kızlar bebısımı kaybeytım kızlar dustu cok moralım bozuk(((((
bende açılsın isterim ama orası acılınca burada muhabbet kalmıyormuş. eylül annelerinde oyle oldu. baksana bizde geriye düşmüşler sayfa sayısıyla. bence biz özelden isim soyisimlerimizi alalım oradan da haberleşelim burada da kalalım
merhaba kizlar,
gece gece buraya geldim yazip yazmama arasinda kaldim vllh, ama icimdeki sikintiyi dokmem lazim en azindan bebisime sikinti vermek istemiyorum, esimle problem yokken kac gundur gorumcem yuzunden sikintiliyiz, kisaca kucuk gorumcem esinden ayrilma karari aliyor ve haliyle hepimiz bu karara uzuluyoruz ama cook fazlasi var esim maddi manevi destek olalim diyor bende illaki yardimci olucaz diyorum ama ben gorumcemin ve oglunun sorumlulugunu alamayiz diyorum, kv kp kendi hallerinde koy yerinde kendi maaslarinda gecinen insanlar, esim dun cocuguna biz bakalim diyor bugun ise satin almayi dusundumuz daireye yerlestirelim calissin hem cocuguna baksin koyde onun bunun laflariyla ugrasmasinlar diyor.... ve tartisiyoruz ben kotu gelin misim gibi davraniyor halbuki ki hic kusurum olmadi ailesine, bu kadar buyuk sorumluluk alirmiydiniz ?? bugun buraya yazdim zaten kimseyle boyle sikintilarimi anlatmiyorum....
Benim facem yok eşim izin vetmiyor bi ikna edemedim gıcık oluyorum
O adama gıcık oluyorum. Dinliyorum izliyorum ama sinirlendiriyor beni. Kadın aramış çocuğum benimle göz teması kurmuyor diyor. Doktor direk çocuğunuz otizm olabilir diyor. Bi anne sonuçta bu da. Böyle muayene etmeden direk söylenmez ki. Hep böyle sert ve acımasız konuşuyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin eşin de çok kıskançmış :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar geceleri ayak tabanınızda kaşıntı oluyormu? ama sadece geceleri ve tabanda. hamilelikte oluyormuş bu durum hormonların etkisi ile geceleri daha da artıyormuş. bazen zaten ayağımı kaşıyamayan bir insanım cok fazla gıdıklanırım bide bu çıktı basıma şimdi. böyle birsey yaşayan varmı ne yapsam bilemedim
Güldürdün beni şimdi başıma bu çıktı demişsin ya ha ha benim de başıma baş ağrısı çıktı şimdi nasıl ağrıyo anlatamam
Güldürdün beni şimdi başıma bu çıktı demişsin ya ha ha benim de başıma baş ağrısı çıktı şimdi nasıl ağrıyo anlatamam
O değil şimdi ayağım geçti avuç için kaşınmaya basladı saçmasapan seyler yasıyorum ve galiba tekim bu konuda :) para gelecek diyor eşim ama oye değil cok fena kaşınıyor :s
Çooook fena sevgili ve nişanlılık döneminde daha beter di şimdi yine iyi
Sinir bir durum dimi Allah yardimcin olsun uyutmazda simdi o kasinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?