2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin kız mı oluyo buna göre erkek mi? Ben çok alıştım ama oğluşuma değişmez inşallah, 15 senedir doktor hiç yanılmamış, 11. hafta da bile söylediği olmuş

Ne şanslısın böyle bir doktoru bulmuşsun, bizimki sanki sır gibi saklıyor. Yanılsa ne olacaksa,sanki dava açacağız yanıldın diye :) Ben eminimki benim doktor 16. haftada bile söylemeyecek...

Ne şanslısın böyle bir doktoru bulmuşsun, bizimki sanki sır gibi saklıyor. Yanılsa ne olacaksa,sanki dava açacağız yanıldın diye :) Ben eminimki benim doktor 16. haftada bile söylemeyecek...
Başka doktor denesene arada canım Belli olmaz belkide daha erken söyler

Amin canim Allah im korusun onlari 8 haftalik gittigimde normaldi 11 haftalikken hafif lkelenme seklinde bi kanamam olmustu gittigimde 1hafta gerilik vardi bu gerilik malesef acilarak devam etti 28 haftalik dogum yaptigimda 1 aylik gerilik vardi cok doktor gezdik ama hep yapacak bisey yok dediler bu konuda tip pek bisey yapamiyo sonrasinda cok arastirmalr yapildi ama ortaya bi sebep konulamadi ilk aylarda kapmis olacagim bir enfeksiyon veya kimyasalin sebep olmus olabilecegi soylendi kanda pihtilasma cikmsdi ama ben yinede onlem amacli ign ve aspirin kullaniyorum cok sukur simdilik hersey yolunda Allah in izniyle bu sefer hersey guzel olucak benimle ayni durumu yasayan bi arkadasla tanismistim hastanede yatarken cok sukur o ikinci bebegini saglikla aldi kucagina Allah hepimizin bebegini korusun insallah

Başka doktor denesene arada canım Belli olmaz belkide daha erken söyler

Benim de aklımda canım ayın 17 sine Acıbadem de bir doktor buldum onu deneyeceğim bir de. Cinsiyet konusundan da ziyade şimdiki doktorum bizi hiç rahatlatmıyor.Zaten eşimde ben de acaip korkuyoruz bebeğe birşey olacak diye, sürekli tedirginiz, doktorda bizi iyice korkutuyor.

Bize moral verecek bir doktor lazım :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre versin canım

Aminn canimm aminn Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah:)

Aaa yasasinn ilk defa ayni tarihte doktora gidicez:)

Doktor konusunda cok haklisin canim kesinlikle seni rahatlatacak bi doktor bul ben acaip relax oldum doktorumun sayesinde Allah razi olsun ondan:)

bende iciyorum, zarari yok canim...icmeye devam..sagliklida :)

hm tsk ederim canim...benim aldigim ilacin icindede yaglar var ama hazir aldim bir sürü para wallahi...
günde bir keremi süroyorsun?

öyle fazla içmeyin kızlar.
benim okuduklarımda da faydalı yazanlar vardı.
bi yerde ileriki zamanlarda içinde tuzlar olduğu için şişme yapabiliyormuş.
dr a sormakta fayda var.
mesela ben nezle oldum. kuşburnu içeyim mi diye sordum. içinde kafein var fazla içme dedi.
ben çay kahve kola felan hepsini kestiğim için onu da içmedim. ıhlamur istediğin kadar içebilirsin dedi.

En iyisini yaparsınız canım İnşallah birşey olmaz, bol bol dua et canım, elinden geliyosa fırsat buldukça cevşen oku koruması için bebeğini

En iyisini yaparsınız canım İnşallah birşey olmaz, bol bol dua et canım, elinden geliyosa fırsat buldukça cevşen oku koruması için bebeğini

Canım ben cebimde duayla dolaşıyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

atv deki cocuk dojtorunu dinlemenizi tavsiye ederim.anne gebeyken ne yerse yemezse cocukona meyilli olur diyo

O adama gıcık oluyorum. Dinliyorum izliyorum ama sinirlendiriyor beni. Kadın aramış çocuğum benimle göz teması kurmuyor diyor. Doktor direk çocuğunuz otizm olabilir diyor. Bi anne sonuçta bu da. Böyle muayene etmeden direk söylenmez ki. Hep böyle sert ve acımasız konuşuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…