Canim resim gorunmuyor ben mi goremiyorum acaba ????
Resmini koyucam canim simdi
nerden bağlanıyorsun tatlım..bilgisayardan bağlanabiliyorsan sorun olmaması lazım canım.
Kizlar organik kiyafet bakiyor musunuz ben denk geldi aldim 2 zibin
benim aradığım özelliklerin biride organik olması işte
Himm hepsini organik almak zor cunku cok pahali ama ben uyguna aldim yoksa alamazdim bayagi ucuk fiyatlar 1 adet citcitli 25 lira sirf organik diye
ooo tek bady 25tl , baya var tabi hepsini alamasam da iç çamaşırları falan organik istiyorum işte bakalım.
Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım
Resmini koyucam canim simdi
Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım
Himm hepsini organik almak zor cunku cok pahali ama ben uyguna aldim yoksa alamazdim bayagi ucuk fiyatlar 1 adet citcitli 25 lira sirf organik diye
Günaydın kızlaaarrr iyisinizdir inşallah hepiniz. Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla bi haftayı daha bitirdik çok şükür sorunsuz
Ayyyy bayıldım bunlaraa :)))
Bunları yeni mi aldın yoksa çeyizde mi oluyor?
Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)
Nerede var organik kıyafetler? Acaba gercekten organik mi? Bak bu özelliğe hiç dikkat etmemiştim en azından içine giydirdiğimiz gersey oyle olsa iyi olur. Ama biz direk pamuklu alıyoruz pamuklu olması iyidir
Günaydın kızlaaarrr iyisinizdir inşallah hepiniz. Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla bi haftayı daha bitirdik çok şükür sorunsuz
Günaydın cnm size de hayırlı cumalar :) seninde annenin ördüğü battaniyeyi merak ediyorumbak unutmadım
Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası
Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası
BİTİREMEDİLER DAHA CANIM BİTSİN KOYARIM BURAYABAYILDIM NELER ALINMIŞ BEN SADECE ZIBIN TAKIMI TULUM PİJAMA TAKIMI ALDIM GÖRÜNCE ÇOK ÖZENDİM AMA CİNSİYETİNİ BİLMİORUM DAHA ÖĞRENİNCE İNŞ BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPICAZ BEBEĞİMLE
Oluştu canım ya oluşmaz mı? Benim kitabım da bu aşağı a yazan bilgilerde falan hep 11. Haftada oluştuğunu daha sonraki haftalar da ise belirginleşmeye baslıyor. 14. Haftadan îtibren iyi ultrason aletleri ile 16. Haftada ise hepsi ile gözüküyor. Ben şimdi videoyu izledim yakından telefonla fotograf çekerek hemde valla biz göremedik bebişin pipîsini bu doktor bana söylemiyor sadece bak fotografımız hatta :)
Eki Görüntüle 1040949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?