2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cok gecmis olsun reflu ne oluyordu? Migde de sanirim degilmi? Allah yardimcin olsun

evet canım..Mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasından ötürü yanma hissi oluyor. Berbat bir şey. yastığımı yükselttim ki ben dümdüz yastık severim, biraz faydası oldu. yemek yemeğe ve yatmaya korkar oldum

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl Benim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
Bebeğini hisseden yok mu daha

Sabah benim de kanadi biraz..hamilelikte normal derler.
Ben hissetmek istiyorum ama cok erken

günaydın kızlar.
haftasonu ben de bebişimi gördüm çok şükür.
çikolata işe yaradı gerçekten. kıpır kıpırdı bebişim.
babası da ilk defa gelmişti benle. babasına şımarıklık yaptı.
bi o yana bi bu yana. takla attı bi de ay çok acayipti.
şaştık kaldık
ikili test için kan aldılar. cuma günü inşallah iyi çıkar sonuçlarım da.
dün çok yoğundu. bugün kısmet oldu yazmak sizlere.
herkes iyidir inşallah.

Canım merak ettim,pıhtılaşma olunca daha mı fazla kilo alınıyor? Neden daha dikkatli olmamız gerekiyor kilo konusunda ?

Son düzenleme:

Tamam canim cok saol...

Günaydın hanımlarrr
Bugün saat 1 de doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyımm.. İnsaAllah herşey yolundadır dua edin nolur

Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel dualarim seninle...

Kacinci haftadan itibaren yuruyuse baslayabiliyoruz biliyor musun ? Sadece ilk 3 ay izin vermiyorlar diye biliyorum dogru mu ?

Valla canim bana doktorum 8. Haftamda yuruyus yapabilirmiyim diye sorduumda yap tabi sakın yatma hareket gerekiyo dedi sadece yuruyus yaparken yaninda mutlaka su bulundur dedi peki cok ayakta kalinca kasiklarim agriyo dedim agrisin bisey olmaz yuruyus yap dedi:)

Acil benim de baslamam lazim yuruyuslere yoksa doktorum beni vuracak:)

Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?

Ben de çok üşüyorum canım son zamanlarda, eşim atletle oturuyor bense yorganın altında hırkayla :)

Canım merak ettim,pıhtılaşma olunca daha mı fazla kilo alınıyor? Neden daha dikkatli olmamız gerekiyor kilo konusunda ?

yok canım daha fazla kilo alınmıo .doktorum fazla kilo alımlarında kişinin kendisiylede alakalı tabi yüksek tansiyon riski fazla olup iğnenin dozu yeterli gelmeyebilir dedi .doktorum beni her muayanede özellikle kiloma ve tansiyonuma dikkat ediyo kilon ve tansiyonun çok iyi inşalalh hep böle korursun dedi.

Hareketsizlikten pihti atabiliyomus canim Allah korusun

Ben eve gidince full yatıyorum,yani sabahtan akşama iş yerinde ne hareket ettiysem o.Şimdi biraz endişelendim.Hiçbir bilgim yoktu bu konuda.İnternetten araştırıyım. Allah korusun hepimizi. Saol canım bilgi verdiğin için

Kizlar bu arada dun aksam hadtaneyi aradim ikili test sonucum cikti mi diye 18:30 da cikti sonucunuz bizde sizi yarin arayacaktik dedi peki sonuclar nasil okuyabilir misiniz dedim lab daki cocuga heralde anlamam diye soyle soliyim sonuc iyi cikti dedi:)

Hareketsizlikten pihti atabiliyomus canim Allah korusun

evet canım o da doğru sürekli hareketli olmamız gerekiyor ve benim gibi masa başında çalışıyorsanız ayaklarınızın altına bi yükseklik koyup uzatın ben çöp kovası aldım bitane o na uzatıyorum resmen.odada tak çalıştığım için tabi bu kadar rahatım:)

çok sevindim canım ya maşalalh ikinizededarısı bizim başımıza

günaydın canım bizler iyiyiz sende iyisin anladığım kadarıyla :) çok güzel ya maşallah böyle güzel haberler almak iyi gelio bana inşallah sonuçların iyi çıkar canım.

Ama canim sen korkma sabahtan evden cikip aksamin bi vakti geliyosun ee eve gelince de vučdun dinlenmeye de ihtiyaci var bu sefer kasik agrin olurr...
Bu soledigim sey bnm icin gecerliydi evde oldugum ve diger doktor bana hic kalkma yat dusuk tehliken var demisti bnde bilac gun yattiktan sonra kendi doktoruma kontrole gttigimde sormustum sakin yatma dedi bana...yani butun gun hic hareketsiz olmamizi istemiyuolarr

günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl benim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
bebeğini hisseden yok mu daha

günaydın canım. Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.hisseden yok canım henuz inşallah en kısa zamanda hissederiz :)
benim de tıkanmalarım oluyo. Akşam yürüdük eşimle hemen yorulcaktın ne die çıktık dedi bende dedim ben iki cana nefes yetiştirmeye çalışıorum haliyle zorlanıorum dedim şimdi senin nefesin bebeğe gidiomu dedi şaşkınım yaa evet dedim o zaman dağyoluna (uludağ) gidelim orda yürüyelim dedi :)

ahh canım ya çok geçmiş olsun bi ara bende yaşamıştım onu çok zor oluyo bide şimdi hamilesin daha da zor oluyodur inşallah iyi olursun canım. Allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel dualarim seninle...

çok sağol canım inşaAllah bakalım çok heyecanlıyım :)

kızlar bugün değişik bir rüya gördüm hayırdır inşaAllah, rüyamda bir oğlum varmış adı da kerem 2-3 yaşlarında afacan bişey :) dolaşırken bi yerlere gidiyor her yerde onu arıyorum kerem nerde keremi gördünüzmü diye...

cinsyet konusunda eşim hep kız olacak diyo kız istiyor bende hiç bişey hissetmiyorum ama evlenmeden önce bile oğlum olur ilk gibi hiss vardı içimde acaba bu rüya bir işaretmiiii yoksa aklım fikrim bebişte kaç gündür ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…