evet haklisin canim yaaa
kolay degil, birde cok tedirgin olyuorum acaba iyimi acaba sagliklimi diye
Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi
evet sanirim gecirdik canim tehlikeli zamani ama yinede iste, sanirim anne olmak böyle birsey
ben merak etmyiorum, ama esim ve annem gil merak ediyorlar...
benden fazla :)
ben ögrenmedim canim...ögrenenler kim?
benim de sürekli aklım onda cnm bnm.
çocukları olan arkadaşlar diyolar bundan sonra hayatın böyle geçicek.
artık sürekli merak edip durucaksın. nasıl iyi mi napıyor diye.
anne olmak hamile kalınca başlıyormuş meğer.
anlamış oluyoruz biz de böylece.
Bizim doktorlarımız ilginç anacım :)))
Söylememekte ısrar ediyorlar. İki doktora gittim kız söylemiyorrr
ben de öğrenmedim daha cnm.
cmrtsi kontrole gidicem. belki söyler diye umut ediyorum.
Her seferinde umut ediyoruz söylemiyorlar. Bana iki doktor da 16. hafta bitecek. 5. ayına gireceksin öyle söylicem dediler. 12. haftasında öğreniyorlar diyorum. Mümkün değil diyorlar..
korkma şekerim normal. hatta senin hamilelik 14.haftada.
artık iyice büyümeye başlıyor kuzu.
maşallah
Ben başka doktora gitmedin canım benim ki zaten çok garatici benim hiç umudum yok pazartesi tekrar gitcez bakalım ben şuan 11+3 sen kaçsın
Hiç öğrenemeyen ben kaldım gibi
Her seferinde umut ediyoruz söylemiyorlar. Bana iki doktor da 16. hafta bitecek. 5. ayına gireceksin öyle söylicem dediler. 12. haftasında öğreniyorlar diyorum. Mümkün değil diyorlar..
ben de öğrenmedim daha cnm.
cmrtsi kontrole gidicem. belki söyler diye umut ediyorum.
bende varım canım:)))cumartesi inşallah öğrenirim.
evet haklisin canim yaaa
Masalllahhh ne guzel gorunuyor tipki bulutlarin ustunde gibi
evet sanirim gecirdik canim tehlikeli zamani ama yinede iste, sanirim anne olmak böyle birsey
ben merak etmyiorum, ama esim ve annem gil merak ediyorlar...
benden fazla :)
ben ögrenmedim canim...ögrenenler kim?
Öğrenemeyen de çokmuş :)))))ay ne alakası var benim bi arkadaşım 11.haftasında öğrendi.
erkekti onun bebişi.
bazı dr lar çok tecrübeli oluyor bu konuda.
bazı uyuz dr larda illa 4.ay a kadar söylemiyorlar.
senin hamileliğin 14.hafta heralde. söylemeleri lazım artık.
Benim doktorların ikisi de yaşlı başlı doktorlar. Biri de doçent. Ama söylemiyorlar. Ben mi denk geldim anlamıyorum ki. Üçüncü bi doktor da denemem artık pazartesi randevum var. İkili testte görürler belki. Görmezse de 12 nisanda muayenem var. Mutlaka o zaman öğrenirim artık o zaman da söylemezse çıldırıcam
Çok halsiz oluyorum zaten çoğu zamanda basım dönüyor hatta bikere bi gittim doktora tansiyonum 4/2 ydi 2 serum taktılar kendime gelmedim 3. Serumda düzeldim tabi benim tansiyon düşüklüğünün sebebi panik atak stres olunca direk 4 e iniyor
Valla canım midem yanmasın diye napacağımı şaşırdım
Maşallahhh subanallahhh
Bende varım bende
evet haklisin canim yaaa
Öğrenemeyen de çokmuş :)))))
Benim doktorların ikisi de yaşlı başlı doktorlar. Biri de doçent. Ama söylemiyorlar. Ben mi denk geldim anlamıyorum ki. Üçüncü bi doktor da denemem artık pazartesi randevum var. İkili testte görürler belki. Görmezse de 12 nisanda muayenem var. Mutlaka o zaman öğrenirim artık o zaman da söylemezse çıldırıcam
bence ikili testte söylerler cnm.
stres yapma. pazartesi bence öğreniceksin kısmetse.
içime öyle doğdu şimdi.
