2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hehh bende bide susam yağı var benim yağlarımın içinde. ısırgan yağı iyi geliyormu canım bak onu bilmiyorum gidiyim de yağlarımın içine buğday yağı ve ısırgan yağı da koydurayım. tesekkür ederim canım bilgilendirme için

ay kıyamam kötünün kötüsü varmış derler ya doğru. onlara ne ya ne cok sinir yaptım şimdi gelmesinler ozaman sevmeye de. erken sevmeyin de cok küçük de. çok sinirleniyorum ben boyle insanlara

Çok beklerler zaten bu konuda çok hassasım o zaman gostercem ben onlara :))) yaz canim şükür etmek lazim daha neler var neler de yazmaya useniyorum çünkü çok çok uzun olur :))

öpüyorumm canım :)) doğru soyluyorsun en iyi takmamak. iyi akşamlarr

güzel anneler merhaba. konuya yeni dahil oluyorum. 29 ekim doğumlu bir kızım var. şuan 8 kilo, sadece anne sütü alıyor. 5 ay bitiyor. sizin çocuklarınız nasıl? ek gıdaya geçtiniz mi? nasıl sorunlar yaşıyor, nasıl çözüyorsunuz?

Çok beklerler zaten bu konuda çok hassasım o zaman gostercem ben onlara :))) yaz canim şükür etmek lazim daha neler var neler de yazmaya useniyorum çünkü çok çok uzun olur :))

bizimkilerde hep benden beklerler , hep ben gideyim hatta birkere dedim hiç gelip bir yoklamıyorsun merak edip dedim , gelemiyorum vaktim yok siz gelin dedi . Anca akıl verirler bir yardım edeyim bir yemek yapayım midesi bulanıyor çalışıyor geç geliyor demez

Hehhee saoll tatlim yaa:)) sute benim de tahamulum yok da yuzumu burusturdum diye zilgiti yedim dr umdan:) biraz zorlayacagim artik kendimi icmek icin napiyim
Ayy kafamı kessen dilimi değdirmem süte öyle nefret ediyorum doktorum 2 kase yoğurt ye dedi 😃😃
ya bizde omlet yapıyoruz her sabah katı yumurtanın kokusu bana çok kötü geliyor ki zaten eskiden de sevmezdim. şimdi omletin bana hiç bir yararı olmaz mı sence?
Yumurtada yemem yani zorlayamam kusarım vitamin zaten içiyorum proteini farklı şekilde alırım

Benimde aynı ama kanama yok sivilce gibi oldu bence sür canım bişey olmaz

Erkek çocuk hemen anlaşılıyor canım. Doktorum oğlumda da anlamıştı.Arkadaşımın hamileliğinde. 12. haftada 2li teste gittiğimizde ultrasonda ben bile anladım : KIz çocuk biraz geç gösteriyor.

Birçoğu ayni canim takmamak lazim. Ben artik öyle yapiuotum onlar aramiyorlar bende aramiyorum Esim bebeğim herşeyden önemli :*

Selaminaleykum kizlar doktor kontrolunden geldik simdi 12+3 olmusuz ama cinsiyet soylemedi baya israr etmeme ragmen ayaklarini tam araladi aslinda bidik ama pipi su anda gozukmuyo ama henuz olusmamis da olabilir dedi benim merak ettigim tam bu haftada olup pipişi gozuken var mi :))
Bide.tsh yine yuksek.cikti burda da guatr hastasi arklar vardi onlar kan tahlilini verirken ac mi oluyolar ve o gun ilac.almamis mi.oluyolar

Canim burdakilerin hepsi hamiş tecrübeli olanlar yardimci olacaklardır benim ilk gebeliğim daha :))

Ayhan Ercan aktarcılar derneği başkanı , ben facebook dan hangi yağları kullanabilirim diye mesaj attım.Bana bunları yazdı.Tabi ürünlerin orjinalliğine güvenmelisiniz dedi. Marka verdi ama burda yazabiliyor muyuz bilmiyorum .Kendi markası var sadece internetten alınabiliyor. birde başka markalar var. Üsküdar a yakınsan mimar sinan çarşısı karşısında bir aktar var orda tavsiye ettiği marka bulunuyor. Bu ay bende alacağım.

Son düzenleme:
Erkek çocuk hemen anlaşılıyor canım. Doktorum oğlumda da anlamıştı.Arkadaşımın hamileliğinde. 12. haftada 2li teste gittiğimizde ultrasonda ben bile anladım : KIz çocuk biraz geç gösteriyor.

öylemi benim bebişimde bir göstermedi , yada doktor gördü ama ısrarla söylemiyor 2 hafta sonra diyor hayırlısı olsun inş.

benim de ilk bebeğim canım. allah hayırlı doğumlar versin.. her anın tadını çıkarmaya bak..

Allah razi olsun canim. Seninde yavrunu Rabbim korusun . saglikli sihhatli hayirli evlat olsun inşallah.. Her anin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama merakli ve heycanliyim :)) bebeğimi çok merak ediyorum :)) inşallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz :)

merhaba canim, masallah kizina, bence yogurt hazirlayip icine meyvelerden ezebilirsin yada sadece meyve puresi hazirla, havuc patates kolay ezilen sebzelerden hazirlaya bilirsin, eger begenmedigi bi gida olursa bebe biskuvisiyle ezip yedirebilirsin... evde yaptigin corbalardan yedir, basta onemli olan baharatsiz az tuzlu ve cok sekerli seyler yedirmemek, 2/3 aya yumurta et tavuk, balik , puturlu seyler ver...1 yasina yakin sofradaki herseyden yedirebilirsin.... hadi sana kolay gelsin bazen zor oluyo bi gun yedigini ertesi gun yemiyebilir zorlama fazla ara ara begenmediklerinden tekrar ver....

Teşekkür ederim canım bende üsküdar marankinin yerinden alıyorum doğancılara çıkarken. Ama senin dediğin yeri de merak ettim bu hafta gidersem bakacağım mutlaka teşekkür ederim bilgilendirme için

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biz dediğim gibi 15. Haftayız ama hala tık yok %65 in üzerine çıkamadık :s

Aynı benim durumum ben yalvarmamla %65 olasılık verdi 15. Haftadayım hala olasılık çıkmadı yukarılara. Banada aynen pipişi gözükmüyor ama henüz oluşmamışta olabilir dedi.

Maranki de güvenilirdir hiç girmedim. Okula giderken bir bakınayım

bugun ilk dfa kustm sabah hç bşey yemeden igrençti.kokulardan çok etkilenyorum.yemek yememde problem yok ama.ishalde ilk 3 ay nrmal ddi doktor tiroidle alakalymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…