Aynı ben :) 2- 2,5 kilo arasında aldım şimdiden Rabbim yardımcımız olsun
sonumuz hayır olsun ozaman :) benim zaten kilom var 65 kgyum boyumda 1,68 .daha pek kilo almadım ama hergün 1 saat yürümeye calısıyorum o yüzden pek almadım.sadece göbeği çıkıp hiç kilo almayanlara bayılıyorum ya ne güzel inşallah bizde öle oluruz ::::::::::::)
Aynı ben :) 2- 2,5 kilo arasında aldım şimdiden Rabbim yardımcımız olsun
tarihe dikkat etmemişim canım belli olunca yapıcaz biraz geç oldu ama anladım :)))
Amin canimm :* boyle gidersek yandik :)))
Normalmiş canım ilk üç ay 3 kilo, 2. Trimesterda ay basına 1 kilo, son üç ayda da 6 kilo alımını öneriyorlar. Ama demin ben okadar cok kahvaltı yaptım ki şimdi mide bulantıaından şişkinliğinden ölüyorum :))
Normalmiş canım ilk üç ay 3 kilo, 2. Trimesterda ay basına 1 kilo, son üç ayda da 6 kilo alımını öneriyorlar. Ama demin ben okadar cok kahvaltı yaptım ki şimdi mide bulantıaından şişkinliğinden ölüyorum :))
sonumuz hayır olsun ozaman :) benim zaten kilom var 65 kgyum boyumda 1,68 .daha pek kilo almadım ama hergün 1 saat yürümeye calısıyorum o yüzden pek almadım.sadece göbeği çıkıp hiç kilo almayanlara bayılıyorum ya ne güzel inşallah bizde öle oluruz ::::::::::::)
Günaydın kızlar,
Umarım herkes iyidir..benim nur topu gibi bir reflüm olduAllah kimseye vermesin, korkudan akşam yemeği yemedim dün ama gece yine uyutmadı. Çok moralim bozuk, Cuma günü kontrolüm var, sabretmeye çalışıcam. Belki doktorum ilaç verir de rahatlarım.
öptüm sizi..
Amin ins saglikla.alirsin kucagina...cakmak erdemde kime gidiyosun o hastaneyi cok ovuyolar bende merak ediyorum muayene ucreti ne.kadar doktoru nasil ve sira var mi cok soru sordum ama yazini gorunce ilgimi cekti[/QUOT
hayır çok soru sormadın tam tersi muhattap aldığın için sevindim:) emel hanıma gidiyorum onda doğum yapan bi kaç kişiden referans alarak gittim ilk gidişimde çok ilgilenmedi gibi gelmişti hatta değiştirmeyi düşünüyodum ama bu gittiğimde daha ilgili davrandı doeğiştirmekten vazgeçtim sanırım ilkinde yorgundu diye düşündüm sonra. hastası var baya ama randevulu gittiğim için çok beklemiyorum en fazla 15 dk muayene ücreti 50 tl aslında tüp bebekle ilgileniyo öğleden sdonra kadın hastalıkları ve doğuma bakıyo
Fiyat daha iyiymis ben 100tl veriyorum medicalparka gidiyorum ama cok arkadasim var cakmak erdeme giden baya da memnunlar normal dogum yaptilar ve ovuyolar ama fatma hanik diye birisi var mi orda sanki.doktorlari.oyle.birisiydi bekleme de azmis ben baya da bekliyorum bi gorunsem mi acaba hem belki cinsiyeti ogrenirim :)
Evet ya o hamileler cok guzel oluyorlar ama bende oyle olmam sanirimhavalarda isindi artik gunlerde uzadi yuruyus yapabiliriz artik rahat rahat insaAllah :))
Kacinci haftadan itibaren yuruyuse baslayabiliyoruz biliyor musun ? Sadece ilk 3 ay izin vermiyorlar diye biliyorum dogru mu ?
Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?
Gunaydin arkadaslar. Iki gundur asiri üsume ve titreme geldi ustume.. urfada yasadigim halde kombiyi ufoyu yakiyorum ancak geciyor..usuyen var mi?
Yani bende 3 aydan sonra tavsiye edildigini duydum hep ama bi doktordan yana bilgim yok acikcasi?
Evet ya o hamileler cok guzel oluyorlar ama bende oyle olmam sanirimhavalarda isindi artik gunlerde uzadi yuruyus yapabiliriz artik rahat rahat insaAllah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?