evt yokuştan indiğimi görüyorum , kendimi sıkıyorum bu seferde daha çok etkileniyorum . Kaç kez kustum arabada o da biliyor ama benim tedarikli olduğumuda biliyor cebimde poşet ver hep. Aslında iyi bir inan söyleyince anlıyor ama gülüyor onlar kormadığı için komik geliyor . Artık hamile olduğumu söyleyim de beni korkutmaz belki , sağol cnm ilgin için
cok tesekkür ederim canım bilgilendirmen için. evet Fethiye baya uzak ama mükemmel bir yer geçen sene gittik bayıldık yine gidelim dedik :)
peki bu kaşıntılar için ne yapıyorsun? eczaneye gittim cok kasıntı oluyor gece ayak tabanımda ve avucumda hani bi krem verirmisin dedim yok veremem doktoruna sorman lazım dedi salıya aldık bizde randevuyu zaten zırt pırt arıyorum doktoru bu sefer aramıyım dedim ne olcak ki acaba krem kullanınca
Tam olarak bilmiyorum canım ama son aylarda el ve ayaklarda fazlasıyla şişme oluyomus bide malum tam sicak lara denk geliyor.sık sık mola verirseniz belki problem olmaz .ben böyle biseye kendi adıma cesaret edemiycem herhalde zaten normal halde bile yolculuklarda çok zorlanıyorum bi de o şişmiş halimle çekilmez olurum 😊
gebze sıkıntı işte canım. benim kayınvalideler de gebze de oturuyor. iki haftada bir gebzeye gidip geliyoruz o yol beni yoruyor bazen. bende haziran yada temmuzdan itibaren gitmmeyeceğim gebzeye falan insan cok yoruluyor oraya giderken.
bende o meraklı akrabalara sinir oluyorum gecen sildim baya hepsini. ama bu araalar yine listede bir temizlik yapmam gerekecek sanırım :)
ne olurmus canim gerilik olursa, yani kalbi falan calisiyormuydu bebisin?
amin insallah bu defasinda saglikli alrisin kucagina...
soruyorum cünkü benimde kardesim vefaat etti, daha 26 günlüktü.
ee öyle gibi, ama ilerlegen zamanldarda daha cok hissederim gibime geliyor...
bir kendiminkini hissedemiyorum ben :)
ama rüyamda büyük bir oglan cocugu gördüm, 10-12 yaslarinda.
evet ama burda herkes iciyor, bilmiyorum ordaki sodalar ne iceriyor, burda musluk suyundan icmezler...herkes soda icer :)
günaydın canım :) bizde haziranda tatile gideceğiz evet 7 aylık oluyoruz o zaman biran 6 aylık gibi geldi de :) ya bizde bebek gelmeden son kere kafa dinleyelim dedik fethiye'ye gidip. bir problem olurmu acaba? Hemde biz istanbuldan çıkıp tüm şehirlere uğrayıp geze geze gidiyoruz. bu olay cok yoracak sanırım beni. Acaba uçakla gitmekte bir problem olur mu peki?
ay sen daha hamile olduğunu söylemedin mi.
bence o kadar sıkmadan kendini söyleseydin keşke.
o kadar kusmazdın. madem iyi biri anlıcaktır.
kızlar doktorum nasip olurda izin verirse , bende tatile yakın bir yere gitmek istiyorum. Bizim yüzmemiz lazım çünkü, ist da temiz bir yer olmadığından mecburen gitmek lazım bir yerlere
kızlar doktorum nasip olurda izin verirse , bende tatile yakın bir yere gitmek istiyorum. Bizim yüzmemiz lazım çünkü, ist da temiz bir yer olmadığından mecburen gitmek lazım bir yerlere
cok tesekkür ederim canım bilgilendirmen için. evet Fethiye baya uzak ama mükemmel bir yer geçen sene gittik bayıldık yine gidelim dedik :)
peki bu kaşıntılar için ne yapıyorsun? eczaneye gittim cok kasıntı oluyor gece ayak tabanımda ve avucumda hani bi krem verirmisin dedim yok veremem doktoruna sorman lazım dedi salıya aldık bizde randevuyu zaten zırt pırt arıyorum doktoru bu sefer aramıyım dedim ne olcak ki acaba krem kullanınca
Uçak belki problem yaratmayabilir canım bilmiyorum ki. 7 aylık da az değil. Kocaman karnımız oluyor. Erken doğum riskinden de korkuyorum.. Belki bunu göze alamam bilmiyorum. Doktora sorarım o zaman bakalım ne der..
hmm bilmiyorum ki erzurumdayım ben. Doktor kotrolümüzde unutmazsam sorarım inşallah.
benimde yüzmem şart bide fıtık olduğu için. buralarda nede havuz var. fitness programlarının içinde havuz kullanımı var. denize girmem lazım
Walla doktora hic sormadim aklima gelmedi canim ama bildigin deli gibi kasiniyorum...sadexe daha once bacaklarimda kolarimda bide popomda sivrisinek isiriklari olmustu biseyi fazla yemissin ondan olmus daha once yemedigin ama bu aralar sık yedigin ne var dedi kivi dedim azalt kiviyi dedi ama bu tabanimin kasintisi flan yeni basladii icin sorma firsatim da olmadiaramak da ostemedim abartiyorum sandim ama bak sende de varmis
ben yuzme bilmiyorum
ama kuzuluk kaplicalarinda esimin arkadasi aileler icin ayir havuzlar var demisti.. tesetturlu oldugum icin oyle bi imkan olursa yuzemesemde girerim suya
Ben yüzme bilmiyorum bi türlü öğrenemedim :) Cesaretim yok. Suyun içinde debeleniyorum :)))))))) Görseniz ölürsünüz gülmekten :)))
Deniz suyu çok iyi ya gitmemiz lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?