Eki Görüntüle 1040945
Patişlerimiz nasıl:))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sinir olmaktan çok merakım artıyo, aceba bebek mi değil mi, bi daha aynı şey olacak mı bir sürü cevapsız soru:))
Senin tekmeler baslar zaten :)) eli kulagindadir
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın Hamişler , cumanız mübarek olsun bir haftayı daha çok şükür geride bıraktık ... kızlar siz bebişlerinizin alışverişine başlamışsınız maşallah ben daha hiç bir şey almadım cinsiyetini hayırlısı ile öğrenseydik hemen başlardık ,
Evet kışlık almak lazım aslında ama bu patikleri 4. ayından sonra ancak giyer :) Az bi zaman giydirebilcem herhalde :)Bayıldımm canım bebişler kış bebişi çok lazım olcak bunlar
Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)Çok tatlı bunlarrr :) Allah sağlıkla giymeyi göstersin canım. Ekim anneleri ufak ufak başlıyor mu yoksa bebişlere birşeyler almayaaa :)
ayy inşallah, ne zaman ayırdedilebilir hale gelir çok merak ediyorum:)Sinir olmaktan çok merakım artıyo, aceba bebek mi değil mi, bi daha aynı şey olacak mı bir sürü cevapsız soru:))
Senin tekmeler baslar zaten :)) eli kulagindadir
Beni de heveslendiriyosunuz arkadaşım, maşallah baya bişeyler almışsın. Bende alcam oğluma:))Evet kışlık almak lazım aslında ama bu patikleri 4. ayından sonra ancak giyer :) Az bi zaman giydirebilcem herhalde :)
Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)
sağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yokHerkes iyi canim kolay gelsin
çok güzel güzel sağlıklı günlerde giydir inşallah annesiEki Görüntüle 1040945
Patişlerimiz nasıl:))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay berkancığım kız bu baya büyümüşOluştu canım ya oluşmaz mı? Benim kitabım da bu aşağı a yazan bilgilerde falan hep 11. Haftada oluştuğunu daha sonraki haftalar da ise belirginleşmeye baslıyor. 14. Haftadan îtibren iyi ultrason aletleri ile 16. Haftada ise hepsi ile gözüküyor. Ben şimdi videoyu izledim yakından telefonla fotograf çekerek hemde valla biz göremedik bebişin pipîsini bu doktor bana söylemiyor sadece bak fotografımız hatta :)
Eki Görüntüle 1040949
maşallah canım
günaydın canımmmmGününüz aydın, tekmeleriniz bol olsun inşallah
evet harika bi gün akşam olsa biran önce günaydınBir haftayı daha bitirmenin sevinciyle herkese günaydın
günaydın canım bende henüz hiç birşey almadım iki kişi çorap hediye etti sadece cinsiyeti belli olsun alacam unisex beğenemedimGünaydın Hamişler , cumanız mübarek olsun bir haftayı daha çok şükür geride bıraktık ... kızlar siz bebişlerinizin alışverişine başlamışsınız maşallah ben daha hiç bir şey almadım cinsiyetini hayırlısı ile öğrenseydik hemen başlardık ,
sağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yok
Gecmis olsun canim dinlenebilsen keske
Canim ben unisex renkler aldim sadece renk secenegimin olmadigi kiyafetlerde mavi aldim pembe erkek cocuga pek olmazda mavi kiza giydirilir diye 100 tl lik alisveris yaptim vallahi :)))
herkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???
ne hevesle almışsındır , bebeğin iyi günlerde giysin inş. bende almak istiyorum ya , çok heves ettim bak şimdi
sağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yok
çok güzel güzel sağlıklı günlerde giydir inşallah annesi
ay berkancığım kız bu baya büyümüşeli ayağı maşallahhhh abla olacak bizimkilere gerilmiş mi burda ne yapmış öyle
maşallah canımdarısı başımıza olsun inşallahhhhh sağlıkla kucağına al
günaydın canımmmm
evet harika bi gün akşam olsa biran önce günaydın
günaydın canım bende henüz hiç birşey almadım iki kişi çorap hediye etti sadece cinsiyeti belli olsun alacam unisex beğenemedim
aaa bende ankaraliyim ama almanyada kalyiorum, evet ya keske olsa, deli ederdik adami :)
bizim patronun cocugu var canim hemde iki tane, ve erken yasta cocuk sahibi olmuslar simide iscilerini anlamiyorlar olacak birseymi yaa..ne hallerle hamis kaldik degilmi, hahahaha panter annemi:) hahahah cok güldüm canim yaaa...calismicaksin degilmi ondansonra?
ayy inşallah, ne zaman ayırdedilebilir hale gelir çok merak ediyorum:)
Beni de heveslendiriyosunuz arkadaşım, maşallah baya bişeyler almışsın. Bende alcam oğluma:))
Çok tatlı şeyler var. İnsan görünce dayanamıyor :)
Aminnn :) Ben battaniye, bi tane yenidoğan takımı, birkaç tane de minik çorap aldım :) Sarı ve yeşil renklerde :) Kıza da erkeğe de olur :)
günaydın kızlar.
bi hafta daha bitti. bebişlerimizi kucağımıza alma zamanımız giderek azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?