Eki Görüntüle 1041390 Eki Görüntüle 1041391 Eki Görüntüle 1041392 Eki Görüntüle 1041393 Eki Görüntüle 1041394 Eki Görüntüle 1041395
Kızlar butik bebeden sizin için seçtiklerimHepsi çok güzeller. Örgü olanı başka bi siteden bulmuştum:)) Kızı olacakları da unutmadım:))
Üst resimdeki bebekler ne tatlı demi
Bu arada alışveriş yapanlar olmuş, ne güzel şeyler onlar öyle, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
Bunları ilk kız olduğunu duydugum zaman almıştık hediye olarak :) ben bebeğin herseyini çeyizinde saklıyorum çeyiz sandığında bana nişanda gelen sandıkta :) o yukarda duruyo birazdan indiriyim diğerlerini de çekerim canım :) bu fotograf vardı telde oyüzden direk yükledim biz genelde e-bebekten alıyoruz herseyi varmı baska bebek mağazası
canım benim oğluşum nasıl giysin papatyalıyı:))) yanındaki arabalı olanı alsam olmaz mı:)) Kızların giyecekleri daha tatlı oluyo ama bu haksızlıken üstteki sarı papatyalı işte bizde de var :) bebek bezinin üstüne giyiliyormus inanılmaz şirin duruyor bence almalısın al al al :)
İnan bende bilmiyorum, ama çooook güzellerİnanılmaz güzel şeyler var. Hangi birini alıcaz bilmiyorum
Senin hamilelik takviminde yazana bak
Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse)
Ayy benim doktorlarım... :/
Park yatağın yatağı ayrı alınıyor sanırım canım. Onu da ortopedik alırsın zaten. Ben de ortopedik alıcam. Biz ortopedikte yatarken bebeğim normal yatakta yatamaz
Benim eşim normal beşik alacak canım park yatak almıyor.
İnan bende bilmiyorum, ama çooook güzellerihtiyaç oldukça almak daha iyi aslında, gereken şeyleri alıp, gerisini ihtiyaç doğdukça alalım. Daha getirenler de olur, tabi beğenirsek
Yapmıyor canım bende kullanma yapan tatlı badem yağı o tüylerde sonradan dökülüyormuş zaten
Eki Görüntüle 1041390 Eki Görüntüle 1041391 Eki Görüntüle 1041392 Eki Görüntüle 1041393 Eki Görüntüle 1041394 Eki Görüntüle 1041395
Kızlar butik bebeden sizin için seçtiklerimHepsi çok güzeller. Örgü olanı başka bi siteden bulmuştum:)) Kızı olacakları da unutmadım:))
Bu arada alışveriş yapanlar olmuş, ne güzel şeyler onlar öyle, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
bizim baktıklarımızda yatagı da içindeydi. bende anlamadım bizde oyle ortopedikte yatarken bebeğim orada yatamaz yani. bende biliyorsun hep beşik istiyordum hatta direk takım istiiyordum odasını falan ama oyle olmayacak ne yazık ki. çünkü o beşik fazla gelecek bize 2 sene sonra ee kaldırıp nereye koyacagım oyle odada mı kalacak istemiyorum diğer kardeşide cünkü 4-5 yıl sonra düşünüyoruz o yuzden mecbur park yatak istiiyorum hem park yataktaki o müzik sistemine bayıldım
Eki Görüntüle 1041416
bizim baktıklarımızda yatagı da içindeydi. bende anlamadım bizde oyle ortopedikte yatarken bebeğim orada yatamaz yani. bende biliyorsun hep beşik istiyordum hatta direk takım istiiyordum odasını falan ama oyle olmayacak ne yazık ki. çünkü o beşik fazla gelecek bize 2 sene sonra ee kaldırıp nereye koyacagım oyle odada mı kalacak istemiyorum diğer kardeşide cünkü 4-5 yıl sonra düşünüyoruz o yuzden mecbur park yatak istiiyorum hem park yataktaki o müzik sistemine bayıldım
Eki Görüntüle 1041416
evt cnm sabah okudum bendeama doktor ısrarla söylemiyor en sona ben kalıcam bu gidişle ... ben o takvimi ultrasyona göre değiştirmiyorum , çünkü sürekli değişiyor . Biz bebişi videoya aldık dün baya izledim görmeye çalıştık çok uygun durumlar var görebilmek için doktor nasıl görmedi anlamadım , bir doktor tanıdığım olsa göstericem yani ,
Amin inşallah canım. Bende 5 aylık gibi almayı düşünüyorumçok güzeller be :) kendimi zor tutuyorum inan almamak için , 6 aydan önce almayım diyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize de .
Aaa ne güzel sormaları:) Bizde sormazlar. Haklısın hep aynı anda, aynı yaş grubunda geliyo işe yaramıyo.Bizde sorarlar neye ihtiyacın var diye. Aslında herkesin kıyafet getirmesi de işe yaramıyor. Bu sefer bebek büyüyor giydiremiyorsun :)))
ben de bişeyler almak istyiyorum artık yaaaa
ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik kiiiiii
BU KIYAFETLER SENİN BEBEĞİN İÇİNMİYDİ BEN AYILAMADIM HERHALDE SABAH SABAH KARIŞTIRDIM :) ÇOK GÜZEL CİNSİYETİNİ BİLDİĞİNDEN ALIP ALIP KOYMUŞSUN NE GÜZEL MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER CANIM İYİ GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLANSIN PRENSESİMİZ.
Bizde sorarlar neye ihtiyacın var diye. Aslında herkesin kıyafet getirmesi de işe yaramıyor. Bu sefer bebek büyüyor giydiremiyorsun :)))
Amin inşallah canım. Bende 5 aylık gibi almayı düşünüyorum
Aaa ne güzel sormaları:) Bizde sormazlar. Haklısın hep aynı anda, aynı yaş grubunda geliyo işe yaramıyo.
Dizilerde kayınvalideler geline bilezik yapıyorlar. Bizimkiler yapar mı acaba
Dizilerdeki kayinvalideler kimsede yok ki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?