Arkadaşlar selam, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamıyorum ama ara ara girip mesajları okuyorum ve dünya tatlısı bebeklerin resimlerini görüyorum :) Hepsi artık baya baya büyüdüler,maşallah.
Bu aralar hepimizde ikili test heyecanı var sanırım, ben de 5 Nisan'da yaptıracağım.Bu arada clexane iğneler için buradaki sevgili arkadaşlarımın tavsiyesiyle sgk anlaşmalı özel hastanede işimi hallettim sanırım.Sanırım diyorum çünkü ilk toplu ilaç alımını bu cumartesi yapacağım bir aksilik olmazsa, hem de bedava :)
Hepinize çok teşekkür ederim pıhtılı arkadaşlarım bana yol gösterdiğiniz için.Aksi takdirde hem bir gün iznim gidecekti, hem de büyük devlet hastanesinde tüm gün sürüklenecektim...
Benden haberler bu kadar,iyi haberlerinizi bekliyorum ve okudukça çok seviniyorum :)
Bizim doktorlarımız ilginç anacım :)))
Söylememekte ısrar ediyorlar. İki doktora gittim kız söylemiyorrr
Ben öğrendim sayılır %90 erkek dedi doktor 12+2 de:)
evet haklisin canim yaaa
benim de sürekli aklım onda cnm bnm.
çocukları olan arkadaşlar diyolar bundan sonra hayatın böyle geçicek.
artık sürekli merak edip durucaksın. nasıl iyi mi napıyor diye.
anne olmak hamile kalınca başlıyormuş meğer.
anlamış oluyoruz biz de böylece.
evet ya annemde ayni diyor, anne olmak böyle birsey dior :) tuaf birsey...daha cok sey ögreneceyiz herhalde
evet haklisin canim yaaa
Öğrenemeyen de çokmuş :)))))
ikili test yaptirmicam ben, ama sen ögrenirsin canim insallah, cok merak ediyorsun belli :)
Arkadaşlar selam, son zamanlarda işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamıyorum ama ara ara girip mesajları okuyorum ve dünya tatlısı bebeklerin resimlerini görüyorum :) Hepsi artık baya baya büyüdüler,maşallah.
Bu aralar hepimizde ikili test heyecanı var sanırım, ben de 5 Nisan'da yaptıracağım.Bu arada clexane iğneler için buradaki sevgili arkadaşlarımın tavsiyesiyle sgk anlaşmalı özel hastanede işimi hallettim sanırım.Sanırım diyorum çünkü ilk toplu ilaç alımını bu cumartesi yapacağım bir aksilik olmazsa, hem de bedava :)
Hepinize çok teşekkür ederim pıhtılı arkadaşlarım bana yol gösterdiğiniz için.Aksi takdirde hem bir gün iznim gidecekti, hem de büyük devlet hastanesinde tüm gün sürüklenecektim...
Benden haberler bu kadar,iyi haberlerinizi bekliyorum ve okudukça çok seviniyorum :)
Canimmm ben yarinn gidiyorumm heyexan doruktaa:))
Su ignelerini ucretsiz alirsan sende raporunun bi resmini eklermisin siteye bana rapor yazan beceriksiz doktora ornek olsun diye gostericem:))
Canim senin doktorlar yanılma payi olmasin diye soylemiyor olabilirler mi ? Bazi dr lar bu yuzden kesinlesene kadar bekliyorlar
Bende bedava almıyorum canım ben de bakayım senin raporuna, bu kez de sen kurtarmış olursun bizi:)
First randevu zamanın gelmiş benim daha haftaya salı ama çok merak ediyorum ne yapıyor içeride diye:) atabilirsen resim at olur mu, seninkine bakıp avunuruz biraz. Bu arada karnımın altı çıplak gözle hafif belirgin artık, o kadar şükrediyorum ki, Allah spnuna kadar daim etsin sevincimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?