ben de tam bilmiyorumama olsun girer çırpınırız işte :) hamilelere çok faydalı bir spor , sende belediyenin havuzlarını düşünebilirsin bak ,
aynen :) çok özledim denize girmeyiaslında belediyenin havuzları var ben hafta sonları gidebilirim belki ılık ve temiz , kayıt için herşeye bakıyorlar kan tahlili bile istiyorlar
şirkettekilere söyledim cnm . Ona da ima ettim aslında, utandım
erken doğum deddin korkuttun gözümü şimdi. evet doktora sormamız lazım mutlaka. ilk üç düşük riski son 3 ay erken doğum riski ooffff bitseydi bu 9 ay artık
Canim bas agrisi ile tansiyonun iliskisi olabilir gebelikte tansiyon cok dikkat edilmesi gereken bisey ama seninki o an heyecandan biraz oyle cikmistir gerci yuksekte denemez normalde tansiyonun kac benim mesela normalde en fazla 10/6 dir seninde böyleyse biraz yuksek oldugu soylenebilir sen arada bi olctur yakininda eczane varsa eger yine yuksek cikarsa eve bi alet al hergun olc anormal ilerlerse hemen doktora muracat et
Bebekle de vakit bulanlar var her anini fotograf cekip paylasanlar
Canim bizim batlarimiz ayniydi sanirim ben suan 12+4 deyim senle ayni mi ilerliyoruz acaba?
KiZLaR günaydin.. Araba yada otobusle uzun yolculuga cikiyormusunuz?
aynen bende öğrenemiyorum , annem bile öğrendi bana ne ablalarım hepsi biliyor ben beceremedim bir türlüama ginede giriyorum fakat buralarda temiz bir deniz yok hadi girelim desek nereye gidicez . yani mecbur yakın da bir tatil şart bize
Damla facede profiline baktım da gelinliklerimizi benzer seçmişiz :)))
sizin ordakini bilmiyorum şekerim. bizim burda maden suyu içenlere diyorum
Bu konuda yalniz diilsin canim ayni kasintilar bende de varr
Cok guzel haberlerle gel insallah dualarim seninle:)
Canim arabayla fethiye baya uzak bence ucagi bi danis doktoruna...bide eger arabayla gitmeye karar verirseniz 2 saatte 1 durup 10-15 dk yurumen gerekirmis bilgin olsun
Sana da gunaydinn tatlimm
Senden de cok cok guzel haberler bekliyoruzz canim dua edicem sizin icin:)
Aaa cok ilgincc bak heyecan yaptimm simdi:) cinsiyet belli olunca hemen solicem sana:)
Canim bnim iceride bebek tam anlamiyla beslenemiyodu o yuzden kiloda alamiyodu gebelik haftasi ilerledikce dahada sikintiya giriyodu plasenta bebegin ihtiyacina yetemedigi icin sadece gida degil oksijende az gittiginden hep sikintidaydi son 15 gunum hastanede yatarak gecti surekli nst ve ultrasona girip kalp atislarini kontrol ediyolardi son gun nst de kalp atimlarinin dusmeye basladigini gorduk dogum haneye indirildim o gece surekli takip yapildi gece yarisina gelince kalp atislari tekrar dusmeye baslayin ca acilen sezeryanla aldilar yani iceride kalsa kaybedecektik bekli dunyaya gelirse kuvezde yasatilabilirdi ama bebegimiz 505 gr dunyaya geldi cok kucuk tu ilk dort gunu guzel gecirdi sonra enfeksiyon kapti ve cigerleri henuz tam glismedigi icin bu enfeksiyonlara dayanamadi.
eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim
aa super yalniz olmadigimi bilmek guzelonu hic duymadim canim bi arastirayim burda da vardir insaAllah :)
yuzmek genel olarakta zaten cok guzel bir spor ama keske becerebilsem
ben kahvalti yapmadim daha kizlar kendimi de bebegimide doyurup geleyim :))
hangi belediyenin havuzu var canım bizim belediye de havuz da yok
eveeet :) seninki uzun kollusu benimkisi yarım kollusu cok benziyor dantelleri küpürleri falan :) ben gelinlikle biraz kapalılıktan yanayım oyuzden oyle sectim
Canım benim döngüm 31 gün bu sebepten şuan bebeğim başından beri 2 gün geri oluyo dr normal dedi
Annemler antalyada uçaktan çok korkuyorum son bindiğimde ağlamıştım annem gel diyo gidemiyorum otobüslede 8 saat napıcam bilmem
kartal da var cnm . Gel birlikte gidelim
Canım benim döngüm 31 gün bu sebepten şuan bebeğim başından beri 2 gün geri oluyo dr normal dedi
Annemler antalyada uçaktan çok korkuyorum son bindiğimde ağlamıştım annem gel diyo gidemiyorum otobüslede 8 saat napıcam bilmem
Benim tarafım kapalı, eşimin tarafı açık, ikisinin orta yolunu buldum :) İki tarafın da gönlü olsun.. Sonuçta babamlar da tanıdığını çağırdı o kadar kişinin içinde çok açık giyinemedim :)
O günler geride kaldı çok şükür. Çok stresliydi. Nişanlılık zamanlarımı hiç düşünmek istemiyorum. Hepimiz geçtik o yollardan..
Efulim canım şuan ben 12+4 oldum ultrasano göre ama sata göre 12+6 oluyo canım
Nur ek isimde olsun tekde oldugunda agirdir.bir hocaya sorarsan iyi olur.ablamin ilknur agir geliyor ona bazen Allah tek nefesde kurtarmayi nasip etsincevabınız için çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?