Canim şuan çok mutlu oldum neden diye soracak olursan birincisi bebisin ve sen iyisin. İkincisinde ayni hastaneye gidiyoruz. :)) benim doktorum yasemin hanim :)) ben testimi orda yaptirmadim çünkü gerçekten çok pahali. Madenlerde FSM tıp merkezi var 90 liraya yaptirdim en uygunda buraya bulabildim. 3 günde sonucu aliyorsun :))
merhaba kizlar,
gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....
benim aldıklarımda zaten şimdi giyilmez bollar bakmalık aldım ben yazın memlekette falan giyerim dedim:) tayt çok rahat olurdu ama kapalı olduğum için tayt almıyorum ben de yazın elbiseyle hamile pantolonlarıyla bol tsirtlerle geçiricemgeçen gittiğimde lcw da baya hamile pantolonu vardı bugün gittiğimde hiç biri kalmamıştı gelenler de güzel değildi ne çok hamile varmış dedim
merhaba kizlar,
gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....
Günaydın hanımlarrr
Bugün saat 1 de doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyımm.. İnsaAllah herşey yolundadır dua edin nolur
ay yazdığın ii oldu canım ben de fsm yi araştırmaya çalışıyodum bir bilenden 90 tl olduğunu duydum ama kim bakıyo sonuçlara doçent ya da prof bakarsa daha sağlıklı olur diolar fsm de kim bakıyo cevap verirsen sevinirim çok sevindim bilgilendirdiğin için
Canim çok üzgünüm ama tabiki de doçent yada prof bakmiyo. Fiyatin düşük olmasinin sebebi bu. Radyoloji uzmani bakiyo ölçümü yapiyo sonra kan testi yapiliyor. Erdemde prof baktigi için 360 lira... Bence gerek yok o kadar vermeye sonuçta ayni test diye düşünüyorum :)) tabi prof baksa dahada iyi de o kadar para veremezdim valla :))
Canim şuan çok mutlu oldum neden diye soracak olursan birincisi bebisin ve sen iyisin. İkincisinde ayni hastaneye gidiyoruz. :)) benim doktorum yasemin hanim :)) ben testimi orda yaptirmadim çünkü gerçekten çok pahali. Madenlerde FSM tıp merkezi var 90 liraya yaptirdim en uygunda buraya bulabildim. 3 günde sonucu aliyorsun :))
işte fsm de o yüzden kararsız kaldım ama orda yaptırıcam heralde ben de veremem o kadar daha bunun ne testleri var
Çok memnunum çok iyi ve tatlı bir doktorum var :)) sorma ya bende dun gittim kontrole nazil özledim hep görmek istiyorum sipami :))saol canım çok şükür inan şuan eve gidip resmine bakmak için zor sabrediyorum memnun musun doktorundan peki
İste fiyat buna gire artiyo hastaneye gore degisiyo medical parkta 780 falandi( aynen öyle çok test var maalesef ama ben artik yaptirmamayi düşünüyorum kotu bi sonuç cikarsa olmaz. Hata paylari çok yuksek ben kaç tane okudum boyle hasta denilip normal doğan , normal denilip hasta doğanlar.. Guvenemiyorum psikolojimii de yok yere bozmak istemiyorum.. Bebeğim sonuçta ne olursa olsun :))))
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri :)) umarım herkesin keyfi iyidir.ben bu sabah o kadar aç uyandımki kahvaltıda elim ayağım titriyodu resmen :)))
evet haklısın inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar bebekllerimizde sağlıklı olur
Gunaydin canim :* ayni bende çok aç uyandim migdem nasil acliktan fena oldu anlatamam :))
ya bide benim acıkınca direk midem bulanıo nasıl bişey anlamadım( bugun sabahki gibi iştahım olursa hep yandım .
merhaba kizlar,
Ayyy canim benim de istahim çok yerinde 3 kilo aldim şimdiden( ne yapcam bilmiyorum
Ben de iyi olduğuna şükrediyorum.. Cinsiyetini deli gibi merak ediyorum. Neyse 12 Nisan'da öğrenirim inşallah. Boyu 7.13 olmuş:) 13+2yiz.. Bu arada ikili testi yaptramadım. 1 ay önce randevu almalıymışım. Iki hafta sonra 3lü yaptırabilirsin dedi. Ama yaptırmıcaz biz. Allahım isteseydi bugün ikiliyi yaptırabilirdik. Zorlamıcam..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy canim benim de istahim çok yerinde 3 kilo aldim şimdiden( ne yapcam bilmiyorum
Aynı ben :) 2- 2,5 kilo arasında aldım şimdiden Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?