canım bende normalde tatı özelliklede çikolata hastasıyım nutellayı kaşık kaşık yerdim ama şimdi canım hiç istemiyor canım turşu limon ekşili şeyler istiyor onlarda midemi yakıyor napcağımı şaşırıyorum
Ayy Allah senin iyiligini versinn canimm yaa cok guldm aksam aksam:)) senin ki ayni sarelle reklamindaki ikizler gbi olmus bebis icerden ellerini yumuk yumuk yapip nutellaaa nutella diye bagiriyo sana heralde:))
Hamişler nasılsınız bakalım minnoşlr iyidir inş bende bgn çıktım brz hamiş cicileri aldım
Bu arada Bi tavsiyem olcak sizlere bgn Metrocity boynere girdm sutyenler var orda kom marka bolumunde ortadan klipsli emzirirkn bnm 2 tane vardı farklı markalarda çok işime yaramştı oğlum hem oynuodu memişle hem emiodu ten teması çok önemli tavsiye ederim 2 tane daha aldım bgn çok rahat edersinz emin olun
bak kuzum bunların hepsi çikolatan oluyor :) çikolata yiyip hep şımartıyoruz bu bebişleri ben bir dahakine çikolata yemicem bu sfefer akıllı uslu oturacak inşallah yerinde :) ahh ahh sanırım bu noktadan sonra erkek çıkarsa ben baya bi üzülürüm alıştım artık galiba ben bu kız olayına sürekli prensesim diye seviyorıum eşimde öyle. daha da 2 hafta var. 17. hafta cinsiyet için geç değil mi?
Bende tombiş olmasını istiyorumseverim yanaklı bebişleri
Senin kuzu daha önce oynamamıştı annesi, yeni açıldı ya hızını alamış.İyi yapmışsın bence:) Sen geçen hareketlerini göremeyince keşke bir an önce görse demiştim, çünkü şimdiye kadarki en keyifli kontroldü, sizinki de bayağı güldürmüş sizi ve maşallah ne kadar büyümüş ya Allah daim etsin canım:)
Değil mi ya? Hem ele avuca da rahat geldiği için bakımı da kolay oluyormuş, öyle olsun bizimkiler:)
Bugun kontrolum vardi 12 haftaligim bebegimi gorunce cinsiyeti sormayi unutmusum :) cok guzeldi masallah hareketleri cok guzeldi artik birdahaki kontrole cinsiyet
Hoşgeldin canım ohh ne güzel hareketlerini görmüşsün sende :) bosver diğer randevuya öğrenirsin canım bak ben 15. Haftadayım hala öğrenemedim
dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani
Ne olacak bu halimiz bebisleri gormeden duramiyoruz ozluyo insan ama elde degil benimde 3 haftadan sonra bugun kontrolum vardi cok guzeldi kicini donmus doktor biraz hoplatti pat diye yuzunu gosterdi yavrum olcumlerini yapti cok hareketli olcemiyorum dedi halbuki biseyde yememistim ikili test icin kan aldi kendisi de olctu gayet normal dedi cok sukur sen kac haftaliktin cnm
Oy maşallah çok şükür ensesi de normal:) ben de Pazartesi ölçtürücem. İnşallah benim bebeğim de annesini mutlu edecek:)) ben adet tarihime göre 12+6 yım bugün. Ultrasona göre de 13+3. Ultrasonda 4 gün ilerden gidiyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağlıklı olduğunu bilelim de canım, ister göbeğimiz çıksın ister çıkmasın şimdilikİlerleyen haftalarda mecbur çıkacak. Ben en çok hissedeceğim günü merak ediyorum. İkinci çocuğuna hamile olan anneler yazsalar bu konuda diyorum ama tık yok, sadece bir kişi yazdı başkasının başından geçenleri.
evet ya....öyle diyorlar, suan birsey yok hamileyim dediginde belliydi kilo almandan diyorlar..bencede ne alaka...
annemde birsey aldirmiyor canim...
bende almyiyorum onu kirmak istemiyorum. olunca alirsiniz diyor..annem kötü bir tecrübe gecirdi, o sürecte yaninda hep ben vardim.
tabi her insanin kendi bileceyi birsey :)
dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani
Hihii cok isterdimm ama esim galatasarayli smdiden giriyoruz birbirimize ben diyorum bak oyle hastane cikisini ga li biseyler almasinlar valla giydirmem ben annemleri tembihledim fb li almayacaklar valla bozusuruz kalbinizi kirarim diyorum o da diyo ama bi tane gs li kiyafetle resim cekilcekmis bebegiyle...icimden havani alirsin dedimm:)
Evtt canim senin gobis birdenbire cikacak benim bi arkadasima da oyle olmustu 5. Aya kadar flan hic belli diildi pirt diye bi ciktii kocaman oldu cok guzeldii:))
Ayyy evet canimm yaa ben hic hareket ettiki gormedimm oynasin istiyorumm yiyimmm ben en iyisi bol bol cikolata:)
Kız bırak çekilsin fotoğraf:) ben de galatasaraylıyım:) eşime Beşiktaşlı. Benim kaynım galatasaraylı. Eşim hastanede Beşiktaşlı giydirecekmiş. Kaynımla atıştılar:) ama tabi en sonunda baba kazanır. Yani Beşiktaş maalesef. Ama ben evde gs giydirip fotoğrafımızı çekicem bebeğimle. Babasına göndericem hatta facede yayınlıcam gıcık edicem:)))))
Bi de biz doğum yaptıktan sonra kendimizi toparlayana kadar babalar giydirir giydireceklerini:))))
Oyle cnm hayirlisi olsun sen neden ogrenmedingostermiyomu bebek benim arkadasim dortbucuk aylik yeni ogrendi hep sirti donuktu cunku
Kız bırak çekilsin fotoğraf:) ben de galatasaraylıyım:) eşime Beşiktaşlı. Benim kaynım galatasaraylı. Eşim hastanede Beşiktaşlı giydirecekmiş. Kaynımla atıştılar:) ama tabi en sonunda baba kazanır. Yani Beşiktaş maalesef. Ama ben evde gs giydirip fotoğrafımızı çekicem bebeğimle. Babasına göndericem hatta facede yayınlıcam gıcık edicem:)))))
Bi de biz doğum yaptıktan sonra kendimizi toparlayana kadar babalar giydirir giydireceklerini:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?