- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
aynenn tek bildiğim uyumak.. hayır şöyle bi durumda var çok yakın arkadasım şuan kendisi ayrıldı eşinden ben hamile falan olmadan önce anlatırdı.'' hamileyim cok uykum gelirdi kocamda tamam canım uyu canım derdi benı bi güzel uyuturdu sonra sevgili yapmış o dönem pc den tel. ve bilgisayarla kim bilir kaçlara kadar konusurdu'' demişti.bide bunun paranoyası başladı :)) hayda hakkaten hiç iyi değilim..bu durum ne kadar sürecek bende bilmiyorum , herkezin bu haftalarda bulantıları geçti bende çok fazla olmasa da yine istifar devam ediyor. eve gittiğim gibi yatıp uyumak istiyorum
şimdi aradım bir kaç yeri ayda 500 tl istiyorlar delimi nedir bunlar okadar para vereceğime gider spora yazılırım hem yüzer hem pilastes yaparım ikide yürürüm salonda :) sizin orda ne kadar?
Benim kalın askılıydı dantel eşim önünü gırtlağıma kadar kapattırdı :)
Kızlar merhabalarrr... Benim 10 gündür bulantılar bitti derken sabah kalkar kalkmaz çıkarmaya başladım şimdide bulantı olmuyo aniden çok fena oluyo midemo kadar bulantıdan ölürken yoktu çıkarmalarım
Benim tarafım kapalı, eşimin tarafı açık, ikisinin orta yolunu buldum :) İki tarafın da gönlü olsun.. Sonuçta babamlar da tanıdığını çağırdı o kadar kişinin içinde çok açık giyinemedim :)
O günler geride kaldı çok şükür. Çok stresliydi. Nişanlılık zamanlarımı hiç düşünmek istemiyorum. Hepimiz geçtik o yollardan..
evet sen aralıkta evlenmişsin sanırım 2012 de baya olmuş ne güzel ama hala ilk günkü gibi seviyorsunuz birbirinizi eski zamanları zaten hatırlatma uuu cok kotuydu hersey. ben 28 mart 2013 de türkiyeye geldim aileler mayısta tanıstı haziranda istediler temmuzda nişan oldu ağustosta nişan bohcalarıyla ugrastık eylülde evlendik cok kotuydu berbattı o stresler cok şükür bitti gitti. bizde iki tarafta acık ama ben istemedim oyle straptez falan ne biliyim hosuma gitmiyır çekiştirmek gece boyu
işin zor , uçak korkusu da var bendeson bindiğimde haraket etmeden inmek bile istemiştim
Ben hiç hatırlamak istemiyorum o stresli günleri . Düğünde eşimle küstüm dans ederken hiç bakmıyordum
Alya merhaba ben taha ismini çok sevdim ama senin çocuğunun ismimi? Agir olurmu bilemedim?
aynenn tek bildiğim uyumak.. hayır şöyle bi durumda var çok yakın arkadasım şuan kendisi ayrıldı eşinden ben hamile falan olmadan önce anlatırdı.'' hamileyim cok uykum gelirdi kocamda tamam canım uyu canım derdi benı bi güzel uyuturdu sonra sevgili yapmış o dönem pc den tel. ve bilgisayarla kim bilir kaçlara kadar konusurdu'' demişti.bide bunun paranoyası başladı :)) hayda hakkaten hiç iyi değilim..
damla sende mi yurt disindan gelin geldin :)
hehehe bende küsmüştüm :) tam fotoğraf cektiriyorduk fenerbahcenin orda babası aradı hadi oğlum nerdesiniz demesiyle had gidiyoruz dedi nereye yani nereye gidiyoruz daha yarım saat olmuş geleli dediö sen git babanla evlen gelmiyorm ben dedim orda parka oturdum nasıl ağlıyorum gorsen zar zor ikna ettiler beni sonra suratım 5 karıstı düğünde takılar takılana kadar :)
aynenn tek bildiğim uyumak.. hayır şöyle bi durumda var çok yakın arkadasım şuan kendisi ayrıldı eşinden ben hamile falan olmadan önce anlatırdı.'' hamileyim cok uykum gelirdi kocamda tamam canım uyu canım derdi benı bi güzel uyuturdu sonra sevgili yapmış o dönem pc den tel. ve bilgisayarla kim bilir kaçlara kadar konusurdu'' demişti.bide bunun paranoyası başladı :)) hayda hakkaten hiç iyi değilim..
50 dk canım ama ileri derecede yükseklik korkum varAnladim canim. Ucakla kac saat suruyor antalyaya? Ben hep gidip geldigim icin alistim artik.cocuklugumdan beri ucaga biniyorum 2 saat suruyor hemen hemen avusturyaya. Olmazsa belki annen gelir senin yanina?
Bende hüngür hüngür ağladım :)işin zor , uçak korkusu da var bendeson bindiğimde haraket etmeden inmek bile istemiştim
Ben hiç hatırlamak istemiyorum o stresli günleri . Düğünde eşimle küstüm dans ederken hiç bakmıyordum
Yaa valla canım zor günlerdi oldumu olmadımı stress stress çok şükür bugünleri gördükAnladim canim masAllah buyumus yavrularimiz dimi nasil bat gununu bekliyorduk hey giyi hey :) 2 gunden bir sey olmaz canim :)
ben evlendikten 9 ay sonra kapandim.. nisanligimda yarim kol cepken vardi gogus kismi duzdu gibiydi gelinligimde kisa kol cepken vardi orda da gogus kismi duzdu yani kalp seklinde oluyor ya bazilari oyle degildi..
evlendigim zaman kapanmis olsaydim cok guzel tesettur gelinlikler var onlardan alirdim
sen yine takı takılana kadar , ben eve geldim hala devam ettiriyorum :) yazık ya neler çektirmiştim , ikna edene kadar ne terler döktü
sen yine takı takılana kadar , ben eve geldim hala devam ettiriyorum :) yazık ya neler çektirmiştim , ikna edene kadar ne terler döktü
bende tutturdum annemde annem diye anneme goturdu beni otele falan gitcektik hepsi yalan oldu biz okadar içtik ki kafamda da biton tel toka vardı bide yorgun argın geldik tokaları cıkartana kadar uyumusuz sonrada yatagın içine girip uyuduk yalan oldu tabi gerdek falan o gece
Hehehe bende nikahtan sonra yemeğe giderken ablamla kardeşimde gelsin dedi.
benim kardeşim yanımdaydı gelin arabasında.
bende istemedim gelmelerini. zaten düğünde bi işe yaramadılar.
kardeşlerinin gömleğini bile ütülemekten acizlerdi yani. sinir etmişlerdi beni.
hayır dedim gelmeyecekler. arabada yer yok zaten. gelebilcekleri başka araba da yok.
kucağımızda oturcaklardı heralde.
arabada bi kavga. bi yakın abimiz vardı gelin arabamızı kullanan. yanında da eşi vardı.
dikizden nasıl bakıyordu bize. içinden demiştir bunlar boşanır diye.
çok şükür 3 buçuk sene geçmiş
işin zor , uçak korkusu da var bendeson bindiğimde haraket etmeden inmek bile istemiştim
yok canım ben 3 yıl yurtdışında Polonya'da psikoloji eğitimi aldım biliyorsun oralarda üniversite eğitimi 3 yıl. okudum geldim denklik alamadım kaldım boşta :)
ben eşimle 1. okudugum üniversitede tanıştım ilk turizim ve otel işletmeciliğinde okumuştum. yani buralıyım canım ben sen nereden gelin geldin bakıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?