2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar doktorum nasip olurda izin verirse , bende tatile yakın bir yere gitmek istiyorum. Bizim yüzmemiz lazım çünkü, ist da temiz bir yer olmadığından mecburen gitmek lazım bir yerlere

ay sen daha hamile olduğunu söylemedin mi.
bence o kadar sıkmadan kendini söyleseydin keşke.
o kadar kusmazdın. madem iyi biri anlıcaktır.

Walla doktora hic sormadim aklima gelmedi canim ama bildigin deli gibi kasiniyorum...sadexe daha once bacaklarimda kolarimda bide popomda sivrisinek isiriklari olmustu biseyi fazla yemissin ondan olmus daha once yemedigin ama bu aralar sık yedigin ne var dedi kivi dedim azalt kiviyi dedi ama bu tabanimin kasintisi flan yeni basladii icin sorma firsatim da olmadi aramak da ostemedim abartiyorum sandim ama bak sende de varmis

Ben de yazınki durumuma göre bakıcam. Çok rahatsız olursam kalkışamam senin gibi..

Bahar temizligi sart canim

Oyle ya gercekten uzun yol cekilmiyor belim agriyor karnim agriyor tuvaletimg eliyor kucuk cocuk gibi oluyorum :))

Canim bnim iceride bebek tam anlamiyla beslenemiyodu o yuzden kiloda alamiyodu gebelik haftasi ilerledikce dahada sikintiya giriyodu plasenta bebegin ihtiyacina yetemedigi icin sadece gida degil oksijende az gittiginden hep sikintidaydi son 15 gunum hastanede yatarak gecti surekli nst ve ultrasona girip kalp atislarini kontrol ediyolardi son gun nst de kalp atimlarinin dusmeye basladigini gorduk dogum haneye indirildim o gece surekli takip yapildi gece yarisina gelince kalp atislari tekrar dusmeye baslayin ca acilen sezeryanla aldilar yani iceride kalsa kaybedecektik bekli dunyaya gelirse kuvezde yasatilabilirdi ama bebegimiz 505 gr dunyaya geldi cok kucuk tu ilk dort gunu guzel gecirdi sonra enfeksiyon kapti ve cigerleri henuz tam glismedigi icin bu enfeksiyonlara dayanamadi.

Uçak belki problem yaratmayabilir canım bilmiyorum ki. 7 aylık da az değil. Kocaman karnımız oluyor. Erken doğum riskinden de korkuyorum.. Belki bunu göze alamam bilmiyorum. Doktora sorarım o zaman bakalım ne der..

kızlar doktorum nasip olurda izin verirse , bende tatile yakın bir yere gitmek istiyorum. Bizim yüzmemiz lazım çünkü, ist da temiz bir yer olmadığından mecburen gitmek lazım bir yerlere

benimde yüzmem şart bide fıtık olduğu için. buralarda nede havuz var. fitness programlarının içinde havuz kullanımı var. denize girmem lazım

ben yuzme bilmiyorum

ama kuzuluk kaplicalarinda esimin arkadasi aileler icin ayir havuzlar var demisti.. tesetturlu oldugum icin oyle bi imkan olursa yuzemesemde girerim suya

cnm kaşıntı önleyici kremlerden bazıları kortizonlu oluyor.
o yüzden kafasına göre veremez sana eczacı krem.
doktoruna sorman en hayırlısı.

Uçak belki problem yaratmayabilir canım bilmiyorum ki. 7 aylık da az değil. Kocaman karnımız oluyor. Erken doğum riskinden de korkuyorum.. Belki bunu göze alamam bilmiyorum. Doktora sorarım o zaman bakalım ne der..

erken doğum deddin korkuttun gözümü şimdi. evet doktora sormamız lazım mutlaka. ilk üç düşük riski son 3 ay erken doğum riski ooffff bitseydi bu 9 ay artık

35+0 dan itibaren yani 36 inci haftadan itibaren ucak yolculuguna zaten alinmiyormus..

ucak yolculuguda bir iki satten fazla surerse sanirim zaten hamileler icin tavsiye edilmez :/

benimde yüzmem şart bide fıtık olduğu için. buralarda nede havuz var. fitness programlarının içinde havuz kullanımı var. denize girmem lazım

aynen :) çok özledim denize girmeyi aslında belediyenin havuzları var ben hafta sonları gidebilirim belki ılık ve temiz , kayıt için herşeye bakıyorlar kan tahlili bile istiyorlar

evet bende ilk abartıyorum dedim sonra acaba mantarmı dedim ki tabanda mantar hiiiiç duymadım sonra baktım avucum da kasınıyor aynı şekilde dedim hamileliten bu arastırdım falan ama ne kullanacagımı bilemedim en iyisi yine doktoru aramak bıktı kadın artık benden. bende de çikolatadan mı oluyor acaba ki bilemedim hayatım da hiç bu kadar çikolata ve tatlı yememiştim

Ben yüzme bilmiyorum bi türlü öğrenemedim :) Cesaretim yok. Suyun içinde debeleniyorum :)))))))) Görseniz ölürsünüz gülmekten :)))
Deniz suyu çok iyi ya gitmemiz lazım...

ben yuzme bilmiyorum

ama kuzuluk kaplicalarinda esimin arkadasi aileler icin ayir havuzlar var demisti.. tesetturlu oldugum icin oyle bi imkan olursa yuzemesemde girerim suya

ben de tam bilmiyorum ama olsun girer çırpınırız işte :) hamilelere çok faydalı bir spor , sende belediyenin havuzlarını düşünebilirsin bak ,

Ben yüzme bilmiyorum bi türlü öğrenemedim :) Cesaretim yok. Suyun içinde debeleniyorum :)))))))) Görseniz ölürsünüz gülmekten :)))
Deniz suyu çok iyi ya gitmemiz lazım...

aynen bende öğrenemiyorum , annem bile öğrendi bana ne ablalarım hepsi biliyor ben beceremedim bir türlü ama ginede giriyorum fakat buralarda temiz bir deniz yok hadi girelim desek nereye gidicez . yani mecbur yakın da bir tatil şart bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…