Yaaa evet canim bende burda kk da okumustum cok ilginc gelmisti ama doktorum inanmadi bana:)
Hehhe iyi fikirmiss bendee yicemm heryeriniii bi dogsunn da insallah:)
Senin kız mı oluyo buna göre erkek mi? Ben çok alıştım ama oğluşuma değişmez inşallah, 15 senedir doktor hiç yanılmamış, 11. hafta da bile söylediği olmuş
Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre versin canım70 cikti canim dolayisiyla kiz olmasi lazim bakalim ne cikacak benim pitircik:)
Başka doktor denesene arada canımNe şanslısın böyle bir doktoru bulmuşsun, bizimki sanki sır gibi saklıyor. Yanılsa ne olacaksa,sanki dava açacağız yanıldın diye :) Ben eminimki benim doktor 16. haftada bile söylemeyecek...
allahim birdaha yasatmasin böyle birsey, kimseye yasatmasin cok zor..
ne zaman fark ettiler geriligi oldugunu?
zor canim, bizimde bebisimiz tedavi ile oldu, cok düsünüyorum, cok korkuyorum
evet benimde bir bos gebeligim oldu, kürtaj oldum..zor günler gecirdik bizde, ama allahim herseyi unuturdu, mucize gercek oldu...
allahim bebislerimiz bizlere bagislasin, saglikli sihatli, eli aya düzgün, hayirli, salih evlatlar nasip etsin cümlemize insallah
Başka doktor denesene arada canımBelli olmaz belkide daha erken söyler
o teoriye göre kizin olacak, ama bilmyiroumda bana erkek gibi geldi ...
kızlar ben normalde sodayı hiç sevmezdim ama şimdi okadar hoşuma gidiyo ki:::::::(içsem zararı olurmu acaba??
Rabbim sağlıklı sıhhatli gönlüne göre versin canım
Benim de aklımda canım ayın 17 sine Acıbadem de bir doktor buldum onu deneyeceğim bir de. Cinsiyet konusundan da ziyade şimdiki doktorum bizi hiç rahatlatmıyor.Zaten eşimde ben de acaip korkuyoruz bebeğe birşey olacak diye, sürekli tedirginiz, doktorda bizi iyice korkutuyor.
Bize moral verecek bir doktor lazım :)
bende iciyorum, zarari yok canim...icmeye devam..sagliklida :)
hm tsk ederim canim...benim aldigim ilacin icindede yaglar var ama hazir aldim bir sürü para wallahi...
günde bir keremi süroyorsun?
Ne şanslısın böyle bir doktoru bulmuşsun, bizimki sanki sır gibi saklıyor. Yanılsa ne olacaksa,sanki dava açacağız yanıldın diye :) Ben eminimki benim doktor 16. haftada bile söylemeyecek...
Benim de aklımda canım ayın 17 sine Acıbadem de bir doktor buldum onu deneyeceğim bir de. Cinsiyet konusundan da ziyade şimdiki doktorum bizi hiç rahatlatmıyor.Zaten eşimde ben de acaip korkuyoruz bebeğe birşey olacak diye, sürekli tedirginiz, doktorda bizi iyice korkutuyor.
Bize moral verecek bir doktor lazım :)
önceden kadınlar nasıl bekliyormuş cinsiyetini bilmeden 9 ay
En iyisini yaparsınız canımİnşallah birşey olmaz, bol bol dua et canım, elinden geliyosa fırsat buldukça cevşen oku koruması için bebeğini
Bizler her konuda sabırsızız, elimizde olsa 3 ayda doğurmak isteriz :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bu 9 ay bana da çok uzun gelmiyo değil.
keşke öyle bi imkan olsa :)
kızlar bebısımı kaybeytım kızlar dustu cok moralım bozuk(((((
kzılar bizimde sosyal medyada grubumuz olsun mu kuruyum mu 2014 ekim anneleri diye :)
atv deki cocuk dojtorunu dinlemenizi tavsiye ederim.anne gebeyken ne yerse yemezse cocukona meyilli olur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?