2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence mumkun arkadasim 7. Ayinda suan ben sordugumda gaz hareketi gibi hissediliyor dedi

Evett cnm ya ilk defa bebege benzediğini gorucem insallah

hımm sevindim bu duruma işallah sağlıkla kucağımızada alırızzz

Patişlerimiz nasıl:))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan tahlilimi vermeden 1 saat önce ilacımı içmiş oluyorum. Ve aç karnıma kan veriyorum. Tsh kaç çıktı? Endokrine git ve ilaç dozunu yükseltsin.

Yine benim doktorların dediğine geldiniz:) şuanda cinsel organ oluşmadı bile dediler bana da. Oluşmayan şeyin tahmini yapılmaz dediler. Ikisi de aynı şeyi söyledi. Ama pipisini gören doktorlar da var. İşte bu nokta karanlık:)))

Cok tatli gule gule giysin bebis annesi

Teşekkür ederiz teyzesi:) öyle görünce aldık bi tane:) kıza da erkeğe de giden renk aldım:))) ama bunu ancak 5aylıkken giyer miniğimm:))

Ayyy ben kiz diye cok heveslenmistim yaa catlicam bi ay daha napicam ben 1 ayda kesin giderim bidaha :))

Ewt gidecegim ins bana kimse oyle bisi demedi bende gayet tok karnima verdim kanlarimi yarin bide.ilac.icmeden veriyim diyorum saol canim cevabin icin

Ayaginda eskisin yavrunun evet iyi yapmissin cnm ya ben bakiyorum ama cesaret edip bise alamadim 12 hafta bitti dun kontrolde cinsiyeti sormadim doktorda soylemedi 3 hafta sonra kntrolum var 15 haftalik o zaman belli olur ins benim ceyizimde mavi bir bebek takimi var bekarken hediye gelmisti bakalim ne olacak

Oluştu canım ya oluşmaz mı? Benim kitabım da bu aşağı a yazan bilgilerde falan hep 11. Haftada oluştuğunu daha sonraki haftalar da ise belirginleşmeye baslıyor. 14. Haftadan îtibren iyi ultrason aletleri ile 16. Haftada ise hepsi ile gözüküyor. Ben şimdi videoyu izledim yakından telefonla fotograf çekerek hemde valla biz göremedik bebişin pipîsini bu doktor bana söylemiyor sadece bak fotografımız hatta :)

kızlar napıyorsunuzz?? umarm keyifler yerindedir =) bugün internetten 2li test sonucumuza baktım Allaha şükür düşük risk yazıyordu, bunu da atlattık çok şükür gerçi doktor daha yorumlamadı ama, yorumda düşük risk yazıo, yanlş anlamıyormdur heralde =)) geriye kaldı cinsiyetini öğrenmek =)) bizimki kıza benziyormuş ama daha tam kesin demedi doktor, kesinleşssin de ciciler alalım yavaş yavaş =))

Ilacı kahvaltıdan yarım saat önce almak zorundayız zaten. Kan verirken tok aç çok fark eder mi bilmiyorum ama aç karnına içmek ve üstünden yarım saat geçmeden bir şey yememek çok önemli.

:) 16. Hafta biterken kesin öğreniriz artık. Ne yapalım canım zaten doktorlar 16 bitene kadar görse de ya söylemiyor ya da kesin bu demiyor. Bizi sallantıda bırakıyorlar. Benimkiler cinsel organ oluşmadı dedi. Ultrasonda 12+4tüm o gün.

Düşük risk yazıyorsa sorun yoktur:) gözün Aydın:)

Hayırlısı olsun canım :) olsun sağlıklı olsunlar da er geç öğrenicez. Biraz sabır..

Ewt bana da 1 saat kesinlikle bisey yeme demisti doktor cok saol bu arada cicileriniz cok hos saglikla.giysin ins bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…