2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben de seninle aynı durumdayım canım. Sürekli turşu, nar ekşisi, tuzlu yiyorum. Tatlı aklıma bile gelmiyor.

Ayy Allah senin iyiligini versinn canimm yaa cok guldm aksam aksam:)) senin ki ayni sarelle reklamindaki ikizler gbi olmus bebis icerden ellerini yumuk yumuk yapip nutellaaa nutella diye bagiriyo sana heralde:))

Evet evet kesinlikle :)) aynısı bizim ki de nutella nutellaa diye bağırıyor ki ben çikolatayı hiç sevmedim nutellaa ayda yılda bir aklıma gelirdi :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biliyorum onları annemde günlük hayatında kullanıyor bazen ama destekli olmadığı için hiç kullanmadım ben. Ama şimdi okadar büyüdük ki almayı düşünüyorum :)) unutmuştum o südyenleri teşekkür ederim hatırlatma için

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugun kontrolum vardi 12 haftaligim bebegimi gorunce cinsiyeti sormayi unutmusum :) cok guzeldi masallah hareketleri cok guzeldi artik birdahaki kontrole cinsiyet

Senin kuzu daha önce oynamamıştı annesi, yeni açıldı ya hızını alamış.İyi yapmışsın bence:) Sen geçen hareketlerini göremeyince keşke bir an önce görse demiştim, çünkü şimdiye kadarki en keyifli kontroldü, sizinki de bayağı güldürmüş sizi ve maşallah ne kadar büyümüş ya Allah daim etsin canım:)

Bende tombiş olmasını istiyorum severim yanaklı bebişleri

Değil mi ya? Hem ele avuca da rahat geldiği için bakımı da kolay oluyormuş, öyle olsun bizimkiler:)

Ay canım arkadasım bak duan kabul oldu :) teşekkür ederim canım evet söyleniyorum ama bizim içinde en keyifli randevuydu okadar hareketli olmasını görünce ayy sonunda demedim de değil hani :))

Bugun kontrolum vardi 12 haftaligim bebegimi gorunce cinsiyeti sormayi unutmusum :) cok guzeldi masallah hareketleri cok guzeldi artik birdahaki kontrole cinsiyet

Hoşgeldin canım ohh ne güzel hareketlerini görmüşsün sende :) bosver diğer randevuya öğrenirsin canım bak ben 15. Haftadayım hala öğrenemedim

Hoşgeldin canım ohh ne güzel hareketlerini görmüşsün sende :) bosver diğer randevuya öğrenirsin canım bak ben 15. Haftadayım hala öğrenemedim

Oyle cnm hayirlisi olsun sen neden ogrenmedingostermiyomu bebek benim arkadasim dortbucuk aylik yeni ogrendi hep sirti donuktu cunku

ayyy kıyamam yaa canım benim eve depola bundan sonra nutellaları

Oy maşallah çok şükür ensesi de normal:) ben de Pazartesi ölçtürücem. İnşallah benim bebeğim de annesini mutlu edecek:)) ben adet tarihime göre 12+6 yım bugün. Ultrasona göre de 13+3. Ultrasonda 4 gün ilerden gidiyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol cnm ins hepimiz herzaman iyi haberlerle geliriz doktordan cok guzel duygularmis yasayinca anliyor insan benimde sat gore 14 ama ultrasona 12 gec dollenme demisti doktor zaten beklenem adet tarihimden 10 gun gecikince ogrenmistim ama haftasi normal ilerliyor suan sikinti olmaz dedi doktorum sen pazartesiye 14 oluyon gec degilmi acaba kanda verecekmisin cnm ikili tarama icin

Ben de çok merak ediyorum:) geceleri tekmesiyle uyandıracak mı mesela. Yoksa uykuya düşkün olan anneler duymuyor mu. Uykusu hafif olanlar minik bi kıpırdamada bile uyanıyor mu:)

Cinsiyet belli olduktan sonra ufaktan alınabilir:))

Canım benim ya çok güldüm haline. Brnim hiç öyle aşermem yok, keşke bende de olsa. Sadece ekşi isteği var o kadar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kız bırak çekilsin fotoğraf:) ben de galatasaraylıyım:) eşime Beşiktaşlı. Benim kaynım galatasaraylı. Eşim hastanede Beşiktaşlı giydirecekmiş. Kaynımla atıştılar:) ama tabi en sonunda baba kazanır. Yani Beşiktaş maalesef. Ama ben evde gs giydirip fotoğrafımızı çekicem bebeğimle. Babasına göndericem hatta facede yayınlıcam gıcık edicem:)))))
Bi de biz doğum yaptıktan sonra kendimizi toparlayana kadar babalar giydirir giydireceklerini:))))

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorucam . aranızda kan uyuşmazlığı problemi olan var mı? benimle eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. ilk haftalarda hafif leke gelmişti. doktorumda iğne yaptı kan uyuşmazlığı için. yarın ikili tarama testi yaptırırken İNDİRECT COOMBS testini de yaptırcam. bebek etkilenmişmi bu durumdan diye. aranızda bunu yaşayan var mı?? :18::18::18:

Sonradan ortaligi yikacagimi bildigi icin ne esim ne sulalesi cesaret edemez tatlim:)) hastaneden eve gelelim sora biraz zaman gecsin keyfim isterse belki o zaman izin veririm:)

Oyle cnm hayirlisi olsun sen neden ogrenmedingostermiyomu bebek benim arkadasim dortbucuk aylik yeni ogrendi hep sirti donuktu cunku

Bizimkinin sırtı değil yani sürekli dönüyordu. Poposunda döndü vilara sonra döndürdü doktorum. Ya kesin biliyor cinsiyetini de bana söylemiyor işte. Ama erkek olsa derdi herhalde %65 kız da kalmazdı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…