2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ah be canım,keşke iyi hissettiren bir Dr bulabilsem,yine Dr değiştireceğim bakalım bu defa kime gideceğim

Benim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..

Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)
bilmiyorum ki ya benimde kardeşimin düğünü var mayıs başında benim çok az göbeğim hiç bebek göbeği gibi değil nasıl olur bilmiyorum gerçi senin mayıs sonu olduğu için biraz daha belirgin olur bi problem olmaz heralde

Çok şükür sende güzel haberlerle geldin , bravo bebişe önden önden gitmeye devam ediyo , çok keyifle okudum. Hep güzel haberler verelim buradan hepimiz inş.

Öyle de kötü oluyor. Çıkacaksa tam çıksın bari de bebek olduğu belli olsun :)))
Ben herhalde kumaş pantolon, üstüne de güzel bi tane hamile gömleği alırım :)

Öyle de kötü oluyor. Çıkacaksa tam çıksın bari de bebek olduğu belli olsun :)))
Ben herhalde kumaş pantolon, üstüne de güzel bi tane hamile gömleği alırım :)
evet öyle güzel olur ben kız kardeşim olduğu için abiye felan düşünüyodum kına için ama ordan küçücük göbek çıkarsa hiç hoş olmaz birde ben normalde hep zayıftım hiç göbeğim yoktu şöyle bikaç ay sonra olsaydı daha sempatik olurdu :) bir arkadaşımında kardeşinin düğünü doğuma 1-2 hafta kalaymış umarım hastanede olmam o zaman diyor du

Benim de çıktı. Çok belli olmuyor ama çıplakken belli..

Mayısta eşimin kuzeninin düğünü var, hem de mayısın sonunda. Elbise hamile kadınlarda çok mu kötü duruyor sence? :)

kızlar bende az önce elbiselere baktım benimde kuzenimin düğünü var mayısın ilk haftası göbeğimiz biraz daha çıksa elbise güzel durur. ama ne şekil olacağımızı bilmiorum ben 2 elbise beğendim :) o zamana kadar beklicem göbeğimin durumuna göre bakıcam. beğendiğim 2 elbise bunlar :)

Senin elbise giymen gerekir bence. Sonuçta kız kardeşin :) Özel olmalısın :) Hamile olduğunu biliyor herkes, bir şey olmaz :)

Arkadaşının kardeşi düğün gününü niye o zamana almış ki :)

Şu beyaz kurdaleli olanı beğendim ben de :) Ben düğün günü 21. haftam bitmiş oluyor. Yani 6. aya girmiş oluyorum. O zamana karnım bu kadar olur bence :) Şimdi bile belli :)

ben yuzme bilmiyorum

ama kuzuluk kaplicalarinda esimin arkadasi aileler icin ayir havuzlar var demisti.. tesetturlu oldugum icin oyle bi imkan olursa yuzemesemde girerim suya

evet malesef, bende yuzmek isterdim, en azindan yazin suda serinlemek ne guzel olurduu... ama dedigin gibi tesetturlu olunca imkanlar kisitli kaliyo, bu yaz tatil yok bana esim Tr ye yalniz gelecek bende isterdim ama kocaman gobusle ne ucak nede orda rahat edebilirim...

Senin elbise giymen gerekir bence. Sonuçta kız kardeşin :) Özel olmalısın :) Hamile olduğunu biliyor herkes, bir şey olmaz :)

Arkadaşının kardeşi düğün gününü niye o zamana almış ki :)
evet artık öyle olcak :) bilmem belki hamileliği daha belli değildi tarih alırken onunda 4. ayı felan çünkü

kırmızı olan çok şıkmış bence kuzu

Bende kinada acik yaptirmistim , sonradan resimlere baktigimda pisman olmustum begenmedim, dugunde ise cok begendigim tesettur gelinlik giymistim herkeste bayildi tabiiii : ))

yanlış anladın canım :) beni değil arkadaşımın eşi öyle yapıyormuş o hamileyken.. benimde aklıma o geliyo sürekli .. eşim çook tatlı ilgili normal değilmiş gibi
:))

çok şükür ki yalnış anlamışım. ama benimde bazen aklıma oyle geliyor cok cok ilgili aslnda ama ben okadar cok takıntılıyım ki bu aralar sanki beni sevmiyor sanki benimle ilgilenmiyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…