Bebek doğduktan sonra görücez annelerimizi :)))) Torun çok sevilir derler..
öyle tabi ama bizimki, savunur işte. şimdi biziimkinin bisürü şirketi var kendisinin. ailesinin yapması gereken herseyi eşim yapıyor. ama eşim yapıyor sonuc olarak. ailesinden tık yok. Biz evlenirken benim annem sadece kücük ev aletleri ve yatak odası için 15 bine yakın para harcadı. Eşimin ailesi ise tek birsey bile yapmadı ev ziiyaretine bile çikoltayla geldiler bırak kücük bir hediye alsınlar :) ama işte eşime bunu söyleyince ailemin yapması gereken seyleri ben yapıyorum diyor onların parası yok diyor. bide babası cok farklı bir insan. cebinden elli lira cıkartıp verse yerde gokte anlatır diyor ben babamın boyle demesini dolandırmasını istemiyorum diyor. ee oda haklı. sonuc olarak bana yine hediye olmayacak :)
bende Allah inşallah o günleri gösterirse 6 ay bittikten sonra alıcam kıyafet ve eşyalarını.
bende Allah inşallah o günleri gösterirse 6 ay bittikten sonra alıcam kıyafet ve eşyalarını.
Dizilerdeki kayinvalideler kimsede yok ki :))))
6 ay çok değil mi yanasıl bekliycez ki
İnş. cnm geç olsun güç olmasın , önümüzü görelim hayırlısıyla :)
benim kayınpederim bileziğimi yapıp koymuş kenara 25gr adana burgusu. kayınvalideme kalsa gereksiz derdi :)
Kizlar ben hastaneye gidiyorum
ohh valla güle güle kullan canımm :)
benim kayınpederim bileziğimi yapıp koymuş kenara 25gr adana burgusu. kayınvalideme kalsa gereksiz derdi :)
sağol canım sevmem öyle bilezik falan ama adam düşünüp yapmış. Kayınvalidem çok laf etmiştir kesin :)
olsun canım al sakla koy kenara. ne güzel düşünceliymiş işte kayınpederin. çok şanslısın bence. bende eşimden yana şanslıyım Allahtan. eşimde bana alır heralde birseyler ama ne alır senin ki gibi güzel olur mu orasını bilemem:26:
benim eşimde almaz , ancak ben istersem alır söyledikten sonrada ne anlamı var . Hiç bilmez öyle süpriz falan , ne kayınpeder alır ne kayınvalide ne de eşim ben kafamı hangi duvarlara vurayım
ee sende söyle canım. ben mesela unutabilceği günleri genelde hatırlatıyorum boyle 2 hafta onceden falan. ama bana hediye al diye değil. ay cok heyecanlıyım yakında güzel günler bizi bekliyor falan diyorum eşimde anlıyor gülüyor. olsun soyle belki benimki de unutur bilmiyorum eşim genel anlamda cok dalgındır cunku. unutırsa ben de derim ben sana dünyaları vereceğim sen bana ne vereceksin bak bunun sütü de var falan diye alttan alttan tehtit de ederim tammdır :)
1 ay önce falan söyledim aslında , almak istiyor imkanı el verdiğince ... aslında kızlar ben nankörlük yapmayım benim kayınpederle kayınvalide bizim kredi borcumuz var diye yardım amaçlı kredi kartımız vardı 1.800 tl toplam borcu onu aldılar bizden , kendileri ödeyecekmiş bize destek olmak için o da bir hediye aslında ,
ee iyimiş ozaman da insan yinede kücükte olsa birsey bekliyor amaan ben onlardan beklemiuorum zaten zevlerimiz uyuşmuyor eşimde bana hediye alamaz ya gideriz beraber alırız yada git kredi kartımla al işte birseyler der :) ben cok seciciyim. nişanda aldıkları seti bie iki kere değiştirdim sonra gittim kendim seçtim aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?