- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Teyzeleriiii biz ikili taramamızdan geldik şimdi. Maşallah 6 cm olmuşuzÇok şükür ensemiz 1.1 çıktı. O kadar zıpır zıpırdı ki, fırlama birşey olacak sanırım. Hiç yerinde durmadı. Boksör gibi yumruk atıp duruyor maşallah. Kendini bir fırlatıyor, karşı tarafa sekip, geri düşüyor 3 gün önden gidiyormuş gelişimi. Babamız maşallah 190 cm, doktorumuz "Kime çekmiş acaba?" diye espri yaptı. Babanın hoşuna gitti hemen Cinsiyeti sormak aklımıza gelmedi, açıkçası merak da etmiyoruz. Tahlil sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış. Bu arada herşey zamlanmış. Muayene ücreti ve tahlillerin ücreti artmış. Allah maddi sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun. Hepimizin de bebişleri sağlıklı, mutlu, hayırlı evlat olsun.
Erkek istiyorum Allahım nasip ederse. Rüyalarımda hep erkek gördüm bugüne kadar. Ama bugün kız olduğunu düşünerek emzirdim. Çok ilginçti:)) öyle de bi çekiyor ki hissetmek mükemmell:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vayyy kimlerden geldi hamilelik sana?
kac kiyafetin var? fazla almak istemiyorum, bugün gideceyiz kocisle bakmaya..insallah güzel birsyler bulurum
2 elbise 2 pantolon geldi ama ben pantolon gibi olan taytlardan da almayi dusunuyorum cok rahat oluyor bir kac tane de t shirt alirim yeter bana
evet taytlar cok rahat olyuor bende alacam allah izin verirse...
kızlar günaydın nasılsınız? dün ikili testim oldu çok şükür ultrasonda herşey normal ddi.kan verdim o da 4-5 gün sonra çıkacak. şükürler olsun stres yarı yarıya geçti sayılır kanda iyi çıkar inş. darısı sizlere arkadaşlarım..Eki Görüntüle 1042951 Eki Görüntüle 1042951
bu da dün verdiğim pozvideo da aldık izleyip duruyoruz dokrorumuz kız olabilir dedi emin olmamakla birlikte :)
NT: (ense kalınlığı) 1,4 mm
CRL: ( Baş popo mesafesi) 58,8 mm
kalp hızı : 164 atım/dk
masallah canim, tebtik ederim.cok güzel cikmis ultrasonda :)
babasida yanindamiydi?
nasil veriyorlarmi orda video? her zamanmi? yoksa tek seferlikmi?
Teyzeleriiii biz ikili taramamızdan geldik şimdi. Maşallah 6 cm olmuşuzÇok şükür ensemiz 1.1 çıktı. O kadar zıpır zıpırdı ki, fırlama birşey olacak sanırım. Hiç yerinde durmadı. Boksör gibi yumruk atıp duruyor maşallah. Kendini bir fırlatıyor, karşı tarafa sekip, geri düşüyor 3 gün önden gidiyormuş gelişimi. Babamız maşallah 190 cm, doktorumuz "Kime çekmiş acaba?" diye espri yaptı. Babanın hoşuna gitti hemen Cinsiyeti sormak aklımıza gelmedi, açıkçası merak da etmiyoruz. Tahlil sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış. Bu arada herşey zamlanmış. Muayene ücreti ve tahlillerin ücreti artmış. Allah maddi sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun. Hepimizin de bebişleri sağlıklı, mutlu, hayırlı evlat olsun.
amin gelişimine çok sevindim inşallah kan testinde iyi çıkar bende ptesi gidicem bakalım bu arada ücret ne kadar tuttu sgk anlaşması yokmuydu hastanenin
tebik edeirm canim...ne güzel iste..benim bebiste bir kac gün ilerde gidiyor, dün bizde gittik kontrole cok iyidi masallah, allahim cümlemize hayirli saglikli evlat nasip etsin...
eee babasi sevinmezmi hemen gururlanyiorlar
Gözün aydın canım zıplaması hoşuma gitti :))) bizimki sakin sakin uzanmisti
Aynı durum bende de var hatta kusarken yoğun akıntım geliyodu ama beyaz doktorum hiç bir sıkıntı olmaz dedi kusmak hamilelikte tehlike yaratacak bir durum değil dedi kasıklarım benimde şuan ağrıyo özellikle sabahları benim serumun içine metpamit koyuyorlardı bebeğe bence bişey olmaz sıkıntı yapma canım allah yardımcımız olsun
Bende suyu bile yatarak içiyorum canım kusmaktan yemek borum tahriiş oldu üzülmemek elde değil bide bende şiddetli bel ağrısıda oluyor
Bel agrisi var bende de surekli sirtustu yatiyorum diye galiba bide rahmim ters bu haftalarda normale donuyormus o da yaparmis. Bende sinuzit geniz akintisi kabizlik eklem agrisi vajinal enfeksiyon da var. Ama hepsi normalmis olurmus hamilelikte. Ne hikmetse bende ne kadar lanet belirti varsa toplanmis
masallah subannallah rabbim nazarlardan korusun bebişini inşallah ne güzel haberlerle geliyor herkes güzelmiş espri bizde 1,70 e 1,80 iz ama 1 hafta önden gidiyoruz :) ya şişko yada upuzun olacak bu bebişler :)
Çok teşekkür ederizSGK anlaşması var ama zamlanmış. 57 lira muayene olmuş, 45 tl de ikili test ücreti. Neredeyse 100 tl tuttu yani. Bir de maaşımdan kesintisi oluyor. Geçen ay kredi kartında 500 civarı doktor ödemem vardı. Endokrine de görünmüştüm, ona da SGK anlaşmasına rağmen sadece muayene ücreti için 100 tl ödemiştim. Sağlık için insanın gözü görmüyor, çok şükür ödeyebiliyoruz. Allah yardımcısı olsun tüm anne babaların.
57 tl muayene çok yaa tabii hastanesine göre değişiyor maalesefbende şimdi gideceğim hastaneyi arayıp sordum 115 dedi muayene hariç ooff
Teşekkür ederiz teyzesi. Ama ben bir ara tedirgin oldum. Çok fena zıpladı, karşıya çarpıp, geri sekti yavrum
Bel agrisi var bende de surekli sirtustu yatiyorum diye galiba bide rahmim ters bu haftalarda normale donuyormus o da yaparmis. Bende sinuzit geniz akintisi kabizlik eklem agrisi vajinal enfeksiyon da var. Ama hepsi normalmis olurmus hamilelikte. Ne hikmetse bende ne kadar lanet belirti varsa toplanmis
115 ikili tarama için mi istedi? SGK yok mu?
115 ikili tarama için mi istedi? SGK yok mu?
çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?
canım senin neden maaşından kesiliyor çalıştığın yer mi kesiyor yoksa sgk mı
Kamuda çalışıyorum, bordroyu inceleyince çaktırmadan maaştan da kesinti yapıldığını gördüm. Devlet kesiyor yani. Bence seninki de muayene artı test için o fiyattır. Umarım öyledir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?