Merhaba Ekim anneleri nasılsınız?
Benim biraz canım sıkkın
Avcılar Medicana Dr Faruk Onur Başeğmez'e gidiyorum. İkili testim yapıldı, ultrason ense kalınlığı CRL 55,4 mm NT: 1,6 mm iyi çıktı. Ama kan değerlerim riskli çıkmış,beni Kolan Hastanesinde bir uzmana yönlendirdi. :44: "O bir muayene etsin,bakalım ne diyecek. Belki gerek görmez,belkide amniyosentez ister" dedi.
bizim takılarda orda kalmıştı , bizim kinin içinden de almışlar dı gıcıklar ,salon parasını ödemiş bize takılanlarla .
Benim biraz canım sıkkın
Avcılar Medicana Dr Faruk Onur Başeğmez'e gidiyorum. İkili testim yapıldı, ultrason ense kalınlığı CRL 55,4 mm NT: 1,6 mm iyi çıktı. Ama kan değerlerim riskli çıkmış,beni Kolan Hastanesinde bir uzmana yönlendirdi. :44: "O bir muayene etsin,bakalım ne diyecek. Belki gerek görmez,belkide amniyosentez ister" dedi.
Benim gorumcem yok ama eltim var :) Karadenizliler pek konuskandir bilirim kendimden de canim :))Çooook kayınvalidem dünya tatlısı kanki gibiyiz görümcem hariç eşimm 4 yıl sevdim bekledim herşeyim o benim allah ondan razı olsun çok seviyoruz birbirimizi canım
Canım hiç moral bozma o testlerde doğruluk payı %100 değil çevremde en az 3 arkadaşım bu yüzden zor günler geçirdiler ama hiç bi sorun çıkmadı maşallah nur topu gibi doğdular seninde inşallahh bi sorun çıkmıcak
bizimde okulun denkliği vardı ama burada kabul edilmedi. sonucta alamadım denklik :s Klinik psikolokluğu yapacaktım burada ama kısmet değilmiş yarın bir yurtdışına taşınırsak ancak ozaman yapabileceğim sanırımAvusturya da cok güzel biryer. ama bana soracak olursan ben polonyalıları pek sevmem cok soğuk olur insanları Allahtan geldim buraya burası can can :)
Aynı şeyleri yaşamışız..
Benimki de düğün için abisinden borç almış da onu ödemek için almış. Halıların parasını da alacaktı da eşim sayesinde alamadı. Siniri bozuluyor insanın ister istemez.
Neyse ki geride kaldı..
Bebeğimin cinsiyetini öğrenebilsem gerisi önemli değil
Benim biraz canım sıkkın
Benim biraz canım sıkkın
Bende varım parası alınanlar içerisinde. bizim paraların içinden de alıp salon parasını odediler bak hatırladıkca deli oluyorum o günlere
Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)
aa bende avcılarda oturuyorum hemde medicanaya gidiyorum.
ama ben yavuz beye gidiyorum.
sıkma canını bence. bu ikili test bazen iyi sonuç vermiyor ama bebekler sağlıklı olabiliyor.
gidicek misin kolan hastanesine?
Bende varım parası alınanlar içerisinde. bizim paraların içinden de alıp salon parasını odediler bak hatırladıkca deli oluyorum o günlere
Ziyaretçi olarak sayfamızda bulunan ve hayırlısıyla gebelik bekleyen kullanıcılar varsa isimlerini verirlerse ismen dua ermek isterim,
Çok şükür bu haberi aldığımdan beri bildiğim arkadaşlarıma sık sık dua ediyorum, sizi de katarım, dua anına gelir belki.
Bu arada enbiya suresinden "Rabbi la tederni ferden, ve ente hayrül varisin" ayetinin bol bol (günde en az 100kez) okunması da faydalı oluyor, bu ayetten Hz. Zekeriyanın evlat için duasıdır ve bu duadan sonra Allah ona Hz. Yahya peygamberi nasip etmiş.
Ziyaretçi olarak sayfamızda bulunan ve hayırlısıyla gebelik bekleyen kullanıcılar varsa isimlerini verirlerse ismen dua ermek isterim,
Çok şükür bu haberi aldığımdan beri bildiğim arkadaşlarıma sık sık dua ediyorum, sizi de katarım, dua anına gelir belki.
Bu arada enbiya suresinden "Rabbi la tederni ferden, ve ente hayrül varisin" ayetinin bol bol (günde en az 100kez) okunması da faydalı oluyor, bu ayetten Hz. Zekeriyanın evlat için duasıdır ve bu duadan sonra Allah ona Hz. Yahya peygamberi nasip etmiş.
Çok şükür sağlıklı bebeğin, gözün aydın annesi :)Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)
Hos geldin arkadasim saglikla kucagina al insaAllah ama bence de henuz kesin olmaya bilir cinsiyeti daha cok kucuk yavrucugun :) Saglikli olaunda gerisi onemli degil :) Oh ne guzel keyfini cikar canim bende iki hafta sonra ablamlara ve gozumde tuten yegenlerime kavusuyorum :)
Çok sağol canım:) Allah kavuştursun sizi de, benim yeğenler ikisi de kız biri 8 diğeri 5 yaşında. Onlara söylememiştik dün ultrasonda gördüler bebeği ilk kez, artık eve gitmek istemiyorum diyor büyüğü:) Gece uyurken de yine didişince küçüğü bebek gelinceye kadar barışıyorum, sonra onunla oynarım diyor:)
Alla alla Medicana Avcılarda 3 DR var Kadın Doğumda,biri benim Doktorum,diğer ikisi kadın doktor canım
Bilmiyorum gidip gitmeyeceğimiBi çok arkadaşında dediği gibi,bu testin kan sonuçları böyle çıkıpta aslında bebeğinde hiç sorun olmayan çokmuş :S Yarın birde devlet hastanesine gideceğim bakalım onlar ne diyecek
Çok şükür sağlıklı bebeğin, gözün aydın annesi :)
Bi prenses daha geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?