- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
Ewt bana da 1 saat kesinlikle bisey yeme demisti doktor cok saol bu arada cicileriniz cok hos saglikla.giysin ins bebis
Selaminaleykum kizlar doktor kontrolunden geldik simdi 12+3 olmusuz ama cinsiyet soylemedi baya israr etmeme ragmen ayaklarini tam araladi aslinda bidik ama pipi su anda gozukmuyo ama henuz olusmamis da olabilir dedi benim merak ettigim tam bu haftada olup pipişi gozuken var mi :))
Bide.tsh yine yuksek.cikti burda da guatr hastasi arklar vardi onlar kan tahlilini verirken ac mi oluyolar ve o gun ilac.almamis mi.oluyolar
Aleykümselam cnm ben bugün gittim doktora 10+5 benim bugün doktor kesin olmamakla beraber erkek dedi baya belliydi bende esimde doktorla beraber gördük ama tam bilemiyorum belki değişiklik gösterebilir bebekden bebege senin bebiş belkide kızdır :)benimde tsh yüksek haftaya tekrar tahlil vericem benim doktorum ac olusan bide sabah yaptırırsan daha ii olur dedi ama ilaç için bişey demedi ilaç derken vitaminimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa demek.belliydi pipişi o zaman kiz olabilir yaa gerci su anda cok.kotu bi ruyayla uyandim dusuk yapiyodum Allah im korusun hercekten saglikli olsunlar da...
Hap olarak da guatr hapini kastediyorum canim sen daha kullanmaya baslamadin.anladim ki ins diger degerlerin iyi cikar da.gerek kalmaz bile belki ama ihmal etme derim ben cok.pisman oldum.yukeelince daha yuksek.doz.kullanmadigima
Bayıldımm canım bebişler kış bebişi çok lazım olcak bunlarEki Görüntüle 1040945
Patişlerimiz nasıl:))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallahh subanallahhh canım benimmOluştu canım ya oluşmaz mı? Benim kitabım da bu aşağı a yazan bilgilerde falan hep 11. Haftada oluştuğunu daha sonraki haftalar da ise belirginleşmeye baslıyor. 14. Haftadan îtibren iyi ultrason aletleri ile 16. Haftada ise hepsi ile gözüküyor. Ben şimdi videoyu izledim yakından telefonla fotograf çekerek hemde valla biz göremedik bebişin pipîsini bu doktor bana söylemiyor sadece bak fotografımız hatta :)
Eki Görüntüle 1040949
Maşallah subanallah kızına canım
Gunayyydddiiinnnn kızlar :)) bugunde enerjik olmamiz dilegiyle herkese selamlarrr ♡♡♡
canım tanıdığın bildiğin aktar varsa bence git onlar sana cok güzel karısım yaparlar. ben yaptırdım bak kullandığım yağlar sunlar, aynısefa, acıbadem, lavanta, sarı kantaron, kakao, kayısı, zeytinyağı bunların hepsini karıstırdık ben simdi sabah akşam sürüyorum. ben hamileliğimin ilk günlerinden itibaren başladım. evet tatlı badem yağı ve lierac krem kullanıyordum. ama tatlı badem yağı göbeğimde cizgi şeklinde tüylenme yaptı.
Gününüz aydın, tekmeleriniz bol olsun inşallah
kumsalkumsal .!.:Gunaydin lale sen bizden ondesin tabii bizim tekmelere cooookkkk var dahaa
Bende daha hissetmiyorum ki tam olarak. Dün bişey hissettim farklı yerlerde karıncalanma gibi, ritmik bişeydi. Bebek mi bilemedim:))
Bir haftayı daha bitirmenin sevinciyle herkese günaydın
Sinir olmaktan çok merakım artıyo, aceba bebek mi değil mi, bi daha aynı şey olacak mı bir sürü cevapsız soru:))Insan anlamayincada sinir oluyor dimi
Maşallah daha nice haftaların biter inşallahBir haftayı daha bitirmenin sevinciyle herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?