- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Bi sürü bebek mağazası var canım :) Alışveriş merkezleri içinde bir sürü :) Siz internetten mi alıyorsunuz?
sende almışsın işte :) ben bugün çok heves ettim artık almak istiyorum hayırlısıyla
Eki Görüntüle 1040945
Patişlerimiz nasıl:))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BİTİREMEDİLER DAHA CANIM BİTSİN KOYARIM BURAYABAYILDIM NELER ALINMIŞ BEN SADECE ZIBIN TAKIMI TULUM PİJAMA TAKIMI ALDIM GÖRÜNCE ÇOK ÖZENDİM AMA CİNSİYETİNİ BİLMİORUM DAHA ÖĞRENİNCE İNŞ BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPICAZ BEBEĞİMLE
Yok canım genel olarak mağazadan almaya çalışıyorum ama hiç dikkat etmemiştim bu zamana kadar sadece e-bebek baya büyük bir mağaza olduğu için dikkatimi cekti. Şimdi de nette organik ararken cimcime diye bi site buldum orasıda gayet uygun geldi bana hem hoş şeylerde var bide tuba Ünsal anne lütfen diye bi mağaza var nette ordan alıyordu bebeğine birşeyler onu biliyorum ya biz gecen bebek arabası baktıkta 800-900 tl kaliteli ürünler biraz pahalı geldi açıkcası sadece 1 sene için alternatif arıyoruz ama kaliteli olmadı lazım yani
AYYY YERİM BEN BUNLARI YAA ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBİŞİN CANIM.
Eki Görüntüle 1041309 bide çeyizimizde montu, zıbınları ve pijamaları var onlarıda çekerim canım
bitirsinler mutlaka fotograf bekliyorum bende battaniye olayını cok merak ediyorum örgülerden birtek battaniyeyi seciyorum hemde boyle renk renk yapıyorlar ya o cok güzel oluyor bende birine ordürcem sanırım ondan
herkese günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..bu haftayıda hayırlısıyla bitiriyoruz..
dün eşim elini göbeğime dayadı ve kalp sesiini hissediyorum dedi tabi ben inanmadım.sonra bende koydum cok hızlı ve ritmik sesi hissettim.çok tuhaftı acaba bebişin kalp sesinimi hissettik yoksa benim kalp sesimmi??benim gibi hisseden varmı acaba???
Ayyyy bayıldım bunlaraa :)))
Bunları yeni mi aldın yoksa çeyizde mi oluyor?
Benim çeyizimde bebek kıyafetleri yok :)) Sadece annemin ördüğü bir patik var :) Onun da fotoğrafını çekip koyucam :)
Bebek arabasını şimdi almaya gerek yok canım. Biz sadece beşik alıcaz doğmadan. Bebek arabası ve mama sandalyesini sonradan alıcaz. Çünkü onları kullanmak için birkaç aylık olması lazım :)))
sağol canım işteyim pazartesi doktordaydım izinliydim salı baş ağrısından yarım gün izin aldım daha alamam yavaş yavaş çalışmaya çalışıyorumsağol canım benim ben bugün baya yorgunum gece 12 de ne var ne yok hepsini çıkardım boğazım tahriş oldu uyuyamadım işteyim ama çalışasım yok
Gecmis olsun canim dinlenebilsen keske
inşallah canım çok sağolönce çok geçmiş olsun cnm . hafta sonu dinlen bol bol . bende baktım geçen gün doktordan çıkışta unisex bende beğenemedim . Sizin hediyelerinde gelmiş :) benim çeyizime hediye gelmişti 1 adet yelek , şimdilik sadece o var ama bakınıyorum beğendiğim birnşeyler bulayım penyesi falan pamuk olan hemen alıcam inş.
yesin annesi maşallahhh onaİnşallahhhh. Annesi yicek onun küçük ayaklarını :)
[rıght][/rıght]
evet aldık ama daha neler neler alıcam kendimi kaybettim zaten bunları alırken :) o kadar güzel şeyler vardı ki başım döndü resmen :) sende al bak nasıl mutlu olucaksın durmadan öpüp kokluorum kıyafetini sanki içinde bebeğim varmış gibi. Allahım aklıma mukayet ol yarabbim
Kizlar hastane cikisi almayi dusunuyor musunuz ben dusunmuyorum cunku bir set var evde sapka eldiven alt ust takim var battaniye var sadece bir sapka eldiven yedek olsun diye alayim diyorum sizce mantikli mi
cnm çok güzel hastane çıkışları var , içinin zıbını , takımı , battaniyesi , şapkası çok şekerler :) ama seninkilerde takımsa alma tabi ilk giyisileri güzel olsun demi ama :)
Eki Görüntüle 1041390 Eki Görüntüle 1041391 Eki Görüntüle 1041392 Eki Görüntüle 1041393 Eki Görüntüle 1041394 Eki Görüntüle 1041395
Kızlar butik bebeden sizin için seçtiklerimHepsi çok güzeller. Örgü olanı başka bi siteden bulmuştum:)) Kızı olacakları da unutmadım:))
Üst resimdeki bebekler ne tatlı demi
Bu arada alışveriş yapanlar olmuş, ne güzel şeyler onlar öyle, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
Arabanın içinde ana kucağı falan oluyor ya bide araba koltuğu falan oluyor ben doğumdan sonra gidip alabileceğimi sanmıyorum. Oyüzden Haziran'dan itibaren başlayacağız bunları yavaştan almaya bu arada park yatak alcaz sanırım bitane beğendik bebek ağlayınız uzaktan kumandayla müzik falan baslıyor güzel birsey ama 2 yaşına kadar kullanabîlirmiş bu park yatakların yatağı ortopedik değil dimi?
anlıyorum seni , benimde bir lohusa picamalarım var ikidebir ona bakıyorum üzerime tutuyorum , katlıyorum , toz olmasın diye hurçlara koyuyorum bir görseniz halimi :) bebişin giyisilerini alınca düşün artık nasıl muhafaza edeceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?