- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım benim ya çok güldüm haline. Brnim hiç öyle aşermem yok, keşke bende de olsa. Sadece ekşi isteği var o kadar.
Sent from my iPad using Tapatalk
kızlar ya bişey sorucam . aranızda kan uyuşmazlığı problemi olan var mı? benimle eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. ilk haftalarda hafif leke gelmişti. doktorumda iğne yaptı kan uyuşmazlığı için. yarın ikili tarama testi yaptırırken İNDİRECT COOMBS testini de yaptırcam. bebek etkilenmişmi bu durumdan diye. aranızda bunu yaşayan var mı?? :18::18::18:
benimde eşimle kan uyuşmazlığım var. doktorun ara ara indirect cooms testini yaptıracak . doktor iğneyi bana doğuma yakın bir kez. doğumdan sonrada bir kez yaptırdı.
dün evde nutella bitti gece oturdum ağladım eşim diyorki neden ağlıyorsun ağlama. ne dedim eşime biliyor musun? sen nutellasızlık nedemek bilemezsin içim acıyor dedim :) eşim bastı kahkaayı hala dalga geçiyor benimle. cok fena tatlı aşeriyorum yani
Sagol cnm ins hepimiz herzaman iyi haberlerle geliriz doktordan cok guzel duygularmis yasayinca anliyor insan benimde sat gore 14 ama ultrasona 12 gec dollenme demisti doktor zaten beklenem adet tarihimden 10 gun gecikince ogrenmistim ama haftasi normal ilerliyor suan sikinti olmaz dedi doktorum sen pazartesiye 14 oluyon gec degilmi acaba kanda verecekmisin cnm ikili tarama icin
Sonradan ortaligi yikacagimi bildigi icin ne esim ne sulalesi cesaret edemez tatlim:)) hastaneden eve gelelim sora biraz zaman gecsin keyfim isterse belki o zaman izin veririm:)
Oyyy yerim bu ufaklığı ben:) maşallahhh:)) canım bak benim bebeğimin yerleştiği yere yerleşmiş seninki de:) belki cinsiyetleri aynı bebeklerimizin:) çok heyecanlıı:)))
Kamuran sen ogrenmedinmi hala bebusin cinsiyetini..kontrolün ne zaman..internette bi cin takvimi var bi yap istersen ne cikacak.bana kizz cikti..sen yaninda ÖĞRENİRSİNkuzucugunun cinsiyetini bakalim cin testimiz tutacak mi:26:
Oyyy yerim bu ufaklığı ben:) maşallahhh:)) canım bak benim bebeğimin yerleştiği yere yerleşmiş seninki de:) belki cinsiyetleri aynı bebeklerimizin:) çok heyecanlıı:)))
Kamuran sen ogrenmedinmi hala bebusin cinsiyetini..kontrolün ne zaman..internette bi cin takvimi var bi yap istersen ne cikacak.bana kizz cikti..sen yaninda ÖĞRENİRSİNkuzucugunun cinsiyetini bakalim cin testimiz tutacak mi:26:
Aman ben onlara inanmıyorum:)) bi kere bakmıştım erkek görünüyordu ama belli olmaz hiç:) Pazartesi gidicem bakalım çıkar belki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oooo fena bu gelin:))) bence sen o mutlulukla bir şey demezsin:))))
kızlar ya bişey sorucam . aranızda kan uyuşmazlığı problemi olan var mı? benimle eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. ilk haftalarda hafif leke gelmişti. doktorumda iğne yaptı kan uyuşmazlığı için. yarın ikili tarama testi yaptırırken İNDİRECT COOMBS testini de yaptırcam. bebek etkilenmişmi bu durumdan diye. aranızda bunu yaşayan var mı?? :18::18::18:
Kizlarr internette ne kadar cinsiyet tahmini testi varsa hepsinde kizzz cikiyor..hadi hayirlisi bakalim.eşim erkek istiyor ben kizz..tabi bu isin geyiği ama eğlenceli oluyo bakalim tutacakmi..3 hafta sonra belli olabilir bi ihtimall
Aman ben onlara inanmıyorum:)) bi kere bakmıştım erkek görünüyordu ama belli olmaz hiç:) Pazartesi gidicem bakalım çıkar belki:)
Pazartesi yine mi gidiyosun kız :) hani 12 nisandaydı :)
iPad 'den
canım bendede kan uyuşmazlığı var önceki gebeliğimde çok şükür bişey yaşamadım hiç kanamam olmadığı için bana 28-30 mu o aralarda iğne yapmışlardı ama arada indirect combs testi yapıyorlardı.birde kızım pozitif çıktı o yüzden doğumdan sonra iğne vuruldum. Bebek nasıl etkileniyorki ben anne zehirleniyor diye biliyorum. Endişe etme bişey olmamıştır. Eskilerde kan uyuşmazlığı olup hiç haberi olmadan doğum yapan tandıklarım var zaten ilk gebelikte bir sorun olmuyormuş iğne olunmazsa 2. gebelikte sıkıntı olurmuş
Çok çok tesekkur ederim canim icim rahatladi :) bende ikinci gebelikte problem oluyormuş diye hep duydum bana çok erken iğne yapinca tedirgin oldum ama çok sağol içim ferahladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?