2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hay aklınla bin yaşa :)))
Her gelen 1 tane 80li paket getirsin :))

evet evet cıkıyor onlar hatta alt değiştirme yeri açılıyor cıkınca. ben gordum o paylaştıgın resmi ama o kadar küçük ki bebeğin oturacağı yer, en fazla 1 sene kullanabilir gibi geldi bana yada ben mi bilemedim :)

Bizimkilerde oylelerde maddi konuda pek hediyeleri olmaz :)))

ozaman elifpınar buranın en sanşlı gelini :) ayy yine acıldı bu kaynana kayınpeder konusu. ahh ahh bizimkiler düğünde iki bileziği zor taktılar nerdee bide bilezik hediye etcekler :) onlar konu maddi oldu mu hiç olmazlar ortada ama diğer herseyde ortada olurlar :) bizimki de cok saf aa askım paraları yok der hemen sanki bizim aile paranın içinde yüzüyor

Park yatak alıcaksın yani , yatağını bambu kumaşlı yataklar var onlardan al bak tam bebekler için miş , araştırdım da biraz

1 sene sonra yürürler kız zaten onda yatarlar mı hiç yerim onları ben :))
1 sene kadar salonda yanımda dursun gündüz ve akşamları yatmadan önce :) O yüzden böyle şey lazım

Senin esinde cok komikmis yaa benimki hic savunmaz cunku ikimizde ayni şeyleri goruyoruz :)))
İlk torunlarını vericem onlara Allah nasip ederse. Yapsınlar bi şey ben anlamam

Aman yaptir tabi canim ilk torunmus bir de yapsinlar tabi bizimkiler de orgu isi felan hazirlamislar

Senin esinde cok komikmis yaa benimki hic savunmaz cunku ikimizde ayni şeyleri goruyoruz :)))

Aman yaptir tabi canim ilk torunmus bir de yapsinlar tabi bizimkiler de orgu isi felan hazirlamislar

Benim kendi annem battaniye örecekmiş :) Canım benim ya onu anca yapar zaten.. Kayınvalidem daha başlamadı bakalım başlar bugün yarın. Beceriklidir o da :)) Allah can sağlığı versin de bir şey yapmasınlar ne yapalım içlerinden gelmedikten sonra..

Kızlar konu devri yapılamadı hala. Bu gidişle hiçbir güncelleme yapılamayacak. Relax bi daha mesaj at istersen site yöneticisine...

Isin garibi milletin kaynanasi birsey yapmaz bizde de benim annemin bana faydasi yok ama cocuk dogduktan sonra herseyini annemin alacagina eminim :))

kizlar bugun saat 3te doktor randuvum var.annem gtmeden cikolata ye bebis kipirkipir olsun dior:) cok morak ediom bebegmi.bi aydan fazla oldu girmeyeli

Kızlar konu devri yapılamadı hala. Bu gidişle hiçbir güncelleme yapılamayacak. Relax bi daha mesaj at istersen site yöneticisine...

ya bi,z alalım bari bu site olayını. ama hiç anlamam ki oyle tablo olayını falan aldım diyelim nasıl yapcam ben o işi?

kizlar bugun saat 3te doktor randuvum var.annem gtmeden cikolata ye bebis kipirkipir olsun dior:) cok morak ediom bebegmi.bi aydan fazla oldu girmeyeli

Benim de 2 de randevum cikolata yiyen bir pisman yemeyen bir pisman yiyenler cok kipirdadi devamli dondu olcum yapilamadi yuzunu dogru duzgun goremedik diyorlar yemeyen de arkasini dondu kaldi oyle diyor ben yemicem eger arkasi donukse yiyicem yarim saat sonra yeniden ultrasona giricem

ya bi,z alalım bari bu site olayını. ama hiç anlamam ki oyle tablo olayını falan aldım diyelim nasıl yapcam ben o işi?

Ben de hiç tablo yapmadım ki canım. Ama zaten tablo hazır yapılmış. Sadece cinsiyetler güncellenecek. Bence sen kullanıcı adı maviyle yazılı kişilere mesaj at. Konuyu al. Mune ve Kazen diye iki yetkili var bildiğim..

öyle tabi ama bizimki, savunur işte. şimdi biziimkinin bisürü şirketi var kendisinin. ailesinin yapması gereken herseyi eşim yapıyor. ama eşim yapıyor sonuc olarak. ailesinden tık yok. Biz evlenirken benim annem sadece kücük ev aletleri ve yatak odası için 15 bine yakın para harcadı. Eşimin ailesi ise tek birsey bile yapmadı ev ziiyaretine bile çikoltayla geldiler bırak kücük bir hediye alsınlar :) ama işte eşime bunu söyleyince ailemin yapması gereken seyleri ben yapıyorum diyor onların parası yok diyor. bide babası cok farklı bir insan. cebinden elli lira cıkartıp verse yerde gokte anlatır diyor ben babamın boyle demesini dolandırmasını istemiyorum diyor. ee oda haklı. sonuc olarak bana yine hediye olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…