2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnanılmaz güzel şeyler var. Hangi birini alıcaz bilmiyorum

BU KIYAFETLER SENİN BEBEĞİN İÇİNMİYDİ BEN AYILAMADIM HERHALDE SABAH SABAH KARIŞTIRDIM :) ÇOK GÜZEL CİNSİYETİNİ BİLDİĞİNDEN ALIP ALIP KOYMUŞSUN NE GÜZEL MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER CANIM İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLANSIN PRENSESİMİZ. [/QUOTE]

evet evet bizim teyzesi :) ne güzel alışveriş bunlar boyle dimi ne kadar mutlu ne kadar sevinçliyiz rabbim mutlulugumuzu her daim devam ettirir inşallah.

en üstteki sarı papatyalı işte bizde de var :) bebek bezinin üstüne giyiliyormus inanılmaz şirin duruyor bence almalısın al al al :)
canım benim oğluşum nasıl giysin papatyalıyı:))) yanındaki arabalı olanı alsam olmaz mı:)) Kızların giyecekleri daha tatlı oluyo ama bu haksızlık Kızına çok yakışır, çok güzel bi tercih ama daha fazla alışveriş yapma biraz bekle canım, ben bile %10 ihtimal için bekliyorum. %100 olsun öyle alıyım diyorum

İnanılmaz güzel şeyler var. Hangi birini alıcaz bilmiyorum
İnan bende bilmiyorum, ama çooook güzeller ihtiyaç oldukça almak daha iyi aslında, gereken şeyleri alıp, gerisini ihtiyaç doğdukça alalım. Daha getirenler de olur, tabi beğenirsek

evt cnm sabah okudum bende ama doktor ısrarla söylemiyor en sona ben kalıcam bu gidişle ... ben o takvimi ultrasyona göre değiştirmiyorum , çünkü sürekli değişiyor . Biz bebişi videoya aldık dün baya izledim görmeye çalıştık çok uygun durumlar var görebilmek için doktor nasıl görmedi anlamadım , bir doktor tanıdığım olsa göstericem yani ,

bizim baktıklarımızda yatagı da içindeydi. bende anlamadım bizde oyle ortopedikte yatarken bebeğim orada yatamaz yani. bende biliyorsun hep beşik istiyordum hatta direk takım istiiyordum odasını falan ama oyle olmayacak ne yazık ki. çünkü o beşik fazla gelecek bize 2 sene sonra ee kaldırıp nereye koyacagım oyle odada mı kalacak istemiyorum diğer kardeşide cünkü 4-5 yıl sonra düşünüyoruz o yuzden mecbur park yatak istiiyorum hem park yataktaki o müzik sistemine bayıldım

Eki Görüntüle 1041416

İnan bende bilmiyorum, ama çooook güzeller ihtiyaç oldukça almak daha iyi aslında, gereken şeyleri alıp, gerisini ihtiyaç doğdukça alalım. Daha getirenler de olur, tabi beğenirsek

Bizde sorarlar neye ihtiyacın var diye. Aslında herkesin kıyafet getirmesi de işe yaramıyor. Bu sefer bebek büyüyor giydiremiyorsun :)))

çok güzeller be :) kendimi zor tutuyorum inan almamak için , 6 aydan önce almayım diyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize de .

Bizde park yatak alcam, daha kullanışlı oluyormuş. Hem kumaş olduğu için bebeğin çarpma ihtimalinde korkmamıza gerek kalmıyo. Altta fermuarlı kısmı ilerde çok işe yarıyo, uyanınca kalkıp geliyo yürümeye başladığında. Bide 3-4 yaşına kadar kullanabilir bence

O oyuncakları uyurken çıkartabiliyor musun? Çıkartılanlardan al..
Ben de bunların üst tarafının tamamen çıkanını gördüm. Onu alıp salona götürüyorsun. Bebek orada oynuyor :))

Ben bi tane de bundan alıcam :)

Ben de anlamıyorum.
Ben de takvimi adet tarihime göre düzeltsem mi diyorum. Adet tarihi geçerli sonuçta.

çok güzeller be :) kendimi zor tutuyorum inan almamak için , 6 aydan önce almayım diyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize de .
Amin inşallah canım. Bende 5 aylık gibi almayı düşünüyorum

Bizde sorarlar neye ihtiyacın var diye. Aslında herkesin kıyafet getirmesi de işe yaramıyor. Bu sefer bebek büyüyor giydiremiyorsun :)))
Aaa ne güzel sormaları:) Bizde sormazlar. Haklısın hep aynı anda, aynı yaş grubunda geliyo işe yaramıyo.

Tesekkur ederiz canim en sondaki seti cok begendim

ben de bişeyler almak istyiyorum artık yaaaa
ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik kiiiiii

Al canim al sari yesil kahverengi alabilirsin :)))

evet evet bizim teyzesi :) ne güzel alışveriş bunlar boyle dimi ne kadar mutlu ne kadar sevinçliyiz rabbim mutlulugumuzu her daim devam ettirir inşallah.[/QUOTE]

amin tatlım aminn.... evet canım ya hamilelikte bunlara zaman ayırınca keyifli bi gebelik geçiricez sanırım :) baksana daha bişiy almadan heycanlanıoruz tam anlamıyla alışverişe başlayınca daha da mutlu sevinçli olucaz inşallah.

ben tüm yakınlarıma kesinlikle hediye almayın biz zaten yeterince alıyoruz ki baska gelenlerde almayın desemde alır oyzuden almayın diyorum alacaksanız bez alın o daha kafii olur diyorum. doğru ama en cok lazım olan bez yanii gelenler bez getirsin

Amin inşallah canım. Bende 5 aylık gibi almayı düşünüyorum

Aaa ne güzel sormaları:) Bizde sormazlar. Haklısın hep aynı anda, aynı yaş grubunda geliyo işe yaramıyo.

Dizilerde kayınvalideler geline bilezik yapıyorlar. Bizimkiler yapar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…