2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benimkide artik sestenmiyor, ben saygimda kusur etmiyorum...artik onlarla fazla konusmadigim icin sikayette edemyiorlar...aaa ayni walla, hep ben hep ben diyorlar, hep ben onlarla ilgilenecem onlara yiyacam onlar ama birsey yapmicak

hamilelik kosullari...hmm bilmem ki, yani TR artik daha cok gelisiyor, kosular ayni bence
patronlar her zaman ayni canim...sapitiyorlar, sinirleniyorlar. hep bana hep bana diyorlar...aralarinda bazen iyi cikanda oluyor

Kizlar bu arada ben doktordan geldim, melegimi gördüm uyuyordu sonra bir sicradi, doktorda dedi...sonrada bize el salladi, doktor yardimcisi bile ultrasona bakmaya basladi isini birakipta :)
hersey allaha sükür normal...ve bebisim olmus 4,8 cm. (masallah demeyi unutmayin :))
suanlik ben 11 + 2 yim ama bana doktor 12+1 dedi, bebis biraz büyükmüs birsey olurmu, yani bilen varmi, bana birsey olmaz dedi (daha iyimis hata) ama yinede sormak istedim

maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip eder inşallah rabbim nazarlardan korusun yavrunu. valla ben o erken gitme olayını henüz anlayabilmiş değilim. benim bebişte erkenden gidiyor. ama sanırım sat baz almalıymış hala dimi? senin doktorunda boyle soyledi dimi? dün first arkadasımızın doktoru boyle soyledi cünkü ama keske onden gitse de hemen alsak kucagımıza :) el sallıyordu demek ayy ne kadar güzel bir duygu olsa gerek yeniden masallah diyorum bebişine

maşallah , ne de güzel haberlerle geldin niye sıçradı acaba ? önde gidiyor işte , iyi bakıyorsun demek ki doktorda demiş zaten

tsk ederim canim...allahim cümlemizin bebisine saglik sihat versin.
benim bebis öncelerde 3 gün erkenden geliyordu, simdide bir hafta büyük...sordugumda ola bilir büyük olmasi daha iyi dedi.
amin insallah kucagimiza aliriz canim, evet el saliyordu, hemen doktor yardimcisida geldi bakmaya ultrasonla takip ettik hepimiz :) evet cok güzel bir duygu ...allahim herkese nasip etsin canim..

evet erken gelmesi satla ilgili sonradan döllenme ola biliyormus, ama büyük olmasida normalmis. hayirlisi canim, ama gördük ya bugün cok mutluyum, birdaha randevum 3 hafta sonra...cok özlüyorum ya...birdaha olsada ultrasondan göre bilsem :)

maşallah , ne de güzel haberlerle geldin niye sıçradı acaba ? önde gidiyor işte , iyi bakıyorsun demek ki doktorda demiş zaten

bilmemki, önce güzel güzel uyuyordu, sonradan bir sicradi, sonrada el salladi, geri uyudu :)
evet iyi oldugunu bilmek güzel bir duygu...

zor oluyor canim yaa...Tr de kac haftada bir gidiyorsunuz burde 4 hafta sornaya veriyorlar birdaha randevuyu....acaba iyimi diye merak ediyor insan...

belli olmuyor cnm. bazen 20 gün diyor bazen 2 hafta diyor , 1 ay sonra diyen doktorlarda var tabi, ooo sen daha yeni gördün , hemen özledin ama ya biz napalım kaç gündür

benimde kardeşimin düğünü var ama mayısta ondan sonra ben bekleyemem gibime geliyo Allah hayırlısını versin

belli olmuyor cnm. bazen 20 gün diyor bazen 2 hafta diyor , 1 ay sonra diyen doktorlarda var tabi, ooo sen daha yeni gördün , hemen özledin ama ya biz napalım kaç gündür

evet özledim bile...napim ama..
birda 4 haftaya bir veriyorlar randevuyu bence cok uzun oluyor, 2 hafta olsa daha iyi olacak.
ama her defasinda para aliyorlar..bir sürü.....
TR de bari o yok.

inşallah sizinkilerde bi jest yaparlar canım alırlar gönlünü

Kızlar sizinle bişiy paylaşmak istiyorum belki siz biliosunuzdur ama yazmak istedim. Kullandığım çamaşırımın lastiği biraz aşağıdaydı ve bebeğimin durduğu yere denk geliodu bu beni geçen günlerde rahatsız etti dün gittim hamileler için çamaşır buldum ve aldım çok rahatım şuan eğer sizlerde benim gibi o düşük çamaşırlardan giyiyorsanız hamile çamaşırını tavsiye ederim diğerleri direk bebeğin olduğu yeri sıkıyordu...

maşallah canım ne güzel işte tombiş tombiş olur :))

maşallah canım allahım kucağına almayı nasip etsin. Ne olucak canım maşallah büyüyo işte annesiii... çok sevindim canım senin adına hep iyi haberlerle gel :)

Benimki de ilerde şuanda. Ama o belli olmuyor canım. Bi ileri gidiyor bi normal adet tarihine dönüyor... :)
O yüzden ben adet tarihime göre ayarlıcam takvimimi :)

Son düzenleme:

İyi dedin. Benim çamaşırlarım genelde bol ama ilerde sıkılaşacak. Ben de onlardan alayım.
Profil fotoğrafın çok tatlı ya yiyesim geldi :)

maşallah canım ne güzel işte tombiş tombiş olur :))

evet iyi olmasi cok güzel bir duygu :)

maşallah canım allahım kucağına almayı nasip etsin. Ne olucak canım maşallah büyüyo işte annesiii... çok sevindim canım senin adına hep iyi haberlerle gel :)

amin insallah canim cümlemizin...
saglikli sihatli egli aga düzgün bir sekilde aliriz hepimiz insallah kucagimiza...
siznde iyi haberleriniz bekliyorum

bilezik almışlar canım. Ilk gelinim ve ilk torunları olucak ondan el üstünde tutuyorlar ama keşke fikirlerimiz uyuşsa :)))

vay vay vayy...el üstünde tutuyorlar heee...cok güzel kiz iste :) aliyorlar ediyorlar...benim kayinam gil hic birsey almiyor etmiyor, evime bir igneleri bile nasip olmadi, dügünümü bile kendi annem gil yapti.

benim kendi annem gilinde ilk torunlari :) cok seviniyorlar :)

Benimki de ilerde şuanda. Ama o belli olmuyor canım. Bi ileri gidiyor bi normal adet tarihine dönüyor... :)
O yüzden ben adet tarihime göre ayarlıcam takvimimi :)

hmm iyimis o zaman, doktor iyi dedi ama yinede annelik hissi iste :) illerde nasil olacam onu bilmiyorum, simdiden ben böyleysem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…