2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doktor birsey dedimi ?? Içinde şu çocuğu korunmuş sanmıyorum tehlikeli bir durum olduğunu ayrıca çocuğun çarptığı yerde etten olduğuna göre bayağı yumuşaktır

Doktora dedim, bu niye böyle zıplayıp duruyor? "E napsın, sakin sakin dursun mu? Ne güzel işte, hareketli." dedi. Bir de çikolatayı söyledim, ondan da olur dedi.

Merhaba canim. Ilk bebegimden once 2dusugum oldu. Kan uyusmazligimizda var.Dr. Butun testleri yatirdi taramalar vs.kan pihtilasma problemi cikti ama yuksek degil heterozigotum.
Ben bebegime kadar dusuklerde de ictigim icin 1yil kadar folic asid icmis oldum tabi:)onun etkisi varmi bilmiyorum ama kanim sulanmis olabilir.folic asid de kan sulandiriyor cunku.
Dr.Kalp atisi baslayinca bebe aspirine baslatti.kanamam olunca biraktirdi. Iyiki clexane igneye baslamadik dedi. Progesteron oil igne oldum 12tane. Sonra hic bir problemim olmadi.
Ama simdi agustosta bir kimyasal gebelik gecirdim.folic aside devam ettim. Bu dr.hemen eski testleri istedi. Kalp atisi baslamis igneye basliyoruz dedi. Ben korktum. Eski dr boyle yapmamisti dedim. Bu seni korucak dedi. Dogumdan sonrada 1ay kadar kullanmaya devam ediceksin dedi.aspirini 36. Haftaya kadar.ignede dogumdan sonra 1ay daha. Durum boyle. :)Allah yardimcimiz olsun. O yuzden simdi korkuyorum tedirginim. Insallah haftaya guzel haberler veririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Listeye ismini ekletmek isteyen var mı?Yada bebişinin cinsiyetini ekletmek isteyen?

Zaten bu kayin validelere sasiriyorum. Benimkininde 3 oglu var. takmis erkek olcak diye.onlara cekicekmisim. Ona inat tersi olsun istiyorum.kiz olsun istiyorum.Oglum var.
Rabbim kizinda lezzetini tattirsin. Ama hayirlisini diliyorum.dua ediyorum.
iddiali konusup cinsiyet ayrimi yapiliyor ya sinir oluyorum. Cahilliktenmi soyluyolar dusunmuyorlarmi anlamiyorum
Allah hayirlisini versin demiyorlar da uzuyorlar bizi.

Son düzenleme:
Kızlar biz geldik maşallah bebiş çok iyi ense kalınlığı 1.08 çıktı boyu 6.3cm çikolata yemeden gittim rahat ölçüm olsun die yine de elleri kolları durmad. Kan sonucları 10 gün sonra cıkıcakmıs

çok kötü boyel seyler yasıyor olmamız. bence bize saygı göstermiyorlar bu sebepten oluyor bunlar

Benim boyumda 1.60.esim iri 1.84. Oglum 4kilo dogdu. Hic kucagimda tasiyamadim, kanguruda tasimaya cok hebesliydim malesef olmadi. Simdi kizim olursa kanguruda tasicam:)

oyy bıcırık seni seni masallah ona :) çikolata yemeden bile rahat durmuyor demek ki ne kadar güzel ne kadar duygulu şeyler bunlar. ne güzel işte güzel haberlerle geldin rabbim hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallah. ee cinsiyet hakkında birşey söyledimi doktorun?

Ben listede varmıyim bilmiyorum eğer değilsem eklersen sevinirim :))

Cinsiyet belli değil ilk gebelik 24 yaşındayım Kayseri doğum 24 ekim insallah. başka bilgi gerekiyor mu ??

canım ilk sayfaya bakabilirsin bide sat gerekiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Sandya istanbul uskudar
Yas 33
2. Bebek
16 ekim 2014

Canım sana zahmet bizi de ekleyebilir misin lütfen? Teşekkürler.

ilerya
İlk çocuk
SAT: 04.01.2014
Tahmini doğum: 11.10.2014

Son düzenleme:
Gözün aydın :))))

Teşekkür ederim kızlar cinsiyeti bi dahaki kontrole sölicem dedi bende 15 gün sonra gelirim dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…