2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ahh ahh bende anlatsam roman olur.. Bende hiçbirşey görmüyorum ne gorumcelerimden nede kaymakam olacak kadindann... Yaptiklarim çabası. En son gecen hafta eşime testi çektim. Bundan sonra bende hiçbirşey yapmicam dedim. Kirildi belki ama hak da verdi .. Yazik çok yazik kiskanclar paylasamiyorlar sanki ogullarini yiyorum :))

evet iyiki uzagim canim

haklisin canim, ama belki bundan daha iyi bir is bulacaksin??? sana benim bir tecrübemi anlatayim, ben akrabanin isyerinde calisiyordum ve cok rahatim beni isden cikarti ve diyordum acaba daha iyi bir is bula bilirmiyim diye, biliyormusun simdiki buldugum isyerinde daha rahatim allaha sükür... her istedigimi burda yapa biliyorum...yani cok sorumluk sahibiyim, kartlar banka sifreleri hep bende, anahtarlar falan...anlican bende senin gibi düsünyüordum böyle rahat isten cikacam diye üzülüyordum, ama allah bir kapiyi kapatir öbürsünü acar..
haklisin bir maasla gecinmek cok zor, ama bebis daha önemli her paraya deger degilmi?
evide alirsiniz canim ilerde, yada kira gibi ödersiniz kendi evinize..herseyde vardir bir hayir.
evet calisan kadinlar evde olmadigi ilgilenmedigi zaman cocuklar cok olumsuz etkileniyor, cevremde cok var öyle cocuklar

Dedi evet :)
Demek ki gelen giden öpmeye kalkınca kız bu yolu buldu :)
Ama bebeğimizi düşünmek zorundayız :)
Düşünsene biz gripken kendimizden bile uzak tutucaz...

tamam canim grip yada hastalik baska birsey ama ne bilim öpme falan diyince derlerki ne degerliymis, al derler sevmezler yani...
burda birisi dedi, ben kiskaniyorum cocugumu benden baska öpen olunca dedi, bütün millet cekildi sonra sevmedi cocugunu...simdie diyor neden kimse sevmiyor cocugumu diye...bilmemki dogrumu birsey. öyle pat diye demek

nolcak bizim bu halimiz? biz şimdi cok soyleniyoruz ama acaba biz nasıl olacagız o günlere gelince bizde paylaşamazmıyız acaba cocuklarımızı ama bence bunların yaptıkları cok sacma ayıptır cunku hele ki biz geliniz yani ne biliyim benim gelinim gelse ben önüne ne koyacağımı bilemem

öyle yapman gerekiyo zaten canım. Senin de canın var

Ahh canlarım benim Allah yardımcınız olsun. Kendini fazla yıpratma, eşinle aranın bozulmamasına da dikkat et. Huzurunuz herşeyden önemli

Tüylenme olayı sonra geçiyor canım. Ben ilk hamilelikten biliyorum. Problem etme.Benim cildim kuru, bu karışım Ayhan Ercan nın tavsiye ettiği karışımdır.Susam yağı, katı kakao yağı,ısırgan yağı , buğday yağı karıştıracağım

Son düzenleme:

valla şaka gibiler dimi böyle anlatınca.
ama işte maalesef öyleler. belki benim de hatam vardır.kimse dört dörtlük değil.
insan anne olan birinden farklı muamele görünce içinden zaten bişey yapmak gelmiyorki.
kendi annene bakıyorsun bi de ona bakıyorsun. zaten eşimde farkında oluyor durumun.
en acısı da eşimin üzüldüğünü görmek oluyor.

Evde ne gorursen onu gosterirsin . ben annemden hic boyle görmedim. Esimi o kadar çok seviyor ki kendi oğlu gibi babamda ayni.. Canlarini istese verecekler. Bana gelince eşimin ailesi sevgiyi birak saygi bile duymuyorlar.. Ayip yaa aramaya tenezzül bile etmiyorlar hamile kalmama bile sevilmediler. Yok erkenmis yok zamanki varmis. Sanki çocuğu onlara gore yapicam :))) ne saçma

herkez sanirim kayinasindan bikin walla bende :)
sinir oluyorum, annem gilde sinir olma bak karnindada tasiyorsun bir bebek diyor, oda sana sinir olmasin diyor, goya beni yatistiriyorlar...

bana birisi ne dedi biliyormusun, bu lafi degince kendimi cok iyi hissediyorum dedi....o lafda :

annecim babacim allah b.... versin :) cok hosuma gitmisti bu lafi...

