2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Resmini koyucam canim simdi

Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım[/QUOTE]

maşallah ne güzel ciciler almışsınız siz kızlar , ayakkabı, şapka hepsi çoook güzel iyi günlerde kullanın inş. hepsini çok beğendim . sen birde mont almıştın burada göremedim onu pembe mont du galiba :) ne tatlılar ya, çok heves ettim şimdi evde olsam alışverişe gidicem yani

Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım

Ayakkabilara bittttiiimmmm ben resimleri koyamiyorum çünkü daha kargoda ((([/QUOTE]

Bu resmi instagramda paylaşmıştım benimkilerde çeyizde şimdi indiriyim diğerlerini de koyarım canım

Resmini koyucam canim simdi

Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım[/QUOTE]

Ayyyy bayıldım bunlaraa :)))
Bunları yeni mi aldın yoksa çeyizde mi oluyor?
Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)

Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım

Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)[/QUOTE]

Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası

Himm hepsini organik almak zor cunku cok pahali ama ben uyguna aldim yoksa alamazdim bayagi ucuk fiyatlar 1 adet citcitli 25 lira sirf organik diye

Nerede var organik kıyafetler? Acaba gercekten organik mi? Bak bu özelliğe hiç dikkat etmemiştim en azından içine giydirdiğimiz gersey oyle olsa iyi olur. Ama biz direk pamuklu alıyoruz pamuklu olması iyidir

Günaydın kızlaaarrr iyisinizdir inşallah hepiniz. Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla bi haftayı daha bitirdik çok şükür sorunsuz

Günaydın kızlaaarrr iyisinizdir inşallah hepiniz. Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun. Hayırlısıyla bi haftayı daha bitirdik çok şükür sorunsuz

Günaydın cnm size de hayırlı cumalar :) seninde annenin ördüğü battaniyeyi merak ediyorum bak unutmadım

Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)

Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası[/QUOTE]

e bebekte kargo ucretlimi canim ben kargo bedava olan site hangisiyse ordan aliyorum

Nerede var organik kıyafetler? Acaba gercekten organik mi? Bak bu özelliğe hiç dikkat etmemiştim en azından içine giydirdiğimiz gersey oyle olsa iyi olur. Ama biz direk pamuklu alıyoruz pamuklu olması iyidir

Canim denk gelen sitelerden aliorum sadece organik satan bir site bulamadim. Denk gelen sitelerde de genelde 1 cesit oluyor

Gunaydin cnm evet bir haftamiz daha bitti :))

Günaydın cnm size de hayırlı cumalar :) seninde annenin ördüğü battaniyeyi merak ediyorum bak unutmadım

BİTİREMEDİLER DAHA CANIM BİTSİN KOYARIM BURAYA BAYILDIM NELER ALINMIŞ BEN SADECE ZIBIN TAKIMI TULUM PİJAMA TAKIMI ALDIM GÖRÜNCE ÇOK ÖZENDİM AMA CİNSİYETİNİ BİLMİORUM DAHA ÖĞRENİNCE İNŞ BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPICAZ BEBEĞİMLE

Bi sürü bebek mağazası var canım :) Alışveriş merkezleri içinde bir sürü :) Siz internetten mi alıyorsunuz?

e bebekte kargo ucretlimi canim ben kargo bedava olan site hangisiyse ordan aliyorum

Canim denk gelen sitelerden aliorum sadece organik satan bir site bulamadim. Denk gelen sitelerde de genelde 1 cesit oluyor

Gunaydin cnm evet bir haftamiz daha bitti :))[/QUOTE]

Biz e bebeğin Mağazası'ndan alıyoruz direk canım bilmiyorum internette kargo ücretlimi? Bak şimdi bitane site buldum cimcime diye organik ürünlerde var içerisinde gayette uygun fiyatları hoş şeylerde var

sende almışsın işte :) ben bugün çok heves ettim artık almak istiyorum hayırlısıyla

MAŞALLAH CANIM ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN HAYIRLSIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. BU EVLAT NASIL BİŞİYMİŞ YARABBİM SİZİN BEBEKLERİNİZİ GÖRÜNCE BİLE HEEYCANLANIORUM KENDİ BEBEĞİMİ GÖRMÜŞ GİBİ :) RABBİM EVLATLARIMIZI ANNELERİNE BAĞIŞLASIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…