kızlarrr kontrolden geldikkiçimde bi sıkıntı vardı hatta arabada ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür miniğim yüzümü güldürdü :))
herşey yolundaymış çok şükür ve çok hareketliydi doktor kolunu bacağını bile göstermekte zorlandı yerinde durmuyor diyoçok mutlu oldummm. hatırlarsınız belki geriden geliyodu miniğim şimdi 2 gün öne bile geçmiş 10+4 olmamız lazımdı 10+6 çıktı boyuda 39.89 mm olmuş. ikili test yaptırmıycaktım normalde doktor çok ısrar etti illa yaptır dedi bende iyi peki dedim 14 nisanda 2li test için gidicez 12+5 olucaz o zaman belki cinsiyetide belli olurr
Ayyy maasallah cok sevindim cok mutlu oldum desene bizim bebisler hemen hemen ayni boyda birimizin ki kiz birimizin ki erkekse besik kertmesi yapalimbende senin gibi ikili testi yaptirmayi dusunmuyodum ama benim doktorumda cok israr etti cok seyler anlatti banada 11 nisana gun verdiler 12 haftalik oluyo ozaman kismetse insallah hep boyle sonuna kadar guzel haberlerle geliriz Allah im esirgesin onlari bize bagislasin insallah
evet canım aynı gidiyo kuzularr çok şükürhahaa olur valla kader arkadaşı olacaklar zatenn hmm sen benden önce gidicen 2li teste bende 14 ünde gidicem 12+5 oluyoruz bi ümit o gün cinsiyetinide öğrenmek derdindeyim inşaAllah gösterirler ve de o testlerden de güzel sonuçlar alırız içimiz rahatlar
multivitamin ve demir i kaç ay kullancaz biliyor musun canım? bende kullanıyorum da
Insallah canim ama o haftalarda tahmin ediyolar ama tutmayabiliyo benim ilk gebeligimde 12 haftalikken buyuk bi ihtimalle erkek demislerdi hemde iki farkli doktor ultrasonun biri 4boyutlu ve renkliydi ama sonra kiz cikti bisuru mavis mavis esyalar almistik sonra kiz oldugunu ogrendik pembisler aldi o yavruma giymek nasip olmadi hepsini sakliyorum insallah karnimdaki yavruya Allah im hayirlisiyla eskitmeyi nasip eder yani bana cinsiyetini 11 nisanda soylese bile inanamam
Arkadaşlar ben 11. hafta içersindeyim. Cumartesi doktora gideceğim ve ikili tarama testi yaptıracağım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum...bir dr folik asitt dışında herhanfi bir ilaç kullanıyormusunuz?
ne olmustu, gecmis olsun, anlatirmisin?
kzılar bizimde sosyal medyada grubumuz olsun mu kuruyum mu 2014 ekim anneleri diye :)
Sagol canim benim rahim ici gelisme geriligi oldu yani bebisin plasentasi problemliydi bebis iceride beslenemiyodu sonuc olarak 28 haftalik acil sezeryanla 6 gun yogunbakimda yasam mucadelesinden sonra rabbim kizimiza cennetini bahsetti bu bebegimizde 4.tupbebek denemesiyle geldi oyle bir geldiki tum acilarimizi sildi bi anda Allah ima sonsuz sukurler hamdu senalar olsun.
Canim bu sebepten dolayi bizim topigimiz kapanmisti zor ikna ettiler acilsin diyeburadan boyle yonlendirmeler yapmak yasakmis
kzılar bizimde sosyal medyada grubumuz olsun mu kuruyum mu 2014 ekim anneleri diye :)
çok üzüldüm canımm rabbim sabır versin. bu bebeğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim kötü günleri düşünüp sıkma canını geçti bitti herşey üzme bu bebeğinide
bende açılsın isterim ama orası acılınca burada muhabbet kalmıyormuş. eylül annelerinde oyle oldu. baksana bizde geriye düşmüşler sayfa sayısıyla. bence biz özelden isim soyisimlerimizi alalım oradan da haberleşelim burada da kalalım
Insallah canim ama o haftalarda tahmin ediyolar ama tutmayabiliyo benim ilk gebeligimde 12 haftalikken buyuk bi ihtimalle erkek demislerdi hemde iki farkli doktor ultrasonun biri 4boyutlu ve renkliydi ama sonra kiz cikti bisuru mavis mavis esyalar almistik sonra kiz oldugunu ogrendik pembisler aldi o yavruma giymek nasip olmadi hepsini sakliyorum insallah karnimdaki yavruya Allah im hayirlisiyla eskitmeyi nasip eder yani bana cinsiyetini 11 nisanda soylese bile inanamam
inşaAllah bu defa aynı şeyleri yaşamadan sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu canım benim
Sagol canim benim rahim ici gelisme geriligi oldu yani bebisin plasentasi problemliydi bebis iceride beslenemiyodu sonuc olarak 28 haftalik acil sezeryanla 6 gun yogunbakimda yasam mucadelesinden sonra rabbim kizimiza cennetini bahsetti bu bebegimizde 4.tupbebek denemesiyle geldi oyle bir geldiki tum acilarimizi sildi bi anda Allah ima sonsuz sukurler hamdu senalar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?