Senin karnın çıktı mı? :)
evet cnm bende onur bey hakkında öyle şeyler okudum. bazı dr lar maalesef böyle normal doğuma alerjileri var.
hamile olmadan önce bikaç kez gitmiştim onura.o zaman bana da konuşmaları çok lakayt gelmişti.
bi de yorumları okuyunca iyice gitme isteğim kayboldu.
sonra yakında dr ararken (yavuz bey orda çalışmıyor diye biliyordum önceden bende) beylikdüzü medicanaya gideyim dedim.
avcılar medicanda çalışan yardımcı kızlar yavuz bey hala geliyor kısıtlı saatlerde de olsa dediler. sonra ona başladım.
bikaç ay sonra da hamile kaldım. yavuz bey biraz garantici bi dr anladığım kadarıyla. hiç lakayt değildir. sorduğun sorulara cvp verir sadece.
bana hiç nasıl doğum yapıcaksın diye sormadı mesela.ama biraz yoğun bi dr olması sadece sorun. çünkü saatler kısıtlı. bi kere demet hn a gittim mesela kanamam olduğunda. onu bekleyemedim.kendisi ona gitmemi söylemişti. her irda sağolsun cvp verdi bana.
sen yine git kanuni hastanesine bakalım ordaki dr ne diyecek. inşallah güzel şeyler söylerde kafan rahatlar. ama herkesin dediği gibi iki teste kafayı fazla takma.
en önemlisi kendini iyi hissettiren güvenli hissettiren bi dr bulmak.
çok az çıktı.. senin ?
bilmiyorum ki ya benimde kardeşimin düğünü var mayıs başında benim çok az göbeğim hiç bebek göbeği gibi değil nasıl olur bilmiyorumBenim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..
Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)
Dün akşam 10da 14. hafta kontrolüm vardı, 10. haftadan beri daha az stresli (ama yine de biraz oluyor hala) ve daha heyecanla bekliyorum kontrolleri:)
Çok şükür önce kalp atışını görüp derin bir oh çektik, sonrada önce uyuyan bebeğimiz muayene başlayınca hareket etmeye başladı ki bu defa çikolata yemeyi de unutmuştum:) Ablam ve küçük yeğenlerim de vardı yanımızda ablam kızlara bakın kuzeniniz nasıl yüzüyor deyince çok hayret etti bizim kızlar:)
Crl 8.8 olmuş hala bir hafta önden gidiyor sıpacık, bu arada doktor bu son Crl ölçümü dedi, ona da içim hoş olsu, bebişlerimz büyüyor inşallah kızlar:)
Cinsiyeti için kıza benziyor dedi,Damla(mimoza)ve Naboo dan sonra 3. kız biz olacaz galiba:) ama anketi işaretlemedim şimdi çünkü şimdişik benziyor iki hafta sonra tam nerleşir dedi, o zaman işaretleriz artık bizde.
İkili testin kan sonuçlarını da aldık çok şükür gayet iyi çıktı ama bunlar risk analizi tabi, hatta dün doktorumuz detaylı açıkladı bize bu testi, risk faktörü 1\2 bile olsa hakem amniyosentezdir, en son sözü o söyler dedi.
16. haftada dörtlü test de yaparız dedi ama benim doktorum garanticidir, alıştım ben ona, çok pahalı olursa yaptırmayız, değilse yaparız onu da:) bu aralar evde ablam ve iki kız yeğenim kızlar kulübü olarak takıldığımız için arada yazdıklarınızı okuyup gülümsüyorum size,
hepinize selamlar, sevgiler....:)
bilmiyorum ki ya benimde kardeşimin düğünü var mayıs başında benim çok az göbeğim hiç bebek göbeği gibi değil nasıl olur bilmiyorumgerçi senin mayıs sonu olduğu için biraz daha belirgin olur bi problem olmaz heralde
evet öyle güzel olur ben kız kardeşim olduğu için abiye felan düşünüyodum kına için ama ordan küçücük göbek çıkarsa hiç hoş olmaz birde ben normalde hep zayıftım hiç göbeğim yoktu şöyle bikaç ay sonra olsaydı daha sempatik olurdu :) bir arkadaşımında kardeşinin düğünü doğuma 1-2 hafta kalaymış umarım hastanede olmam o zaman diyor duÖyle de kötü oluyor. Çıkacaksa tam çıksın bari de bebek olduğu belli olsun :)))
Ben herhalde kumaş pantolon, üstüne de güzel bi tane hamile gömleği alırım :)
Ah be canım,keşke iyi hissettiren bir Dr bulabilsem,yine Dr değiştireceğim bakalım bu defa kime gideceğim
Benim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..
Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)
evet öyle güzel olur ben kız kardeşim olduğu için abiye felan düşünüyodum kına için ama ordan küçücük göbek çıkarsa hiç hoş olmaz birde ben normalde hep zayıftım hiç göbeğim yoktu şöyle bikaç ay sonra olsaydı daha sempatik olurdu :) bir arkadaşımında kardeşinin düğünü doğuma 1-2 hafta kalaymış umarım hastanede olmam o zaman diyor du
kızlar bende az önce elbiselere baktım benimde kuzenimin düğünü var mayısın ilk haftası göbeğimiz biraz daha çıksa elbise güzel durur. ama ne şekil olacağımızı bilmiorum ben 2 elbise beğendim :) o zamana kadar beklicem göbeğimin durumuna göre bakıcam. beğendiğim 2 elbise bunlar :)
Eki Görüntüle 1049070 Eki Görüntüle 1049071
seni uyutup gidip sevgilisiyle mi konusuyordu? yalnış mı anladım acaba?
ben yuzme bilmiyorum
ama kuzuluk kaplicalarinda esimin arkadasi aileler icin ayir havuzlar var demisti.. tesetturlu oldugum icin oyle bi imkan olursa yuzemesemde girerim suya
evet artık öyle olcak :) bilmem belki hamileliği daha belli değildi tarih alırken onunda 4. ayı felan çünküSenin elbise giymen gerekir bence. Sonuçta kız kardeşin :) Özel olmalısın :) Hamile olduğunu biliyor herkes, bir şey olmaz :)
Arkadaşının kardeşi düğün gününü niye o zamana almış ki :)
evet artık öyle olcak :) bilmem belki hamileliği daha belli değildi tarih alırken onunda 4. ayı felan çünkü
Kötü denk gelmiş. Neyse hayırlısı olsun :)
O kadar bekleme sen de benim gittiğim gün git :))) Haftamız aynı seninle :)
kızlar bende az önce elbiselere baktım benimde kuzenimin düğünü var mayısın ilk haftası göbeğimiz biraz daha çıksa elbise güzel durur. ama ne şekil olacağımızı bilmiorum ben 2 elbise beğendim :) o zamana kadar beklicem göbeğimin durumuna göre bakıcam. beğendiğim 2 elbise bunlar :)
Eki Görüntüle 1049070 Eki Görüntüle 1049071
ben evlendikten 9 ay sonra kapandim.. nisanligimda yarim kol cepken vardi gogus kismi duzdu gibiydi gelinligimde kisa kol cepken vardi orda da gogus kismi duzdu yani kalp seklinde oluyor ya bazilari oyle degildi..
evlendigim zaman kapanmis olsaydim cok guzel tesettur gelinlikler var onlardan alirdim
yanlış anladın canım :) beni değil arkadaşımın eşi öyle yapıyormuş o hamileyken.. benimde aklıma o geliyo sürekli .. eşim çook tatlı ilgili normal değilmiş gibi
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?