2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

masallah subannallah rabbim nazarlardan korusun bebişini inşallah ne güzel haberlerle geliyor herkes güzelmiş espri bizde 1,70 e 1,80 iz ama 1 hafta önden gidiyoruz :) ya şişko yada upuzun olacak bu bebişler :)

allah gönlüne göre versin canim....sag saglim gelsin bebislerimiz insallah

tebik edeirm canim...ne güzel iste..benim bebiste bir kac gün ilerde gidiyor, dün bizde gittik kontrole cok iyidi masallah, allahim cümlemize hayirli saglikli evlat nasip etsin...
eee babasi sevinmezmi hemen gururlanyiorlar

amin gelişimine çok sevindim inşallah kan testinde iyi çıkar bende ptesi gidicem bakalım bu arada ücret ne kadar tuttu sgk anlaşması yokmuydu hastanenin

Çok teşekkür ederiz SGK anlaşması var ama zamlanmış. 57 lira muayene olmuş, 45 tl de ikili test ücreti. Neredeyse 100 tl tuttu yani. Bir de maaşımdan kesintisi oluyor. Geçen ay kredi kartında 500 civarı doktor ödemem vardı. Endokrine de görünmüştüm, ona da SGK anlaşmasına rağmen sadece muayene ücreti için 100 tl ödemiştim. Sağlık için insanın gözü görmüyor, çok şükür ödeyebiliyoruz. Allah yardımcısı olsun tüm anne babaların.

Gözün aydın canım zıplaması hoşuma gitti :))) bizimki sakin sakin uzanmisti

tebik edeirm canim...ne güzel iste..benim bebiste bir kac gün ilerde gidiyor, dün bizde gittik kontrole cok iyidi masallah, allahim cümlemize hayirli saglikli evlat nasip etsin...
eee babasi sevinmezmi hemen gururlanyiorlar

Amiiiin, maşallah sizin minnağa da annesi. Ben minyonum, babamız iri. Aynen, baba hemen farklı boyuta geçti Eşim kameraya aldı, izleyip duruyoruz. Sanırım çikolatayı fazla kaçırmışım, 4 kare bitter yemiştim. Bir yerinde durmadı kıpırdak

Son düzenleme:

Bel agrisi var bende de surekli sirtustu yatiyorum diye galiba bide rahmim ters bu haftalarda normale donuyormus o da yaparmis. Bende sinuzit geniz akintisi kabizlik eklem agrisi vajinal enfeksiyon da var. Ama hepsi normalmis olurmus hamilelikte. Ne hikmetse bende ne kadar lanet belirti varsa toplanmis

valla benimde çok belim ağrıyor hepsi buradadan bel korsesi alcam bu yüzden hamilelikte olan bel ağrısını azaltıyormuş. bende fıtık olduğu için oluyorum bel ağrısından resme ağlıyorum bazen tutulup kalıyorum oldugum yerde. eşim saolsun her aksam belime masaj yapıyor yoksa gececek gibi değil

masallah subannallah rabbim nazarlardan korusun bebişini inşallah ne güzel haberlerle geliyor herkes güzelmiş espri bizde 1,70 e 1,80 iz ama 1 hafta önden gidiyoruz :) ya şişko yada upuzun olacak bu bebişler :)

Amin arkadaşım, cümlemizinkini inşallah. İşin tuhaf yanı ben çok minyonum. Bir arkadaş da benim gibi minyonken iri bir bebek sahibi olmuştu. Çocuk büyüdükçe de iyice irileşmişti. Kimse inanmıyordu onun çocuğu olduğuna. Kucağında zor taşıyordu

57 tl muayene çok yaa tabii hastanesine göre değişiyor maalesef bende şimdi gideceğim hastaneyi arayıp sordum 115 dedi muayene hariç ooff

Teşekkür ederiz teyzesi. Ama ben bir ara tedirgin oldum. Çok fena zıpladı, karşıya çarpıp, geri sekti yavrum

Doktor birsey dedimi ?? Içinde şu çocuğu korunmuş sanmıyorum tehlikeli bir durum olduğunu ayrıca çocuğun çarptığı yerde etten olduğuna göre bayağı yumuşaktır

Canım bende de kabızlık mide bulantısı kusma mide yanması kulağım tıkandı bende birde omur fazlalığı olduğu için belim çok daha şiddetli ağrıyor bende de yok yok:) canım inşallah geçicek kontrolün ne zaman senin

çok sağol canım. ama orası bana çok uzak kalıyor, hem de ben bayan doktor düşünüyorum. ama gene de çok sağol başka duyarsan doktor haber et canım. medical park falan nasıl hiç duydun mu?

Bayan değil ama Hüseyin Ceyberi'den çok çok memnundu Bornova'daki arkadaşlarım. Medical'i bilemiyorum canım. Bir arkadaşım daha var Bornova'da, ona da danıştım. Ege'de doğum yapmıştı. Kendi doktorunu asla önermedi, travmatik bir doğum yaşamış. Psikolojik olarak çok kötü davranmışlar Ege'de. Ama 6 yıl önce doğum yapmıştı o. Şimdi nasıldır bilemiyorum.

canım senin neden maaşından kesiliyor çalıştığın yer mi kesiyor yoksa sgk mı

Kamuda çalışıyorum, bordroyu inceleyince çaktırmadan maaştan da kesinti yapıldığını gördüm. Devlet kesiyor yani. Bence seninki de muayene artı test için o fiyattır. Umarım öyledir yani.

Son düzenleme:
Slm canlar nasılsınız minnoşlar iyidir inş kaç gündür oğlumla uğraşıyorum ishal pişik uykusu geceler neyse ki bgn iyi karnımdaki sıpamı unuttum resmen oğlana koşmaktan miniğimi özledim bu arada ikili test yaptırmadm epeydirde görmedim neyse ben buradayım dio arada Allahtan da içim rahat edio haftaya kontrole gtcm cinsiyet için bakalım nolcak

Kamuda çalışıyorum, bordroyu inceleyince çaktırmadan maaştan da kesinti yapıldığını gördüm. Devlet kesiyor yani. Bence seninki de muayene artı test için o fiyattır. Umarım öyledir yani.

inşallah öyledir. acaba bende de kesinti yapılıyormu bende bir inceliyim sağol verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…