2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim kilo alman aslında bi yönden iyi cok zayifim :))) yürüyüş bende yapiyorum inşallah ideal kilolar alip saglikli doğumlar yapariz :))

tarihe dikkat etmemişim canım belli olunca yapıcaz biraz geç oldu ama anladım :)))

Canım anket doğuma kadar devam etsin dedim :) ama emin olmadan yapmayın anketi çünkü bir daha değişim olmuyor ben bile daha işaretlemedim randevuda %100 olmasını bekliyorum

Amin canimm :* boyle gidersek yandik :)))

Normalmiş canım ilk üç ay 3 kilo, 2. Trimesterda ay basına 1 kilo, son üç ayda da 6 kilo alımını öneriyorlar. Ama demin ben okadar cok kahvaltı yaptım ki şimdi mide bulantıaından şişkinliğinden ölüyorum :))

Üzülmeyin ben 4 kilo aldım:) ama insülin ilacını bırakmamın da etkisi var
56 dan 60'a çıktım, ama bu hafta yüzmeye başlayacağım inşallah

Ben kendim balik etli oldugum icin sanirim gobegim o yzuden cikmadi daha diger arkadaslarda belli olmaya baslamis mesela bide benim kalcalarim genis balon gibi one dogru degilde boyle uzunlamasina yani enine dogru karnim siser diye dusunuyorum

166 boyum 58 kiloyum ben en az bi 70 le doguma giderim heralde en az :)))

Evet ya o hamileler cok guzel oluyorlar ama bende oyle olmam sanirim havalarda isindi artik gunlerde uzadi yuruyus yapabiliriz artik rahat rahat insaAllah :))

Cok gecmis olsun reflu ne oluyordu? Migde de sanirim degilmi? Allah yardimcin olsun

Evet ya o hamileler cok guzel oluyorlar ama bende oyle olmam sanirim havalarda isindi artik gunlerde uzadi yuruyus yapabiliriz artik rahat rahat insaAllah :))

Kacinci haftadan itibaren yuruyuse baslayabiliyoruz biliyor musun ? Sadece ilk 3 ay izin vermiyorlar diye biliyorum dogru mu ?

Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?

Ayse katranciymis dedigim.doktor ama cok yogun sanirim napsam bilemedim bi doktor secip.gidiyim en iyisi :)

Kacinci haftadan itibaren yuruyuse baslayabiliyoruz biliyor musun ? Sadece ilk 3 ay izin vermiyorlar diye biliyorum dogru mu ?

Yani bende 3 aydan sonra tavsiye edildigini duydum hep ama bi doktordan yana bilgim yok acikcasi?

Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?

kirya cok gecmis olsun.. bende de hala oluyor bazen ates basiyor bazen donuyorum..

Beni ates basiyor hava soguk olmasina ragmen salonun balkonu acik ve ben t shirt ile oturuyorum birazdan bahceye cikicam o kadar abartili bir durumdayim yani

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl Benim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
Bebeğini hisseden yok mu daha

Yani bende 3 aydan sonra tavsiye edildigini duydum hep ama bi doktordan yana bilgim yok acikcasi?

kızlar bende daha yeni yeni başladım yürüyüşlere 1 haftadır düzenli yürüyorum ama kendimi çok yormadan . yürüyüş yapmam benim şart yoksa yusyuvarlak bişey olurum :) bide pıhtılaşma sorunu oldugu için daha dikkatli olmam lazım kilo konusunda.biraz daha zaman geçsin tempolu yürüyüşlere başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…