Yok kiz bana hala yapiyorlarda sökmüyor artık :)) benim annem babam edimi arayip sorarlar mesela onlardan biri bir kere belki aradi hep ben aricam ben ilgilencem gelinim ya ben benim hic ilgiye sevgiye ihtiyacim yok zaten çok şeyler yaptılar bir bir eşime güzellikle anlattim baslarda tartıştık kizdi bana ama artik o da goruyo ses etmiyor bana :)) hele hamile olduğumu duyunca yarim agizla tebrik ettiler ya hepsini orda bogasim geldi :)) artik ses wtselerde nafile esimde sağolsun birakmiyo beni savunuyo
Almanya, süpermiş..orada nasıl peki hamilelik koşulları, hastane,..?
çocuktan sonra çalışmamayı çok isterim ama ben nispeten rahat bir şirkette çalışıyorum ve imkanları oldukça iyi. patron bazen sapıtıyo ama olsun. o yüzden çalışmaya devam :)
Kizlar bu arada ben doktordan geldim, melegimi gördüm uyuyordu sonra bir sicradi, doktorda dedi...sonrada bize el salladi, doktor yardimcisi bile ultrasona bakmaya basladi isini birakipta :)
hersey allaha sükür normal...ve bebisim olmus 4,8 cm. (masallah demeyi unutmayin :))
suanlik ben 11 + 2 yim ama bana doktor 12+1 dedi, bebis biraz büyükmüs birsey olurmu, yani bilen varmi, bana birsey olmaz dedi (daha iyimis hata) ama yinede sormak istedim
Kizlar bu arada ben doktordan geldim, melegimi gördüm uyuyordu sonra bir sicradi, doktorda dedi...sonrada bize el salladi, doktor yardimcisi bile ultrasona bakmaya basladi isini birakipta :)
hersey allaha sükür normal...ve bebisim olmus 4,8 cm. (masallah demeyi unutmayin :))
suanlik ben 11 + 2 yim ama bana doktor 12+1 dedi, bebis biraz büyükmüs birsey olurmu, yani bilen varmi, bana birsey olmaz dedi (daha iyimis hata) ama yinede sormak istedim
maşallah canım rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip eder inşallah rabbim nazarlardan korusun yavrunu. valla ben o erken gitme olayını henüz anlayabilmiş değilim. benim bebişte erkenden gidiyor. ama sanırım sat baz almalıymış hala dimi? senin doktorunda boyle soyledi dimi? dün first arkadasımızın doktoru boyle soyledi cünkü ama keske onden gitse de hemen alsak kucagımıza :) el sallıyordu demek ayy ne kadar güzel bir duygu olsa gerek yeniden masallah diyorum bebişine
maşallah , ne de güzel haberlerle geldin niye sıçradı acaba ? önde gidiyor işte , iyi bakıyorsun demek ki doktorda demiş zaten
bilmemki, önce güzel güzel uyuyordu, sonradan bir sicradi, sonrada el salladi, geri uyudu :)
evet iyi oldugunu bilmek güzel bir duygu...
anneci onu görmek istedi oda tepki verdibir sonraki randevuları beklemekte çok heyecanlı oluyor
zor oluyor canim yaa...Tr de kac haftada bir gidiyorsunuz burde 4 hafta sornaya veriyorlar birdaha randevuyu....acaba iyimi diye merak ediyor insan...
bilmiyorum valla nasıl olcak ama
bekleyebilirim gibi geliyor.
şu ara zaten kardeşimin düğünü olacak ağustosda kısmetse.
onun düğün hazırlıklarıyla meşgul olunca oyalanırım diye düşünüyorum
belli olmuyor cnm. bazen 20 gün diyor bazen 2 hafta diyor , 1 ay sonra diyen doktorlarda var tabi, ooo sen daha yeni gördün , hemen özledin ama ya biz napalım kaç gündür
olsun canım al sakla koy kenara. Ne güzel düşünceliymiş işte kayınpederin. çok şanslısın bence. Bende eşimden yana şanslıyım allahtan. Eşimde bana alır heralde birseyler ama ne alır senin ki gibi güzel olur mu orasını bilemem:26:
inşallah sizinkilerde bi jest yaparlar canım alırlar gönlünü
[sıze=2]kizlar bu arada ben doktordan geldim, melegimi gördüm uyuyordu sonra bir sicradi, doktorda dedi...sonrada bize el salladi, doktor yardimcisi bile ultrasona bakmaya basladi isini birakipta :)
suanlik ben 11 + 2 yim ama bana doktor 12+1 dedi, bebis biraz büyükmüs birsey olurmu, yani bilen varmi, bana birsey olmaz dedi (daha iyimis hata) ama yinede sormak istedim[/sıze]
ne aldilar sana, ben oraya kacirmisim :):26:
Kızlar sizinle bişiy paylaşmak istiyorum belki siz biliosunuzdur ama yazmak istedim. Kullandığım çamaşırımın lastiği biraz aşağıdaydı ve bebeğimin durduğu yere denk geliodu bu beni geçen günlerde rahatsız etti dün gittim hamileler için çamaşır buldum ve aldım çok rahatım şuan eğer sizlerde benim gibi o düşük çamaşırlardan giyiyorsanız hamile çamaşırını tavsiye ederim diğerleri direk bebeğin olduğu yeri sıkıyordu...
maşallah canımne güzel işte tombiş tombiş olur :))
maşallah canım allahım kucağına almayı nasip etsin. Ne olucak canım maşallah büyüyo işte annesiii... çok sevindim canım senin adına hep iyi haberlerle gel :)
bilezik almışlar canım. Ilk gelinim ve ilk torunları olucak ondan el üstünde tutuyorlar ama keşke fikirlerimiz uyuşsa :)))
Benimki de ilerde şuanda. Ama o belli olmuyor canım. Bi ileri gidiyor bi normal adet tarihine dönüyor... :)
O yüzden ben adet tarihime göre ayarlıcam takvimimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?