2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım, haftası ilerde olan arkadaşlardan bekliyoruz bakalım ilk hisseden kim olacak:) Eşlerimiz bebek söz konusu olduğunda hemen yumuşama moduna giriyorlar :))

Sabah benim de kanadi biraz..hamilelikte normal derler.
Ben hissetmek istiyorum ama cok erken

Normalmiş evet canım, bebeğimin iyi olduğuna işaret diye seviniyorum:) Bende istiyorum ama daha önümüzde bi kaç hafta var

Maşallah canım, çok sevindim hep böyle sağlıklı olur inşallah miniğimiz :)

Valla canım aklımızı yitirmeden bebeklerimizi kucağımıza alsak iyi olacak :)

aynen canım oturma öyle rahat olmuodur yatsana sen sürekli peşimde bazen fenalık gelio :)) ama eşlerimiz iyiki ilgililer düşünsene hiç ilgilenmediğini benim çok moralim bozulurdu mesela...
Damladan bekliyorum ben ilk haberi sonrasında bizler hissederiz inşallah.

günaydın canım bizler iyiyiz sende iyisin anladığım kadarıyla :) çok güzel ya maşallah böyle güzel haberler almak iyi gelio bana inşallah sonuçların iyi çıkar canım.

sağol cnm inşallah onlar da iyi çıkar da artık rahatlarım.
ben çok stres yapıyorum ya.işyerinde bikaç arkadaş daha var.
onlar gayet rahatlar. gerçi onlar benden ilerideler hafta olarak.
bu sorunu nasıl aşıcam bilmiyorum. hep bi kaybetme korkusu oluyo

ilk başlarda bende de vardı o korku hatta kendimi fazla kaptırmak istemedim ama elimzde değil bende kalp atışını duyana kadar diken üstündeydim sonra o korkuyu yendim çok şükür. Ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım çok üzülmüştüm. Destek bile aldım toparlanmam için çok şükür iyiyim bu bebek ilaç oldu bana. Sende o korkuyu atmaya bak canım keyfini çıkar hamilelğinin.

first canım güzel güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim senin adına mesajın biraz gerilerde kaldı sanırım aradım ama bulamadım maşallah canım miniğine

Canim ruyan hayirlara ciksin insallah ama ruyada erkek gorunce kiz derler tabi cokta takilmamak lazim aklimiz hep onlardaya ondan bilinc alti surekli bebisle ugrasiyo ben doktordan geldim cok sukur bebisimiz gayet iyi maasallah elleri ayaklari oynayip duruyo cikolata yemistim gitmeden cok hareketliydi ilk kez onu bi bebek gibi gordum cok duygulandim Allah ima sukurler olsun sonsuz kere boyumuz 39.32 mm olmus 10 hafta 4 gunluk yani ilk haftalarda geriden gelirken simdi 1gun one gecmis cok sukur kalp atislarida guzel 11 nisana ikili tarama testi icin randvu vu verildi insallah sende boyle guzel haberlerle gelirsin canim Allah im yavrularimisi korusun bize bagislasin insallah

Aynen canım. İyi ki ilgililer bende üzülürdüm ilgisiz olsa. Öyle oturuyosun ama bebeği sıkıştırmıyosun demi rahat otur, karnının üstüne yatma vs. vs. diyo her hareketimiz takipte:)) Bende bekliyorum damladan ama haber yok daha cinsiyet %65 ten yukarı çıktı mı onu da merak ediyorum. Bebekler neredeyse olgun bi şeftali büyüklüğüne ulaştılar ama hala bişey hissetmiyoruz ne tuhaf:))

Ya ben bisiler hissediyorum pat pat birsey vuruyor sanki cookk derinden
ama çok erken değil mi canım, bebek değildir o Bende kalp atışlarımı hissediyorum elimi koyunca karnıma

geçmiş olsun cnm kaybettiğin bebeğin için.
bu bebeğin ilaç olmuş sana. ne güzel :)
bende başlarda kanama olduğundan böyle tedirgin oldum sanırım.
bi de internette okuduklarımın da etkisi var tabi.
inşallah bikaç hafta sonra daha iyi olurum.
fazla okumamak lazım aslında insanı kötü etkiliyor.

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri :)) umarım herkesin keyfi iyidir.ben bu sabah o kadar aç uyandımki kahvaltıda elim ayağım titriyodu resmen :)))

Hepinize günaydııın. Ne mutlu sana, ben hiç açlık hissedemiyorum. Acıkmayı özledim.

Ya ben bisiler hissediyorum pat pat birsey vuruyor sanki cookk derinden

ben de özellikle soluma yattığımda bi kalp atışı gibi göbek kısmımda pıt pıtlar hissediyorum.
bazen de sırt üstü yattığım zamanda sırtımda oluyo.
damarlardan mı yoksa bebekten mi bilmiyorum.
ben hep bebeğe yoruyorum ama

herkese günaydın..kızlar dün evde uzanırken tam da kuyruk sokumuma bi ağrı girdi ki sormayın geceye kadar geçmedi..neyse ki sabah uyandığımda geçmişti..ben artık yürüyüşe başlıcam..hareketsiz kalmak bana yaramıcak anlaşılan (

aynen canım katılıyorum annem çok kızıyo bana internette okuma hamilelikle doğumla ilgili bişiy die bağrınıp duruo bizim zamanımzda yoktu da noldu 3 tane evlat getirdim dünyaya bi sorun çıkmadı dio siz okuyup moralinizi bozuyosunuz bebeğe yansıtıosunz psikolojınızı bozuosunz dio. Hak veriorum annecime ama imkanımz var merak edioruz açıp bakıoruz...

fıtığın varmı canım?

çok erken değil mi daha

Kizlar boyle erken hissedenler varmis gaz hareketi gibi degil ama yinede bekledim gaz mi diye gazda degil bence bebektir kime sorsam ilk zamanlar pit pit birsey atiyor diyor tekme atar gibi ama 2 kes hissettim baskada hissetmedim cikolata yiyip bakicam eger ayni sey gelirse bebektir o zaman :) bebek olmasada olur ya olla hissediyim demiyorum oyle bir cabam yok da oysa da hissettigimin farkina varmak isterim

evet benim annem de aynı.
valla kapattırcam bu interneti sırf senin yüzünden diyo.
bende kapattır telefonla girerim diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…