2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de tam bilmiyorum ama olsun girer çırpınırız işte :) hamilelere çok faydalı bir spor , sende belediyenin havuzlarını düşünebilirsin bak ,

aa super yalniz olmadigimi bilmek guzel onu hic duymadim canim bi arastirayim burda da vardir insaAllah :)

yuzmek genel olarakta zaten cok guzel bir spor ama keske becerebilsem

ben kahvalti yapmadim daha kizlar kendimi de bebegimide doyurup geleyim :))

aynen :) çok özledim denize girmeyi aslında belediyenin havuzları var ben hafta sonları gidebilirim belki ılık ve temiz , kayıt için herşeye bakıyorlar kan tahlili bile istiyorlar

hangi belediyenin havuzu var canım bizim belediye de havuz da yok

Sanki banada heyecandan yükse çıktı gibi geldi canım. Aynen benimde tansiyonum normalde düşük çıkar allerji ilacı alıyorum hergün o sebeble tansiyon hep yerlerdedir 10/4 genelde tansiyonum nadiren 11 e çıkardı en rahat anımda. Evde var tansiyon aletim arada ölçüyorum 11 den yukarı çıkmıyoda dün bende şaşırdım. Dikkat edicem bakalım bi kaç gün nasıl çıkacak

Kızlar merhabalarrr... Benim 10 gündür bulantılar bitti derken sabah kalkar kalkmaz çıkarmaya başladım şimdide bulantı olmuyo aniden çok fena oluyo midem o kadar bulantıdan ölürken yoktu çıkarmalarım

Bebekle de vakit bulanlar var her anini fotograf cekip paylasanlar

Canim bizim batlarimiz ayniydi sanirim ben suan 12+4 deyim senle ayni mi ilerliyoruz acaba?

KiZLaR günaydin.. Araba yada otobusle uzun yolculuga cikiyormusunuz?

Canım benim döngüm 31 gün bu sebepten şuan bebeğim başından beri 2 gün geri oluyo dr normal dedi

Annemler antalyada uçaktan çok korkuyorum son bindiğimde ağlamıştım annem gel diyo gidemiyorum otobüslede 8 saat napıcam bilmem

Yok ya burada denize girilmez. Doktordan onay alırsak gideriz yakın bir yere :)

Damla facede profiline baktım da gelinliklerimizi benzer seçmişiz :)))

eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim

sizin ordakini bilmiyorum şekerim. bizim burda maden suyu içenlere diyorum

orayi bilemem ben :)

evet bakalim ilerlegen günlerde neler olacak :)

hmm allahim beterinden saklasin canim....gecmis olsun...
cok üzüldüm ben seni iyi anlaya biliyorum, kardesimdede yasadik baya birsey...cok üzücü bir durum, allah simdiki bebisini saglik sihat verin insallah :)

araştır cnm ılık oluyor çok güzel :) afiyet olsun size

eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim

Benim tarafım kapalı, eşimin tarafı açık, ikisinin orta yolunu buldum :) İki tarafın da gönlü olsun.. Sonuçta babamlar da tanıdığını çağırdı o kadar kişinin içinde çok açık giyinemedim :)
O günler geride kaldı çok şükür. Çok stresliydi. Nişanlılık zamanlarımı hiç düşünmek istemiyorum. Hepimiz geçtik o yollardan..

Anladim canim. Ucakla kac saat suruyor antalyaya? Ben hep gidip geldigim icin alistim artik.cocuklugumdan beri ucaga biniyorum 2 saat suruyor hemen hemen avusturyaya. Olmazsa belki annen gelir senin yanina?

kartal da var cnm . Gel birlikte gidelim

şimdi aradım bir kaç yeri ayda 500 tl istiyorlar delimi nedir bunlar okadar para vereceğime gider spora yazılırım hem yüzer hem pilastes yaparım ikide yürürüm salonda :) sizin orda ne kadar?

işin zor , uçak korkusu da var bende son bindiğimde haraket etmeden inmek bile istemiştim

Ben hiç hatırlamak istemiyorum o stresli günleri . Düğünde eşimle küstüm dans ederken hiç bakmıyordum

Efulim canım şuan ben 12+4 oldum ultrasano göre ama sata göre 12+6 oluyo canım

Anladim canim masAllah buyumus yavrularimiz dimi nasil bat gununu bekliyorduk hey giyi hey :) 2 gunden bir sey olmaz canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…