Kızlar hayretler içerisinde okuyorum gerçekten. Bizimkisi ne canınız istiyo onu yapıyım diye telefon eder sorar gideceğimizi bildiği günler, bize geldiği günlerde de çok yardımcı olur sağolsun. Kızı gibi görür ayrı tutmaz. Duyardım kaynanaların fenalık yaptığını ama bi anne sonuçta çocuğuna yedirmek ister, biz ailemizden öyle gördüğümüz için tuhaf geliyo belki de
yapma kuzum yapma. bak benim annemde bizde kalıyor her sabah erkenden kalkıyor kahvaltı dersen hazır yemek dersen hazır ben hazırlayamadıgım için annem hazırlıyor. ben eşime de soyledim ben bu evde senden ve cocugumdan baska artık kimseye birsey hazırlamam yemek olarak dedim. ee goruyor eşimde annem geliyor ve onu kaldırmıyor bille yerinden. valla onun annesi de gelse bende kalkmam yeriimden. ki aynı muamele yani. eger sen bekliyorsan benden once kendin yapacaksın annesin çünkü. sende yapma valla kuzum hele oyle yoğun calısıyorsan hiç yapma ben bazen valla tatlıyı bile eşime dışardan aldırtıyorum profiterol aldırıyorum onu koyuyorum al ama o bunu bile beceremiyor.
olur cnm neden olmasın.
cıvık olmadığı sürece omlette katı yumurta.
hatta içine peynirde koy. ohhh miss
İyiki uzağa gitmişsiniz boşver danaları onlara kalsın..
Canım ben bu çalışma hayatının çocuklar üzerindeki etkilerini çok araştırdım..
Ben sabah 8 akşam 4 buçuk çalışıyorum. Resmi ve dini tatillerde işe gitmiyorum.. Evim işime yürüme 10 dakika. Yani çalışma koşullarım çok uygun.. Bu işten kendi rızamla çıktığımda ilerde aynı türden bir iş bulamayabilirim. Şuanda benim yerimde olmak isteyen çok insan var..
Çalışan kadın eğer evde çocuğuyla ilgileniyorsa, çalıştığı saatler içinde çocuk olumsuz etkilenmiyormuş..
Ayrıca bi eve bir maaş girmesiyle iki maaş girmesi aynı şey mi..
Ben istanbulda yaşıyorum ve burada evler oldukça pahalı. Biz ev almayı düşünüyoruz ve bu tek maaşla olacak iş değil.. Kirada durmaktan başkasına paa vermekten sıkıldık açıkcası...
Dedi evet :)
Demek ki gelen giden öpmeye kalkınca kız bu yolu buldu :)
Ama bebeğimizi düşünmek zorundayız :)
Düşünsene biz gripken kendimizden bile uzak tutucaz...
ben onların hiç birisini yiyemiyorum yada içemiyorum sadece lor yiyorum okadar diğer hepsini görmeye kokularını bile duymaya tahammülüm yok
Ahh ahh bende anlatsam roman olur.. Bende hiçbirşey görmüyorum ne gorumcelerimden nede kaymakam olacak kadindann... Yaptiklarim çabası. En son gecen hafta eşime testi çektim. Bundan sonra bende hiçbirşey yapmicam dedim. Kirildi belki ama hak da verdi .. Yazik çok yazik kiskanclar paylasamiyorlar sanki ogullarini yiyorum :))
öyle yapman gerekiyo zaten canım. Senin de canın varay tabi cnm bnm bizde öyle gördüğümüzden ilk başlarda nasıl garip geliyordu anlatamam.
annemin tarafı hiç kimseyi ayrı tutmaz. kız erkek damat gelin farketmez. herkese aynı ilgi alaka.
fenalık mı bilmem ama huyları bu.
onları da böyle kabul edip ona göre davranıyorsun.
Ahh canlarım benim Allah yardımcınız olsun. Kendini fazla yıpratma, eşinle aranın bozulmamasına da dikkat et. Huzurunuz herşeyden önemliAhh ahh bende anlatsam roman olur.. Bende hiçbirşey görmüyorum ne gorumcelerimden nede kaymakam olacak kadindann... Yaptiklarim çabası. En son gecen hafta eşime testi çektim. Bundan sonra bende hiçbirşey yapmicam dedim. Kirildi belki ama hak da verdi .. Yazik çok yazik kiskanclar paylasamiyorlar sanki ogullarini yiyorum :))
canım tanıdığın bildiğin aktar varsa bence git onlar sana cok güzel karısım yaparlar. ben yaptırdım bak kullandığım yağlar sunlar, aynısefa, acıbadem, lavanta, sarı kantaron, kakao, kayısı, zeytinyağı bunların hepsini karıstırdık ben simdi sabah akşam sürüyorum. ben hamileliğimin ilk günlerinden itibaren başladım. evet tatlı badem yağı ve lierac krem kullanıyordum. ama tatlı badem yağı göbeğimde cizgi şeklinde tüylenme yaptı.
