Damla kesinlikle haklısın. Biz facede ekleşelim. Hem birbirimizi de görmüş oluruz :) Eylül annelerinde sorunlar çıktı face grubu kurunca. Sitenin yöneticisi bile sinirlendi onlara. Iyi olmadı. Ben buraya da girerim oraya da bakarım ama burayı bırakanlar mutlaka olacaktır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya :) Benim de 11 tane yegenim var 16 yas - 1 bucuk aylik arasi 6 erkek 5 kiz hepsinin yeri ap ayri bi cogu elimde buyudu sayilir simdi uzakta olmak cok zor ama napalim alisicaz Allahin izniyle :)
Temiz kalbli arkadasimiz masAllah Allah kabul etsin..
Enbiya suresi ile ilgili detayi bilmiyordum ogrenmis oldum sayende :)
Kizlar bende namaz kilayim esim biskuvili puding istedi onu yapip yaticam ayiptir soylemesi calisan arkadaslar kusura bakmayin eminim sizde suan dinlenebilmek isterdiniz:16;
İnşallah kamurancım,çok teşekkür ederiz:) darısı başınıza iki hafta sonra:)
Allah kabul etsin canım,adım Deniz benide eklersen sevinirim
Aynı şeyleri yaşamışız..
Benimki de düğün için abisinden borç almış da onu ödemek için almış. Halıların parasını da alacaktı da eşim sayesinde alamadı. Siniri bozuluyor insanın ister istemez.
Neyse ki geride kaldı..
Bebeğimin cinsiyetini öğrenebilsem gerisi önemli değil
Iyi olur orda farkli bir grupta kurulabilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nerdeki konudan nereye gittin he :) öğrenirsin kız dur bakalım daha ilk çocuk acele etme hayırlısı olsun 17 sindemi gidecek tin ?
12 nisan
Napıyım kız o konular moralimizi bozuyor..
oo az kalmış şurada on gün benim taaa nisanın 28 ibende çok merak ediyorum yaa
cnm yavuz bey eskiden beri o hastanede çalıştığından aslında yeni gelenler bilmiyorlar
kadın doğum tarafında 4 oda var. ilk girdiğinde sol taraftaki odada isim yazmaz. o yavuz beyin odası işte.
haftaiçi öğleden sonra 3 te gelir. bi de cmrtsi 9 dan 2 ye kadar.
sen içini ferah tut bide başka dr lara göster. her zaman farklı fikirler almakda fayda var.
bende bu sonuçtan çok korkuyorum aslında.cuma günü çıkıcak tahlil sonuçlarım.
inşallah güzel şeyler söyler diğer dr lar. kendini üzmemeye çalış bebeğin için.
Bende varım parası alınanlar içerisinde. bizim paraların içinden de alıp salon parasını odediler bak hatırladıkca deli oluyorum o günlere
O kadar bekleme sen de benim gittiğim gün git :))) Haftamız aynı seninle :)
Erzurumda hangi hastaneye gidiyorsun arkadaşım?
yakın çevremdekiler ayda bir randevuya bile bebek için zararlı lüzumsuz diyor o yüzden gidebilirmiyim bilmiyorum birde benim beebğim sata göre daha büyük ama ultrasonda 4 gün küçük gözüküyor
Ama burada kumsalkumsal ultrasonun hiçbir zararı yok dedi. O da böyle bi çekim yerinde çalışıyormuş :)
Küçük görünmesi önemli değil nasıl olsa ilerde normal haftasına geliyor :)
İnternet sitesinde de yok,dediğin gibi isimde yazmıyor ; bilmeyen bilmiyor haklısın
İnşallah sonucun güzel çıkar canım,ben birde Kanuni Devlet Hastanesine gideyim diyorum. Hem tüm test ve tahlillerimi ücretsiz yaparım hemde başka bir DR daha bakmış olur.Yavuz beyde öyle mi bilmiyorum ama benim Dr um hemen hızlı hızlı konuşuyor ve konuşmayı bitiriyor gideyim diye... Bugün öyle oldu,birde sanki çok yaşlıymış gibi bugün bana ikide bir yavrucum dedi,canımı sıktı... Bana ilk sorduğu soruda ; nasıl doğum yapmak istiyorsun olmuştu... Başka bir sitede benim doktorum hakkında yorumları okurken bir hasta şöyle yazmıştı "normal doğum istiyorum dedim diye,bana daha soğuk ve ilgisiz davrandı" banada ilk sorduğu soru nasıl doğum yapmak istiyorsun olunca oda kafamı kurcalamıştı,bugünde beni başka DR a yönlendirince iyice soğudum
inşallah bakalım artık durumu bi çıtlatırım eşime felan :) zaten meraktan çatladığımı biliyor :)
ahh ahh bende nasıl beklerim diye düşünüyorum zaten :) ilk randevumdan sonra ikinci randevu için nerden baksan 1 buçuk ay bekledim yaa :s28ine çok var o kadar bekleyemem ben olsam.. Eşine de böyle söylersin :))
ahh ahh bende nasıl beklerim diye düşünüyorum zaten :) ilk randevumdan sonra ikinci randevu için nerden baksan 1 buçuk ay bekledim yaa :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?