayı kapatıyor sonra, Eylül annelerinde öyle oldu:)
Ha ha ha çok güldümMart hamilelik icin en ideal ay :))))
Mart hamilelik icin en ideal ay :))))
Kasım annelerine baktın mı ne kadar kalabalıklar maşallah:)
Martta çok kişi hamile kalmış :)))))))
Mart hamilelik icin en ideal ay :))))
Hadi ya:) Kasım anneleri şubatta hamiş oldular canım, Mart kedileri Aralığa kalacaklar:) son baktığımda Bat için gün sayıyorlardı, arada bakıyorum çünkü onları gördükçe maşallah büyüyoruz diyorum.
O zaman şubat ayı çok bereketli demek ki :))))))))))
Aralığa bakıcam özellikle
Ben de hamileliğimizin ilerlediğini görmek için bakıyorum özellikle
Ondan sonra da 2015 ocak annelerine mi bakıcaz
Üçüz mü maşallah :)Evet, kısa ama bereketli bir ay olmış demek, demin baltım üçüz bile var, Allah hepsine ve hepimize sağlık selamet versin. Bebişler tepikleyenw kadar bir oraya bir buraya bakacaz anlaşılan, hareketleri başlarsa direk o söyler bize içeride ne yaptığını:)
Canimmm ben yarinn gidiyorumm heyexan doruktaa:))
Su ignelerini ucretsiz alirsan sende raporunun bi resmini eklermisin siteye bana rapor yazan beceriksiz doktora ornek olsun diye gostericem:))
Yarın iyi haberlerini bekliyorum canım. :) ben de heyecanlandım şimdi. :)
Bana fiziki bir rapor vermediler, sistem üzerinden işledik raporu dediler. Bu cumartesi gidince soruyum, rapor çıktısı verin bana desem olur heralde.
Ayy masallah masallahh nazarr demesinnn Allahim korusunn bebislerimizi :))
Off ne diyosun canim yaaa cok dusuk dikkat et kendine
Randevun kacta senin? Artikk bugunn bi kere de daha prenses oldugu kesinlesir minnagin:) benim de yarin randevum cok heyecanliyimm:)ama benim cinsiyet icin daha erken solemezz
Anliyorum canim seni ama miden iyinolsun derken kabizlik cok fena biliyosun duphalac icmiyomusun sen yaa icsene bikac gun hemen duzelticek canim rahatlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?