Cok gecmis olsun reflu ne oluyordu? Migde de sanirim degilmi? Allah yardimcin olsun
kirya cok gecmis olsun.. bende de hala oluyor bazen ates basiyor bazen donuyorum..
Günaydın arkadaşlar, keyifler nasılBenim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
Bebeğini hisseden yok mu daha
kızlar bende daha yeni yeni başladım yürüyüşlere 1 haftadır düzenli yürüyorum ama kendimi çok yormadan . yürüyüş yapmam benim şart yoksa yusyuvarlak bişey olurum :) bide pıhtılaşma sorunu oldugu için daha dikkatli olmam lazım kilo konusunda.biraz daha zaman geçsin tempolu yürüyüşlere başlıcam
Bana hemsire 1 saat yarim saat farketmez demisti. Ben yarim.saat attirarak aksam saatine sarktirdim ignemi aksam yapiyorum artik.koldan yapacagim zamanen azindan esim tutuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hanımlarrr
Bugün saat 1 de doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyımm.. İnsaAllah herşey yolundadır dua edin nolur
Kacinci haftadan itibaren yuruyuse baslayabiliyoruz biliyor musun ? Sadece ilk 3 ay izin vermiyorlar diye biliyorum dogru mu ?
kızlar bende daha yeni yeni başladım yürüyüşlere 1 haftadır düzenli yürüyorum ama kendimi çok yormadan . yürüyüş yapmam benim şart yoksa yusyuvarlak bişey olurum :) bide pıhtılaşma sorunu oldugu için daha dikkatli olmam lazım kilo konusunda.biraz daha zaman geçsin tempolu yürüyüşlere başlıcam
Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?
Canım merak ettim,pıhtılaşma olunca daha mı fazla kilo alınıyor? Neden daha dikkatli olmamız gerekiyor kilo konusunda ?
Canım merak ettim,pıhtılaşma olunca daha mı fazla kilo alınıyor? Neden daha dikkatli olmamız gerekiyor kilo konusunda ?
Hareketsizlikten pihti atabiliyomus canim Allah korusun
Hareketsizlikten pihti atabiliyomus canim Allah korusun
Kizlar bu arada dun aksam hadtaneyi aradim ikili test sonucum cikti mi diye 18:30 da cikti sonucunuz bizde sizi yarin arayacaktik dedi peki sonuclar nasil okuyabilir misiniz dedim lab daki cocuga heralde anlamam diye soyle soliyim sonuc iyi cikti dedi:)
günaydın kızlar.
Haftasonu ben de bebişimi gördüm çok şükür.
çikolata işe yaradı gerçekten. Kıpır kıpırdı bebişim.
Babası da ilk defa gelmişti benle. Babasına şımarıklık yaptı.
Bi o yana bi bu yana. Takla attı bi de ay çok acayipti.
şaştık kaldık
Ikili test için kan aldılar. Cuma günü inşallah iyi çıkar sonuçlarım da.
Dün çok yoğundu. Bugün kısmet oldu yazmak sizlere.
Herkes iyidir inşallah.
Ben eve gidince full yatıyorum,yani sabahtan akşama iş yerinde ne hareket ettiysem o.Şimdi biraz endişelendim.Hiçbir bilgim yoktu bu konuda.İnternetten araştırıyım. Allah korusun hepimizi. Saol canım bilgi verdiğin için
Fiyat daha iyiymis ben 100tl veriyorum medicalparka gidiyorum ama cok arkadasim var cakmak erdeme giden baya da memnunlar normal dogum yaptilar ve ovuyolar ama fatma hanik diye birisi var mi orda sanki.doktorlari.oyle.birisiydi bekleme de azmis ben baya da bekliyorum bi gorunsem mi acaba hem belki cinsiyeti ogrenirim :)
valla madem o kadar bekleryim bi de o kadar bekliyosan sana yakınsa çakmak erdemi tavsiye ederim diğer doktorları bilmiyorum ama doktorum emel hanım çok iyi bi doktor ve normal doğum yaptıran da çok onda
çok sevindim canım ya maşalalh ikinizededarısı bizim başımıza
günaydın arkadaşlar, keyifler nasılbenim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
bebeğini hisseden yok mu daha
günaydın kızlar,
umarım herkes iyidir..benim nur topu gibi bir reflüm olduallah kimseye vermesin, korkudan akşam yemeği yemedim dün ama gece yine uyutmadı. çok moralim bozuk, cuma günü kontrolüm var, sabretmeye çalışıcam. Belki doktorum ilaç verir de rahatlarım.
öptüm sizi..
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel dualarim seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?