Bende var cnm benimki yapar cok sukur kayinvalidem melek gibi kayinbabam desen cok candan beni cok seviyolar cok sukur cok sansliyim bu konuda
ben tüm yakınlarıma kesinlikle hediye almayın biz zaten yeterince alıyoruz ki baska gelenlerde almayın desemde alır oyzuden almayın diyorum alacaksanız bez alın o daha kafii olur diyorum. doğru ama en cok lazım olan bez yanii gelenler bez getirsin
O oyuncakları uyurken çıkartabiliyor musun? Çıkartılanlardan al..
Ben de bunların üst tarafının tamamen çıkanını gördüm. Onu alıp salona götürüyorsun. Bebek orada oynuyor :))
Eki Görüntüle 1041431
Ben bi tane de bundan alıcam :)
Dizilerde kayınvalideler geline bilezik yapıyorlar. Bizimkiler yapar mı acaba
Bizimkilerde oylelerde maddi konuda pek hediyeleri olmaz :)))
bizim baktıklarımızda yatagı da içindeydi. bende anlamadım bizde oyle ortopedikte yatarken bebeğim orada yatamaz yani. bende biliyorsun hep beşik istiyordum hatta direk takım istiiyordum odasını falan ama oyle olmayacak ne yazık ki. çünkü o beşik fazla gelecek bize 2 sene sonra ee kaldırıp nereye koyacagım oyle odada mı kalacak istemiyorum diğer kardeşide cünkü 4-5 yıl sonra düşünüyoruz o yuzden mecbur park yatak istiiyorum hem park yataktaki o müzik sistemine bayıldım
Eki Görüntüle 1041416
Dizilerdeki kayinvalideler kimsede yok ki :))))
evet evet cıkıyor onlar hatta alt değiştirme yeri açılıyor cıkınca. ben gordum o paylaştıgın resmi ama o kadar küçük ki bebeğin oturacağı yer, en fazla 1 sene kullanabilir gibi geldi bana yada ben mi bilemedim :)
ozaman elifpınar buranın en sanşlı gelini :) ayy yine acıldı bu kaynana kayınpeder konusu. ahh ahh bizimkiler düğünde iki bileziği zor taktılar nerdee bide bilezik hediye etcekler :) onlar konu maddi oldu mu hiç olmazlar ortada ama diğer herseyde ortada olurlar :) bizimki de cok saf aa askım paraları yok der hemen sanki bizim aile paranın içinde yüzüyor
İlk torunlarını vericem onlara Allah nasip ederse. Yapsınlar bi şey ben anlamam
teşke yapsalar , senin kayınvaldeni bilmemde benimki hayatta yapmaz
Senin esinde cok komikmis yaa benimki hic savunmaz cunku ikimizde ayni şeyleri goruyoruz :)))
Aman yaptir tabi canim ilk torunmus bir de yapsinlar tabi bizimkiler de orgu isi felan hazirlamislar
Benim kendi annem battaniye örecekmiş :) Canım benim ya onu anca yapar zaten.. Kayınvalidem daha başlamadı bakalım başlar bugün yarın. Beceriklidir o da :)) Allah can sağlığı versin de bir şey yapmasınlar ne yapalım içlerinden gelmedikten sonra..
Kızlar konu devri yapılamadı hala. Bu gidişle hiçbir güncelleme yapılamayacak. Relax bi daha mesaj at istersen site yöneticisine...
kizlar bugun saat 3te doktor randuvum var.annem gtmeden cikolata ye bebis kipirkipir olsun dior:) cok morak ediom bebegmi.bi aydan fazla oldu girmeyeli
Isin garibi milletin kaynanasi birsey yapmaz bizde de benim annemin bana faydasi yok ama cocuk dogduktan sonra herseyini annemin alacagina eminim :))
ya bi,z alalım bari bu site olayını. ama hiç anlamam ki oyle tablo olayını falan aldım diyelim nasıl yapcam ben o işi?
Senin esinde cok komikmis yaa benimki hic savunmaz cunku ikimizde ayni şeyleri goruyoruz :)))
Aman yaptir tabi canim ilk torunmus bir de yapsinlar tabi bizimkiler de orgu isi felan hazirlamislar
çok güzeller be :) kendimi zor tutuyorum inan almamak için , 6 aydan önce almayım diyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. hepimize de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?