Biz esimle aralik ayinda kapattik faceimizi ve inan ozgurlestik hayatimiz o kadar sanal oldu ki insanlar af edersin tuvalete giderken bile facte paylasir oldu facete canim cicim gercek hayatta selam vermez oldu..
Bana gore forum baska face baska bi dunya :)
Ben de bugun yemek yapmaya basladim insallah devami gelir diyorum bende :))
Merhaba arkadaşlar midemle ilgili yaşadığım tüm sorunlar ve sürekli uyuma isteğim bitti :) Umarım siz de benim gibisinizdir.
Merhaba arkadaşlar midemle ilgili yaşadığım tüm sorunlar ve sürekli uyuma isteğim bitti :) Umarım siz de benim gibisinizdir.
9 aya sukretmek lazim daha uzun da olabilirdi :))
Tam olarak bilmiyorum canım ama son aylarda el ve ayaklarda fazlasıyla şişme oluyomus bide malum tam sicak lara denk geliyor.sık sık mola verirseniz belki problem olmaz .ben böyle biseye kendi adıma cesaret edemiycem herhalde zaten normal halde bile yolculuklarda çok zorlanıyorum bi de o şişmiş halimle çekilmez olurum 😊Günaydın kızlar :)
Yolculuktan falan bahsetmişsiniz.
Acaba 7 aylıkken uzun yola çıkılır mı ki?
Son kez başbaşa tatil yapmak istiyorum kocişimle :)
Gerçi bebekle beraber masraflar gelecek ama :)))
Sabah servise yetişcem derken tlfnu unuttuğumu farkettim.
dönüp aldım evden. sonra tabi yetişmek için kastım kendimi.
bi de yol yokuş. off çok yoruldum. ve acaba bişey mi oldu diye pipiriklendim hemen.
tuvalate gittim şimdi bişey yok. kanama felan. ay bi daha kanama olsun istemiyorum
bişey olur mu sizce? ağrım yok kasıklarımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?