evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.
pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.
elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..
Teşekkür ederim canım elimden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışıyorum. gerçi bu aralar eşimin işlerini yapıyorum evden cok yazamıyorum bende ama bilgisayarda acık kk hemeen girip bakıyorum :)
bu hafta ultrason fotografından belki sende görebilirsin erkekse pipişini bazılarında o kadar net belli oluyor ki. bak ne yap biliyormusun videoya cekin izleyin belki de az cok tahmininiz olur :) evet canım ya siz pıhtılı arkadaslarım baya cektiniz ama sabrın sonu selamettir cok güzel hayırlı evlatlarınız olacak sizin inşallah kıyamam size ben. ee hala devam mı iğnelere?
canım doktordan mı geliyorsun?
hayır canm cuma günü gittim doktora
ben göremedim doktora gittiğini sanırım da şimdi oyle yazınca da doktordan geliyorsun sandım :) cinsiyet belli değil dimi
Kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?
Kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?
evet canım bugün gittim. bebeğimi de gördüm. iyiymiş..yavrum kımıl kımıldı. canım önce ultrasona bakılıyor ense kalınlığı vs. sonra hemotoloji(klasik testler wbc vs) ve tarama diye iki tüp kan aldılar.ayrıca dr bir de idrar tahlili istedi. internetten baktım tarama dışındakiler çıkmış.tarama yarın ya da çarşamba çıkarmış.
pıhtılı arkadaşlar
bana direk clexane değiştirelim emox gbii bir ilaç yazdı. bir hastasında mukozaları tıkıyormuş gibi birşey dedi. sonra ben muayeneden sonra geniz akıntısı ve burun tıkanıklığından bahsettim. tamam dedi işte o yüzden ağırlaşmış olabilir dedi. değiştirdi.
elevit verdi. folibolu bıraktırdı dozu yüksek gelir folic plus iç dedi. coraspirin ve progestana devam..
kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?
canım ya ne kadar emek veriosun teşekkür ederiz. ama beni eklemedin hala(
güzel olur canım aslında ama sana cok zahmet oluyo herkesin cinsiyetini öğrenırız bıde o sabit sayfalar ılerleyınce unutuyo insan bide tşk benı eklemıssın amA kartal 1124 yazmıssın canım kartal1126
damlacım özür özür :) eklemişssin beylul yazınca görmemişim ama önemlli değil .ellerine sağlık :)
kızlar konunun başına cinsiyet anketi yapıyım mı =)) en azından yapmaya çalışıyım ister misiniz?
tamamdır düzelttim kızlar kusura bakmayın hızlı hızlı yapınca yalnışlıklar olabiliyor dikkatli olmaya çalışacağım
Benim normalde bugün 12+3 olması gerekiyordu dktorum tam 13 haftalık dedi yani gelişimi biraz önde :) masallahi var kuzumun nazar değmesin yavruma :))
cnm maşallah diyoruz hep zaten , hep böyle olsun :) hep güzel haberler alalım buradan, ben iyi bir haber duyunca seviniyorum inan ki ,
yaa seninde mi yarın kontrolün bende yarın gidicem saat 1 de randevumuz bende en son 3 hafta önce gitmiştim çok merak ediyorum nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?