2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim ya çok güldüm haline. Brnim hiç öyle aşermem yok, keşke bende de olsa. Sadece ekşi isteği var o kadar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bende de 1 gr ekşi aşerme yok :) sorma bizde gülüyoruz hala dün geceki halime. ahh bu eşim yokmu uyutup uyutup konuşturuyor beni sürekli geceleri :)

benimde eşimle kan uyuşmazlığım var. doktorun ara ara indirect cooms testini yaptıracak . doktor iğneyi bana doğuma yakın bir kez. doğumdan sonrada bir kez yaptırdı.

Son düzenleme:
benimde eşimle kan uyuşmazlığım var. doktorun ara ara indirect cooms testini yaptıracak . doktor iğneyi bana doğuma yakın bir kez. doğumdan sonrada bir kez yaptırdı.

Benimde duyduğum doğumdan önce ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapilmasi. Bana 8 haftaliktim yaptı. Erken olması tedirgin etti

:) allah iyiliğini versin kız ... güldürdün:) kusura bakma için acırken güldük ama:)) canım neyse böyle tatlı acılar olsun:)

kızlar birşey soracağım aranızda muhasebeci var mı?

Kan vermekte kararlı değilim canım. Ama ensesini kesin ölçtürücem. Kan da kocam inat ederse veririm yapacak bir şey yok:) o her şeyi tam yapalım istiyor.. Geç döllenme olması önemli değil. Haftalarına yetişiyormuş bebişler ilerde:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonradan ortaligi yikacagimi bildigi icin ne esim ne sulalesi cesaret edemez tatlim:)) hastaneden eve gelelim sora biraz zaman gecsin keyfim isterse belki o zaman izin veririm:)

Oooo fena bu gelin:))) bence sen o mutlulukla bir şey demezsin:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr internette ne kadar cinsiyet tahmini testi varsa hepsinde kizzz cikiyor..hadi hayirlisi bakalim.eşim erkek istiyor ben kizz..tabi bu isin geyiği ama eğlenceli oluyo bakalim tutacakmi..3 hafta sonra belli olabilir bi ihtimall

canım bendede kan uyuşmazlığı var önceki gebeliğimde çok şükür bişey yaşamadım hiç kanamam olmadığı için bana 28-30 mu o aralarda iğne yapmışlardı ama arada indirect combs testi yapıyorlardı.birde kızım pozitif çıktı o yüzden doğumdan sonra iğne vuruldum. Bebek nasıl etkileniyorki ben anne zehirleniyor diye biliyorum. Endişe etme bişey olmamıştır. Eskilerde kan uyuşmazlığı olup hiç haberi olmadan doğum yapan tandıklarım var zaten ilk gebelikte bir sorun olmuyormuş iğne olunmazsa 2. gebelikte sıkıntı olurmuş

Kizlarr internette ne kadar cinsiyet tahmini testi varsa hepsinde kizzz cikiyor..hadi hayirlisi bakalim.eşim erkek istiyor ben kizz..tabi bu isin geyiği ama eğlenceli oluyo bakalim tutacakmi..3 hafta sonra belli olabilir bi ihtimall

çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı ama kızım oldu. Tekrar baktım yine erkek çıkıyor bakalım bu sefer tutacakmı:)

Hadi ya herşeyimiz aynı ikimiznde oğlu olcak bence.sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.kızlar üı da cok seviyorum ben ama yaa..rüyamda bi kız bi erkek görüyorum nolcakbakaalım.? :)

iPad 'den

Çok çok tesekkur ederim canim icim rahatladi :) bende ikinci gebelikte problem oluyormuş diye hep duydum bana çok erken iğne yapinca tedirgin oldum ama çok sağol içim ferahladi

Gunaydin herkeseeee bugun daha enerjik olmamiz dilegiyle gune basliyorum ♥
Kizlar sabah yuruyus yaptim ama hemen yoruldum nefes nefese kaliyorum yavas yurumeme ragmen var mi sizde de boyle bir durum ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…