2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Stres yapmamaya calis canim zor biliyorum ama elinden geldigi kadar moralini yuksek tut kacinci haftadasin

yapmiyorum ama benim gibi düsünen hamileler varmi diye düsünmüyorum degil...acaba tek benmi böyleyim?
canim yarin 11 olacak insallah. cuma günüde randevum var insallah hersey yolundadir

Eki Görüntüle 1038087 kızlar bu da benim miniğim 10 haftalık burda.. şimdi 11 haftadayız

oyyy masallah canim...ne kadar belli heryeri, benim ultrason resimde öyle degil. doktorunun sanirim iyi ultrason aleti var....
ne kadar belirgin masallah masallah.....

Oyle valla benim bu hafta daha fazla ağrım var korkmuyor değilim Allah'tan bugün randevum varda rahatlayacağım

bir yerde okumustum hata yel gibi olursa bebisin hareketiymis, ...
annem de diyorki, simdi ilk gebeligin nasil oldugunu bilmesin ilk basta...

hmm...demek ki daha fazla agrimiz olacak...olsunda bebislerimiz saglikli olsun tek.

bir yerde okumustum hata yel gibi olursa bebisin hareketiymis, ...
annem de diyorki, simdi ilk gebeligin nasil oldugunu bilmesin ilk basta...

hmm...demek ki daha fazla agrimiz olacak...olsunda bebislerimiz saglikli olsun tek.

ohh büyüsün tosunlarımız da biz acıya katlanırız.
anne olmak kolay değil.
boşuna cennet annelerin ayakları altındadır demiyorlar.

Eki Görüntüle 1038087 kızlar bu da benim miniğim 10 haftalık burda.. şimdi 11 haftadayız

Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi

evet canım tecrübeli annelerden yardım istiyoruz :)) rahim genişlemesi die tahmin ediyorum.

ohh büyüsün tosunlarımız da biz acıya katlanırız.
anne olmak kolay değil.
boşuna cennet annelerin ayakları altındadır demiyorlar.

evet haklisin canim yaaa
kolay degil, birde cok tedirgin olyuorum acaba iyimi acaba sagliklimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…