- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
İnşallah canım, haftası ilerde olan arkadaşlardan bekliyoruz bakalım ilk hisseden kim olacak:) Eşlerimiz bebek söz konusu olduğunda hemen yumuşama moduna giriyorlar :))günaydın canım. Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.hisseden yok canım henuz inşallah en kısa zamanda hissederiz :)
benim de tıkanmalarım oluyo. Akşam yürüdük eşimle hemen yorulcaktın ne die çıktık dedi bende dedim ben iki cana nefes yetiştirmeye çalışıorum haliyle zorlanıorum dedim şimdi senin nefesin bebeğe gidiomu dedi şaşkınım yaa evet dedim o zaman dağyoluna (uludağ) gidelim orda yürüyelim dedi :)
Sabah benim de kanadi biraz..hamilelikte normal derler.
Ben hissetmek istiyorum ama cok erken
Kizlar bu arada dun aksam hadtaneyi aradim ikili test sonucum cikti mi diye 18:30 da cikti sonucunuz bizde sizi yarin arayacaktik dedi peki sonuclar nasil okuyabilir misiniz dedim lab daki cocuga heralde anlamam diye soyle soliyim sonuc iyi cikti dedi:)
Ama canim sen korkma sabahtan evden cikip aksamin bi vakti geliyosun ee eve gelince de vučdun dinlenmeye de ihtiyaci var bu sefer kasik agrin olurr...
Bu soledigim sey bnm icin gecerliydi evde oldugum ve diger doktor bana hic kalkma yat dusuk tehliken var demisti bnde bilac gun yattiktan sonra kendi doktoruma kontrole gttigimde sormustum sakin yatma dedi bana...yani butun gun hic hareketsiz olmamizi istemiyuolarr
inşallah canım, haftası ilerde olan arkadaşlardan bekliyoruz bakalım ilk hisseden kim olacak:) eşlerimiz bebek söz konusu olduğunda hemen yumuşama moduna giriyorlar :))
normalmiş evet canım, bebeğimin iyi olduğuna işaret diye seviniyorum:) bende istiyorum ama daha önümüzde bi kaç hafta var
günaydın canım bizler iyiyiz sende iyisin anladığım kadarıyla :) çok güzel ya maşallah böyle güzel haberler almak iyi gelio bana inşallah sonuçların iyi çıkar canım.
Günaydın arkadaşlar, keyifler nasılBenim bugün burnum kanadı, zaten çok tıkanma oluyor.Nefes alma ihtiyacımız da arttı haliyle
Bebeğini hisseden yok mu daha
sağol cnm inşallah onlar da iyi çıkar da artık rahatlarım.
Ben çok stres yapıyorum ya.işyerinde bikaç arkadaş daha var.
Onlar gayet rahatlar. Gerçi onlar benden ilerideler hafta olarak.
Bu sorunu nasıl aşıcam bilmiyorum. Hep bi kaybetme korkusu oluyo
çok sağol canım inşaAllah bakalım çok heyecanlıyım :)
kızlar bugün değişik bir rüya gördüm hayırdır inşaAllah, rüyamda bir oğlum varmış adı da kerem 2-3 yaşlarında afacan bişey :) dolaşırken bi yerlere gidiyor her yerde onu arıyorum kerem nerde keremi gördünüzmü diye...
cinsyet konusunda eşim hep kız olacak diyo kız istiyor bende hiç bişey hissetmiyorum ama evlenmeden önce bile oğlum olur ilk gibi hiss vardı içimde acaba bu rüya bir işaretmiiiiyoksa aklım fikrim bebişte kaç gündür ondan mı acaba
Aynen canım. İyi ki ilgililer bende üzülürdüm ilgisiz olsa. Öyle oturuyosun ama bebeği sıkıştırmıyosun demi rahat otur, karnının üstüne yatma vs. vs. diyoaynen canım oturma öyle rahat olmuodur yatsana sen sürekli peşimde bazen fenalık gelio :)) ama eşlerimiz iyiki ilgililer düşünsene hiç ilgilenmediğini benim çok moralim bozulurdu mesela...
Damladan bekliyorum ben ilk haberi sonrasında bizler hissederiz inşallah.
ama çok erken değil mi canım, bebek değildir oYa ben bisiler hissediyorum pat pat birsey vuruyor sanki cookk derinden
Ya ben bisiler hissediyorum pat pat birsey vuruyor sanki cookk derinden
ilk başlarda bende de vardı o korku hatta kendimi fazla kaptırmak istemedim ama elimzde değil bende kalp atışını duyana kadar diken üstündeydim sonra o korkuyu yendim çok şükür. Ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım çok üzülmüştüm. Destek bile aldım toparlanmam için çok şükür iyiyim bu bebek ilaç oldu bana. Sende o korkuyu atmaya bak canım keyfini çıkar hamilelğinin.
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri :)) umarım herkesin keyfi iyidir.ben bu sabah o kadar aç uyandımki kahvaltıda elim ayağım titriyodu resmen :)))
Ya ben bisiler hissediyorum pat pat birsey vuruyor sanki cookk derinden
geçmiş olsun cnm kaybettiğin bebeğin için.
Bu bebeğin ilaç olmuş sana. Ne güzel :)
bende başlarda kanama olduğundan böyle tedirgin oldum sanırım.
Bi de internette okuduklarımın da etkisi var tabi.
Inşallah bikaç hafta sonra daha iyi olurum.
Fazla okumamak lazım aslında insanı kötü etkiliyor.
herkese günaydın..kızlar dün evde uzanırken tam da kuyruk sokumuma bi ağrı girdi ki sormayın geceye kadar geçmedi..neyse ki sabah uyandığımda geçmişti..ben artık yürüyüşe başlıcam..hareketsiz kalmak bana yaramıcak anlaşılan(
Aynen canım. İyi ki ilgililer bende üzülürdüm ilgisiz olsa. Öyle oturuyosun ama bebeği sıkıştırmıyosun demi rahat otur, karnının üstüne yatma vs. vs. diyoher hareketimiz takipte:)) Bende bekliyorum damladan ama haber yok daha cinsiyet %65 ten yukarı çıktı mı onu da merak ediyorum. Bebekler neredeyse olgun bi şeftali büyüklüğüne ulaştılar ama hala bişey hissetmiyoruz ne tuhaf:))
ama çok erken değil mi canım, bebek değildir oBende kalp atışlarımı hissediyorum elimi koyunca karnıma
çok erken değil mi daha
ben de özellikle soluma yattığımda bi kalp atışı gibi göbek kısmımda pıt pıtlar hissediyorum.
bazen de sırt üstü yattığım zamanda sırtımda oluyo.
damarlardan mı yoksa bebekten mi bilmiyorum.
ben hep bebeğe yoruyorum ama
aynen canım katılıyorum annem çok kızıyo bana internette okuma hamilelikle doğumla ilgili bişiy die bağrınıp duruo bizim zamanımzda yoktu da noldu 3 tane evlat getirdim dünyaya bi sorun çıkmadı dio siz okuyup moralinizi bozuyosunuz bebeğe yansıtıosunz psikolojınızı bozuosunz dio. Hak veriorum annecime ama imkanımz var merak edioruz açıp bakıoruz...
Hepinize günaydııın. Ne mutlu sana, ben hiç açlık hissedemiyorum. Acıkmayı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?