öyle yapman gerekiyo zaten canım. Senin de canın var

Ahh canlarım benim Allah yardımcınız olsun. Kendini fazla yıpratma, eşinle aranın bozulmamasına da dikkat et. Huzurunuz herşeyden önemli

Valla uzaktalar ama oradan da yetiyorlar saolsunlar. Huzur muzur yok esimle arami aciyorlar ama izin vermem yok öyle bi dünya :))))

evet fazlasıyla şaka gibiler. ben boyle kayınvalide olmak istemem. rabbim beni boyle yapmasın. tamm gelinim yada damadım benimle cok ilgilenmese de olur ama evimde hazır olsun yemeğim. geldiklerinde yesinler ama aynı hizmeti bende karsıdan beklerim inşallah kayınvalidem gibi bir insan olmaz karsımda ki. ben zaten onlar kime cekmiş anlamadım eşim pazarları kahvaltı hazırlar bana annemle beraber krep falan yapar ne biliyinm kahve yapar yanında mutlaka birsey verir eşim tamamen bize çekmiş yada biz mi çektirdik acaba bilemedim :) vardır elbet bizim hatamızda aklıma sadece vejeteryan olmam geliyor herseyi gerçekten yemiyorum hamilelikten once ama köfteyi her daim severdim yap bi kofte patates koy onume dimi cok mu zor? kek yap ya 20 dakikaknı olmaz yada git marketten al getir yarabbim bilmiyorlar mı acaba boyle seyler. nereli senin eşinin tarafı

ben kendime söz veriyorum. kaç çocuğum olursa olsun hiçbirini ayırmıcam diğerinden.
gelinim yada damadıma da elimden geldiğince iyi davranıcam. herşeylerine yardım etmeye çalışcam.
insan evladı olduktan sonra başka ne için yaşarki. baksana şimdiden iyi olsun diye onu mu yesek bunu mu yapsak konuşup duruyoruz.
inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar.

Valla uzaktalar ama oradan da yetiyorlar saolsunlar. Huzur muzur yok esimle arami aciyorlar ama izin vermem yok öyle bi dünya :))))

aaa ayni bende gibi, telefonda konusdumu aramizi bozuor, ilk zamanlari cok yapiorlardi, beni sikayet ediyordu, kücük laftan aliniyordu, bana birsey demiyordu, ogluna agliyordu...bu aralar hamileyim diye sestenmiyor.

ay kıyamam kötünün kötüsü varmış derler ya doğru. onlara ne ya ne cok sinir yaptım şimdi gelmesinler ozaman sevmeye de. erken sevmeyin de cok küçük de. çok sinirleniyorum ben boyle insanlara

Kaçıncı Çocuk: ilk
Son Adet Tarihi: 1 şubat
Tahmini Doğum Tarihi: 29 ekim

benim eşim ankaralı. bizde aslen kastamonuluyuz ama annem de ankara doğma büyüme.
ama işte aynı memleketten de olsa arada fark oluyor.aile çok önemli.
eşimde bizden öğrendi böyle kahvaltılar hazırlamayı güzel güzel. kahve keyiflerini çay keyiflerini.
çay may içmezdi hiç. kahve felan bilmezdi. her huyu değişti çok şükür iyi yönde.
aslında dediğin çok doğru yap bi köfte patates çok mu zor. herkes sever üstelik.
yap bi kek mek ya da al. alamıcak durumda değilsin. ama yok. bilmiyorlar şekerim.
annem hep der kesin kadir gecesi doğmuş eşin diye bana. hem seni bulmuş hemde bizim aileye düşmüş diye.(biraz iddaalı)
neyse ben çıkayım artık.
hepinizi öptüm. boşverin takmayın kaynanaları kızlar

aaa ayni bende gibi, telefonda konusdumu aramizi bozuor, ilk zamanlari cok yapiorlardi, beni sikayet ediyordu, kücük laftan aliniyordu, bana birsey demiyordu, ogluna agliyordu...bu aralar hamileyim diye sestenmiyor.

Yok kiz bana hala yapiyorlarda sökmüyor artık :)) benim annem babam edimi arayip sorarlar mesela onlardan biri bir kere belki aradi hep ben aricam ben ilgilencem gelinim ya ben benim hic ilgiye sevgiye ihtiyacim yok zaten çok şeyler yaptılar bir bir eşime güzellikle anlattim baslarda tartıştık kizdi bana ama artik o da goruyo ses etmiyor bana :)) hele hamile olduğumu duyunca yarim agizla tebrik ettiler ya hepsini orda bogasim geldi :)) artik ses wtselerde nafile esimde sağolsun birakmiyo beni savunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…