- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Tüylenme olayı sonra geçiyor canım. Ben ilk hamilelikten biliyorum. Problem etme.Benim cildim kuru, bu karışım Ayhan Ercan nın tavsiye ettiği karışımdır.Susam yağı, katı kakao yağı,ısırgan yağı , buğday yağı karıştıracağım
ay kıyamam kötünün kötüsü varmış derler ya doğru. onlara ne ya ne cok sinir yaptım şimdi gelmesinler ozaman sevmeye de. erken sevmeyin de cok küçük de. çok sinirleniyorum ben boyle insanlara
benim eşim ankaralı. bizde aslen kastamonuluyuz ama annem de ankara doğma büyüme.
ama işte aynı memleketten de olsa arada fark oluyor.aile çok önemli.
eşimde bizden öğrendi böyle kahvaltılar hazırlamayı güzel güzel. kahve keyiflerini çay keyiflerini.
çay may içmezdi hiç. kahve felan bilmezdi. her huyu değişti çok şükür iyi yönde.
aslında dediğin çok doğru yap bi köfte patates çok mu zor. herkes sever üstelik.
yap bi kek mek ya da al. alamıcak durumda değilsin. ama yok. bilmiyorlar şekerim.
annem hep der kesin kadir gecesi doğmuş eşin diye bana. hem seni bulmuş hemde bizim aileye düşmüş diye.(biraz iddaalı)
neyse ben çıkayım artık.
hepinizi öptüm. boşverin takmayın kaynanaları kızlar
Çok beklerler zaten bu konuda çok hassasım o zaman gostercem ben onlara :))) yaz canim şükür etmek lazim daha neler var neler de yazmaya useniyorum çünkü çok çok uzun olur :))
Ayy kafamı kessen dilimi değdirmem süte öyle nefret ediyorum doktorum 2 kase yoğurt ye dedi 😃😃Hehhee saoll tatlim yaa:)) sute benim de tahamulum yok da yuzumu burusturdum diye zilgiti yedim dr umdan:) biraz zorlayacagim artik kendimi icmek icin napiyim
Yumurtada yemem yani zorlayamam kusarım vitamin zaten içiyorum proteini farklı şekilde alırımya bizde omlet yapıyoruz her sabah katı yumurtanın kokusu bana çok kötü geliyor ki zaten eskiden de sevmezdim. şimdi omletin bana hiç bir yararı olmaz mı sence?
Kizlarr ya size bisey danismak istiyorumm....
Gogus ucum catlamis boyle et beni gbi bisey olmus yani ben diil de iste o catlayan yer parcalara ayrilmis boyle kaldirdigin zaman onu alti hafif kaniyo acaba bepanthen kullansam bi sorun olur mu o hemen gecirir diye dusunuyorum cunku aciyo
Ay canım işte bunu anlatmak istedim. Ben orada nasıl mücadele edeceğim. Bide benim eşim hani bunları umursamaz. Ya nolcak onların da torunu sevsinler öpsünler birsey olmaz der. İşte bende buna izin vermeyince ne olacak bilmiyorum. Ozamanda huysuz. Gelin olcam. Ben napcam bilmiyorum ozamanlar tek basıma kalcam. Allah'tan uzaklar cok şükür. Haftada en fazla 1 kere gelirler ve 2-3 saat dururlar giderler cok şükür boyle bir avantajım var :)
Ben dün bel ağrısından kalkamadım yerimden. Eşim kapıyı çaldı tam kalkmak için doğruldum oyle kalakaldım. Fıtığım var onun etkileri sanırım. Ama ciddi bel ağrılarım başladı. Sen bilinçli bir annesin :)) sana bir soru sormak istiyorum ben 15. Haftadayım. Doktoruma 13. Haftada zorla bir tahmin yürüttürdüm %65 kız dedi ve kız istediğimi çok bildiği halde dün yine söylemedi. Erkek olsa soylermiydi?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bizimkilerde hep benden beklerler , hep ben gideyim hatta birkere dedim hiç gelip bir yoklamıyorsun merak edip dedim , gelemiyorum vaktim yok siz gelin dedi . Anca akıl verirler bir yardım edeyim bir yemek yapayım midesi bulanıyor çalışıyor geç geliyor demez
güzel anneler merhaba. konuya yeni dahil oluyorum. 29 ekim doğumlu bir kızım var. şuan 8 kilo, sadece anne sütü alıyor. 5 ay bitiyor. sizin çocuklarınız nasıl? ek gıdaya geçtiniz mi? nasıl sorunlar yaşıyor, nasıl çözüyorsunuz?
