2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bi sürü bebek mağazası var canım :) Alışveriş merkezleri içinde bir sürü :) Siz internetten mi alıyorsunuz?

Yok canım genel olarak mağazadan almaya çalışıyorum ama hiç dikkat etmemiştim bu zamana kadar sadece e-bebek baya büyük bir mağaza olduğu için dikkatimi cekti. Şimdi de nette organik ararken cimcime diye bi site buldum orasıda gayet uygun geldi bana hem hoş şeylerde var bide tuba Ünsal anne lütfen diye bi mağaza var nette ordan alıyordu bebeğine birşeyler onu biliyorum ya biz gecen bebek arabası baktıkta 800-900 tl kaliteli ürünler biraz pahalı geldi açıkcası sadece 1 sene için alternatif arıyoruz ama kaliteli olmadı lazım yani

[rıght][/rıght]
sende almışsın işte :) ben bugün çok heves ettim artık almak istiyorum hayırlısıyla

evet aldık ama daha neler neler alıcam kendimi kaybettim zaten bunları alırken :) o kadar güzel şeyler vardı ki başım döndü resmen :) sende al bak nasıl mutlu olucaksın durmadan öpüp kokluorum kıyafetini sanki içinde bebeğim varmış gibi. Allahım aklıma mukayet ol yarabbim

Bitirsinler mutlaka fotograf bekliyorum bende battaniye olayını cok merak ediyorum örgülerden birtek battaniyeyi seciyorum hemde boyle renk renk yapıyorlar ya o cok güzel oluyor bende birine ordürcem sanırım ondan

Bebek arabasını şimdi almaya gerek yok canım. Biz sadece beşik alıcaz doğmadan. Bebek arabası ve mama sandalyesini sonradan alıcaz. Çünkü onları kullanmak için birkaç aylık olması lazım :)))

Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım

Ayakkabilara bittttiiimmmm ben resimleri koyamiyorum ne yazikki cunku kiyafetler daha gelmedi kargo da (([/QUOTE]

ÇOK CİCİ BUNLAR YAA BAYILDIM ÇORAPLARA BAK ALLAHIM MİNİCİKKK İYİ GÜNLERDE KULLANSIN BEBİŞİN CANIM MAŞALLAH

bitirsinler mutlaka fotograf bekliyorum bende battaniye olayını cok merak ediyorum örgülerden birtek battaniyeyi seciyorum hemde boyle renk renk yapıyorlar ya o cok güzel oluyor bende birine ordürcem sanırım ondan

anane gezmelerini bitirse biticek belki battaniyemiz ama hatun gezio :) tamam canım paylaşırım burdan beyaz örücekti annem sonra cinsiyetine görre de örerim diyodu :) hepsini paylaşıcam canım

Kizlar hastane cikisi almayi dusunuyor musunuz ben dusunmuyorum cunku bir set var evde sapka eldiven alt ust takim var battaniye var sadece bir sapka eldiven yedek olsun diye alayim diyorum sizce mantikli mi

Dün aynısını benim eşim de yaptı ama biz hiçbirşey farkedemedik canım. Ama ben daha yeni 12. haftaya irdim ondan olabilir, yada biz hissizizdir eşimle bilemiyorum :)

Ayyyy bayıldım bunlaraa :)))
Bunları yeni mi aldın yoksa çeyizde mi oluyor?
Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)

Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası[/QUOTE]

BU KIYAFETLER SENİN BEBEĞİN İÇİNMİYDİ BEN AYILAMADIM HERHALDE SABAH SABAH KARIŞTIRDIM :) ÇOK GÜZEL CİNSİYETİNİ BİLDİĞİNDEN ALIP ALIP KOYMUŞSUN NE GÜZEL MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER CANIM İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLANSIN PRENSESİMİZ.

Bebek arabasını şimdi almaya gerek yok canım. Biz sadece beşik alıcaz doğmadan. Bebek arabası ve mama sandalyesini sonradan alıcaz. Çünkü onları kullanmak için birkaç aylık olması lazım :)))

Arabanın içinde ana kucağı falan oluyor ya bide araba koltuğu falan oluyor ben doğumdan sonra gidip alabileceğimi sanmıyorum. Oyüzden Haziran'dan itibaren başlayacağız bunları yavaştan almaya bu arada park yatak alcaz sanırım bitane beğendik bebek ağlayınız uzaktan kumandayla müzik falan baslıyor güzel birsey ama 2 yaşına kadar kullanabîlirmiş bu park yatakların yatağı ortopedik değil dimi?

anlıyorum seni , benimde bir lohusa picamalarım var ikidebir ona bakıyorum üzerime tutuyorum , katlıyorum , toz olmasın diye hurçlara koyuyorum bir görseniz halimi :) bebişin giyisilerini alınca düşün artık nasıl muhafaza edeceğimi

Kizlar hastane cikisi almayi dusunuyor musunuz ben dusunmuyorum cunku bir set var evde sapka eldiven alt ust takim var battaniye var sadece bir sapka eldiven yedek olsun diye alayim diyorum sizce mantikli mi

cnm çok güzel hastane çıkışları var , içinin zıbını , takımı , battaniyesi , şapkası çok şekerler :) ama seninkilerde takımsa alma tabi ilk giyisileri güzel olsun demi ama :)

cnm çok güzel hastane çıkışları var , içinin zıbını , takımı , battaniyesi , şapkası çok şekerler :) ama seninkilerde takımsa alma tabi ilk giyisileri güzel olsun demi ama :)

Şöyle soyleyeyim ben aldigim seyleri yakin renklerde aldim icine giydirecegim seyle ustune giydorecegim sey takim olabilecek şekilde ustune ve altina giydirecegimde ayni şekilde ayriyetten takimda var . Hastane cikislarinin desenleri yok onunde bir resim olsun istiyorum battaniyede cok gelicek bana o yuzden hastane cikisi almayayim diyorum ama takim olarak 3 lu set felan alirim

Kızlar butik bebeden sizin için seçtiklerim Hepsi çok güzeller. Örgü olanı başka bi siteden bulmuştum:)) Kızı olacakları da unutmadım:))
Üst resimdeki bebekler ne tatlı demi
Bu arada alışveriş yapanlar olmuş, ne güzel şeyler onlar öyle, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

en üstteki sarı papatyalı işte bizde de var :) bebek bezinin üstüne giyiliyormus inanılmaz şirin duruyor bence almalısın al al al :)

Park yatağın yatağı ayrı alınıyor sanırım canım. Onu da ortopedik alırsın zaten. Ben de ortopedik alıcam. Biz ortopedikte yatarken bebeğim normal yatakta yatamaz
Benim eşim normal beşik alacak canım park yatak almıyor.

Senin hamilelik takviminde yazana bak
Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse)

Ayy benim doktorlarım... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…