Stres yapmamaya calis canim zor biliyorum ama elinden geldigi kadar moralini yuksek tut kacinci haftadasin
bebeğin hareketlerinden değil cnm o.
benim ilk haftalarda çok ağrım vardı.
o ağrılar rahim genişlediği için oluyormuş dr öyle dedi.
hatta ileriki haftalarda bebek iyice büyümeye başladığında daha fazla artıcak dedi
bebeğin hareketlerinden değil cnm o.
benim ilk haftalarda çok ağrım vardı.
o ağrılar rahim genişlediği için oluyormuş dr öyle dedi.
hatta ileriki haftalarda bebek iyice büyümeye başladığında daha fazla artıcak dedi
cinsiyetini çokk merak ediyorum kızlaar yaa... sizde öyle mi
bir yerde okumustum hata yel gibi olursa bebisin hareketiymis, ...
annem de diyorki, simdi ilk gebeligin nasil oldugunu bilmesin ilk basta...
hmm...demek ki daha fazla agrimiz olacak...olsunda bebislerimiz saglikli olsun tek.
yapmiyorum ama benim gibi düsünen hamileler varmi diye düsünmüyorum degil...acaba tek benmi böyleyim?
canim yarin 11 olacak insallah. cuma günüde randevum var insallah hersey yolundadir
Canim tehlikeli haftalari atlatmissin aslinda icini rahat tut
Bi ara sadece ben merak ediyordum şimdi baya artırmış bu durum :) bizim %65 belli olsada merak ediyorum işte :)
Ben de merak ediyorum seninkinin cinsiyeti neymiş ?? :)))))))
Oyle valla benim bu hafta daha fazla ağrım var korkmuyor değilim Allah'tan bugün randevum varda rahatlayacağım
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anneler var mı?
Valla canım midem yanmasın diye napacağımı şaşırdımEee canim sende hem kabizlik var hemde haslanmis patates yiyosun yeme onu valla cok fena yapar o
Maşallahhh subanallahhh
Hiç öğrenemeyen ben kaldım gibi
ne güzel adım adım yaklaşıyoruz demekEvet cnm dogru 15. Haftada 2 kez hisseden bir arkadasim var 17. Haftada tekmeler baslamis :)
maşallah annesi çok açık görünüyo
Bende varım bende
Bende de aynı şey oluyoBebek mi o yoksa rahim mi genişliyo zaman zaman ağrı veriyo bilemedim. Hissetmemiz için daha erkenmiş. 16 ve 20. hafta arası hissediliyormuş. En geç 20. hafta diye okudum bi yerde. Tecrübeli anneler bu konuda bizi bi aydınlatsa hiç fena olmayacak demi
ohh büyüsün tosunlarımız da biz acıya katlanırız.
anne olmak kolay değil.
boşuna cennet annelerin ayakları altındadır demiyorlar.
Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi
yapmiyorum ama benim gibi düsünen hamileler varmi diye düsünmüyorum degil...acaba tek benmi böyleyim?
canim yarin 11 olacak insallah. cuma günüde randevum var insallah hersey yolundadir
Canim tehlikeli haftalari atlatmissin aslinda icini rahat tut
Ben de merak ediyorum seninkinin cinsiyeti neymiş ?? :)))))))
evet sanirim gecirdik canim tehlikeli zamani ama yinede iste, sanirim anne olmak böyle birsey
cinsiyetini çokk merak ediyorum kızlaar yaa... sizde öyle mi
ben merak etmyiorum, ama esim ve annem gil merak ediyorlar...
benden fazla :)
ben ögrenmedim canim...ögrenenler kim?
Ben öğrendim sayılır %90 erkek dedi doktor 12+2 de:)ben ögrenmedim canim...ögrenenler kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?