2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin herkeseeee bugun daha enerjik olmamiz dilegiyle gune basliyorum ♥
Kizlar sabah yuruyus yaptim ama hemen yoruldum nefes nefese kaliyorum yavas yurumeme ragmen var mi sizde de boyle bir durum ????

Günaydın canım :) bende çok cabuk yoruluyorum sadece yürüyüş değil gün içinde de öyle

günaydın sevgili annişler ve melekleri:) nasılsınız? duygusal çalkantılarla boğuşuyor musunuz benim gibi?:) bir de halaaaa çooook uyuyorum:)

Sorma ya bir haftadir 6 da uyaniyorum uyuyamiyorum sonra öğlen uyku basıyor :)

Ya beni uyku basmiyor da sabah uyaniyorum acikmis oluyorum bisiler atistiriyorum uykuya dalmadan bir daha acikiyorum :)) en sonunda esimi uyandiiryorum saat 6 da kahvaltıyi hazirliyor en gec 7 de sofraya oturuyorum rahatliyorum sonra ama uyumuyorum uykum da pek gelmiyor açıkçası

Günaydın canım :) bende çok cabuk yoruluyorum sadece yürüyüş değil gün içinde de öyle

Gun icinde hareket etmiyorum zaten hep oturuyorum uzaniyorum yavas yavas is yapmaya baslayacagim mutfak haric tabii midemi bulandiriyor bulasiklar felan

günaydın sevgili annişler ve melekleri:) nasılsınız? duygusal çalkantılarla boğuşuyor musunuz benim gibi?:) bir de halaaaa çooook uyuyorum:)

Bugun de iyiyum sukur gozlerim acildi enerjim geldi :) Allah ima sukurler olsun ve aryik doyuyorum :))) duygusal durumum yok sakinlik var esimin isine geliyor :)) uykumda yok ya :)

ne güzel ya ben işe sürünerek geliyorum nerdeyse sürekli uykum var ve sürekli yorgunum

Hadi ya herşeyimiz aynı ikimiznde oğlu olcak bence.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.kızlar üı da cok seviyorum ben ama yaa..rüyamda bi kız bi erkek görüyorum nolcakbakaalım.? :)

iPad 'den
Bana da öyle geliyor hayırlısı olsun. Kızlar da sevilmez mi cimcime onlarrr :))))))))
Pazartesi yine mi gidiyosun kız :) hani 12 nisandaydı :)

iPad 'den

Pazartesi ikili test var canım:))) 12 nisan rutin muayene:)))

Günaydın sana da canım duygusal çalkantılar ara sıra oluyor hatta sinirli oluyorum cokta agresif olabiliyorum ozamanlar ben bile kendime tahammül edemiyorum bu yüzden genelde oyle olduğumda eşimle bile konuşmuyorum :)) onun dışında benim hiç uyku problemim olmadı hamile olduğumdan beri. Gece 12 de yatar sabah 6 da uyanırım garip birsey hamile olmadan once daha cok uyuyordum :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kuzum erkek mş dedş sana maşallahhh Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Amin canım, hepimize inşallah

evet ya bende cok özlüyorum ve diyorum acaba iyimi, ultrasonda görünce rahatliyorum...
1 ay sonrada belli olur tam tamina cinsiyeti, ama sana oglan gibi demisti degilmi?
evet canım görünce rahatlıyorum, iyi olduğunu görmek rahatlatıyo:) %90 erkek demişti doktor

Gunaydin herkeseeee bugun daha enerjik olmamiz dilegiyle gune basliyorum ♥
Kizlar sabah yuruyus yaptim ama hemen yoruldum nefes nefese kaliyorum yavas yurumeme ragmen var mi sizde de boyle bir durum ????
Günaydın sizede Bende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık

Günaydın Hanımlar,
Bu hafta ne çabuk geçti değil mi..Hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli haftaydı, ben mi asabi oldum onu da bilmiyorum. Ama parçalanacak kişiler listesi gün geçtikçe kabarıyor :)

Herkese sağlıklı bir gün dilerim. ben bebişimi çok özledim. daha 1 haftamız var buluşmamıza, inşallah bu sefer cinsiyeti öğrenebiliriz.
Sevgilerimle..

Ben hamimelikte hangi sorunlar yaşanıyorsa hepsini yaşıyorum sanırım:)) neyse bebişler sağlıklı sıhhatli doğsunda bunlar önemli değil. ayy iş yerinde olmasam var ya hiç takmayacam ama sürekli uyukluyor haldeyim:))

Anneler burun tıkanıklığı ve burun kanaması yaşayan var mı aramızda, benim akşam ve sabah oluyor.... Çok az kanama şeklinde oluyor.

Anneler burun tıkanıklığı ve burun kanaması yaşayan var mı aramızda, benim akşam ve sabah oluyor.... Çok az kanama şeklinde oluyor.

Kanamam bir kere oldu..
Tıkanma da ara ara oluyor..
Hamilelikte olabiliyormuş.
Doktora tıkanıklık yaşıyorum dedim. Spreyleri kullanma sakın dedi. Tuzla su çek burnuna dedi..

Canim benim ilk gebeligimde oluyordu doktoruna söyledim tansiyon takibi yaptirdi bana
tansiyonum hep 12-7 civarında normal çıkıyo yine de doktora gitttiğimde sorayım

Kanamam bir kere oldu..
Tıkanma da ara ara oluyor..
Hamilelikte olabiliyormuş.
Doktora tıkanıklık yaşıyorum dedim. Spreyleri kullanma sakın dedi. Tuzla su çek burnuna dedi..
Normal bi durum yani, sağol canım. Tuzlu suyu denerim

evet ufaktan...abartmadan...

arkadasim aldi aldi aldi, birsürü, simdi bebisi 3 aylik ve aldiklari olmuyor bile, giydiremedigi o kadar esya varki.

Bende almak istiyorum, kendimi zor tutuyorum:)) ama 4 ay bitsin öyle alıcam inşşallah

masallah canim ogluna :)
bakalim bu sene hangi cinsiyet patlama yasicak :)

günaydin canim,
bizde cok özlüyoruz bebisi, yarin ben insallah göre bileceyim, insallah sagliklidir.
hayirdir, ne stresi, bende bu aralar sinirliyim yaa...ne olacak halim, allah esime sabir versin :)

benim burnum hep tikaniyor canim, ama kanama yok...
doktora yinede sor sen.

Bana da öyle geliyor hayırlısı olsun. Kızlar da sevilmez mi cimcime onlarrr :))))))))

Pazartesi ikili test var canım:))) 12 nisan rutin muayene:)))

İkili testte cimsyt görme ihtmali olmuyo mu sadece kan testimi alıyolar canım

iPad 'den

ne güzel ya ben işe sürünerek geliyorum nerdeyse sürekli uykum var ve sürekli yorgunum

Benim halsizlik vardi 4 hafta hep yattim arada az az uyurdum ama bitti cok sukur

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Gunaydin canim

Günaydın sizede Bende nefes nefese kalıyorum, şimdiden yorulmaya başladık[/QUOTE]

Calisiyor musun canim sen ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…