2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hee dün benim dktor bakınca kalca ile paralel olursa genital bolge cıkıntısı kız oluyor dedi. ama bir teori falan demedi nub falan. demekki o da buna göre konuştu çakalll :)

hee dün benim dktor bakınca kalca ile paralel olursa genital bolge cıkıntısı kız oluyor dedi. ama bir teori falan demedi nub falan. demekki o da buna göre konuştu çakalll :)

ama senin ultrasonun cok cok net bence senin kızın olacak erkekolsa kucukte olsa bir cıkıntı olurdu en cok hangi cinsin hayalini kuruyordun bakıyım :)

Bana kiz gibi geldi

kaynananın dediği olcak yani ve çok istediği erkek olursa da olurmuş ama kız olursa cok severmiş garip insan ya herkese öyle dedi. bana bile utanmadan. kız olursa görcez bakalım sevgisini. benim için hiç farketmez ilk çocuk nasılsa sağlıklı olsunda

ama senin ultrasonun cok cok net bence senin kızın olacak erkekolsa kucukte olsa bir cıkıntı olurdu en cok hangi cinsin hayalini kuruyordun bakıyım :)

canım ben hep rüyamda erkek gördüm hamile lik düşünmeden önce adını bile söylediler rüyamda. ama kısmet. erkek olsa derdim içimden ama bu sadece öyle geçer di yani :)

ayy çok sevindim inşallah kan da iyi çıkar bende ptesi yaptırcam ikili test ölüyorum heyecandan çok erken değil mi cinsiyet için şaşırdım dr a

slm 31 yaş. 04 ocak 2014 SAT. ilk çocuk. istanbul tahmini dogm t: 11. 10. 2014

ayy çok sevindim inşallah kan da iyi çıkar bende ptesi yaptırcam ikili test ölüyorum heyecandan çok erken değil mi cinsiyet için şaşırdım dr a

Allah razı olsun cnm benim. duam sana ve tüm arkadaşlara inş. iyi haberlerle gelin. erken dedi zaten ama bi tahmin de bulunrsam kız dedi doktorum :)

Son düzenleme:

evet senin ultrason çok net cidden ben dünya gözüyle şöyle net göremedim bebeğimi

canım ben hep rüyamda erkek gördüm hamile lik düşünmeden önce adını bile söylediler rüyamda. ama kısmet. erkek olsa derdim içimden ama bu sadece öyle geçer di yani :)

ama sen bence daha cok erkek istiyordun kayınvalidene inat yada. benim kayınvalidem de en cok erkek istiyordu. hatta makasa oturdugumda oyle erkek diye cıglıklar atmıştı o günden sonra dedim benim kızım olacak sen makasa da oturtsan tuz da atsan kızım olacak dedim. oda ya kızım bende kız istiyordum zaten sen istiyorsan o olsun sağlıklı olsun yeter dedi sonra cevirdi olayı :)

Allah razı olsun cnm benim. duam sana ve tüm arkadaşlara inş. iyi haberlerle gelin. erken dedi zaten ama bi tahmin de bulunrsam kız dedi doktorum :)

sağol hayırlısı allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bende makasa oturdum herkes erkek dedi. ben rüyamda erkek. bilmem artık inatmı dersin ama o böyle yaptıkça ayar oluyordum yalan değil.

evet senin ultrason çok net cidden ben dünya gözüyle şöyle net göremedim bebeğimi

cnm görürsün ilerleyen haftalarda inş. üniversite hast gidiyorum orda bu ultrason yapılıyor

hmm ondan sanırım bakalım bende ptesi böyle görcem inşallaaahhh bu arada bende rüyamda erkek gördüm ilk hamile kaldığımda bakalım benim dr bir tahminde bulunacak mı

Teyzeleriiii biz ikili taramamızdan geldik şimdi. Maşallah 6 cm olmuşuz Çok şükür ensemiz 1.1 çıktı. O kadar zıpır zıpırdı ki, fırlama birşey olacak sanırım. Hiç yerinde durmadı. Boksör gibi yumruk atıp duruyor maşallah. Kendini bir fırlatıyor, karşı tarafa sekip, geri düşüyor 3 gün önden gidiyormuş gelişimi. Babamız maşallah 190 cm, doktorumuz "Kime çekmiş acaba?" diye espri yaptı. Babanın hoşuna gitti hemen Cinsiyeti sormak aklımıza gelmedi, açıkçası merak da etmiyoruz. Tahlil sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış. Bu arada herşey zamlanmış. Muayene ücreti ve tahlillerin ücreti artmış. Allah maddi sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun. Hepimizin de bebişleri sağlıklı, mutlu, hayırlı evlat olsun.

canım sen nereye gidiyorsun kontrollere? bayıldım ultrason fotografına bayıldım bende bu hafta doktorumu değiştirebilirim belki senin doktora gelirim :)

amin gelişimine çok sevindim inşallah kan testinde iyi çıkar bende ptesi gidicem bakalım bu arada ücret ne kadar tuttu sgk anlaşması yokmuydu hastanenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…