Hehh bende bide susam yağı var benim yağlarımın içinde. ısırgan yağı iyi geliyormu canım bak onu bilmiyorum gidiyim de yağlarımın içine buğday yağı ve ısırgan yağı da koydurayım. tesekkür ederim canım bilgilendirme için
Erkek çocuk hemen anlaşılıyor canım. Doktorum oğlumda da anlamıştı.Arkadaşımın hamileliğinde. 12. haftada 2li teste gittiğimizde ultrasonda ben bile anladım :KIz çocuk biraz geç gösteriyor.
Canim burdakilerin hepsi hamiştecrübeli olanlar yardimci olacaklardır benim ilk gebeliğim daha :))
benim de ilk bebeğim canım. allah hayırlı doğumlar versin.. her anın tadını çıkarmaya bak..
güzel anneler merhaba. konuya yeni dahil oluyorum. 29 ekim doğumlu bir kızım var. şuan 8 kilo, sadece anne sütü alıyor. 5 ay bitiyor. sizin çocuklarınız nasıl? ek gıdaya geçtiniz mi? nasıl sorunlar yaşıyor, nasıl çözüyorsunuz?
Ayhan Ercan aktarcılar derneği başkanı , ben facebook dan hangi yağları kullanabilirim diye mesaj attım.Bana bunları yazdı.Tabi ürünlerin orjinalliğine güvenmelisiniz dedi. Marka verdi ama burda yazabiliyor muyuz bilmiyorum .Kendi markası var sadece internetten alınabiliyor. birde başka markalar var. Üsküdar a yakınsan mimar sinan çarşısı karşısında bir aktar var orda tavsiye ettiği marka bulunuyor. Bu ay bende alacağım.
Erkek çocuk hemen anlaşılıyor canım. Doktorum oğlumda da anlamıştı.Arkadaşımın hamileliğinde. 12. haftada 2li teste gittiğimizde ultrasonda ben bile anladım :KIz çocuk biraz geç gösteriyor.
Selaminaleykum kizlar doktor kontrolunden geldik simdi 12+3 olmusuz ama cinsiyet soylemedi baya israr etmeme ragmen ayaklarini tam araladi aslinda bidik ama pipi su anda gozukmuyo ama henuz olusmamis da olabilir dedi benim merak ettigim tam bu haftada olup pipişi gozuken var mi :))
Bide.tsh yine yuksek.cikti burda da guatr hastasi arklar vardi onlar kan tahlilini verirken ac mi oluyolar ve o gun ilac.almamis mi.oluyolar
Teşekkür ederim canım bende üsküdar marankinin yerinden alıyorum doğancılara çıkarken. Ama senin dediğin yeri de merak ettim bu hafta gidersem bakacağım mutlaka teşekkür ederim bilgilendirme için
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla canım ben bugun bir dilim ekmek öğlen 2 haşlanmış patates akşam yoğurt çorbası başka hiç bişey yemedim devamlı midem bulanıyor reflü zaten hiç sorma gaviskon içiyorum banamısın demiyor 8. Haftamdan beri bu şekil geçmiyor geçmiyor
Canım midem fena bişey yemiyorum ki doktorum ilaç kullanma diyo bitkisel çözdiyo ama olmuyo kayısı yedim olmadı incir yedim olmadı duphalak şurup verdi çok sıkışırsan iç dedi bende ilaç almadan üstesinden gelirim dedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?