yapma kuzum yapma. bak benim annemde bizde kalıyor her sabah erkenden kalkıyor kahvaltı dersen hazır yemek dersen hazır ben hazırlayamadıgım için annem hazırlıyor. ben eşime de soyledim ben bu evde senden ve cocugumdan baska artık kimseye birsey hazırlamam yemek olarak dedim. ee goruyor eşimde annem geliyor ve onu kaldırmıyor bille yerinden. valla onun annesi de gelse bende kalkmam yeriimden. ki aynı muamele yani. eger sen bekliyorsan benden once kendin yapacaksın annesin çünkü. sende yapma valla kuzum hele oyle yoğun calısıyorsan hiç yapma ben bazen valla tatlıyı bile eşime dışardan aldırtıyorum profiterol aldırıyorum onu koyuyorum al ama o bunu bile beceremiyor.
nolcak bizim bu halimiz? biz şimdi cok soyleniyoruz ama acaba biz nasıl olacagız o günlere gelince bizde paylaşamazmıyız acaba cocuklarımızı ama bence bunların yaptıkları cok sacma ayıptır cunku hele ki biz geliniz yani ne biliyim benim gelinim gelse ben önüne ne koyacağımı bilemem
ay tabi cnm bnm bizde öyle gördüğümüzden ilk başlarda nasıl garip geliyordu anlatamam.
annemin tarafı hiç kimseyi ayrı tutmaz. kız erkek damat gelin farketmez. herkese aynı ilgi alaka.
fenalık mı bilmem ama huyları bu.
onları da böyle kabul edip ona göre davranıyorsun.
öyle doktoru başın üstünde taşıbenim yiyemediğim bir şey vardı söyledim , hiç alternatif yok yiyeceksin dedi .
öyle yapman gerekiyo zaten canım. Senin de canın var
Ahh canlarım benim Allah yardımcınız olsun. Kendini fazla yıpratma, eşinle aranın bozulmamasına da dikkat et. Huzurunuz herşeyden önemli
valla şaka gibiler dimi böyle anlatınca.
ama işte maalesef öyleler. belki benim de hatam vardır.kimse dört dörtlük değil.
insan anne olan birinden farklı muamele görünce içinden zaten bişey yapmak gelmiyorki.
kendi annene bakıyorsun bi de ona bakıyorsun. zaten eşimde farkında oluyor durumun.
en acısı da eşimin üzüldüğünü görmek oluyor.
nolcak bizim bu halimiz? biz şimdi cok soyleniyoruz ama acaba biz nasıl olacagız o günlere gelince bizde paylaşamazmıyız acaba cocuklarımızı ama bence bunların yaptıkları cok sacma ayıptır cunku hele ki biz geliniz yani ne biliyim benim gelinim gelse ben önüne ne koyacağımı bilemem
Valla uzaktalar ama oradan da yetiyorlar saolsunlar. Huzur muzur yok esimle arami aciyorlar ama izin vermem yok öyle bi dünya :))))
Evde ne gorursen onu gosterirsin . ben annemden hic boyle görmedim. Esimi o kadar çok seviyor ki kendi oğlu gibi babamda ayni.. Canlarini istese verecekler. Bana gelince eşimin ailesi sevgiyi birak saygi bile duymuyorlar.. Ayip yaa aramaya tenezzül bile etmiyorlar hamile kalmama bile sevilmediler. Yok erkenmis yok zamanki varmis. Sanki çocuğu onlara gore yapicam :))) ne saçma
evet fazlasıyla şaka gibiler. ben boyle kayınvalide olmak istemem. rabbim beni boyle yapmasın. tamm gelinim yada damadım benimle cok ilgilenmese de olur ama evimde hazır olsun yemeğim. geldiklerinde yesinler ama aynı hizmeti bende karsıdan beklerim inşallah kayınvalidem gibi bir insan olmaz karsımda ki. ben zaten onlar kime cekmiş anlamadım eşim pazarları kahvaltı hazırlar bana annemle beraber krep falan yapar ne biliyinm kahve yapar yanında mutlaka birsey verir eşim tamamen bize çekmiş yada biz mi çektirdik acaba bilemedim :) vardır elbet bizim hatamızda aklıma sadece vejeteryan olmam geliyor herseyi gerçekten yemiyorum hamilelikten once ama köfteyi her daim severdim yap bi kofte patates koy onume dimi cok mu zor? kek yap ya 20 dakikaknı olmaz yada git marketten al getir yarabbim bilmiyorlar mı acaba boyle seyler. nereli senin eşinin tarafı
aaa ayni bende gibi, telefonda konusdumu aramizi bozuor, ilk zamanlari cok yapiorlardi, beni sikayet ediyordu, kücük laftan aliniyordu, bana birsey demiyordu, ogluna agliyordu...bu aralar hamileyim diye sestenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?